Okategoriserade

Gott Nytt År!

Hej alla fina blogg läsare! Här kommer ett litet nyårsinlägg av mig till er. (Blogginlägget kommer att innehålla diverse förändringar fram tills i vår.)

Hoppas att ni har haft en fin jul tillsammans med era familjer och att ni fått njuta av lite extra ledighet över jul. Till alla er som tvingats jobba i jul vill jag skicka en stor, stor eloge och jag hoppas ni får njuta av lite extra nyårs ledighet istället. Själv har jag haft en fin jul. Hektisk som alla år och mycket bestyr men också varma, härliga stunder med många skratt tillsammans med nära och kära. Innan jul så var jag väldigt sliten och hade hamnat i någon slags återvändsgränd där jag kände nåt i stil med “hit men inte längre”. Hela den här höst terminen har känts som en lång och jobbig uppförsbacke och till sist insåg jag att även jag har någon slags gräns för hur stor belastning jag egentligen klarar av och jag blev till sist helt enkelt tvungen att ta tag i problemet, göra om och göra rätt. År 2021 har varit ett fantastiskt år som har gett mig väldigt mycket och som har utvecklat mig   både som person och medium  mer än någonsin men det har samtidigt varit ett tufft år med många utmaningar och ibland kanske utmaningarna har duggat lite för tätt. Men nu kommer

År 2022

och jag har bestämt mig för att det ska bli ett år där jag ska ha balans i livet, må bra i livet, ha lagom dos av allt och prioritera mig själv lite mer än jag kanske gjort tidigare. Det är svårt för jag är en person som gärna vill hjälpa andra och töjer gärna på mina egna gränser ofta. Men nu är det som sagt var balans som ska genomsyra mitt år 2022. För mig kommer det att bli en stor skillnad där flera bäckar små kommer att bidra till ett bättre mående. Jag har exempelvis nedprioriterat träning den senaste tiden på grund av trötthet, nedstämdhet och tidsbrist. Ni som har träning som en normal boost i ert liv redan vet att träning gör en enorm skillnad på många parametrar. Iallafall så är det så för mig att när jag har träning inbyggt i mitt vardags schema så blir jag piggare, jag blir gladare och jag blir friskare. Kroppen mår bättre också. Byxorna krymper inte i tvätten och ryggen och nacken behöver inte längre daglig massage. Jag har knappt hunnit umgåtts med vänner och familj känns det som och sömnen har varit under all kritik. Nej det var inte svårt att inse den här gången att en förändring verkligen behövde göras. Och nu har jag tänkt färdigt. Jag tänker inte säga “få se hur det går”. Istället väljer jag att säga ” Det här är mitt nya 2022 och det här året kommer att bli fantastiskt! Kommer alla förändringar att gå bra att genomföra? Självklart kommer det att gå bra. Om man tänker att man ska lyckas så lyckas man. Så enkelt är det.

Men nu förstår jag att ni funderar lite på hur dessa förändringar kommer att påverka er. Inte så  mycket skulle jag vilja säga men några förändringar här ute på bloggen kommer att ske men framför allt kommer förändringarna att påverka de privata tarotläggningarna och sittningar under framför allt första halvåret under 2022.

Tidigare så har jag ju lagt Vecko energierna varje vecka plus  nymåne eller fullmåne läggningarna varannan vecka. Nu kommer det endast att bli en läggning i veckan. Så varannan vecka kommer det en stor energiläggning för den veckan samt en väldigt enkel snabbvariant för veckan efter och varannan vecka en nymåneläggning eller en fullmåne läggning. Jag mediterade en lång stund här om veckan (har varit så dålig på att meditera också senaste tiden så jag skäms) men under den här djup meditationen där jag verkligen bad änglar och energier och guider tusen gånger om ursäkt så fick jag mycket kärlek tillbaka och stor, stor vägledning. Det var som att alla pusselbitar bara föll på plats. Då visade universum mig en nymåneläggning och en fullmåneläggning som jag kunde använda mig av och jag fick till mig exakt hur den skulle utformas och tolkas. Så ni kommer att se en förändring i universums sätt att vägleda oss via månen i framtiden. För övrigt så blir det inga andra förändringar gällande bloggen.

Som sagt var så har jag haft lite trafikproblem under hösten vilket har gjort att min kö på personliga tarotläggningar och sittningar blivit försenade. Nu har jag inte så många tarotkunder kvar på höstens kölista så jag räknar med att ni som står kvar där ska ha fått er läggning senast i början av Januari månad. Därefter kommer jag inte att göra några personliga tarotläggningar alls fram tills April månad då jag återkommer med nya tider. Detta beror på att jag som ni säkert redan vet utbildar mig till ett spiritiualistiskt medium och beräknas bli diplomerad i mitten av Mars. Ett spiritualistiskt medium arbetar med andekontakt och det är verkligen jätte spännande och jätte kul men svårt. Jag känner att jag behöver lägga mer tid och energi på min diplomering nu det sista kvartalet. Det är privata sittningar, gruppseanser och eximinations uppgifter som behövs att göras. Så ni som står på kö för sittningar kan andas ut. Jag kommer att kontakta er och jag har inte glömt bort er. Jag har redan sittningar för min mediala resa så det räcker på min kö lista som det ser ut idag men om det är så att jag behöver fler på slut tampen så säger jag till. Vill påminna alla om att sittningarna fram till min diplomering är gratis eftersom de ingår i min utbildning.

Jag vill avsluta detta blogginlägg med att tacka alla för era fina kommentarer innan jag tog julledigt. Det värmer verkligen mitt hjärta att mina energiläsningar betyder så mycket för fler än mig. TACK TACK TACK! Jag älskar att jobba i energierna och jag är så tacksam att jag har fått den här gåvan att förmedla så mycket kärlek till er allihopa och ni ska veta att ni betyder jättemycket för mig. På sikt så hoppas jag få loss mer tid till det andliga och hade egentligen planerat det så inom en snar framtid men omständigheter har gjort att jag har blivit tvungen att flytta fram planerna 1-2 år framåt. Jag gjorde en årsläggning på mig själv för ett år sedan och fick precis det beskedet att jag skulle vänta. Vänta på vad då? Tänkte jag då men nu förstår jag det jag inte förstod då. Jag förstod heller inte beskedet som skulle komma under hösten men när hösten kom och beskedet kom så föll alla pusselbitarna på plats. Ja sånt är livet. Har inte hunnit lagt någon ny årsläggning på mitt egna år ännu men det ska bli spännande att se vad år 2022 har att bjuda på för min personliga räkning.

Vi ses i Nymåneläggningen på Söndag den 2 Januari.

GOTT NYTT ÅR!

Kramar Annehlie