veckans energier

Hela universum jobbar för att du ska lyckas denna vecka!

Hej kära vänner! Då var det dags för en stor energiläggning denna vecka då vi inte har någon nymåne eller fullmåne denna vecka.

Idag har jag använt mig av min tarotkortlek som jag har lite blandade känslor för. Jag har fått för mig att det ofta blir dåliga energier när jag använder mig av den men jag tror egentligen att den påverkar mig på detta sätt eftersom den är ganska mörk till utseende. Jag tycker ju samtidigt om kortleken och har tydligt känt att jag inte vill göra mig av med den så därför har jag mer eller mindre tvingat mig själv att använda mig av den och för varje gång jag använder den så blir jag mer och mer nyfiken och på något sätt förälskad i den. Som nån typ förbjuden kärlek. Veckans energier med hjälp av denna kortlek blir hur som helst fin, vacker men också lite mystisk.

Astrologi

Fiskarna som stjärntecken/soltecken

Som stjärntecken har vi nu klivit in i Fiskarnas tecken som nu ligger som en trygg grund för alla energier fram till 20 Mars. Detta betyder att det är ett vattentecken som är kapten på skutan just nu och just Fiskarna är ett mycket empatiskt stjärntecken. Mycket vänlig till sinnet men också väldigt lättpåverkad. Jag brukar beskriva Fiskarnas tecken som ett tecken som simmar omkring i sin egen lilla värld, trivs i det lilla och i det trygga säkra och ser därför inte heller några faror. Om Fiskarna däremot skulle utsättas för något drastiskt som omkullkastar denna syn på världen så blir det oerhört känslosamt för ett sådant känsligt tecken. Fiskarna ska nu samarbeta med mån tecknen några veckor framåt vilket kan leda till både toppar och dalar så att säga då Fiskarna är lättpåverkade och om ett starkt mån tecken tar över energin helt och kör över Fisken helt och hållet så kan det bli både bra ibland och katastrof ibland.

Fiskarna och Skorpionen

I starten av veckan är det två vatten tecken som samarbetar. Samma energier brukar kunna samarbeta bra ett tag i allafall och så verkar ske även i detta fall då jag kanaliserar tarotkorten. Bägge tecknen är känslotecken och utför allt enligt hjärtats tankar vilket ju är önskvärt och något universum pratar ofta om. Skorpionen tillför också mycket energi till Fiskarnas lugn och tillför även mer mod, kraft och styrka till den lite mer eftertänksamma Fiskens natur.

Fiskarna och Skytten

Här kommer det in eldsenergier. Som tur var så är det Skyttens energier som kliver in. Skytten är ändå ett empatiskt eldstecken och inte äregirig på något vis så det funkar ganska bra med Fiskarnas tecken trots allt. Skytten vill dock mycket snabbare framåt än Fiskarna så här blir det fart på tillvaron och allt sker med ett nästan över optimistiskt beteende och en entusiasm utan dess like. Så här kan man tydligt se att Skytten starkt tar över kommandot och ser till att saker händer och sker. Då Fiskarnas långsamma mood ligger till grund så kan det ske en del känslomässiga konflikter inom oss dock när dessa okonversionella krafter krockar starkt. Men summerar man mittveckan så lyser den trots allt starkt energimässigt.

Fiskarna och Stenbocken

Till helgen kliver trygga Stenbocken in istället för Skytten. Ett jordat tecken. Plikttrogen, ambitiös och lojal. Det passar Fiskarnas tecken väldigt bra att landa i denna trygga energi efter Skyttens framfart. Så energimässigt så tycker jag faktiskt att veckan ser spännande ut.

De utifrån kommande energierna

Jag tror att jag startar med de utifrån kommande energierna idag. Det är otroligt starka och fartfyllda energier som regnar över oss den här veckan. Lyckohjulet finns med här ännu en vecka och bringar tur i allt du företar dig under veckan men om det är Fiskarnas grundkapacitet som inte riktigt klarar av tempot eller vad det nu kan vara men universum berättar iallafall att det som händer och sker omkring dig just nu (positiva saker) kan ibland  bli lite för mycket av det goda. Det känns som att ganska många av oss just under denna vecka utvecklas i en enormt hög hastighet och du känner verkligen positivitet och ett flyt i det som händer dig just nu men samtidigt så är du i sådant behov av lugn och ro och frid i hjärtat. Det är som att tiden manar på dig men hjärtat säger stopp. Du blir helt enkelt oense med dig själv. Ska du köra på eller ska du lyssna på din kropp, ditt hjärta och din själ.  Orkar du biten fram till mål eller är det bättre att kapitulera och ta revansch en annan gång? Är vinna och målgång verkligen allt? Ja det är essentiella frågor som du ställer dig själv här.

Dina inre energier

Även här finns en orm med i paradiset så att säga. Det finns två stabilitets ben med i de inre energierna som säger att allt är tryggt och stabilt inom dig. Universum försöker bara göra det lite mindre bekvämt för dig för när du blir för bekväm så blir du också lat och obekväm inför att sätta på dig arbetsbyxorna och börja jobba på riktigt. Det du har just nu är trygghet men det är samtidigt just det som sätter upp hinder för dig. Det finns hur många vägar som helst för dig att välja och det finns hur många samarbets partners, vänner, familj osv som mer än gärna hjälper dig. Men du ser de inte. Du håller bara hårt fast vid det som är din enda trygghet just nu och är bara väldigt rädd för att tappa det du har i famnen. Någonting inom dig är blockerat. Gör en chakra rening rekommenderar universum dig. Detta kommer att lösgöra blockeringar inom dig så du kan ta dig framåt på vägen på ett lite smidigare sätt än nu. Du äger en självsäkerhet inom dig som många skulle ge en miljon för att få äga så du har förmågan, du har kreativiteten och du har allt annat som behövs också men du måste våga släppa in andra i ditt liv och dina planer och inte vara alltför rädd för att förlora fotfästet. Du känner dig rädd för det, att tappa fotfästet, att inte ha kontroll. Men just nu känner du dig  fastlåst och bakbunden istället. Det är bättre att lösgöra sig från bojor och band och våga ta några kliv framåt även om det sker på eventuell minerad mark.

Början av veckan

Om vi nu börjar titta på energierna hur de rör sig under veckan så ser början av veckan ut att komma med många fina förutsättningar när det gäller att skapa en bra grund. Det känns som att idéer kommer att flöda in och egentligen så kan man kort sagt sammanfatta det så att det nu kommer en massa inflöden som ger en stark potential att gå vidare på den väg som du egentligen önskar att vandra. Mycket starka, många och fina förutsättningar kommer det att komma. Samtidigt så ser jag hur energierna bromsar dig på något vis. Det känns som att rädslan att tappa fotfästet och göra fel styr mer än din fria vilja. Du är så fokuserad vid att fortsätta hålla fast vid det du har, att inte göra fel eller misstag. Detta gör att din väg framåt bromsas och då hamnar du istället i ett vakuum där du varken går bakåt eller framåt. Du står still helt enkelt med en massa frågor om hur du ska komma vidare. Egentligen har du svaren men du är rädd för att genomföra förändringarna och utan förändringarna så kommer du helt enkelt ingenstans. Ta steget. Gör de förändringar som krävs av dig hälsar universum.

Mitten av veckan

Det är så otroligt gynnsamma energier i omlopp just nu så ärligt talat så är du dum om du inte tar hjälp av den kraft och energi som erbjuds dig just nu. Universum är tydlig med att om du tar för dig nu så kommer allt, precis allt att landa i en fantastiskt fin gåva till dig. Den negativa energin som just nu bor inom dig och får dig att känna dig fången i dina tankar, den måste du ta bort. Jag ser den energin som ett klistrat frimärke på ett brev som du måste ånga bort för att både brev och frimärke ska bevaras så att säga. När du väl fått bort frimärket från brevet så ligger vägen fri framför dig och då kommer din eldsenergi att ge dig fantastiska krafter på din väg framåt. Frågan är när du får en sån här fin chans igen. Låt inte din inre rädsla och osäkerhet hindra dig.

Slutet av veckan

I slutet av veckan kommer det in besvikelser av något slag. Det kan vara besvikelse på någon situation eller på en annan person men det kan också vara besvikelse som är knutet till dig själv. Om du nu trots all push framåt av universum inte tar dig ur bubblan du står i utan stannar där, ja då händer det inte heller så mycket under veckan och då kan det bli så att du i slutet av veckan känner dig ännu mer tom och instängd och besvikelsen på dig själv blir då stor och jobbig. Men en bra sak som energierna visar med detta, oavsett vad besvikelsen står för, är att du kommer att växa av den här besvikelsen och en gång för alla faktiskt ta kommando över ditt liv och bli ledare över ditt eget liv. “Inget vågat, inget vunnit” är ledtråden här. Så här känns det som att den här besvikelsen är tvungen att dyka upp för att du ska tro på dig själv och ta ett jättesteg framåt.

Jag ser samarbeten här och om det finns någon här som tampats med kärleksbekymmer av något slag så kommer det här att ske en stor förändring på ett positivt sätt. Nya tankar föds på din väg framåt i kärlekens tecken.

Även för er där energierna inte handlar om kärlek utan kanske något helt  annat så betyder det att samarbeten startar upp eller går över i ett mer fungerande team arbete. Samarbetena leder oavsett vilket syfte samarbetena står för i ny energi och nya tankar och nya värderingar.

Att tolka energiläggningar

När jag för flera år sedan nu startade med att lägga energiläggningar veckovis så lade jag personliga energiläggningar för mig själv men när jag efter ett tag började med att lägga allmänna energiläggningar så hann jag inte riktig med mina personliga energiläggningar. Istället så lärde jag mig att “försöka” leva efter de allmänna vägledningarna i energierna. Jag har verkligen lärt mig massor om mig själv och en sak som jag märkt mer än tydligt är hur otroligt mycket vägledning universum faktiskt ger mig men jag har också blivit mer medveten om hur många gånger jag valt att inte våga, tro mindre på mig själv än vad universum gör, gå en annan väg än den universum valt åt mig osv. “Att förändra mig själv istället för att försöka förändra andra” har fått en helt ny innebörd för mig. I början av min andliga resa så var jag oerhört mån om att få alla att förstå vart jag är på väg någonstans på min andliga resa. Under vägen har jag fått möta flera själsfränder som lyfter mig och mitt andliga kall oerhört. Men på vägen har jag också mött mindre andliga människor. Människor som inte ens vill höra talas om det andliga. Detta  gjorde  mig till en början frustrerad men idag är jag mer tyst om jag känner att jag befinner mig på en plats där det andliga är en tysthetskultur. Men inom mig så tänker jag att de människorna kommer att bli förvånade senare när de märker hur mycket jag växt i både min personliga utveckling och i min andliga utveckling. Vem utvecklas jag för? Jo för mig och för min framtid. Att vägledas av energier och universum är som att gå till den bästa av bästa kuratorer i världen. Du får alltid sann och kärleksfull vägledning av universum. Sen är det upp till dig hur du hanterar informationen.

Ärkeängel Mikael och Gabriel

Det finns många ärkeänglar och jag är inte superpåläst på de alla. Det ska jag medge. Men jag har sedan en tid tillbaka i mina korta morgonmeditationer avslutat med att be Ärkeängel Mikael om att finnas med mig under dagen och ge mig kraft, energi och beskydd. Det har stärkt mig på ett väldigt bra sätt och jag upplever att jag blivit mer beskyddad från negativ energi omkring mig. Den senaste tiden så har det kommit till mig i mina meditationer att jag även bör be Ärkeängel Gabriel om hjälp och om healing. Efter att jag även inkluderat Ärkeängel Gabriel i mina meditationer så har någonting hänt. Jag tänker klarare och plötsligt så faller saker och ting mer på plats. När jag sedan läste på om Ärkeängel Gabriel så ser jag att man ska kalla på honom när man behöver kraft så jag tänker att hans och Ärkeängel Mikaels kraft tillsammans såklart blir en oerhörd stark kraft. Gabriel är också duktig på att visa oss vår andliga väg och på att leda oss dit vi ska. När jag läste det så förstod jag plötsligt det som hände mig för några kvällar sen tidigare i veckan. Jag hade låst mig vid vissa tankar och upplägg om min framtid men de tankarna begränsade mig oerhört mycket och gjorde mig frustrerad och uppgiven. Plötsligt som en blixt från en klar himmel så kom budskapet till mig exakt hur jag skulle lösa problemet. Det var ett nytt sätt att tänka på som jag inte alls tänkt på tidigare. Men detta beslut kom som en skänk från ovan och inte minst….det löste alla mina problem på en sekund. Just nu iallafall. Ville bara dela med mig av mina egna upplevelser. Be universum och ärkeänglarna om hjälp så får du hjälp kort sagt.

Triologin

Det centrala kortet ( 10 i mynt)

Skattkistan eller manifesteringskortet är ett av de glädjerikaste kort du kan få i en läggning. Vad vill då energierna i detta kort säga dig. Jo att just nu, just denna vecka kan allt bli precis som du vill och önskar och allt du gör blir någonting bra och allt som du jobbar för att sätta i jord har också alla förutsättningar att växa i jorden så att säga. Se till att dina drömmar besannas nu! Det är tid för det.

Utgångskortet/Lärdomskortet (Döden/transformation)

Denna vecka har mycket att lära oss. Hela veckan osar av stora och kraftfulla förändringar. Det gäller både förändringar i tankar, känslor och handlingar. Det går inte att komma undan förändringen hur länge som helst. Till slut så kommer du ändå att behöva röra vid de problem som finns och att våga ta dig över de hinder som finns. Glöm inte att världen ser fantastisk ut bortanför de hinder som finns här. Du måste bara jobba dig igenom de.

Det dolda kortet (Djävulen)

Hu då tänker ni nu. Vilket kort! Men jag får faktiskt bara in ännu mer bekräftelse på det som sker just nu i hela universums värld. Jag tror faktiskt om jag ska gissa att även nästa vecka kommer att betyda mer push från universum, mer osäkerhet hos oss människor, större rädsla att förlora fotfästet MEN det är dit vi måste komma. Till vägens ände när du måste välja din väg. Att bli fast för alltid då vägen tar slut här eller våga hoppa in i en ny framtid och lita på att din framtid finns där och bara väntar på dig.

Änglarnas vägledning

Återhämtning

Vilket klokt råd av änglarna. Mitt i all kraftfulla energi som universum öser över oss nu med krav på oss att gå vidare och ta tag i våra liv en gång för alla så kommer änglarna med ett mycket klokt råd och det är att det är viktigt med återhämtning. Du ska gå framåt med bestämda steg men men små steg. Ingenting är bråttom. Viktigast är att du inte stagnerar utan att du vecka för vecka känner att du kommer framåt på din väg…om så med små myrsteg men dock framåt. Men det är samtidigt väldigt viktigt att inte bränna ut dig själv på vägen. Gör inte allt på en gång. Ta lite i taget även om idéerna kanske är många. Det är oerhört viktigt med återhämtning och hellre täta och kortare återhämtningsperioder än långa och mer sällsynta. Det är ett tydligt budskap från änglarna.

Ha det så gott nu allihopa och hoppas ni lyssnar på universum och änglar nu för just nu är som sagt var tiden gynnsam för det mesta. Glöm inte det.

Annehlie