veckans energier

Kortversion av vecka 7 – en något arbetsam vecka kan tyckas.

Hej alla fina! Då var vi redan framme vid vecka 7 på detta året. Tiden går så fort. Jag har legat sjuk i Covid och då jag har en astma sjukdom i botten så hade jag på ett sätt förstått redan innan att om jag fick eländet så skulle det aldrig bli någon lindrig variant. Det var främst astman och problem med hosta och tungt i bröstet som var problemet. Jag hade ändå tagit tre doser vaccin vilket jag är oerhört glad för. Annars vet jag inte hur den här Coviden och astmareaktionen hade reagerat tillsammans. Och jag är oerhört tacksam att jag inte lyckades smitta ner min multisjuka gamla mor vilket var min största farhåga. Nog om det nu. Nu till energierna för vecka 7. En sak till. Det är ju alla hjärtans dag idag. Hoppas ni både gett och fått en massa kärlek idag.

Lyckohjulet/Ödeshjulet låg som dolt kort förra veckan så man undrar ju lite över vad detta kort står för. Ödeshjulet brukar alltid vara ett positivt kort och jag tror faktiskt inte att det någonsin kommit upp någonting negativt i samband med detta kort. Det gör det inte heller denna vecka men däremot hade jag kanske förväntat mig en riktig wow vecka när just detta kort kom upp som dolt kort. Men veckan ser mer arbetsam och lite mystisk ut. Jag ska försöka att sammanfatta den kort men koncist så att säga.

Vi börjar veckan med Power.  Du har både eld, stabilitet, envishet, makt och nya härliga tonårsenergier med dig känslomässigt sett. Så här är du positivt inställd på att kämpa på framåt. Det finns inga som helst negativa vibbar här i starten på veckan. Jag känner faktiskt mycket starka och positiva vibrationer här i startveckan. Dessutom så kliver ju det ståtliga Lejon tecknet in som mån tecken här och det sker även en fullmåne i Lejonets tecken under tisdagen. Så eldskrafter har vi med oss så det räcker och blir över. Och det lär du nog kanske behöva lite längre in i veckan sen.  Så bygg gärna upp självförtroendet och gnistan här i startveckan så du inte faller ihop alldeles sen när livet blir lite tuffare än du räknat med.

Mitt veckan präglas åter igen av balans. Det här kortet har kommit upp så många gånger nu i olika kortlekar så att jag tappat räkningen. Och det kommer alltid upp när universum tycker att vi är obalanserade på något sätt. Det kan betyda att du ger för mycket och tar för lite eller tvärtom. Eller så kanske du är på en plats för mycket när du borde vara mer på ett annat ställe. Du kanske jobbar med fel saker när du borde jobba med andra saker. Din hälsa kanske är obalanserad eller kanske helt enkelt ditt liv i allmänhet är obalanserat.  Ja bara du själv vet egentligen vart just din balans fattas nånstans. Vad exakt behöver du ha in mer i ditt liv av för att känna av en balans? Den här härliga känslan du hade i starten på veckan verkar här bytas ut mot lite mer motstånd så det betyder att du behöver öka på känslan av kraft och av mod och den ödmjuka styrkan blir mer än viktig att visa här. Men jag ser inga tecken på uppgivenhet. Du kämpar på. Det går bra lite mer uppför än tidigare just nu.

Någonstans så måste ju denna kämparglöd ta ut sin rätt och det gör den här i slutet av veckan. Du kommer att vara i behov av vila under helgen och du kommer att känna dig slutkörd. Men var inte orolig. Du kommer att ta dig igenom den här dippen bara du lyssnar på din kropp och ser till att den får den vila den förtjänar. När du väl fått den välförtjänta vilan så ser jag hur du snabbt reser dig igen och jobbar vidare på dina planer, du kämpar vidare. Du är envisheten själv så var inte orolig. Allt kommer att ordna sig hälsar universum.

Lärdomskortet denna vecka är intressant. Det säger att vi behöver ta av oss ögonbindeln för att se ordentligt och därefter göra ett vägval framåt.

Det dolda kortet får utvisa nästa vecka men utfallet beror nog lite på hur vi hanterar saker och ting. Det kan stå för en utmattning som vi kommer att behöva ta tag i vare sig vi önskar eller inte. Men det kan också stå för ett avslut där början på någonting nytt startar. Så gör dina vägval noggrant hälsar universum.

Ha det gott allesammans så ses vi i fullmåneläggningen på onsdag!

Annehlie