Okategoriserade

Ny bostad och Feng Shui

Har du hört talas om Feng Shui?

Det är en gammal alternativ behandling och ett sätt att inreda bostaden så att energi kan flöda fritt i huset. Man kollar också så att soffor, möbler mm är placerade rätt så att energin aldrig får kvävas. Man tror så på den österländska sättet att energi i en lägenhet kan göra oss mer friska. För de som söker bostad så är detta ett alternativ så att de mår bra i sina nya bostäder. Ska du söka ny lokal så kan även här en mäklare bistå med sina tjänster. För ju fler personal desto större lokal behöver man. Du kan även vill bedriva kurser för dina anställda och då är det toppen med en stor lokal där man kan utbilda sig.

Det finns kurser i Feng Shui som man kan gå och det finns också säkert på distans för den som inte vill resa. Numera kan man googla på allt eller kolla in olika YouTube kanaler för att lära sig mer. Häromdagen så googlade jag på distans healing och fick healing på distans gratis. I vanliga fall så kostar det att få distans healing och nu fick jag det gratis som dessutom inte har råd att betala den summan varje vecka som de kräver.