Nymåneläggningar

Nymåne i Fiskarna

Universum ber oss ödmjukast om att ge av vår kärlek nu

Vi befinner oss i en tuff tid just nu och kriget i Ukraina har fått oss människor att vakna upp på ett helt nytt sätt. Många av oss befinner oss nog just nu i en dvala där vi inte riktigt vet hur vi ska agera eller ens våga tänka alla tänkbara scenarier fullt ut. Men en sak vet vi och det är att vi känner lika för det här kriget. Vi vill inte ha krig. Vi vill att det Ukrainska folket ska få frid och fred igen och vi vill, trots att vi känner oss små och ensamma ute i den stora hemska världen, hjälpa till så gott vi kan. Vi får inte glömma att vi faktisk är förenade på något sätt, alla vi människor på jorden.

Två av spiritualismens principer

Jag vill här hänvisa till två av spiritualismens två principer där den ena är

1. Vi härstammar alla från samma gud/universell kraft (villkorslös kärlek) 

Vad betyder då detta. Jo att vi alla är lika mycket värda och just nu i detta nu så finns det inget VI och DEM. Vi måste arbeta för den villkorslösa kärleken. Vi får heller inte glömma att stor del av det ryska folket lider när nu en enda person, en mycket viktig person, har gått vilse i mörkret. Han kommer att få konsekvenser. Var så säker. Men alla vi människor som nu står bredvid och tittar på måste nu jobba hårt för den villkorslösa kärleken och be om att den ska vinna i alla lägen.

2. Syskonskap mellan alla människor. (Vi är alla lika mycket värda)

Vi är alla som en familj och vi kommer alla från samma universella ande. Vi måste nu rasera alla klyftor och se alla människor som en del av vår familj. Viktigast av allt just nu är att hjälpa till att bidra med så mycket som möjligt som just jag skulle kunna bidra med. Om det var din familj som befann sig i Ukraina just nu, vilka medel skulle du kunna bistå med då? I detta nu så måste vi tänka så. Själv har jag skänkt en liten slant som hjälp till det Ukrainska folket. En liten slant har alla råd att skänka och en liten slant gör mycket i slutänden. Jag ber dessutom universum om hjälp i mina dagliga meditationer och det kommer jag att fortsätta med så länge kriget håller i sig. Detta betyder inte att du ska sluta be universum om personlig hjälp. Många tror att om man ber universum om hjälp till det Ukrainska folket så måste universum ta den hjälpen från ditt personliga behov av hjälp. Så är det inte. Universum är stort nog att läka alla blödande hjärtan. Så be om hjälp både för egen del och för det Ukrainska folket i dina meditationer.

Nu till Nymånen i Fiskarnas tecken

Fiskarnas tecken

Fiskarna är en drömmare. Detta faktum kommer vi aldrig ifrån. Fiskarna är även konflikträdda och är ett av de tecknen som verkligen önskar fred i världen. Det är nästan en omöjlighet att se en fisk till stjärntecken att kliva fram och ta kommandot men hjälper gärna till i det lilla om han kan. Fiskarna är väldigt följsamma så de är tacksamma för det drivande stjärntecknet att ha med sig på sin väg framåt då de följer strömmen och gör som man säger. De är otroligt anpassningsbara men därmed också väldigt ombytliga. En fisk strävar alltid efter att nå det ultimata och hoppar därför gärna mellan olika punkter i livet och provar gärna på det okända. Om något nytt okänt dyker upp så hoppar fisken mer än gärna över till att prova detta istället. Dock har en Fisk ofta ett dåligt självförtroende och litar alltför sällan på sina egna förmågor.

Nymånen i Fiskarnas tecken

Nu har vi en Nymåne i Fiskens tecken och vad kan då denna period stå för. Jo såklart inre mystik och magi eftersom nymånen i Fiskarna är väldigt introvert men också magiskapande. Känslighet och empati kommer att framstå som två viktiga komponenter. Fiskens magiska krafter kan faktiskt få din själ att växa och det i sin tur kan få din kreativitet att växa. Släpp nu taget om självsaboterande beteenden och reflektera istället över vad du kan göra för att komma vidare. Fiskarnas tecken står för magi. Glöm inte det. Det är en magisk tid du har framför dig nu. Magiska ting kommer att ske under denna period.

Månens budskap

Förändringstid

Vi är i en förändringstid just nu. Det är ett som är säkert och att ha tålamod är en egenskap som du har stor nytta av just nu. Att samtidigt vara kommunikativ är ett vinnande koncept att ha med dig på din väg framåt. När du lugnt och tryggt kan vila i din tvillingsjäl, det vill säga att du lyssnar inåt och kombinerar ditt intellekt med dina inre tankar och känslor. Ja då blir det också rätt i slutänden. De frågor och de funderingar som du inte har svar på ännu kommer att komma när tid och rum är på rätt plats samtidigt. Ha tålamod!

När månen blöder

Just nu är månen lite kantstött, lite angripen. Detta faktum gör att du inte kan tänka riktigt klart i detta nu. Kanske du försöker att gömma undan tankarna och låta universum fixa saker på egen hand. Men även universum behöver hjälp ibland för att månen ska kunna lysa klart och vackert på himlen. Vi är inga marionetter. Tillsammans är vi all kunskap här på jorden. En angripen måne behöver vara öppen för förslag och du behöver vara demonstrativ för att laga månen rund igen så att säga. Kort sagt för att laga dig själv igen. Att vara öppen för förändringar är kort sagt det vinnande konceptet just nu. Att sticka huvudet i sanden och förlita sig på under känns som att kapitulera kort sagt. Men en viktig sak som den trasiga månen har att förmedla till dig är att varje gång som du känner att styrkan sviker dig, att hopplösheten tar över, att det onda övervinner det goda. Då bör du ta ett stort djupt andetag ända nere från tårna, tänka positiva tankar och frigöra nya krafter. Och meditera ofta! Ofta! Och be om hjälp när det behövs. Snart är månen rund, hel, fin och vacker igen hälsar universum.

Sluta aldrig att tro på det högsta bästa

Just nu befinner sig en större del av månen nedsänkt i sin egen skugga vilket gör att du har svårt att se klart men i framtiden så finns det vårliknande känslor som försöker att bryta sig upp ur mörkrets skuggor. Dessa vackra bilder har ett vackert budskap till dig och det är att du aldrig ska sluta tro på dina drömmar.  De kommer att komma och de kommer att besannas. Så fortsätt att tro på dina drömmar. Det är när du slutar att tro på drömmarna, när du kastar de i papperskorgen för gott, det är då som dina drömmar försvinner för alltid. Så ge aldrig någonsin upp din dröm är universums råd.

Vad vill budskapskorten förmedla

 

Vad bör vi lämna bakom oss

Förra nymåneperioden så fick vi till oss att vi skulle sluta vara så flexibla och smidiga. Vilket annars brukar vara ett vinnande koncept för det  mesta. Idag får vi ytterligare ett kryptiskt meddelande. “Sluta ta allt med en klackspark” “Sluta att skratta bort allt du inte kan rå över”. Det är vad jag får till mig starkt i denna nymåne. Detta betyder inte att vi ska sluta skratta eller sluta vara glada. Nej tvärtom! Vi ska fortsätta att sprida så mycket kärlek och glädje som det går. Men vi måste sluta sticka huvudet i sanden och tro att saker och ting ordnar upp sig utan någon som helst hjälp av dig själv. Sanningen är den att vi inte kommer vidare en millimeter ens om vi inte hjälper till lite själv. Universum kan vara den stora draghjälpen men det är du som måste göra jobbet.  Så behåll kärleken och humorns kraft men därmed inte sagt att du ska ta dig igenom allt med humor. En del av din humor och en del av ditt rosenskimrande skimmer måste du lägga bakom dig för att ta dig framåt.

Vad bör vi tänka på i nuet

Vad bör vi prioritera kort sagt. Ja det är att trots att livet just nu känns lite upp och ner i det mesta så måste du våga lita på dig själv. Det kan kännas lite som att allt är svartvitt just nu. Vissa stunder känns allt vitt för att i nästa stund skifta över i svart. Det finns ingen logik i någonting. Randigt kan bli prickigt och tvärtom. Du kommer att upptäcka att människor omkring dig tycker olika saker, annorlunda saker mot vad du själv tycker. Människor som du trodde att du kände innan och utan tänker andra tankar än dig. Tankar utanför boxen. Det är här du måste våga lita på din egen magkänsla och stå för dina egna tankar och värderingar. Att inte vända kappan efter vinden för att någon tycker annorlunda än du själv. Naturligtvis så kanske du behöver rannsaka dina tankar och värderingar men om du då upptäcker att du faktiskt står kvar vid det du tyckte från början, ja då är det ännu viktigare att våga lita på dig själv.

Vad ska vi ta med in i nästa Nymåne

Förra nymånen fick vi budskapet tålamod. Nu får vi budskapet att du bör lyfta dig själv till en ny nivå. Se dig själv som lätt som luft. Du håller ballonger i dina händer och du flyger med upp mot universum och du väger ingenting. Ibland brukar jag känna precis så i mina healingstunder. Det är en underbar känsla av frigörelse. Vi är nakna inför universum men vi är också som mest mottagliga när vi är nakna och rena inför universums ljus och det är också då som vi har som mest kraft att skapa fast jord och mark att stå på. Tålamod är fortfarande något som universum matar oss med men universum berättar även för dig att du är en viktig pusselbit för framtiden och att du som individ har stort ansvar men också stora möjligheter att lyckas här på vår jord.

Änglar, guiders och universums vägledning

 

Förra nymånen fick vi budskapet att allting kommer att falla på plats när tiden är mogen. Nu får vi till oss budskapet att vi bör välja en ny riktning på vår väg.

Det är som sagt var Fiskarnas tecken som styr denna nymåne och Fiskarna är som sagt var drömska och lite konflikträdda. Fiskarna är det tecken som nog ofta förlitar sig enbart på universums kraft och hoppas på det högsta bästa utan att egentligen bidra så mycket själv. Att kanske ansluta sig till det nät som känns tryggast att befinna sig i just här och nu. Att månen nu befinner sig i just denna fas just här och just nu kommer att prägla oss alla i detta nu. Därför vill universum berätta för oss att vi bör välja en ny riktning vid de tillfällen som vi fastnar i vårt vakuum och när vi känner att vi inte tar oss framåt alls. När känslan är den så är det mycket viktigt att välja en ny riktning. En riktning som gör dig glad och positiv istället för ledsen och illa till mods.

En något melankolisk nymåneläggning idag kanske men ändå med väldigt fina budskap och med stora förhoppningar om en vacker framtid.

Ha en fin Nymåne i fiskarnas tecken nu.

Stor och varm kärleksfull kram från mig.

Annehlie