veckans energier

Eld, resande och balans är en bra sammanfattning av denna vecka.

Så mycket resekort och viktiga milstolpar i denna veckoläggning!

Det märks att vi är på väg mot viktiga mål och delmål i livet. Livet vill berätta för oss att det nu är dags att hoppa på tåget och resa mot okänt mål.

Astrologi

Precis idag går solen in i Vädurens tecken och vi har minst sagt en fartfylld månad framför oss nu. Det finns inget stjärntecken som är så fartfylld och så positiv som Väduren. Här blir energierna varma, ja heta kanske man till och med skulle kunna påstå. När allt går Vädurens väg, vilket det ju gör för det mesta, så är hon varm och full av entusiasm och livsglädje. Hon är nästan lika social som tvillingen som extrakrydda på det och hon är givetvis ett eldstecken.

Har hon några nackdelar? Ja tyvärr. Hon är oerhört impulsstyrd vilket gör att hon lätt hamnar i stressfyllda situationer som hon själv bygger upp utan att tänka på det själv. Hon har ett humör också utan dess like och när hon blir stressad och de få gånger som livet sätter käppar i hjulet för henne så kan hon bli på ett rasande humör.

Många ser Väduren som ett självupptaget tecken eftersom hon alltid är på väg någonstans men hon är i grunden väldigt mån om andra människor. Men de är absolut individualister och orkar inte lyssna speciellt länge på andra människors bekymmer. För det mesta är Väduren dock en oerhört tillgång då hon är en självklar ledare om man vill ha bensin till motorn och hon har som sagt en oerhörd energi och ett stort självförtroende.

Ja det var en liten kort beskrivning av Väduren som soltecken som nu kommer att ligga som grund en månad framåt. Hon ska sedan samarbeta med måntecknen. Denna vecka samarbetar hon med Skorpionen som är ett vattentecken/känslotecken, med Skytten som också är ett eldstecken och med Stenbocken som är ett jord tecken.

Väduren/Skorpionen

Skorpionen är ett känslotecken och styrs av sina känslor vilket kan krocka rejält med Vädurens eldiga energier så en balans är absolut nödvändig att nå här. Det som är fördelen här är att det är två modiga och starka tecken som styr dig framåt på vägen så att säga. Stiltje på livet blir det inte iallafall. Det som utmärker Skorpionen är passionen så allt som sker här i starten på veckan sker med stor passion och glädje. Intensiteten är också en gemensam nämnare för bägge tecknen. Bägge tecknen är manipulativa och ser till att ta sig framåt till varje pris. Det här kan ju bli en spännande start på veckan!

Väduren/Skytten

Här under mittveckan arbetar eld med eld. Bägge tecknen är oerhört positiva, väldigt raka och ärliga med vad de tycker och tänker, mycket optimistiska och entusiastiska. Bägge tecknen söker något bättre än här och nu och vill verkligen framåt till varje pris. Finns det nackdelar i samarbetet? Ja visst finns det det. Bägge tecknen påbörjar gärna saker och ting men är lika dåliga på att avsluta saker innan nya påbörjas. Det kan bli till en kamp där syftet är att hela tiden finna nya djärva mål och där kan de bägge eldstecknen driva varandra till en vansinnesfärd framåt. Det finns liksom ingen handbroms. Att mittveckan blir energifylld behöver vi inte tvivla på men den kanske blir lite för energifylld.

Väduren/Stenbocken

Sån tur då att Stenbocken kommer in och sätter upp lite ramar och bromsar ner farten lite i slutet av veckan. Stenbocken är inget tecken som hänger med i farten utan att säga ifrån. Han vill gärna prestera men han vill för den skull inte famla i tomma intet. Han vill veta vart han är på väg någonstans. Så han kopplar nog greppet om vädurens snabba energier här. Stenbocken är ambitiös och envis. Och envis är ju Väduren med så det här kan bli en slutvecka med lite dragkamp i. Vilket tecken ska få mest utrymme tro? Stenbocken är ingen risktagare och att vara risktagare är ju lite av Vädurens grundpelare så som sagt, det blir nog en spännande helg energimässigt.

Kanalisering av veckan

Det första som kom upp när jag kanaliserade energierna var FRAMÅT. Du ska framåt! Det ligger också stor kraft och framåtanda i dessa veckoenergier. Jag har redan varit inne på att jag ser mycket resande i energierna. Både fysiska resor och tankeresor där du ser dig själv på väg framåt i livet. Det är också alldeles tydligt att du inte får någonting gratis under veckan. Upp till kamp! Men jag känner ingen oro över det. Du är så fokuserad här så du bara tar dig framåt. Det finns ingen som kan hindra dig när du är på det här humöret. Energierna pushar dig till max. Den här veckan är också maxad med eldsenergier. Man kan nästan känna brandlukten om dig. Du osar hetta här. Tydliga budskap får du också. Men vi sätter väl igång på riktigt då så får vi se vart energierna för oss någonstans.

De yttre energierna

Det ligger resande både i yttre och inre energier denna vecka. Om det är ett fysiskt resande som du ska ge dig ut på så är det inte speciellt långt bort du reser men man kan säga att det ligger lite oro över den här resan. Det kan vara något kring resan du oroar dig över alternativt så handlar det bara om stress. Men du behöver inte oroa dig. Resan kommer att bli fantastisk.

För er där det handlar om inre resor på er livsväg så att säga så går resan ganska långsamt framåt, trots att Väduren är med och styr och det kan vara det som gör att jag får upp lite orosmoment även kring denna inre resa. Lite turbulens i dina tankebanor som spelar dig ett spratt helt enkelt. Eftersom Väduren styr veckan så kan det bero på att det är Vädurens energier som spelar in och tycker att det går lite för sakta framåt i planeringen och då kan de här oroskänslorna dyka upp inom dig. Men var bara lugn. Du är vis och du är klok och om du bara behåller den visheten och klokheten och låter den styra dig istället för demonerna inom dig så minimerar du stressen inom dig.

Du får också vägledning här att släppa taget, att inte promt hålla dig inom de lagar och förordningar som du alltid jobbat efter tidigare. Moralisera inte och tänk inte att du måste anpassa dig efter ramar och bestämmelser. Våga gå utanför din komfortabla zon och våga släppa in lite andra människor och värderingar än du normalt brukar umgås med. När du släpper på dina spärrar så kommer du att känna dig så mycket friare och då kommer du att må så mycket bättre.

De inre energierna

De inre energierna berättar om balans. Du måste hitta en balans inom dig så att du kan njuta och må bra av livet. Du har ett lugn inom dig och det här lugnet är växande och kärleksfullt. Ta vara på det. Framför allt här i början och mitten av veckan känner jag när energierna driver på dig extra mycket. Det kommer att komma stunder under veckan när du känner att du tar rejäla kliv framåt och då tar också allting fart så att säga. När du känner att du är på rätt plats och mår bra då kommer också vagnen att föra dig framåt till exakt den plats du bör befinna dig på just nu. Men balansen är oerhört viktig att fånga och jag känner att den här veckan nog faktiskt kan bjuda på lite obalans i framför allt de yttre energierna och naturligtvis så påverkar ju det även dina inre energier. Så de måste du jobba extra mycket med.

Början av veckan

Om jag bara snabbt ska sammanfatta starten på veckan så handlar det om eld, resande och balans. Eldsenergin bara flödar här och det är bra för när eldsflamman lyser som starkast så betyder det att det är en tid i livet när du tar dig framåt med stormsteg och så känns det här verkligen. Och resandet står verkligen för att du reser framåt på din kunskapsväg. Du vet plötsligt vart du är på väg någonstans och här finns det ingen chans att du fastnar på vägen. Du har bestämt dig för att ta dig framåt och då blir det så också. Men på din väg framåt måste du lära dig att vara snäll mot dig själv och känna in balansen. Att få balans i livet är bland det viktigaste av allt. Så försök att känn in VAD du vill och NÄR du vill och OM du vill. Och var noga med att dosen av det du gör blir rätt dos. Harmoni i livet är viktigt och glöm inte att saker och ting faktiskt kan få ta lite tid. Allt behöver inte ske just idag.

Mittveckan

Mittveckan ser dessvärre mer turbulent ut. Det ser ut som att du behöver kämpa för dit du ska gå. Men du behöver också ta mer plats och vidga din plattform så det är inte alls helt fel att du ibland faktiskt kliver över någon person då och då för att ta för dig. Människor är bara inte vana vid att du gör så men ibland så är det faktiskt okey att göra så även om segern kanske inte känns som någon 100%lig seger. Det kommer också att dyka upp många farhågor eller kanske det kan vara så att verkligheten kommer ikapp dig. Det du trodde var fullt möjligt i början på veckan kanske börjar vackla en del under mittveckan. Men om det är så att du drabbas av detta lilla dilemma så är det otroligt viktigt att du inte beter dig som någon drama queen eller drama king. Var lugn, sval och cool och försök att tänka att det här är en växande uppgift du har framför dig. Växande uppgifter har ingen brådska men däremot är det mycket viktigt med positiva affirmationer. När eller om du känner dig påhoppad eller anfallen av någon anledning, gå inte i försvar. Var bara sval och cool och tänk för dig själv att bara du vet vart du är på väg någonstans och det är det enda som betyder någonting faktiskt.

Slutet av veckan

Om mittveckan kändes jobbig så ser slutveckan desto bättre ut. Här landar du in i din trygga bubbla igen. Du återgår till lugn och ro och till att veta åt vilket håll du är på väg. Du är klok och vis men också lite byråkratisk i ditt sätt att vara. Det känns som att du har skapat ramar att hålla dig inom. Ramar som du tror att du inte kan ta dig ur. Men det kan du absolut göra. Du kommer att märka att om du sågar ut en liten bit ur ramen, lagom stor att kika ut igenom, så kommer du att finna en helt ny värld därutanför. Massor av vackra och nya saker som du inte ens trodde fanns. Iallafall så kändes det nog som att dessa vackra saker inte fanns tillgängliga för dig. Men det gör de säger universum.

Här kommer nästa resande kort upp och den här gången går det lite fortare framåt och resan känns mer kraftfull och fylld av pondus. Här börjar du att ta dig framåt igen på din väg och du upptäcker nya saker hela tiden. Kom ihåg vad jag sa. Det går inte fort men det går helt klart framåt. Det bästa av allt är att hela veckoläggningen avslutas med kortet solen och det tycker jag symboliserar allt. Den beskriver väl egentligen hela veckan. Upp som solen, ner som en pannkaka och upp som solen igen. Det vill säga, i början av veckan känner du dig stark och säker. Under mittveckan tvivlar du väldigt mycket på dig själv och i slutänden så skiner solen igen. Solen betyder att man går från mörker till ljus och det är precis så jag känner att just den här veckan känns.

Triologin

Det centrala kortet

Kortet som symboliserar hela veckan är ett kamp kort. Vad kan då det betyda? Jo det får jag tydligt till mig. Man måste kämpa för att nå lyckan eller för att nå sina drömmar eller sina mål. Och ibland så måste man också faktiskt kliva över några lik för att gå segrande ur striden. Det betyder inte att du behöver vara elak. Bara stå upp för din rätt att gå din väg och att ta dina beslut och utöva dina drömmar. På vägen kanske du sårar någon som tycker eller känner annorlunda men kom ihåg att den eller de personerna som tycker annorlunda än dig bär på sina drömmar och deras drömmar behöver inte betyda att det är dina drömmar och tvärtom. Att hålla isär sina egna drömmar med andras drömmar kan ibland vara en konst.

Utgångskortet/lärdomskortet

Du behöver lära dig att din väg framåt hela tiden bjuder på olika vägval. Ibland väljer du rätt väg och ibland fel väg. Men oavsett vägval så leder universum dig fram till den rätta vägen till slut. Men det som är viktigt att komma ihåg är att det är viktigt att göra vägvalet, oavsett om det blir rätt eller fel vägval. Att stå still och trampa på samma plats gör ingen lycklig. Minst sagt dig själv. Så våga ta ett steg framåt och våga se efter vad som finns bakom nästa hörn. Det kan vara din dröm som finns där och om du står still och inte rör dig alls framåt så kommer definitivt inte drömmen att slå in av sig självt. Det är DU som måste se till att drömmen blir sann.

Det dolda kortet/framtiden

Vad vill universum ge för tips om den närmaste framtiden. Jo universum ber oss att ta av bindeln för ögonen och se världen ur ett annat perspektiv. När vi har bindeln på för ögonen så blir världen liten och begränsad. När vi tar av oss bindeln så växer utrymmet och världen blir gigantisk och det är då som vi inser att möjligheterna är oändliga…om du bara vill och vågar. Ett mycket viktigt budskap till oss allihopa hälsar universum!

Änglarnas budskap

Åh vilket passande änglakort. Den här vägledningen är klockren. Den säger att du måste tro på ditt värde. Det är hur du uppfattar ditt värde som du sedan utstrålar till andra människor. Om du visar andra människor positivitet, att du är värd att älskas, att du är värd att följa dina drömmar, att du är värd allt gott här i livet. Då kommer också livet att bli fantastiskt. Vi kommer självklart alla att hamna i mindre gynnsamma situationer som vi inte känner oss bekväma i eller som vi kanske till och med skulle önska bort men det är hur du hanterar de situationerna som sätter ribban för hur andra människor kommer att uppfatta dig. Det du ger ut (det du utstrålar) det är också det du får tillbaka. Så utstråla kärlek så kommer garanterat kärlek tillbaka. När du lärt dig att uppskatta ditt värde som person, som människa. Ja då kommer också dina livsval att blir glada och positiva. Låt inte kraften av egot ta över. Låt istället det gröna, helande ljuset belysa din kropp och din själ och livet kommer att bli så mycket mer fantastiskt. Det är änglarnas budskap idag.

Tack alla fina för idag. Nästa gång vi ses i energierna har vi en Nymåne i Vädurens tecken och den kommer att äga rum den 1 April så det är en bit framåt. Men jag tänkte faktiskt försöka att hinna med att skriva ett blogginlägg innan dess och berätta lite om min fantastiska resa till medium och dela med mig av den fantastiska eftermiddag vi hade i lördags då vi hade en helt underbar och fantastisk gruppseans för massor av förväntansfyllda människor som bara väntade på att få kontakt med sina nära och kära på andra sidan. Jag säger bara. Wow vilken boost det var för hjärta och själ! Jag kommer att leva länge på den här helgen och förväntningarna för framtiden är nu stora, större än någonsin. Och nu är jag ett DIPLOMERAT, CERTIFIERAT SPIRITUALISTISKT MEDIUM! Så fantastiskt.

Massor av kärlek till alla som hjälpt mig på vägen dit!

Kram från Annehlie