veckans energier

En kortversion av energierna för vecka 5

Hej alla fina!

Då var vi åter igen framme vid en kortversion denna vecka eftersom vi har en Nymåne i Vattumannens tecken  i morgon bitti. Nymåneläggningen kommer ut i morgon kväll. Men nu till de fantastiska energierna för vecka fem. För det är faktiskt helt fantastiska energier….IGEN!!!

Av 10 kort är fem av de från stora arkanan och hela läggningen lyser verkligen av ljus och av lyckoenergier. Det dolda kortet förra veckan berättade ju att nya tankar skulle födas denna vecka och någon slags uppstart skulle ske. Spännande tänkte jag och nu tycker jag verkligen att veckan ser spännande ut på ett mycket positivt sätt. Att så många kort åter igen är från stora arkanan betyder bara att NU är någonting stort på gång. Något utöver det vanliga känns det som.

Vi startar faktiskt veckan med ett Ess också, myntesset och eftersom vi avslutade förra veckan med svärdsesset som betyder nya tankar som föds så lägger myntesset ribban och sätter planerna i jord så att säga. Tankarna planteras kort sagt. Nu ska plantorna vattnas också.

Det är starka energier som blåser in över oss utifrån nu men det är härligt friska energier. Allt kommer att sätta fart nu på riktigt och allt, precis allt kommer att bli precis som du vill att det ska bli kan jag säga. Du kan faktiskt till och med skymta mål där långt bort i fjärran till och med och den vittringen ger mersmak kan jag säga.

Inom dig kanske det inte känns lika starkt och säkert men det känns absolut inte ostabilt heller. Det känns mer som att du behöver bemästra dina demoner lite här och faktiskt tro på dig själv mer än du gör. Pausa lite om du tycker att det går för fort och fundera på framtiden. Om du har många järn i elden nu så kan det vara en bra idé att göra en praktisk plan och fundera på i vilken ordning du ska ta de. Det känns också som att du har lätt för att klanka ner på dig själv och göra dig mindre värd än vad du är. Eller mindre duktig på det du faktiskt kan. Ta fram din järnvilja och ditt självförtroende istället och framför allt tänk bara bra saker om dig själv. För du är faktiskt jäkligt bra.

Du har ärkeängeln Mikael med dig här och han piskar i dig självförtroende och kraft och energi så det räcker och blir över. Ta vara på hans energier på rätt sätt och du kommer att komma framåt. Alla änglar vill oss gott och vill att vi ska ta oss framåt men ärkeängeln Mikael är expert på att ge oss den där extra lilla kicken som behövs.

Ja det lyser verkligen eld av den här veckan och det är väl ingen överraskning direkt att det är eld av eld som är med och styr delar av veckan. Det vill säga den ökända, snabba, effektiva och virvlande energiknippet Väduren. Jag känner riktigt hur jag dras med i stormbyarna som drar förbi. Men kom ihåg att vila lite också så du inte blir alldeles utpumpad av den här energinivån.

När veckan är över så ser det ut som att det startas upp ytterligare någonting nytt. Det okända kortet ligger dessutom här så universum är verkligen hemlighetsfull här. Men det dolda kortet hintar om att nästa vecka kommer att bestå av ett eller flera beslut av något slag. Så håll i hatten. För nu verkar det som att du fått vind i seglen i alla fall.

Vilka fantastiska veckor det har varit två veckor på rad nu. Man blir ju faktiskt lite nyfiken på Nymånens budskap i morgon. Har inte lagt för den ännu  men spännande ska det bli.

Ha en fin vecka nu så ses vi i Nymåneläggningen i morgon.

Kram Annehlie