Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nymåne läggningen Söndag den 2 Januari 2022 i Stenbockens tecken!

GOTT NYTT ÅR!

Hej och välkomna in i År 2022 och hoppas ni sett fram emot universums vägledning lika mycket som jag. För er som missat att läsa mitt nyårsinlägg som jag lade ut för några dagar sedan så kommer min blogg att bestå av några små förändringar under År 2022. Mer om förändringarna finns att läsa i det nyårsinlägget som jag lade ut här på bloggen. Inga större förändringar men ändå en liten nystart kan man säga. Hoppas ni haft ett bra nyårsavslut och att ni har hittat några fina nyårslöften att jobba hårt med under år 2022 nu. Kom ihåg att allt man vill kan man lyckas med bara man tror på sig själv.

 

Här kommer en en ny liten Nymåneläggning. Nymåneläggningen och Fullmåneläggningen kommer att se lite olika ut och de har också helt olika budskap att framföra. Hur Fullmåneläggningen kommer att se ut och tolkas kommer jag inte att berätta om här utan det kommer ni att se sen när det är dags för årets första Fullmåne.

Men som ni ser så är den här Nymåneläggningen utformad som en Nymåneskärva och sen finns det lite budskap kring den helt enkelt. Men nu till själva tolkningen.

Astrologi

Här kommer först lite astrologisk kuriosa som kan vara bra att ta med sig in i det nya året. År 2021 har varit ett tufft år för många. Det är nog inte bara jag som känt av energierna som piskat oss framåt. Universum har försökt att uppfostra oss lite helt enkelt och även om året har varit tufft så har det gett oss mer kött på benen. Vi har lärt oss mycket och vi har blivit klokare. Men just nu så kanske vi känner oss lite trötta och slitna. Men lugn, lugn. Det kommande året blir bättre och det blir framför allt lugnare. Saker och ting stabiliseras mer hälsar universum. Hela året 2022 fokuserar på HEALING efter det tuffa året 2021.

Planeten Jupiter

Planeten Jupiter vandrade in i Fiskarnas tecken för några dagar sedan och Fiskarnas tecken är faktiskt Jupiters hemtecken så där trivs Jupiter bra och det vet ni ju alla att där man trivs bra och där man känner sig hemma, där hämtar man kraft och energi och då händer det grejer. Jupiters hemkomst till Fiskarnas tecken kommer att ge oss en stor andlig boost helt enkelt och vi kommer att se till att vi får bättre återhämtning och att vi mår bättre under den här perioden när Jupiter befinner sig i sitt hemtecken. Vi kommer att lita mer på vår magkänsla och göra mer saker som vi vill göra istället för saker som vi måste göra. Magkänslan kommer att spela en stor roll. Jupiter kommer att befinna sig i sitt hemtecken fram till 11 Maj. Därefter gör planeten en liten utsvävning för att sedan komma tillbaka till sitt hemtecken den 28/10 och stannar där till den 20/12. Så många härliga stunder verkar finnas framför oss detta år.

Saturnus och Uranus

Under år 2021 så har de lite bråkiga planeterna Saturnus och Uranus påverkat oss mycket men nu klingar deras kraft av vilket gör livet lite lättare att leva igen. År 2022 är ett år som bygger på drömmar. Se bara till att förverkliga dina drömmar och inte fastna i rosa små dagdrömmar bara. Som jag sa så är 2022 ett andligt år så använd gärna detta år till att utveckla dina mediala gåvor och se till att ta hand om dig själv. Ge dig själv kärlek och healing ofta och mycket. Meditera gärna och kom ihåg att om du affirmerar din önskade framtid och tror på den så blir den också av. Jag vet inte hur ni känner men jag känner en stor och härlig känsla av förväntan inför detta år. Det här året kommer att bli bra. Det känns så! Nu till läggningen.

Vad säger Nymåne korten

Nymåne

Alla Nymåne perioder står för ett nytt intåg. Det är bara soltecknet som skiftar. Under Nymåneperiodens intåg ska vi fokusera på vila och återhämtning och planering. Det är mycket viktigt med återhämtning i vårt liv. Så under Nymånens intåg ska man  se till att aldrig vara överbelastad med måsten eller göromål för då är vår hjärna inställd på återhämtning och om den då inte får det så blir allt kaos istället. Så planera in vila och återhämtning under Nymånens intåg.

Vår första Nymåne är dessutom en Supermåne och månen ligger då väldigt nära jorden vilket påverkar oss ännu mer. Just den här Nymånefasen är också ett utmärkt tillfälle att sätta upp praktiska mål för året. Stenbocken är ett drivande tecken som verkligen vill framåt och som också ser till att ta sig framåt. Stenbocken är dessutom  ett jordat tecken med fokus på balans. Fokusera på det du har energi till att åstadkomma och ta hjälp av den härliga Supermånens energi för att nå framgång.

Månkort

Alla månkort denna Nymåne andas kärlek och har ett rosa skimmer över sig så se till att ta vara på detta kärleksregn som regnar över oss här. Här kommer information från universum att samarbeten av olika slag startas upp och manifesteras. Det kan vara samarbeten i tankarna eller samarbeten i form av planering eller så manifesteras någonting fullt ut nu för somliga. Samarbeten av olika slag är iallafall på intåg. Det är ett så kallat win win recept som uppfylls här och detta samarbete kommer det att jobbas på under våren för att bli mer tydligt fram mot April månad. Samarbetet kan vara mellan dig och en eller flera personer alternativt ett samarbete med dig själv, mellan kropp och själ så att säga. Här får jag hur som helst också åter in vikten av balans så det här samarbetet vad det än må vara kommer för att ge dig en balans i livet. Som sagt, år 2021 var ett smått kaotiskt år och det går inte att laga på ett kick men på sikt så kommer du att känna stor skillnad. Tro mig.

Finns det något som vi bör tänka på lite extra denna Nymånefas. Ja säger universum. När månen är som nyast så är det verkligen tid för healing. Det är så viktigt med återhämtning. Att göra ingenting är viktigare än du tror. Gör bara saker som du mår bra av och gå ut i naturen och andas in frisk luft och tänk positiva tankar. Se på livet med kärlekens ögon. Denna känsla är speciellt viktig att inte bara ha en kort stund i livet utan behåll den känslan länge.

Finns det något som vi behöver tänka på lite extra på vid övergången till nästa Nymånefas. Ja att fortsätta med att tro på dina drömmar. Ta med de in i Vattumannens Nymåne i Februari.

Wow vilka vackra Nymåne kort som kom upp. Jag blir nästan gråtmild av all kärlek jag får till mig av de.

Nymånens budskapskort

Vad ska vi lämna bakom oss?

Hela år 2021 var ett “Vakna upp år” men kanske främst det senaste halvåret har varit extra jobbigt för de flesta. Nu lämnar vi dessa uppvaknanden bakom oss. Vi är vakna nu och vi har, även om vi kanske inte alltid märker det själv, blivit klokare och visare med dessa uppvaknanden. Så nu boostrar vi oss med en massa hjärtan och kärlek och kliver in i år 2022 med en kärleksfull syn på oss själva. Berätta för dig själv hur klok, vacker och bra du faktiskt är.

Vad bör vi tänka på i nuet?

Om du har varit en sådan person som öppnat upp dig för allt och alla – skaffa dig integritet. Universum menar inte att du ska stänga in dig, vara osocial eller inbunden. Nej vad universum försöker säga till dig är att du inte behöver berätta allt för allt och alla. Vissa saker kan faktiskt vara bra att behålla för sig själv. Jag får också till mig att det är viktigt att säga stopp och att faktiskt våga säga nej ibland. Att sätta tydliga gränser både till sig själv och andra är mycket viktigt för att inte bli utbränd. Det är de små förändringarna som får dig att må bra. Glöm inte det. Att bli dränerad på energi gör ingen gott.

Vad ska vi ta med oss in i Vattumannens nymåneperiod?

Den här healing känslan som vi ska omsluta oss med under denna Nymåne ska rena oss från negativ energi och den känslan av rening är viktig för oss att ta med in i nästa Nymånefas och jobba vidare med. Det är så lätt att glida tillbaka in i gamla fotspår igen om man inte jobbar med den dagligen. Om man vill rena sitt hem och få in mer energi i sitt hem så kan man rena med salvia. Det ger också en viss effekt att rena sig själv och sitt hem genom att alltid starta dagen och avsluta dagen med att vädra sitt hem. Negativ energi flyger ut och positiv energi kommer in.

Allmän vägledning från Änglar, Guider och Universum

Här kommer en viktig hälsning från universum själv som är viktig att bära med sig. Om du tror på det möjliga och på det omöjliga är allting möjligt. Affirmera positivt och ge dig inte bara för att det är lite motvind emellanåt. Nej då ska du affirmera positivitet ännu mer och tro ännu mer på dig själv och din önskade framtid. Drömmar är till för att jobba på. Glöm inte det. Om alla drömmar kom till oss lätt så skulle vi inte uppskatta de lika mycket. Så vår glädje och lycka är större när vi får jobba hårt för den. Stjärnan på kortet står för att du är på rätt väg men du är inte framme vid målet ännu. Men tro på dina önskningar så kommer de att besannas.

Tack för att ni delar denna nymåneläggning med mig kära vänner. Vi ses igen om en vecka. Då är det dags för universums energier att ta plats igen efter en liten välbehövlig semester. Ha nu en fin Nymåne kväll och ta väl vara på alla fina budskap som universum delar med sig till oss.

(Nästa inlägg kommer att komma Måndag den 10 Januari och då kommer jag att presentera de vägledande energierna för vecka 2 och det kommer även att komma en snabb version av vecka 3 i det inlägget då vi har en fullmåne vecka 3 så den veckan kommer den största energin att präglas av fullmånens energier.)

Ha det gott allihopa

Varma kramar Annehlie

 

 

 

 

 

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan