veckans energier

Kärlek, drömmar och krav bjuder universum på denna vecka.

Hej allihopa! Ja trots att det här vansinneskriget fortsätter i samma anda som tidigare och trots att man känner hur modet sjunker för var dag som går så verkar då iallafall energierna att vilja hålla oss på gott humör. Det känns ju skönt.

Jag tänkte på det i fredags när jag tillbringade ett antal timmar i ett köpcentra där jag strosade runt och provade kläder och kom även hem med en hel del byxor och blusar. Innan jag åkte hem därifrån så köpte jag mig en latte och när jag satt där med latten i handen kom jag på mig själv att tycka att det var fantastiskt skönt, att om så bara för en stund ,att befinna sig i sin egen lilla värld, slappna av, strosa runt och handla lite kläder istället för att följa nyhetsklippen om kriget tjugofyra sju. Vi måste hitta de positiva bitarna i livet för att orka med att bära de negativa.

Men nu till veckans energier.

Astrologi

Det är fortsatt Fiskarna med sin ödmjukhet som styr veckan som stjärntecken vilket man också kan se väldigt tydligt i korten vilket jag återkommer till senare. Denna vecka samarbetar Fiskarnas stjärntecken med ett jordtecken, ett lufttecken och ett annat vattentecken. Att två vattentecken ska samarbeta med varandra kan ju upplevas som optimalt kanske men så är tyvärr inte alltid fallet. Det är dessutom två väldigt känsliga vatten tecken som ska samarbeta här. Nja, det ser faktiskt ut att knaka lite i fogarna under helgen måste jag säga. Vi får väl se vilka kanaliseringar jag får till mig när jag börjar läsa energierna i korten mer grundligt.

Fiskarna/Oxen

I början av veckan befinner sig månen i Oxens tecken. Envis och stark som en oxe är ett uttryck som inte uppfunnits av sig självt. Jag ser tydligt Oxens energier som en start på veckan.

Fiskarna/Tvillingarna

Det finns mycket, mycket kärlek i mittveckan så Fiskarnas stjärntecken är nog starkt benägna att styra denna mittvecka till stor del. Tvillingen är kommunikativ och vill vidare. Är kvick, ytlig och nyfiken av sig så här skulle det kunna bli en krock mellan vatten och luft. Men jag känner inte så. Jag känner stort hopp i denna mitt vecka.

Fiskarna/Kräftan

Ja här i slutet av veckan styr känslorna allt som händer kan man säga. Det kanske är därför just svärds korten samlats här. Här samlas iallafall egenskaper som trofast, lojal, sympatisk och beskyddande med empatisk, vänlig, hemlighetsfull, lättpåverkad, slarvig och inspirerande. Ja ni hör ju själva. Detta kan bli lite för mycket av det goda och känslosamma. Men det är inget som inte kan redas upp och svärds korten omges av fina och starka egenskaper energimässigt.

De utifrån kommande energierna

Vi startar med de utifrån kommande energierna denna vecka. Vad säger de.

Svartsjuka

Jag får starkt till mig händelser som är till någon eller några specifika nu och till dig/er vill jag säga att du/ni sitter just nu på rosa små kärleksmoln och planerar för framtiden. Det har absolut med kärlek att göra och de två energierna tillsammans berättar om härlig kärlek mellan dig och en annan person. Det känns som att den här kärleken är ganska eller väldigt ny för jag får upp nyskapad kärlek i energierna. Det är verkligen romantik på hög nivå. Ni har förmodligen nyss träffats och är precis i början av att skapa ert liv tillsammans. Men det finns en orm i paradiset som man brukar säga. Det kan vara en annan person som försöker att förgöra er kärlek, troligtvis en kvinna. Det kan vara ett ex till din nyfunna partner alternativt en rival. Hur som helst så kommer denna rival eller detta ex att göra allt som står i dennes makt att förstöra er relation. Det behöver inte heller vara en person som kortet gestaltar. Det kan stå för stark svartsjuka i allmänhet. För jag får i vilket fall som helst upp stark svartsjuka i energierna. Så om ingen tredje person finns i er relation som rival så behöver du starkt tänka efter hur sund denna sjukliga svartsjuka är. Den gör inget gott för någon av er.

Till er andra som inte befinner er i den här nykära situationen. Vad vill energierna säga er. Ja det är ju helt klart så att det är väldigt drömska, positiva och kärleksfulla energier som blåser in över oss nu. Så budskapet är ju tydligt. Njut av all kärlek du kan få och ge av all kärlek du kan ge. Men det blåser även in krav över oss och det ska vi inte förtränga. Här behöver vi ta till den list och den kunskap som krävs och sist men inte minst, vårt mod. En ny framtid väntar dig och hur den blir beror på dig och hur stark, envis och modig du är.

Wow vilka vackra och fina energier som blåser över oss denna vecka men samtidigt blåser det in kallare vindar i form av mod, kraft och en mycket stark vilja. 

De innifrån kommande energierna

Det är inte bara i energierna utifrån som det drömska slår igenom. Nej även inom dig så slår drömmarna igenom ganska rejält. Frågan är om du drömmer lite för mycket och agerar lite för lite??? Det känns lite som att du tror att du har stenkoll på läget, för i drömmarna har du det, men hur länge bör du stanna i drömmarna istället för att gå vidare?

Det är absolut Fiskarnas stjärntecken som styr dig här och det känns som att du kanske tänker att ” Så länge jag sitter här, stannar här, känner så här. Ja då känns allting lugnt och bra. Så jag stannar nog kvar här ett tag”. Men inom dig så vet du att du inte bara behöver känna lugnet här och nu. Du behöver också veta vart du är på väg någonstans och du behöver vara målmedveten och för att nå ditt mål så måste du jobba på, gneta på. Inte göra för många stopp eller ta för många siestor. För då kan målet springa ifrån dig eller så kan någon annan ta dina mål och göra de till sina egna mål. Så gå i rask takt framåt utan att småspringa och gå med stora och bestämda steg. Vila ibland, kanske till och med ofta, men fortsätt sedan målmedvetet och bestämt mot det som är just ditt mål i livet.

Början av veckan

Veckan börjar med full fart framåt kan man lugnt säga. Det känns i energierna nu att vi sen en längre tid tillbaka siktat framåt och nu tar vi fart så att säga. Man skulle nästan kunna tro att Vädurens energier hägrade här men det är nog troligast Oxens starka och kraftfulla energier som nu har fått en ordentlig fart på vagnen kort sagt. Det är drömmarna som styr och förvisso kan drömmarna vara lite naiva och inte så verklighetsförankrade kanske man skulle kunna påstå men tillsammans så gör ju de här drömmarna och den här kraftfulla energin underverk. Så varför haka upp sig på om drömmarna är verklighetsförankrade. Lev ditt liv här och nu. I morgon kan det vara försent.

Mitten av veckan

Det är fattiga tider, inte att förglömma. Allt är dyrt nu och det här kriget har ju motat upp det mesta i höjden. El och bensin exempelvis. Var och handlade idag och tyckte även att den notan blev ovanligt dyr med tanke på det lilla jag handlat. Det enda som går ner är pensions sparandet. Ja nog är det spartider allt så det centrala kortet (som jag kommer att beskriva närmare sen) har väldigt tydliga budskap.

Men mittveckan har även andra budskap än sparbeting. I dessa kalla tider så finns en stor dos kärlek och än en gång så råder universum dig att ge av din kärlek så mycket det bara går. Kärlek är det enda svaret på allt i vår värld. Om det bara fanns kärlek och inget hat så vore ju världen underbar. Men så är det inte nu och så kommer det aldrig att bli så därför måste vi fånga de kärleksbudskap som faktiskt når oss och ta vara på det positiva i vårt liv som vi faktiskt bjuds på varje dag. Det negativa matas vi med hela tiden så det behöver vi knappast fokusera på. Nej lyft dig själv med positivitet istället. Och se den väg du vandrar på. Den tar inte slut här. Den har bara börjat. Vi människor måste förstå att vi även vid motgångar måste se vår väg framåt och vi måste sikta mot målet och ta hjälp av de budskap och verktyg som vi får efter vägen.

Slutet av veckan

Slutet av veckan ser tuff ut och jag förstår att energierna försökt att tanka oss hela veckan med kraft och energi för här blir det svajigt och turbulent. Som sagt var. Lite för mycket känslor som styr kanske med både Fiskarna och Kräftan vid rodret. Du piskas här att ta fram rebellen i dig och fightas för dig och ditt och för det nya som förväntas komma in i ditt liv. Och du jobbar på och du sliter verkligen men här har du också kommit till ett vägval och det är ett vägval där du måste ta ställning. Du kan inte fortsätta att drömma här. Nej nu måste det ske saker också.

Någonstans här så känner du dig samtidigt så vilsen och oförmögen att se vart du är, vart du ska och vart du egentligen är på väg nånstans. Det är nu dags för dig att vända ryggen åt det och de som inte delar dina värderingar eller det eller de som hindrar dig på din väg. Det är nu du ska se till att gå den väg som gynnar dig och dina drömmar på bästa sätt.

Du kommer absolut att ställas till svars här. Det räcker inte att lite blygt ställa sig i hörnet och viska fram “jag kanske skulle vilja göra så här…” Nej du bör ställa krav men innan dess måste du vara säker på vad du själv vill. När du vet det så kommer också dina val att vara mer självklara och bättre förankrade. Så starka och stora krav är vad jag får upp i helgens energier. Krav på att sätta dig själv främst i ledet.

Triologin

Det centrala kortet

Som sagt, det centrala kortet står för fattigdom denna vecka. Jag får starkt till mig Ukrainakriget. Det är fruktansvärt för de människor som befinner sig där och även för de kvinnor, barn och gamla som lyckats att ta sig därifrån eller som befinner sig på flykt just nu. Bara i min stad förväntas 500 kvinnor och barn anlända om de inte redan gjort det. En del av de familjerna kommer att komma till mig på min barnavårdcentral och jag kan inte ens med ord beskriva hur tungt det känns att behöva möta dessa människor ansikte mot ansikte. De har fått lämna sina makar och fäder hemma i ett krig som ingen vet hur det kommer att sluta. Man har dåligt samvete för att man just nu känner tacksamhet att man befinner sig just här och just nu. Men vem vet någonting om morgondagen.

Hela Europa blöder. Kriget medför försämringar även för oss i form av el, räntor, bensin och matvaror mm som går upp. Pensions spar går ner. Ja det går inte att ta miste på om vad detta centrala kort vill förmedla till oss människor denna vecka. Även Universum har känslor och blöder kraftigt. Men Universum är också starkt. Starkare än alla andra makter i världen tillsammans. Vi måste bara lära oss att lyssna och handla enligt universums råd.

Utgångskortet/lärdomskortet

Tycker du att du sitter fast och inte kommer någonstans? Tycker du att hela världen är upp och ner just nu och det finns få vägar ut? Känner du dig oförmögen att tänka? Oavsett vilken situation du befinner dig i eller om vi tänker utifrån den situation vi alla i Sverige/ Europa befinner sig i just nu så har faktiskt just det här tarotkortet ett mycket tydligt budskap. När det här kortet kommer upp, och som ett lärdomskort också, så är budskapet extra tydligt. Budskapet är stagnation innan upplysning. Så stanna upp och försök att känna någon slags inre frid i hjärtat att bara hänga där ett tag. För snart kommer du att bli upplyst. Upplyst om hur du ska ta dig vidare. När du vilar i ditt inre så mognar du och oavsett vad som förväntas att mogna inom dig så kommer du att ha svaret inom kort. Lär dig bara att vila i ditt inre för att kunna lyssna in det budskap du får och sedan gå vidare. När du lärt dig det, att ta det bästa och högsta beslutet för dig och sedan följa det. Då har du kommit långt på din väg framåt.

Det dolda kortet

Ja vad ska nästa veckas energier viska om. Jag får till mig jordade energier, makt, manifestering men också arrogans. Vi får se vad just den här energin kommer in med för slags energier. Är energin god och på bra humör så blir allt vi rör vid till guld och då blir veckan fantastisk. Är energierna självgoda och omättade så kan energierna bli precis tvärtom. Jag hoppas verkligen att det är de förstnämnda energierna som slår igenom och sätter ribban för vecka 11.

Ärkeänglar och guiders budskap

Lägg märke till hur intensivt flickan på bilden tittar in i den blå kristallkulan. Den blå färgen står för visdom, för att se på saker omkring dig med det tredje ögat istället för dina fysiska ögon. Låt den blå färgen fylla din kropp och ditt medvetande med visdom och låt alla stjärnteckens fördelar leda dig rätt på den sanna vägen framåt. Vilka avsikter har just du med livet? Att sätta just dina mål och att kämpa för dessa mål är en oerhört kreativ kraft som får dig att må oerhört bra när du väl fullföljt de. Som du väljer att ditt liv ska se ut, så är också ditt öde. Vill du förändra ödet så måste du välja en annan väg.

Ta hand om er därute. Vi ses nästa vecka i energierna för vecka 11 och i den vackra Fullmånen i Jungfruns tecken. Själv har jag min accendent i Jungfruns tecken och jag har månen i Jungfruns tecken och så har vi då en fullmåne i Jungfruns tecken. Vilket sammanträffande att jag just denna vecka knyter ihop min säck med att diplomeras till ett färdigt spirituellt medium efter 2 1/2 år. Tuffa men väldigt lärorika år. För er som önskar att deltaga i min och mina kurskamraters diplomering så vänligen kontakta mig via mailen annehlie.medium@gmail.com så får ni mer information av mig. Diplomeringen i form av en gruppseans kommer att ske strax utanför Uppsala för den som är nyfiken att se oss jobba. Den kostar 30 kr och då ingår fika i priset.

Hej så länge och kramar från mig

Annehlie