Okategoriserade

Har du väntat på att rätt tid för att ta beslut ska komma? Den är NU!

Sjukstuga här hemma men vid gott mod. Snart är jag ett diplomerat medium

Hej allihopa och välkomna till energierna för vecka 6. Hoppas ni har njutit ordentligt av energierna för vecka 4 och 5. Det var ju verkligen fantastiska energier vi fick med oss där. Själv blev jag hemma sjuk i feber och förkylning och det visade sig vara Covid. Trots sjukdom så känner jag ändå av de positiva energierna för vecka 5. Min diplomering till medium närmar sig och jag känner att jag sakta men säkert närmar mig ett stort mål i mitt liv där jag sedan utifrån denna milstolpe kan börja bygga upp mitt drömliv och att i en framtid jobba mer med det som jag älskar som mest och där jag känner mig som mest hel och fulländad och komplett. Det har varit tuffa 2 1/2 år men fruktansvärt lärorika och de åren har lärt mig mer om mig själv än jag någonsin kunnat ana. Tänk att jag snart är ett färdigutbildat medium. Jag är verkligen så stolt över mig själv. Jag kommer att komplettera med några kortare kurser under de kommande åren som trance kurser, healingkurser och djurkommunikation bland annat. Även någon astrologisk kurs blir det nog men grundutbildningen är snart klar. Yippi!! Och sist men inte minst. Mina stackars tarotkunder som troget har fått vänta då ni nedprioriterats nu en tid. Snart är det er tur att få samma prioritet igen. Hoppas att energierna här ute på bloggen peppat er lite så länge. Men nu till energierna för vecka 6.

Astrologiskt

Vattumannen som Soltecken styr fortfarande universums skepp. Den här veckan samarbetar han med Oxen, Tvillingen och Kräftans måntecken. Jord, luft och vatten. Ännu en vecka där tarotkorten ändå styr upp med lite eld som ett komplement. Framför allt i starten på veckan. Alla element är viktiga stöttepelare i vårt dagliga liv.

Vattumannen och Oxen

Vattumannen är ju ett lufttecken men samtidigt väldigt jordad för att vara just ett lufttecken så det ser inte ut att ske några större krockar mellan Vattumannen och Oxen denna vecka. Snarare tvärtom. Deras samarbete med varandra ser ut att plocka upp saker till ytan och göra saker och ting mer synliga. I och med det kommer du även vidare på vägen när du ser mer klart.

Vattumannen och Tvillingen

Under mitt veckan byter Oxen plats med Tvillingen som ju också är ett lufttecken och ett väldigt intensivt sådant. Två lufttecken som ska campa ihop. Ja det kanske låter fartfyllt men sanningen är den att det nog faktiskt kan uppstå en del konflikter här då två lufttecken slåss om pallplatsen så att säga. Och när fight kommer före klarseendet, ja då vet man aldrig hur det slutar. Men ja, fartfylld mitt vecka blir det ju i alla fall minst sagt.

Vattumannen och Kräftan

Under slutveckan tar Kräftan över med sina känslospröt som trycker lite extra på vänner och familj. Kräftan värnar verkligen om att må bra i den närmaste kretsen och att ta vara på alla fina stunder som bjuds och hon använder sig ofta av citat som ” det man ger det får man tillbaka”. Kräftans tecken kan ofta misstolkas att vara ett ostabilt och ett svagt tecken eftersom hon är så mjuk och medkänslig men aj vad du tog fel då. Kräftan är en mycket tuff individ och även om hon är en kycklingmamma så räds hon inte att fightas ända in på dödsbädden för de som hon verkligen värnar om. Så tänk både en och två gånger innan du slåss mot en Kräfta vill jag säga.

Vilka ärkeänglar har vi med oss denna vecka?

Den här kortleken är min nyaste kortlek. Ärkeänglarnas egna kortlek. Den kanske ser rörig ut vid första anblicken men för mig som kanaliserar intuitivt så gömmer den så många små hemligheter kan jag säga och varje läggning blir verkligen speciell. Vilka ärkeänglar har vi med oss denna vecka då. Ja det är faktiskt en hel hord av ärkeänglar som vill vara med och hjälpa till denna vecka.

Ärkeängeln Azrael

Vi har ärkeängeln Azrael med oss här i starten på veckan. Ärkeängeln Azrael är den ärkeängel som finns med oss och ser till att vi på ett lugnt och tryggt sätt tar oss över till andra sidan när det väl är dags. Azrael hjälper även djuren att komma över tryggt. Så om du nyligen eller kanske precis just nu står i nuet att ha förlorat eller på väg att förlora en person eller ett djur så är det troligast att det just i ditt fall står för att ärkeängeln Azrael kommer till dig för att berätta att din vän, människa som djur, är omhändertagen och uppmött på ett tryggt sätt. Det är en mycket fin och vacker själ ärkeängeln Azrael. Han finns också med oss i många andra tuffa och svåra situationer i vårt liv där vi behöver lämna saker för alltid, saker som aldrig mer återkommer.

Ärkeängeln Metatron och Ärkeängeln Jeremiel

Vi har två ärkeänglar med oss under mitt veckan.

Ärkeängel Metatron är närvarons ängel. Han kan du kalla på om du tillfälligt tycker att du tappat bort dig i livet till exempel. Även vi medium kan ibland tappa bort oss själva och sluta tro på oss själva och vår förmåga. Framför allt om exempelvis ett par sittningar på rad blivit mindre lyckade. Då brukar jag be ärkeänglen Metatron om hjälp att lyfta mitt självförtroende igen och nästa sittning jag har då brukar alltid bli lyckad då. Han är även enormt skicklig på att balansera våra chakran så om du känner dig i obalans – gör en chakra meditation och be ärkeängel Metatron om hjälp.

Ärkeängel Jeremiel är en fantastisk ärkeängel. Han inspirerar oss att se med vårt inre öga. Om du ber honom att visa dig ditt liv via dina tankar eller i dina drömmar på natten så kan du få bilder av ditt liv som ger dig bättre insikt och förståelse. Om du fastnar andligt så kan du också kalla på honom och han hjälper dig då att få igång din entusiasm igen. Jeremiel har ett väldigt tydligt budskap och det är att för att komma vidare så måste man se vart man sitter fast nånstans. Det går inte att hoppa över problemen. Alla problem måste tas tag i. När du ska välja yrke vill Jeremiel bara att du ska utgå ifrån en enda sak och det är att du ska tänka “vad gillar jag?”  Vilket yrke är så kul att du till och med skulle kunna tänka dig att jobba med på din fritid? När du utgår ifrån denna punkt så har du svaret i din hand berättar Jeremiel.

Dessa två ärkeänglar regerar under mitt veckan och ger oss kraft och energi men lär oss också massor om hur vi bör hantera konflikter på bästa sätt och framför allt konflikter inom oss själva.

Ärkeängel Uriel, Gabriel, Jeremiel och Haniel

Vi har hela fyra ärkeänglar med oss under helgen. Ärkeängel Jeremiel är med även här och styr och han förtydligar att allt gott du gör för någon annan kommer tillbaka som en boomerang senare och så funkar det även när du ger dig själv något som du faktiskt förtjänat.

Ärkeängel Uriel är en väldigt vis ängel och han finns med oss när stora världsomfattande förändringar är på gång. Den här veckan visar lite såna vibbar så jag förstår att han finns med oss här. Om du plötsligt får en briljant idé som du sätter i jord så kan du vara säker på att Uriel är med på ett hörn. Han vill få oss att se på oss själva som vi ser på naturen. För att vi ska gro och växa så behöver vi få in mer blomstrande händelser i vårt liv. Då stärks vi och blir lika vackra som naturen. Han vill att vi människor ska växa inom oss själva och bli lyckliga på vårt sätt. Han ber oss att se alla verktyg framför oss och använda oss av de istället för att blunda och gå andras vägar. Gör dina egna val istället för andras val är det budskap han skickar med oss.

Ärkeängel Gabriel är den som levererar viktiga budskap åt oss människor. Första gången jag själv fick kontakt med honom var när jag fick healing för första gången. Jag kände hur en ängel satte sig vid min sida och efteråt säger han som healade mig att en ängel satt sig vid hans sida och han hette Gabriel. Det var mäktigt. Idag kan jag förstå att han kom just då och det var då som allt mitt mediala startade på riktigt. Efter denna stund så började jag att se mörkblå indigofärg så fort jag blundade och när Gabriel kommer så ökar den andliga insikten enormt fort och det var precis det som hände mig. Man kan också be honom om hjälp i frågor kring känsliga barn och gällande barnuppfostran så kan man få hjälp med vägledning i detta. Jag kommer iallafall aldrig att glömma mitt allra första möte med ärkeängel Gabriel.

Ärkeängel Haniel är glädjens och intuitionens ängel. I stunder när du inte förmår att känna glädje och lycka hur du än försöker så kan du vända till till Haniel och be om hjälp. Hon hjälper dig gärna att nå dina personliga mål. Hon är även månens ärkeängel och det är extra effektivt att kalla på henne vid fullmåne.

Början av veckan

Veckans energier

Det var många ärkeänglar vi hade med oss denna vecka så det tog lite extra tid att presentera de och dess vägledning till oss men nu till veckans energier. Början av veckan börjar med att du sitter stadigt på din tron. Du brinner för din framtid och den energi som du utstrålar här är ren och skär elds energi. Jag får känslan av stark motivation och inspiration här. Det dolda kortet förra veckan var just domen/beslut. Den här veckan osar av beslut kan jag säga. Det känns som att den här veckan har tagit dig till nån sorts gräns som på något sätt tagit dig högre upp nivåmässigt och detta gör också att beslut som du inte har kunnat ta tidigare nu blir lättare att ta. Du tar liksom tillbaka ledarrollen över dig och ditt egna liv igen. Du är beredd att kliva in i rampljuset och vara den som alla tittar på och ser upp till. Var tydlig med att se din vision och att hålla lyktan rakt åt det hållet. Du kommer att få kritik på vägen men låt inte den kritiken bli ett hinder eller en fälla för ditt fortsatta arbete.

Eld

Du har eld i dubbel bemärkelse med dig här i starten på veckan. Ju mer du samarbetar, både med dig själv och med andra, ju närmare ditt mål kommer du. Du kommer att belönas här med en stor dos av självförtroende. Du kommer att känna att du innehar känslan av att du kan lyckas med allt du önskar. Det finns bara ett sätt att skapa balans mellan karriär och dina personliga behov och det är att låta de gå hand i hand. Jag får upp mycket arbets situationer i denna läggning. Det kanske är många som står i valet om att byta arbete eller karriärer av olika slag. Men jag får starka vibbar från universum om att det är enormt viktigt att tro på sig själv och att vara stark i sina val om vad som är bäst just för dig. Jag får verkligen känslan här av att du är av kärleksfull natur, familjärt och Kräftans tecken kommer till mig redan här, men nu ber du tillfälligt någon annan ta hand om dina nära och kära och vårda de lika ömt som du vårdat de för nu är det din tur att kliva upp på podiet och kämpa för dina mål och för din plats som väntar och som alltid varit din plats egentligen. Din tid är här och nu.

Viktig resa

Det blir också väldigt tydligt när jag tittar på det tredje kortet som mycket starkt visar att du samlar ihop alla visdomar, allt du lärt dig och alla hårda lärdomar i en korg. Därefter packar du resväskorna med ny kraft, ny energi och nytt hopp redo att ta med dig ut på ditt nya liv som väntar på dig där ute. Ärkeängeln Azrael finns självklart med dig här och vägleder dig ut på din största resa någonsin kanske. Det känns spontant som att det är en stor, omvälvande och viktig resa som är på gång här.

Mittdelen av veckan

Det känns alltid lite turbulent att vakna upp. Lite kaosaktigt nästan samtidigt som det faktiskt känns som att du äntligen hittat rätt. Du vet den där känslan när du bara vet i ditt innersta rum vad som är rätt för dig och du vet också att du måste samla kraft och mod nu att ta dig dit. Men du vet inte riktigt hur. Men elden inom dig har tänts och du vet hur det ser ut när du nått mål. Du vet bara inte hur vägen dit kommer att se ut. Det kan kännas lite läskigt eftersom du förmodligen är en kontroll människa. Men nu ska du låta fröet gro och växa, inte vissna och dö. Och kom ihåg att med stor och stark optimism kommer man väldigt långt på vägen.

Fight for you

Det kommer att komma många stunder av tvivel. Stunder när du kommer att få boxas med din egen spegelbild så att säga.  Stunder när den ena delen av dig säger “följ ditt hjärta! Bara du följer ditt hjärta så kommer du att hamna på rätt plats i livet” samtidigt som en annan del av dig säger “gör det inte! Du kommer inte att klara det. Det kommer att bli ditt största misstag i livet.”. Just där i den stunden är det viktigaste för dig att komma ihåg vad ärkeängel Jeremiel sa “Välj den plats som är ämnad för dig och välj den plats som du vill vara på även på din fritid.” Då hamnar du på rätt plats. En del människor kommer att lyfta dig och säga “Gör det! Vilken underbar idé.” En del människor kommer att försöka övertala dig till att följa strömmen istället för ditt eget hjärta. Men glöm inte att du har något som inte de har och det är mod. Se deras motstånd som en kraft istället och kanske den kraften även kan lyfta de att följa sina drömmar i deras framtid. Om du blir utsatt för en konflikt, vänd den ryggen och gå ifrån den. Stå upp för dig själv och använd din kraft och energi till din väg och dina mål och dina ambitioner istället.

Svärdsdrottningen

Använd dig av svärdsdrottningens makt. Hon är stark, hon är mystisk och hon är smart. OCH hon går sin egen väg. Du är också det och du går också din egen väg. Svärdsdrottningen läser alltid av situationen och frågar sig själv “Ger den här situationen mig något längre? Vad i så fall? Finns någonting som skulle ge mig mer än det här? Hur når jag i så fall dit ? Sen jobbar hon utifrån de svar hon får. Nu är det din tur att jobba så säger universum. Att sätta sig själv i främsta rummet är inte alltid så charmigt men oh så viktigt. Det är bara när du verkligen gör det som framsteg syns tydligt. Om du verkligen tycker att det borde vara din tur nu…se då till att det blir din tur nu också. Hoppsan jag tror minsann att universum ätit taggtråd till frukost idag. Ha ha. De bombarderar mig med vägledningsord idag.

De yttre energierna

Innan jag går in på helgens energier så tänker jag berätta litegrand om de energier som blåser in över oss under veckan så att säga. De energierna som bara kommer och som vi får tampas med vare sig vi vill eller inte. Det kommer att blåsa hårt kring knutarna men inte på det sätt som du förväntat dig. Nej det kommer att komma starka känslor och tankar av beslut. Besluten kan ha legat och skvalpat ett tag men här landar beslutet. Du bestämmer dig en gång för alla känns det som. För att i samma stund som du tar beslutet så dyker ny handlingskraft upp och ger dig kraft och energi i ditt sätt att ta dig framåt och då kommer alla dina önskningar att gå i uppfyllelse. När du äntligen gör det som känns rätt för dig.

De inre energierna

Du har två drottningar med dig i dina inre energier. Det betyder att du verkligen har en inre kraft och energi att ta fram här. Det är drottning av eld och drottning av svärd som samarbetar här och wow säger jag bara vilken energikick de ger tillsammans. De har bara en önskan till dig och det är “make your choice”. De kan nämligen inte göra dina val, de måste du göra. Men när du gjort ditt val så kommer de att hjälpa dig med hjärta och själ att se till att du lyckas.

Det är ärkeängel Gabriel här som levererar viktiga budskap och här kommer budskapet “Gör ditt val! Analysera inte sönder dina tankar innan du tar ditt beslut. Se istället klart på ditt öde och rör dig framåt. Ju mer du tänker, ju fler alternativ dyker upp och ju fler alternativ som dyker upp ju rörigare blir det för dig.

Slutet av veckan

Många vatten kort och dessutom går Kräftan in som måntecken. Det är som om all hetsig energi bara stannar av här och blir till ett lugnt och skönt brus eller vågskvalp. Det känns lite som att allt ramlar på plats här så om det kändes lite rörigt tidigare i veckan så landar allting in nu. Det känns som att du gör ett val av något slag och detta val gör dig lugn i hjärta och själ. Det är ett magiskt lugn som sveper över dig här. Som en insikt som inte funnits tillgänglig tidigare men nu bara finns den där. Och det bästa av allt är att du själv kommer att märka att när du ger det bästa av dig själv till dig själv och till andra så får du massor av kärlek tillbaka. Denna kärlek lyfter dig på alla plan. Det kan kännas läskigt och ditt beslut kan också kännas läskigt men bara genom att lyssna till din inre röst och jobba efter din inre röst så kommer du att känna att du mår bättre. Släpp alla farhågor. Det finns miljoner farhågor men just det här livet kommer inte i repris. Tänk på det.

Triologin

Det centrala kortet (6 i eld)

Denna vecka vittnar om envishet och kamp. Kanske att du mest behöver fightas med dina egna känslor, tankar och demoner men hela veckan har ju faktiskt försökt att förmedla någon slags insikt kan tyckas. Kanske universum börjar tröttna på att vi aldrig gör som de säger. De ruskar om oss lite kort sagt.

Utgångskortet/Lärdomskortet (måttfullheten)

Vad tycker universum att du behöver ta till dig. Det har tjatats om det i veckor, kanske månader nu. Att ha en balans är A och O. Inte förrän du har fått balans i livet så kommer du att må 100% bra. Så viktigast är att skaffa en balans. Hur gör du det? Jo genom att blanda dina egna tankar och känslor med andras och sedan göra en mix av de till något extra som känns helt rätt i tid och rum för just dig. Blanda det bästa av dig med det bästa av andras tankar och ideér helt enkelt. Då hamnar du rätt. När du känner att du har en bra självkontroll och att du känner dig lugn och balanserad, då är du på rätt väg. Du måste bara våga känna efter hur saker känns i din mage och i ditt hjärta.

Det dolda kortet (Lyckohjulet)

Wow! Jag längtar tills nästa vecka. Lyckohjulet vittnar om att saker kommer att öppnas upp denna vecka som i sin tur kommer att leda till härliga överraskningar nästa vecka. Nästa vecka kommer ju bara som kortversion eftersom vi har en fullmåne då men jag lovar att berätta så mycket jag bara orkar om energierna för nästa vecka för det känns i hela mig som att den kommer att bli fantastisk. Det ska bli så spännande att lägga korten för vecka 7 sen.

Änglarnas vägledning

Blått är den mediala färgen för insikt. Det är den tredje ögats färg. Rosa färg står för kärlek. Idag kommer budskapet från våra änglar att du ska låta dina ögon se på allt med kärlek. När du ser på saker och ting med kärleksfulla ögon så kommer du att se saker och ting ur ett annat perspektiv än om du tittat på samma sak men negativa ögon. Så var nyfiken på livet och försök att se kärlek i alla situationer du utsätts för. Om du hamnar i en situation som du omöjligt kan se kärleksfullt på så lämna den bara och fokusera på något annat. Men glöm inte att man kan se på nästan alla situationer med kärleksfulla ögon och om du fokuserar på just kärlek så kommer du också mest att hamna i kärleksfulla situationer. Glöm inte heller bort att säga vackra och fina ord till dig själv varje dag och någonting vi är minst lika dåliga på är att säga vackra och kärleksfulla saker till varandra. Så börja din dag med att berätta för dig själv hur fantastisk du är och när du kommer till jobbet så berättar du för din kollega hur fantastisk hon är och innan du går och lägger dig så berättar du för dina familjemedlemmar hur fantastiska de är. Ett leende och ett vackert ord betyder så mycket!

Ha det så gott nu så ses vi nästa vecka igen i en kortversion på måndagen och en fullmåneläggning under onsdagen.

Annehlie

 

 

 

 

 

.