Okategoriserade

I naturen kan man även meditera

Sagofigurer finns på riktigt bildbevis

Häromdagen när vanligt folk som vanligt åkte i en bil genom olika städer så trodde de att de hade sett i syne. De såg en sagofigur som promenerade på stan. Den gick dessutom fram till folk och kramade om dem. Jag skulle också vilja vara en seriefigur för en dag och bara krama om människor.

Tänk om man kunde gå ut i naturen för att meditera och träffa på sådana figurer. Tänk på om du är i naturen att ta med en ljuddämpare om du tex ska skjuta en fasan för att göra i ordning en riktig god middag med apelsinsås till. Försök då också tänka på att ljuddämparen också är till för att inte skrämma i väg fasanen för annars lär du bli utan fasan och det kan ju inte vara kul eller hur.

Uppsala är ju en studentstad som också har nära till natur och skog dessutom mitt i centrala Uppsala finner du också massa granar. Man kan på vissa områden tro att man är i skogen fast att man är mitt i centrala delen av Uppsala. Här bor många studenter som studerar på Uppsala universitet. Vissa studera hela program och vissa tar bara fristående enstaka kurser.

Det kan också vara avkopplade att gå ut i skogen och studera när man sitter i naturen. Nu när sommaren närmar sig är det extra trevligt att gå ut i skogen för att plugga om du är student. Sedan kan du mot kvällen grilla din fasan och bjuda hem dina kurskamrater på en mycket god middag som ni alla sent kommer att glömma.