Okategoriserade

Kärlek och närhet

Sponsrat inlägg i samarbete med Sinful

Det är viktigt med närhet

Alla människor behöver kärlek och närhet. Vi behöver få beröring. Det har visat sig att en människa som inte får beröring kan bli deprimerad och det är faktiskt till och med skadligt för kroppen.

Lever man i ett förhållande får man oftast närheten och beröringen man behöver. Har man barn får man också den närhet och beröring man behöver. Kramar och pussar och kanske sitter något utav barnen i ditt knä eller sover bredvid dig i sängen. Det är så mysigt!

Lever man själv så kan man ändå få den beröring en människa behöver. Kanske kramar från vänner och familj, det behövs inte mer än så för att vår kropp ska må bra. Nu när vi under pandemin har slutat att krama varandra så har det blivit jobbigt för de som är själva, kanske speciellt de som ä’r äldre och själva. De har kanske inte ens träffat människor under den här tiden. Nu är det förhoppningsvis över och hoppas att vi återgår till att ge varandra kramar igen!

Det finns också andra sätt man kan få beröring. Till exempel kan man gå på massage eller till exempel fotvård. Det är beröring och bra för kroppen på flera sätt. Boka in en behandling och njut!

Lever man i ett förhållande så kan man ge varandra massage hemma. Tänd lite ljus Lägg ut en mysig filt på golvet eller i sängen. Det finns många massageoljor man kan löpa och använda sig av, prova er fram till vilken ni gillar bäst. Ni hittar många olika oljor på Sinful.

Massagen kan lätt gå över till mer närhet och en intim stund. Ni hittar även fina underkläder och sexleksaker på Sinful, det kan vara ett roligt tillskott i vardagstristessen och ekorrhjulet som vi så många är inne i. Gå in och titta på hela utbudet tillsammans och välj vad just ni skulle vilja ha.