Fullmåneläggningar

Fullmåne i Jungfruns tecken!

Hej och välkommen till månadens fullmåneläggning som äger rum i Jungfruns tecken denna månad.

Jag älskar jungfrun. Kanske för att hon är så kärleksfull och andlig av sig. Kanske för att jag själv faktiskt har så mycket Jungfru i mig fast jag inte har henne som stjärntecken just. Jungfrun är lite blyg och försiktig av sig men hon är för den skull inte någon som vänder kappan efter vinden eller något tecken som inte tar för sig. Hon är ett jordat tecken och hon är produktiv vilket i sin tur gör att allt hon gör verkligen är grundat och väl förankrat innan hon tar steget fullt ut. Jungfrun är ett föränderligt tecken så framåt går det men i långsam takt vilket oftast beror på hennes självkritiska beteende. Allt ska som sagt vara så himla perfekt innan steget tas.

Vi hade en Nymåne i Jungfrun i september 2021. Vad sa den?

Den blev en väckarklocka

Den nymånen som kom då kom med stor kraft och det var rebelliska känslor som föddes här. För många av er blev det här en väckarklocka att vakna upp ur dvalan och ta sig vidare. Själv satt jag nog fast som mest här men jag minns också när jag blickar tillbaka att det var här som jag började förstå att det faktiskt bara är jag själv som kan skapa reda i mitt liv. När jag läser mina personliga blogginlägg så minns jag att jag här började att skapa ordning och reda, strukturera upp och ta bort vissa saker ur mitt liv – en del saker för gott och en del saker för en tid bara. Så någon slags väckarklocka blev det ju även för mig.

Att bygga broar och mål blev viktigt

I vilket fall så började vi bygga broar och mål här på olika sätt och universum berättade också för oss att här var tiden som bäst på året för just detta. Hade man sol, måne eller accendent, Venus eller Mars på 14 grader i Jungfrun eller Fiskarna så blev man extra påverkad av denna nymåne. Själv har jag ju accendenten  på exakt 14 grader i Jungfrun så sannolikt så påverkades jag mycket av denna nymåne. Och tur var väl det för det tillstånd som jag befann mig i just då var inget tillstånd som jag önskade stanna i. Deppig var jag minst sagt. Men med facit i handen så bestämde jag något viktigt här som jag  sakta men säkert började jobba mot och som fortfarande faktiskt är ledstjärnan i mitt arbete i dag. Nymånen lovade med andra ord mycket gott och oväntade positiva nyheter. Jag upplever att det var precis så det blev även om det kanske inte kändes så just då.

Men nu till kanaliseringen av fullmånen

Förmörkelser påverkar dig mycket

Alla förmörkelser gör att du tar till dig saker bättre och du börjar att analysera saker och det är bra. Vi kan uppleva att det blir lite paus i livet men vi får aldrig glömma att all kraft och all energi bara ligger på laddning och när den energin väl tar fart igen så sker det med starkt kraftnät. Så med andra ord. Känn dig inte orolig för lite paus i livet.

Vi har två månförmörkelser under år 2022 och den första äger rum den 16 Maj. Denna månförmörkelse kommer att komma med ny kraft och ny energi och massor av nya idéer får jag till mig. Förmodligen så kan vi njuta av lite vårväder då också och då brukar ju idéerna spruta. Själv kommer jag just den dagen att befinna mig på en stor familjecentrals konferens i Malmö där jag ska spendera två nätter och tre dagar med mina kära kollegor på mitt ordinarie arbete. Det ska bli väldigt kul och väldigt givande och jag misstror inte en enda sekund att idéerna inte kommer att spruta där. Men jag har ju även storslagna mål med mitt mediala arbete och mitt företag som är under stark uppbyggnad och där redan ideérna sprudlar för fullt. Så kära Maj, kom gärna med lite ljus och nya idéer tack! Vi kan hur som helst förvänta oss stora och mäktiga förändringar i livet och de känns positiva.

Den senaste månförmörkelsen hade vi den 19 November och iallafall så kände jag att den gav mig massor av av kraft och energi att lyckas samla mig och starta om på nytt. December månad blev en uppladdningsmånad och i Januari gav jag minst sagt järnet. Så månförmörkelserna är oerhört kraftfyllda.

Vi vet ju inte just nu hur världen ser ut i Maj men vi får aldrig glömma att det starka, det fina och det positiva ljuset som glimmar starkt bakom det mörka och tråkiga i livet, det ljuset har betydligt större makt i världen och i universum än vad mörkret har. Så vi människor måste fortsätta att fokusera på det goda och det ljusa i livet.

En trasig måne kan inte ge dig kraft

När du själv känner dig trasig eller att batteriet är ur funktion så att säga så är det dags för laddning, dags för vila. Om du inte lyssnar på dessa signaler så går du helt enkelt i väggen. Om du lyssnar på signalerna och utnyttjar de på bästa sätt så kommer din kraft att förbättras oerhört efter denna vila och du kommer att köra framåt med full kraft istället för lite halvhjärtat. Vi har fått oerhört många sådana signaler under det här senaste halvåret. Det kan för många anses som slöseri med tiden att pausa livet under så lång tid men hela månperioden i Jungfruns tecken har faktiskt gått ut på att pausa och att vila för att orka. Under tiden som vi vilat har vi byggt massor av kraft och energi inom oss. Även framåt i tiden så ber universum oss att vila och att pausa när vi känner oss utslitna och trötta. Ingen människa orkar att leverera och prestera dygnet runt alla dagar i veckan. Så hjälp vår måne att bli hel och rund igen så den kan lysa klart och ge oss de bästa budskapen.

Här polerar vi våra drömmar

Den senaste tiden har landat kring att vi har polerat våra drömmar. Den här vilan, den här pausen som många har upplevt har faktiskt givit oss någonting gott och många fler än mig har nog upptäckt att denna paus gett er en enorm nystart här efter nyår. Vad vill då denna måne säga. Jo att när den lyser halv (som den ju gjorde där vid nyår. Det vill säga att lite mer än halva tiden hade gått sedan nymånen i Jungfrun infann sig) så måste du räkna med att jobba lite hårdare med dina mål och drömmar om du ska lyckas och ta dig vidare. Nu har du vilat, pausat, nu är det arbete som gäller igen. Tro på dina drömmar och idéer så kommer allt att gå bra i din framtid. Än en gång får jag upp våren i kanaliseringen. Det känns som att den här våren och Maj månad framför allt blir en fantastisk månad att landa i.

Att tappa kurs

Universum vill påminna oss om en sak och det är att när vi tappar kurs så tappar vi även mål och delmål på vägen och vi blir liksom tom på energi och tom på kraft. Det finns absolut ingenting bra som kommer ur denna känsla och den känslan är total meningslös att befinna sig i. Vi kommer alla mer eller mindre att någon gång under livet hamna i denna tomma känsla och vad gör vi då? Ja många av oss deppar ihop totalt. Går och lägger oss under en filt i sängen och tittar upp i taket. Undrar vad meningen med livet egentligen är. Vissa människor kanske söker hjälp hos olika kategorier som kan hjälpa till med det och vissa människor väljer bara att genomlida denna hemska känsla. Vissa deppar ner sig genom att gråta eller känna sorg dagarna i ända, andra väljer att ta ut det i ilska, oftast på andra människor.

Det är helt fel väg att gå säger universum. Dessa vägar gör oss inte starkare. Att grotta ner oss i negativitet, ilska och sorg gör oss inte starkare. Att tycka synd om oss själva gör oss inte heller starkare. Och att vara elak mot andra människor gör oss verkligen inte starkare. Kärlek gör oss starkare säger universum.

Jag återvänder än en gång till kriget. Jag tänker på de stackars människor som nu tagit sig långa sträckor med små barn, människor som blivit anfallna av bomber när de fött barn, människor som förlorat allt de äger och har men ändå kan känna tacksamhet och kämpar vidare för sin framtid när de väl hamnat på någolunda trygg och fast mark igen, helt beroende av vår välvilja. Vi som inte upplevt krig ännu. Vad fokuserar de på? Jo kärlek, tacksamhet och positivitet. Någonstans i mitt det mörka så finner de någon slags kraft och energi och envishet och personlig styrka att ta sig igenom allt det mörka för att nå en ljus punkt i livet. Det tillfälliga målet. Även de människorna kommer säkert att hamna i svackor när de tappar mark men förhoppningsvis så kommer de snabbt ur svackorna och kan fortsätta att bygga mål igen.

Jag tänker och jag manifesterar redan nu OM det skulle vara så att kriget skulle komma hit. Jag tänker inte kapitulera. Jag tänker fokusera på styrka och envishet och sammanhållning men sist men inte minst ljuset, positiviteten och kärleken till livet och till de människor jag har i mitt liv och människor som jag kommer att möta på min väg genom skärselden. Detta budskap får jag av universum. Livet är större än att fokusera på motgångar. Lär dig istället att lägga fokus på medgångar, stora som små. Då kommer lycka och kärlek in i ditt liv. Kanske inte på en gång. Men på sikt.

Nu till de 8 stegen för denna fullmåneperiod

Vilken vägledning fick vi för 6 månader sen då Nymånen i Jungfruns tecken ägde rum och vad startade du då upp som en nystart i ditt liv?

Försök att gå tillbaka i tiden till september månad när Jungfrun var ny i nymånen. Vart någonstans i livet var du just då? Själv befann jag mig som sagt var fortfarande i en lite tilltufsad fas i mitt liv men någonstans hade ändå ett hopp om någonting bättre startats upp. Dock bestämde jag mig för att gå väldigt långsamt framåt på min väg.  Men den tydliga vägledningen som vi alla fick vid den tidpunkten var just att ingenting bra kommer ur en kapitulation. Att finna ljuset igen är ett alldeles tydligt vinnande koncept. På vägen sen har Jungfrun tydligt ledit oss framåt och ur det mörka och trista. Så att något startades upp där i höstmörkret, ja det är iallafall alldeles tydligt.

Vad tar du med dig från det förflutna? Gör om- Gör rätt – Gör nytt!

Jag får till mig ett sånt tydligt budskap. Du måste ta dig igenom dina egna känslor. Ibland är våra känslor ett hinder på vägen istället för en hjälp. Vädurens stjärntecken är väldigt duktiga på det här med att kämpa sig framåt i ur och skur. Vi borde alla ta lite hjälp av vädurens energier ibland. Livet är ett bergs landskap och ibland går det uppåt och ibland går det nerför. Ibland är det medvind och ibland är det motvind. Ibland kan vi känna oss ensamma, som att ingen i hela världen verkar vilja lyssna på oss men vi ska vinka till månen och vi ska fråga månen “vad vill du ha av mig? Vad vill du att jag ska göra?” Du kommer att få svar men så länge du bara irrar runt utan synbara mål så kommer du inte heller att komma någonstans.

Var dig själv och låt ingen annan forma om dig till sitt format. Vi är alla olika människor med olika drömmar och mål här i livet. Genom att visa att du är dig själv med egna drömmar, egna mål i livet, ett eget tyckande så visar du också att du har en egen bas att återvända till för att samla energi i din personliga kraft. Så självinsikt och ett självmedvetande känns viktigt här. Låt dig inte påverkas av andra eller andra krafter än dina egna.

Personligen så kan jag nog känna här när jag tittar i backspegeln att jag nog ändå gjorde rätt. När jag väl samlade mig och plockade upp pusselbitarna och pusslade ihop mig igen så kom jag fram till en ganska bra plan och den plan jag hade från början hade nog stjälpt mig mer än hjälpt mig. Idag känner jag mig nöjd och står på fast mark vad jag vill och förväntar mig av mig själv i en framtid. Men visst finns det saker som jag hade kunnat hantera på ett annorlunda sätt, som kanske hade tagit mig upp ur den negativa spiralen på ett smidigare och enklare och framför allt snabbare sätt.

Vilka hinder på vägen dök upp? Hur borde vi ha hanterat de?

Ja det var ju den här svarta bollen som bara dök upp från ingenstans helt plötsligt. Det känns som att det låg i energierna just då, sen höst, att allas energier gick på tomgång. En del av oss hade massor av energi men ändå kändes det liksom på något konstigt sätt som att även de energierna var konstlade.

Jag brukar ju ibland lyssna på en tjej på youtube som jag lyssnat på i många år. Hon lägger också allmänna kort för energier. Jag lyssnar aldrig på henne innan jag lagt mina egna energier för jag vill inte påverkas av henne men varje gång som jag lyssnar på henne så känns det som att hennes och mina energier går hand i hand. Universum kommunicerar verkligen på samma sätt med oss båda. Det är fascinerande. Hur som helst så fick både hon och jag upp samma oroande energier under Jungfruns epok så att säga. Så något klurigt med energierna har det varit. Kanske universum förberedde oss för det här hemska kriget som kom till slut men det känns inte som det. Det känns som att vi testades lite mer allmänt så att säga och att det var så även för er som upplevde er ha kraft och energi att det ändå kändes trögt att ta sig framåt. Jag vet inte om vi hade kunnat gjort direkt annorlunda. Ni som kämpade på och inte gav er, fokuserade på ljus och kärlek, ja ni gjorde ju helt rätt. Själv försökte jag verkligen att göra det och lyckades väl till en viss del och med facit i hand så…..ja jag kanske lyckades rätt bra ändå i slutänden. Men klara hinder dök det absolut upp för de flesta av oss under perioden september-mars.

Vilka bra erfarenheter tar vi med oss in i framtiden?

Oj det blev tydligt. Vi vet ju alla att Lejonet är ett mäktigt djur. Inget djur man retas med i onödan. Lejonet har alltid en klar och en bra plan för allt. Nu pratar jag om Lejonet som djur (även om man ibland kan se vissa likheter med tecknet Lejonet också). Man brukar ju säga att det är vargen som ylar vid fullmåne men vargen har inte en chans emot det mäktiga och kraftfulla Lejonet. Är du ett Lejon kan du stå ensam i torraste öknen och ändå överleva det mesta.

Vad vill energierna säga oss då? Vad ska vi ta med oss? Jo att vi ska känna oss starka, mäktiga och bestämda. Vi ska inte vackla och vela. Vi ska bestämma oss för en sak och sen ska vi köra. “Go wild” tycker jag känns som ett bra uttryck. Var vild även i dina tankar och i dina idéer. Det är inte farligt att testa lite vilda idéer. Kanske du någon gång får backa men de gånger dina vildaste idéer går vidare och blir till en sensation. Jag säger bara wow! Du har säkert några sådana gånger som du tänker på när jag skriver det här. De ska du ta med dig in i din framtid. De idéer som kanske inte var så värst bra kan du bara se som en extra lärdom och lägga på skräphögen.

Nu kom det upp igen. Tålamod. Vi måste ha tålamod. Hur många gånger har nu inte universum tjatat om detta. Universum hälsar åter igen att det vi ber om kommer MEN vi måste ha tålamod. Det kommer när tiden är mogen. Dina vingar är inte riktigt färdig konstruerade ännu för att kunna flyga men de är under utveckling och när de väl är flygfärdiga. Ja då får resten av världen passa sig kan jag säga.

Hur ser fullmånens vägledning ut framåt på din väg?

Se till att månen som är din själ att inte bli för trasig innan du lagar den. Vi människor är skapta för att arbeta effektivt men med det följer också vila. Om du aldrig vilar så kommer du heller aldrig i mål. Semester är inget som vi endast behöver en gång om året. I ordet semester så ingår dessutom så mycket. Det är väldigt sällan vi människor har semester på riktigt. Tänk dig att du har en veckas semester där du är helt i dig själv. Ensam i naturen där du kan vandra, fiska eller utöva vilka naturupplevelser som helst.

Jag har en kurskamrat som titt som tätt åker ut alldeles själv i naturen och paddlar kanot, gör upp eld och äter och sover ute i naturen. Jag har en annan vän till mig som alldeles själv åkte upp till Norrland och fjällvandrade. Hon sov visserligen på ett fjällhotell som hon återvände till dagligen. Men hur många av oss är det som tankar energi så? Jag är faktiskt lite avundsjuk på de människor som ens törs göra sådana saker på egen hand.

Men för oss andra lite mer fega individer så kan det vara en utmaning att bara ta semester för att vara ensam. Meditera ensam. Få healing ute i naturen. Inte träffa någon på en vecka. Tanka nytänk och energi. Men förutom semester så är det ju otroligt viktigt också med den lilla och ovärderliga vilan i vår vardag. Att inte springa fort i 180 km/h konstant. Andas!!!!

Vad är dina styrkor eller vilka styrkor behöver du inplantera här.

För många av oss är just meditation en väldigt stor och kraftfull styrka. Ni kanske tycker att jag tjatar om just meditation men sanningen är den att just meditation kanske är den enda stunden på dagen som du faktiskt är ett med dig själv och där du är i din inre kraft och där du också faktiskt lyssnar på din inre kraft. Så svaret är ja, jag kommer att fortsätta att tjata om gåvan meditation och dess kraft för det är också det som universum serverar mig också gång på gång. Vid några tillfällen där livet upplevts hektiskt så har jag slarvat med meditationen och jag har märkt enorm skillnad på hur jag då brustit i förmågan att hantera mina känslor och tankar. Dina känslor är enormt viktiga att ta hänsyn till och om du oavbrutet förtränger de och istället fokuserar på andras känslor så kommer du till sist att brytas ner. Ära dina känslor! det är universums svar på vilka styrkor du behöver ha inom dig. Och om du inte besitter de idag, om du upplever de flyktiga och ohanterbara – sätt dig ner någonstans, helst ute i naturen men annars hemma i en mysig liten vrå med tända ljus och kristaller i din närhet. Bara befinn dig i nuet. Släpp alla tankar och om det kommer en tanke så låt den fladdra förbi. Lyssna på budskap från ditt inre och från änglar och universum. Försök sedan att följa de budskap du får och känn dig trygg i att du lyssnat på ditt inre.

När du som kvinna är gravid så vet du att du är den viktigaste personen för den nya lilla individ som växer i din kropp. Du tar hand om dig, du läser, du lyssnar och du förbereder dig för den stora dagen. Graviditeten är verkligen en tid då vi utgår från vår egen kraft, våra känslor och den energi som finns gemensamt mellan mor och barn. Varför inte fånga samma energi hos oss när det gäller att lyssna på vår intuition i andra sammanhang där vår framtid står på spel.

Jag kan ta ett exempel. Om du är gravid och en eller kanske fler viktiga personer omkring dig säger att du bör göra abort eftersom barnet kommer att bli en börda för dig och du kommer inte att klara av den situationen. Jag kan nästan svära på att du boxas och fightas för att behålla ditt barn. Kraften att lyckas blir ännu större.

Om vi nu istället tar exemplet att du skulle vilja lämna ditt förhållande eller bryta ditt äktenskapslöfte, flytta till en annan stad eller ett annat land, byta arbetsplats eller byta yrke eller vad det nu kan vara. Om någon eller kanske till och med ganska många viktiga människor i din familj eller ditt umgänge berättar för dig att du bör lämna den idéen. Ja då är risken mycket större att du gör som de säger, det vill säga lämna din idé och dina innersta drömmar eftersom människor omkring dig säger att du kommer att bli olycklig om du gör det. Men vart ligger skillnaden i att behålla ett barn eller fullfölja dina övriga drömmar? Bägge två handlar om din framtid och ingen har rätt att bestämma över din framtid mer än du. Här ligger styrkan i oss som vi måste lära oss att inplantera. Att stå upp för det som är du och dina drömmar.

Styrkekort/Budskapskort

Det behövs inga andra ord än dessa. Tro på dina drömmar. Från början är månen ny och liknar mest en glasskärva. Med tiden växer den och blir större och större och till slut utvecklas den till en stor och vacker fullmåne. Så är även du och dina drömmar. Bara du fortsätter att tro på de och jobba för de.

Vad ska vi manifestera i framtiden?

Du ska skaffa dig inspiration och sedan ska du ta den inspirationen och börja prestera. Än en gång kommer vädurens energier upp i energierna. Väduren är allsmäktig. Tror alltid 100 procent på sig själv och misslyckas därför nästan aldrig heller. Hur kommer det sig? Ja somliga skulle kanske säga att väduren inte är en sån inlyssnade person. Hon springer på i ulltossorna, tror att allting går att lösa och bryr sig sällan så mycket om vad andra tycker så länge hon mår bra och är tillfreds. Och det är faktiskt några av Vädurens styrkor (även om så klart vädurar har nackdelar som ställer till det för de). Men just när det gäller att manifestera saker så är de verkligen outstanding. Universum ber oss här att fånga vädurens energier, känn inspirationen “and take action!

Det viktigaste här är att vara ärlig mot dig själv. Bara du och ingen annan vet hur ditt liv skulle se ut om bara du fick bestämma. Det är det målet du ska jobba på. Sen måste vi givetvis lyssna in vad andra tycker och vi måste alla få tycka och tänka annorlunda och givetvis så måste vi alla kompromissa ibland men ingen kan bestämma över dig och dina drömmar. Det är viktigt att ta med sig.

Ja det var allt från universums krafter idag med hjälp av fullmåneläggningen i Jungfruns tecken. Vi knyter nu ihop säcken med några ledord att ta med oss på vägen.

  • Minns nu att vi lämnar den jobbiga tiden bakom oss och blickar framåt mot ljus och kärlek,
  • Det kommer att komma positiv energi i Maj månad vid månförmörkelsen. Mycket positiv energi!
  • Släpp det mörka och trista och fokusera på ljuset och det goda i livet.
  • Vila och pausa ofta! Det är på så vis vi skaffar bränsle och energi.
  • Ta vara på dina vilda idéer och låt de bli mer än bara idéer. En del av de hamnar i papperskorgen som dåliga erfarenheter men flera av de ger dig en rejäl skjuts framåt. Missa inte de bra idéerna på grund av rädsla.
  • Ha tålamod! Saker och ting sker när din tid är mogen.
  • Meditera! Meditera! Meditera! Det är i meditationen du får alla svar.
  • Tro på dina drömmar!

Idag tog det lång tid att analysera fullmånens budskap men jag ser det som att universum hade viktiga saker att förmedla idag. Vi måste nu alla se till att ta vara på de vackra vägledningar vi får också. Vi ses igen nästa vecka i veckans energier och om två veckor har vi sen en nymåne i Vädurens tecken. Den blir mycket spännande att kanalisera.

Varm kram från mig.

Annehlie.