veckans energier

Kortversion av vecka 9

Jag kände faktiskt förväntningar på denna vecka

Och förväntningarna uppfylls verkligen. Det kändes konstigt att ha sådana enormt positiva förväntningar på en vecka där förra veckans dolda kort var djävulen. Men som jag sa så kände jag starkt att detta kort stod för våra egna rädslor och det blir så uppenbart i denna veckoläggning att min magkänsla hade alldeles rätt.

Astrologiskt

Vi har luft, vatten och eld med oss under denna vecka. Ändå känns det på något konstigt sätt som att elementet jord blir resultatet. Denna vecka sätter du verkligen saker och ting i jord på ett nytt sätt än du gjort tidigare. Det finns 6 kort med från stora arkanan denna vecka vilket också tyder på att stora förändringar är på ingång. Wow!

Veckans vägledning

Var modig

Du måste vara modig och du måste våga vara ensam och du måste våga ta egna beslut. Det är en tydlig vägledning från universum denna vecka. När du landar i dina egna tankar och vågar lita på din magkänsla, ja då kommer också allt att landa in på ett bra sätt. Om vi människor följde universums råd ständigt så skulle vårt liv vara så mycket enklare att leva. Men vi är människor och vi är födda med rädslor som på ett eller annat sätt förföljer oss hela livet. Men det är också meningen att det ska vara så. Livet ska inte vara enkelt. Vi ska genomleva vissa saker och vi ska utvecklas på vägen och genom alla våra liv.

Våga lita på att du är på rätt väg

Att sitta tryggt i sin farkost så att säga och att inte släppa blicken mot det mål du är på väg mot. Det är en mycket viktig pusselbit. Universum berättar för dig att du har kommit så långt på din väg men du förstår nog ibland inte själv hur långt du faktiskt kommit. Men du har jobbat hårt för dina framgångar oavsett vad du har jobbat mot för mål och nu är det faktiskt tid att skörda. Tiden är mogen för att skörda dina framgångar. Första delen på veckan ser otroligt lugn, trygg och fokuserad ut. Sitt lugn i båten och njut av att känna dig säker på vart du har ditt mål någonstans och känn tillit att det finns nära dig nu. När du nått ditt mål så kommer du att skapa nya mål på vägen. Men just detta mål är strax i hamn.

Här kommer genombrottet du väntat på

Mitten av veckan präglas av ett starkt genombrott av något slag. Här slår du sönder det sista av din rädsla och osäkerhet och jag får verkligen upp en stark känsla av att det är här du verkligen känner att du tar kommando över ditt liv. Det är Fiskarnas tecken som styr hela mitt veckan med sitt lugn och sin enormt starka kärlek och mitt i denna kärleksyra så har vi dessutom en nymåne i Fiskarnas tecken. Men känslan jag får här är mycket jord. En stor dos av gemenskap och samarbeten av olika slag är något jag får till mig och kärlek och vänskapsband kommer att betyda en hel del här under mittveckan och nuet bär på en stor och fin gåva. Här finns stora möjligheter till tillväxt.

Upp till bevis

I slutet av veckan blir det verkligen lite upp till bevis. Hur viktig tycker du egentligen att du och dina behov är? Meditation blir allt viktigare. I dina meditations stunder får du många svar och där har du bättre chans till att sortera bort de där oros skuggorna som försöker att berätta för dig hur dålig du är och hur duktig du är på att misslyckas. Känn in lugnet och harmonin inom dig och känn dig trygg i de beslut du fattar. Så länge besluten kommer från ditt hjärta och själ så behöver du inte känna dig orolig.

Förändringstider

Även positiva förändringstider kan betyda inre konflikter. Det känns lite som att du hela tiden använder viss del av din tid till att slåss mot inre demoner och du projicerar lätt dina egna känslor och tankar på andra. Detta betyder i praktiken att det du ibland ser hos andra människor egentligen är dina egna rädslor och farhågor och om du bär på rädslor av olika slag kan de förstärkas genom andras åsikter och tankar så att du till sist tror att det är du som bär på de här tankarna och känslorna. Projektion är dock inte alltid osunt. Om du istället lägger fokus på de människor som lyfter dig och dina idéer och stöttar dig i dina drömmar så kan du också projicera dessa människors entusiasm  på dig så att du känner dig positiv och framgångsrik och när du bär på dessa känslor istället så kommer det att bli ett oerhört lyft för dig.

Veckans viktigaste vägledning

Du måste förstå att du inte sitter instängd i någon bur oförmögen att flyga ut ur ditt fängelse. Fönstret står vidöppet så flyg bara ut. Testa dina vingar precis som du gjorde när du var ett litet barn. Det är dags nu. Och en sak till. Var inte rädd för att öppna upp ditt hjärta och börja samarbeta med andra människor. Samarbeten gynnar dig på sikt.

Det dolda kortet

Det dolda kortet är kung av eld. Jag känner åter igen känslor av kraft och energi. Jag känner inga rädslor inför veckan som kommer. Bara ren och härligt berikande arbetskraft. Jag hoppas jag har rätt men i skrivandets stund känner jag ingen oro för några dåliga energier.

Vi ses vid nymånen i Fiskarnas tecken på onsdag.

Annehlie