Fullmåneläggningar

Fullmåne i Lejonet den 16 Februari

Hej och välkommen till månadens fullmåneläggning som äger rum i Lejonets tecken denna månad.

Stolta, kärleksfulla och omtänksamma Lejonet. Visste ni att Lejonet faktiskt är det tecken som också är bäst på egenkärlek. Hon har verkligen förstått det där med att man måste börja med att ge sig själv kärlek innan man kan ge till någon annan utan att tömma sig själv på energi.

Vi hade en Nymåne i Lejonet i Juli 2021. Vad sa den?

Som sagt var, Lejonet är speciell på det sättet att hon är väldigt mån om det som vi kallar för egenkärlek.  När Lejoninnan mår bra så är hon oerhört kompetent att ge nästan hur mycket som helst av sitt överflöd av kärlek till andra. Hon är också väldigt mån om att inpränta i varje enskild person att ta vara på de egenskaper just du har. När du utstrålar just dina unika egenskaper så uppstår kraft och rätt riktning av sig självt.

Dröm stort

Vad fick vi till av vid Nymånen i Lejonet i somras. Jo just det, att vi skulle drömma stort istället förr att stanna kvar i det lilla. Våga ställa dig i strålkastarljuset var ett tydligt budskap som vi fick. Det var också då som det var en bra tid för att starta större projekt och att verkligen satsa. Att hitta sitt bästa jag är viktigt men kanske inte alltid så lätt. Att vara egoistiskt men samtidigt inte dra på sig ett för stort ego. Men ändå – öppna upp för kärlek till dig själv. Vi fick också till oss att det skulle krävas en stor dos arbete och disciplin för att lyckas.

Jag misslyckades. Hur gick det för er?

Själv hade jag en förskräcklig höst 2021 som jag tjatat ihjäl mig om för er vid det här laget men jag kan med facit i hand säga att jag inte alls lyckades fånga Lejonets ego här. Mitt bästa jag gömde jag djupt någonstans inom mig och jag bestämde mig istället för att tro på mig själv så lite som möjligt. Men det är “the past” nu. Vilken tur att vi får nya chanser här i livet om och om igen. Jag är sjuk just nu men känner mig ändå starkare än någonsin i mig själv. Tänk så märkligt livet kan te sig.

Men nu till kanaliseringen av fullmånen.

Blå måne

Vet ni vad en blå måne är? Nej det är inte att månen är blå. Det kan visserligen hända att månen skiftar i blått vid en s.k blå måne men det är dock mycket ovanligt att tydligt se denna skiftning. Däremot kallas fenomenet sig för en blå måne när vi har två fullmånar i en och samma månad. Nästa gång detta infaller är inte förrän  i April år 2023. Men vad vill då denna blå måne förmedla till oss redan nu? Jo tålamod. Ha tålamod för det här kommer att ta tid. Men under tiden så är det väldigt viktigt att du inte förlorar riktning och du måste fortsätta behålla mod och förhoppningar och sist men inte minst. Du behöver tro på dig själv. Du måste tro på att det omöjliga kommer att hända. Om du tror på det så kommer du att jobba för det målet och det är enda sättet att komma vidare på din väg. Att göra som jag gjorde i höstas, lägga mig ner och tappa hoppet, det sinkar bara tid. Viktig tid! Om du hamnade i samma svacka som mig eller om du sitter där nu. Ta dig upp fortare än kvickt för det enda du förlorar är viktig tid.

Att ge är lika viktigt som att få

Den här tiden som har varit, fullmåneperioden i Lejonet var egentligen aldrig menad för gåvor som skulle komma till dig. Perioden var menad för att du skulle ge av ditt självförtroende och din kärlek och genom att ge av dig själv så skulle även du växa som person. För somliga kanske det blev så men då universum var väldigt tuff mot oss alla under hösten 2021 så var vi nog få förunnat att ha lyckats med detta. Men vi har däremot lärt oss massor om oss själva. Det klassiska tarotkortet sex i mynt som också ofta står för just det konceptet har också dykt upp oerhört många gånger i mina energiläggningar just under hösten känns det som. Som en påminnelse till oss att vi måste ge något av oss själva först innan vi kan förvänta oss något tillbaka.

Att kommunicera är nyckeln till allt

De flesta av oss har lärt oss det på livets hårda väg så att säga. Du kan inte alltid få din vilja igenom. Du måste kommunicera med andra och ni måste komma överens. Men hur bra är du egentligen på att kommunicera med dig själv?  Din tvilling så att säga. Du kanske tror att du känner dig själv 100% men gör du egentligen det? Vet du exakt vad du tycker och tänker och hur du ska reagera i olika situationer? Själv har jag lärt mig massor av nya saker om mig själv genom åren och jag har lärt mig mer och mer hur jag bör behandla mig själv och att jag faktiskt behöver vara mer rädd om mig själv. Jag tror faktiskt att denna tuffa höst har varit meningen för flera av oss. Den har inte varit tuff i onödan. Den har funnits här för att lära dig mer om dig själv och det har också gjort att du nu hittar andra vägar ut ur det snåriga. Allt har en mening. Allt!

Låt inte det förgångna hålla dig tillbaka

Sist men inte minst det viktigaste budskapet kanske. Att inte hålla fast vid det förgångna. Det förgångna finns där för att lära oss saker men definitivt inte för att begränsa oss. Så låt den södra noden förbli den södra noden och styr istället kosan åt den norra noden som är ditt nya jag. Vi har alla bagage med oss. Från barndomen, från upplevelser och/eller från tider i vårt liv som präglat oss mycket. Bra upplevelser och mindre bra upplevelser. Vad vi ofta inte förstår däremot är att de upplevelserna eller perioder i vårt liv präglar oss mer än vi tror. Men den tiden är inte den enda sanningen om dig och det är oerhört viktigt att kliva ur den perioden i ditt liv och se på den med andra glasögon och ta sedan hjälp av det du ser för att komma vidare i ditt liv.

Min egen barndom var väldigt lycklig men som person var jag väldigt blyg, tyst och försiktig som barn. I min tonårsperiod så försökte jag att kompensera det, vilket kanske inte alltid gick så bra. I mina tidiga vuxen år som ung förälder försökte jag att bli en så bra förälder som möjligt men lyckades inte heller alltid där heller och det är först nu som jag inser att min barndom och min tonårstid manipulerat mina tidiga vuxen år jätte mycket. Nu har inte just mitt liv varit någon katastrof på nåt sätt. Jag har nog haft en ganska beige barndom och tonårsperiod i jämförelse med många andra men ibland tänker jag att om en sådan beige period i ett liv kan påverka ens framtida liv så mycket – hur mycket påverkas då inte en persons liv där hela livet varit upp och ner som en berg och dalbana.

Jag träffade på en gammal skolkamrat för ett tag sen, eller personen hörde av sig till mig för en sittning. Efteråt så sa personen till mig att hon redan under skoltiden förstått att jag var speciell. Jag frågade hur hon menade då och då sa hon att jag ansågs tyst och blyg och var inte den som gjorde något väsen av mig direkt. Jag var absolut inte den som klev in i centrum och sa “lyssna på mig”. Men jag hade en analytisk blick och personen sa att man såg på mig att jag läste av personer och situationer på ett unikt sätt som jag nog inte ens själv var medveten om. Jag har tänkt ibland på det hon sa och har upptäckt att hon hade så rätt i det hon sa. Idag är jag kanske inte heller den som tar plats i onödan. Överlåter hellre det jobbet till nån annan. Men när jag brinner för något och när jag verkligen vill framåt ja då är jag inte främmande att ta plats inför miljoner människor om det så skulle vara. Jag väljer bara mina tillfällen med omsorg.

Summa summarum. Låt inte det förgångna stjälpa dig. Låt det förgångna hjälpa dig istället. Och framför allt. Låt INTE det förgångna hålla dig tillbaka. Du är som en blomma. Föränderlig.

Nu till de 8 stegen för denna fullmåneperiod 

Vilken vägledning fick vi för 6 månader sen då Nymånen i Lejonets tecken ägde rum och vad startade du då upp som en nystart i ditt liv?

Försök att gå tillbaka i tiden och försök att känna alla känslor du hade just där och då. Själv var jag full av kraft och energi vid den tidpunkten, helt ovetandes om den tuffa period jag hade framför mig. Men månen hade ett tydligt budskap åt dig att ta med dig på vägen och det var att inte låta ditt förflutna hålla dig tillbaka. Att tro på dig själv i alla lägen är så oerhört viktigt och när du ger upp saker som  i grund och botten är viktiga för dig, då dör en liten del av dig. När du övervinner rädslan och kämpar för ditt hjärtats rätt så att säga. Då växer du som människa. Jag erkänner. Jag kapitulerade. Jag följde inte mitt hjärtas röst och därmed inte vägledningen från universum heller men tiden jag lämnar bakom mig känns ändå inte meningslös. Den tiden lärde mig en del om mig själv. Hur gick det för dig och din nystart?

Vad tar du med dig från det förflutna? Gör om -Gör rätt-Gör nytt!

Att känna oss älskade. Tänk att just det är så oerhört viktigt! Stjärntecknet Vågen spelar en roll här. Vågen är ett kärleksfullt och ett socialt tecken men just för en våg är det oerhört viktigt att konstant känna sig omtyckt och upplyft. När läget inte är så blir han deppig och sårbar.  Det finns få saker som kan lyfta oss människor så mycket som kärlek och barn och här vill universum verkligen knyta samman de två delarna till ett. Var bland barn ofta och mycket för då vet du verkligen att du är älskad. Ett barn ser också toppen av ett berg som ett äventyr istället för ett hinder. Så vi har mycket att lära oss av just barnen. Frågan är om du tog med dig det här budskapet från Nymånen i Lejonet i somras?

Jag har ju haft förmånen att få vara bland barn varje dag i mitt arbete så det kanske har räddat en del av mig på något sätt. Genom barnen har jag lärt mig så mycket. Barn är inte bara i nuet hela tiden. De är också sjukt sanningsenliga och av ett barn får du veta sanningen. Det stämmer så bra. Det finns många situationer jag upplevt tillsammans med barn där barn säger något som faktiskt fastnar i mitt inre som en slags vägledning från universum. Barn är oerhört duktiga på att samspela med universum. Så var ofta bland barn och lyssna på vad de säger. De har oerhört kloka saker att berätta om. Bara vi vuxna lyssnar på de förstås.

Vilka hinder på vägen dök upp? Hur borde vi ha hanterat de?

Jag vet inte vilka hinder som dök upp på er väg men jag kan se klart och tydligt vilka hinder som dök upp på min väg. Väldigt tydliga hinder dök upp på min väg. Och vad gjorde jag då. Jo jag gjorde som jag alltid gjort. Satte andras välmåenden före mitt egna och bestämde mig snällt för att vänta på min tur. Det var helt mitt eget val så jag skyller inte det som hände på någon annan än mig själv. Men jag kan se klart och tydligt på det som hände. Och det är den jag är helt enkelt. Jag tänker dock inte älta det i all oändlighet. Jag tänker inte heller ändra på mitt beslut men det har åter igen lärt mig en del om mig själv och förhoppningsvis så sätter jag mig själv i främsta rummet nästa gång. Kanske. Tro på det omöjliga är iallafall det sätt som vi bör hantera de hinder som dyker upp på vägen på. Ta med det in i er framtid.

Vilka bra erfarenheter tar vi med oss in i framtiden?

Här kommer ett väldigt tydligt budskap. Ta bort dina blockeringar. När vi blir blockerade av osunda tankar och börjar att följa negativa spiraler istället för positiva spiraler, ja då sänks vårt självförtroende och fortsättningen är ju då enkel att räkna ut. Du måste hitta sätt att lyfta dig själv. Detta gör du bäst genom att finna ro i ditt inre rum. Personen på bilden kör yoga i solnedgången med månen som åskådare. Det är ett oerhört starkt verktyg för att nå sitt inre rum. Men som jag även sagt tidigare så är andra natur upplevelser minst lika bra förebyggande. Så meditera, yoga, befinn er i naturen. Finn din egen kraft. Det är också viktigt att du tar tag i din förändring på samma sätt som när du bestämmer dig för att göra en radikal kostförändring.

Om du är bestämd på att nu ska du köra viktväktaren eller LCHF eller GI eller sopp diet eller vad det månne vara. Ja då bestämmer du ju dig för det och sen kör du. Det har vi alla gjort någon gång i vårt liv på ett eller annat sätt. Men varför är vi inte lika bestämda och drivande när vi har ett större mål som vi verkligen vill nå? Är det för att det känns för stort? Är det för mycket jobb? Eller är vi helt enkelt för omotiverade och lite lata? I så fall, vad krävs för att hitta den rätta motivationen? Det måste du klura ut för det är i svaret på denna fråga som du finner lösningen.

Hur ser fullmånens vägledning ut framåt på din väg?

Om du fokuserar på att ge av dig själv och att dela med dig av dig själv fram till i höst så kommer du automatiskt att känna att du får väldigt mycket tillbaka. Detta kommer också att belöna dig i slutet av året. Det betyder inte att du ska ge av dig själv i det ultimata. Det vill säga, du ska inte ge saker till giriga människor som bara drar nytta av dig och använder dig som dörrmatta. Om det är så du känner så bör du lämna situationen snarast och istället börja ge dig själv mer tid och mer kraft än du gjort hittills. Men fokusera inte så mycket på vad du vill ha eller vad du vill uppnå. Fokusera istället på att dela med dig så mycket du kan av det som är du och dina kunskaper för då kommer massor av nya verktyg att automatiskt hamna i din hand och öppna upp dörrar även för dig. Fullmånen vet att det här är svårt för oss människor att förstå men om vi lyssnar på vägledningen och följer den så gott det går så blir vi klokare med tiden.

Vad är dina styrkor eller vilka styrkor behöver du inplantera här?

Den viktigaste styrkan just här och nu är att fortsätta att hålla ditt hjärta öppet. Öppet för nya visioner att blåsa in i ditt liv. Om du håller ditt hjärta öppet för flera möjligheter så finns det också fler vägar än en enda väg att välja. Den styrkan har du säger universum. Du måste bara hämta hem den igen. Detta gör du genom att vara ärlig mot dig själv. Kom ihåg att bara du vet ditt sanna öde och ingen annan vet bättre än du själv vad du behöver för att må bra. När du är sann mot dig själv och öppnar ditt hjärta mot omvärlden, då ser du också allt som sker ur ett nytt perspektiv.

Styrkekort/budskapskort

Kommunikation är nyckeln till alla framgångar. Glöm inte det.

Vad ska vi manifestera i framtiden?

Vi har fått med oss så mycket vishet och klokhet med denna fullmåne men det känns som att det klokaste budskapet kommer nu. Universum ber dig verkligen att sätta en etikett på ditt värde. Du är värdefull som person och som människa. Dina egenskaper är värdefulla och dina förmågor är värdefulla. Se ditt egna värde som en explosion eller som ett vattenfall av vackra färger och i denna färgkaskad av kärlek dyker det upp en enda mening och det är “Du vet väl om att du är värdefull”. Att vara medveten om sitt egna värde är mycket viktigt. Det är allt som oftast att vi nervärderar oss själva och gör oss mindre bra än vi egentligen är.

Det ligger ett till budskap här och det är ett budskapskort som har med karriär eller arbete att göra. En ny karriär är på infart. Om du tidigare har upplevt en tillfällig svacka eller lite för många uppförsbackar så kliver den definitivt in i en ny och positiv riktning nu. Perioden som kommer andas energi och succé.

Ja det var allt ifrån Universums kraft med hjälp av fullmåneläggningen i Lejonets tecken. Vi knyter ihop säcken för denna gång med några få ledord att ta med oss på vägen.

–  Kommunicera mer

– Se ditt egna värde

– Det du ger det får du tillbaka så fokusera på givandet istället för tagandet.

-Ta bort blockeringar och finn din egen kraft i allt du gör

-Tro på det möjliga men även på det omöjliga. Då kommer du framåt. Dröm stort!

Ja

Tack fina ni för att jag fått och får den här möjligheten att vägleda er framåt på just er väg i livet framåt. Vi ses igen i nästa veckas energier.

Annehlie