Okategoriserade

På lördag diplomeras jag och blir ett färdigutbildat spirituellt medium!

Snart händer det…..

Snart är dagen här. Dagen som jag inser att jag faktiskt strävat efter att uppnå i hela mitt liv, ända sedan barnsben och tonårstid.  Den här bilden nedanför får symbolisera min största resa någonsin. I 2 1/2 år har jag kämpat och krigat med den här utbildningen till att bli ett diplomerat och certifierat medium. Oj så många dalar och toppar jag varit i och oj så många lärdomar jag tar med mig från de här åren. Vattenfallet på bilden symboliserar för mig källan. Den oändliga och vackra källan som jag alltid velat nå men inte vetat hur jag skulle komma dit. Nu känner jag mig redo att ställa mig i vattenfallet och låta det rena och fina vattnet föra mig vidare på nya vägar och mot nya mål.

Några av mina framtidsplaner

Den här medium utbildningen ser jag som en nödvändig bas i mitt fortsatta arbete men nu har jag så många påbyggnads utbildningar, kortare utbildningar, som jag vill bygga på basen med. Healing och trans står just nu högst upp på listan och är redan inplanerade och under nästa vår blir det nog djurkommunikations kurs. Längre fram sen så känns transhealing aktuellt och en astrologi kurs tänker jag mig också men den kör jag nog på nätet. Har hittat en på nätet som visserligen verkar vara lite avancerad men jag gillar ju att grotta ner mig i saker så det ska nog gå bra.

Kom gärna på min diplomering ni som har möjlighet

Än en gång så vill jag göra reklam för vår diplomerings seans den 19 Mars kl 14.00. Information om den finner ni nedanför eller så skickar ni helt enkelt ett litet mail till mig  (annehlie.medium@gmail.com) så guidar jag er vidare med adress, vägbeskrivning och annan information om ni inte hittar den på Maria Therese hemsida. Ni som bor i närheten av Uppsala. Missa inte denna givande stund. Kanske det blir just DU som får kontakt med någon av dina nära och kära.

DIPLOMERINGSSEANS

Vill du vara med när en gäng mediumkandidater gör en medial demonstration för att därefter diplomeras som spiritualistiska medium?
Lördag 19e mars kl 14-15.30
Plats: Mithera Development Spiritualistiska Center, 11 km utanför Uppsala. Vi öppnar dörrarna 13.45 och låser dem kl 14.00
Pris: 30 kr inkl fika. Kontant eller via swish
Maila din anmälan till mariatherese@mithera.se
För info om utbildningen se MITHERA.SE

Nu till några nyheter på min blogg

Min blogg är och har alltid varit en energiblogg där fokus ligger på att kanalisera energierna i veckobloggen genom att ta hjälp av änglar och universum i kanaliseringarna. Där kommer fokus att fortsätta att ligga.

Min blogg är samtidigt min hemsida där man i menyn hittar både information om mig som person och som medium men även information om min verksamhet där jag arbetar som tarotläggare och nu inom kort även som ett färdigutbildat medium där jag tar kontakt med andevärlden och ger dig vägledning från nära och kära från andra sidan. Min ambition är även att få möjligheten att bli anlitad som medium på olika gruppseanser vilket jag har tyckt varit mycket roligt att få genomföra under utbildningstiden. Jag kommer att ha reducerade priser på just sittningar och gruppseanser en period framåt så passa på att boka dessa när de kommer ut.

Som jag redan har hintat en del om nu så planeras en hel del påbyggnadsutbildningar och när jag har gått i land med de så är ju såklart tanken att jobba även med dessa delar både på plats och på nätet via olika plattformar. Varför berättar jag det här för er undrar ni? Jo för att det här är den enda anledningen till att jag har kommit till beslutet att jag helt enkelt måste reducera mina blogginlägg till antal då tiden helt enkelt inte kommer att räcka till.

Så från och med denna vecka så kommer mina veckoenergier endast att komma ut de veckor som vi inte har en nymåne eller fullmåne. Så i snitt varannan vecka för veckoenergierna med andra ord.

Eftersom månen rör sig så att säga så kommer dessa läggningar att ha olika veckodagar men månläggningarna infinner sig de veckor som vi ej har energiläggningar. Månen är en otroligt viktig kraft för oss att lyssna på så jag skulle faktiskt vilja slå ett extra slag för dessa läggningar som kompletterar mina energiläggningar väldigt väl tycker jag. Så med andra ord. Missa inte de.

Den närmaste framtiden

Jag har några snällt väntande tarotkunder som väntar på sina läggningar nu under April månad så de kommer att prioriteras nu under April månad samt att jag behöver tid till planering för min verksamhet nu när jag blir ett färdigt spirituellt medium. Men från och med Maj månad så kommer mina dagar och tider att komma ut för en månad i taget och då kommer jag att erbjuda både tarotläggningar, privatsittningar och telefonsittningar med andekontakt samt gruppseanser. Mer information om detta kommer längre fram.

Ni kanske just nu känner att då min tid ute på bloggen minskar så kommer ni att få mindre tid av mig just där. Men min förhoppning är ju att i en framtid kunna jobba mer medialt och att ni ska få mer tid av mig men då inte i form av bloggen. Jag planerar att ha lite livesändningar längre fram, med tarotkorten då i första hand men kanske även längre fram i form av andekontakt och/eller gruppseanser. Dessutom planerar jag en Youtube kanal med en av mina finaste kurskamrater där ni får ta del av både mig och min mediala vän och förhoppningsvis också lite gäst spelare såklart. Allt är ännu bara på planerings stadie så jag återkommer om allt när premiär närmar sig kort sagt. Men självklart så är ni varmt välkomna in i dessa forum. Det finns ännu fler kort i rockärmen men allt kan ju inte sättas i jord på en och samma gång. Så jag stannar här och nu för denna gång. Ville bara dela med mig av mina planer. Hoppas ni inte blir besvikna för att bloggen minskas ner något…..i allafall för en stund. Ni är självklart allihopa varmt välkomna som kunder hos mig framledes. Ni är oerhört viktiga för mig ska ni veta och jag ÄLSKAR verkligen att leverera universums vägledning till er.

Missa inte Fullmånen på fredag

På fredag har vi en vacker fullmåne i Jungfruns tecken men eftersom jag befinner mig på diplomering hela den helgen så kommer jag att lägga ut fullmåne läggningen redan på torsdagen, alltså en dag i förväg. Vi ses då.

Stor och varm kram

Annehlie