Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fullmåne i Tvillingarnas tecken

Hej och välkommen till Fullmåne läggningen i tvillingarnas tecken!

Jag har gjort en liten enklare fullmåne läggning idag men inser att den har mycket information som kompletterar veckans tidigare energi läggning väldigt bra.  Jag startar med att tolka den så får vi se vart universum för oss helt enkelt.

Nymånen i Tvillingarnas tecken ägde rum den 8 Juni och det var då som vi startade upp mycket av den kommunikation som skett under hösten. Kommunikation med universum själv i hög person. Merkurius gick retrograd och Neptunus som är en bråkig planet var med och tjafsade lite med oss. Dessa två aspekter har i sin tur gjort vår höst ganska jobbig. Ja man kan kort sagt säga att den skapat en hel del obalans.  Men som sagt. Nu är tvillingperioden förbi och nu öppnas det upp för nya tider och nya idéer.

Det var två saker som fångade min uppmärksamhet och som gjorde att jag direkt fick saker till mig när jag gick tillbaka och läste energierna för nymånen i Tvillingarnas tecken den 8/6. Dels så är det ju helt fantastiskt att det tredje mån kortet idag även var det tredje mån kortet  i nymåneläggningen. Detta betyder att informationen som finns i just detta mån kort är mycket viktigt för oss att ta till oss av. Jag återkommer om detta kort längre fram.

Vi fick även ett viktigt budskap i nymåneläggningen. Det var att vi skulle tro på det omöjliga. Jag vet inte hur er höst har känts men i min värld så har jag tampats oerhört mycket med olika demoner av alla de slag kan jag säga och jag har pendlat mellan hopp och förtvivlan i princip hela hösten. Så jag förstår varför universum ville pränta in i oss att vi inte skulle förlora hoppet ens när allt kändes nattsvart. Nu knyter vi ihop Tvillingarnas säck med en fullmåne i tvillingarnas tecken.

Vilket kort tror ni är månkortet nr 1 om inte kortet Fullmåne i Tvillingarna. Budskapet är att svaren som du behöver kommer. Du kanske har kämpat mycket och länge för att hålla näsan ovanför vattenytan, du kanske har kippat efter andan ibland men nu är den jobbiga hösten över och svaren på alla dina frågor kommer att komma inom kort, även om det kanske inte känns så just nu. Vila tryggt i dig själv! hälsar universum och kommunikation av olika slag är det som tar dig vidare på vägen.

Du och dina närstående är trygga nu och om du oroar dig mycket för människor som du älskar och bryr dig om så ber universum dig att släppa den känslan. Det är ingen idé att oroa sig i förebyggande syfte. Det gör dig varken glad eller klokare. Det du behöver nu är healing, healing och åter healing. Lugn och ro och tid att tänka. Det känns som att farten har varit maxfart nu ett tag och då hinner du inte ens tänka ut de nödvändigaste lösningarna. Här andas även energierna åter igen kärlek på hög nivå. Det är så viktigt att både kunna ge kärlek och att ta emot kärlek. Familj av olika slag väger tungt här. Det är inom det som du anser vara din familj som du hämtar kärlek och näring.

Sist men inte minst, ännu ett mycket familjärt kort och ett återkommande budskap. Som jag sa så låg det här kortet även som tredje kort i nymåne läggningen i Tvillingarnas tecken. Förtroende är nyckeln till succé är budskapet. Så med andra ord. När du känner dig väl till mods, när du känner att du är på banan igen och när du känner dig trygg i vart du är på väg någonstans. Ja då kommer också dina positiva affirmationer att gå i uppfyllelse. Men du måste affirmera positivt om energierna ska ha någon chans att leda dig in på rätt stig. du måste be om hjälp men också ta emot den hjälp du får.

Ärkeänglarnas budskaps kort är klockrent den här fullmåne läggningen. Det är Ärkeängeln Raphael som kommer till oss här. Healingängeln i egen hög person kommer här för att ge oss kärlek och healing. Hela den här fullmåneläggningen sprudlar av healing känns det som. Det är dags för oss att läka själsligt nu helt enkelt känns det som.

Och sist men inte minst. Mer kärlek till folket. Ge av din kärlek så får du ännu mer kärlek tillbaka.

Nu knyter vi ihop denna säck med massor av KÄRLEK och så inväntar vi en nymåneläggning i Stenbockens tecken den 2 Januari. Nu tar jag lite jul ledigt från bloggen i två veckor och återkommer nästa år med nya krafter och ny energi.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

Och tack alla fina som varit med mig under detta år och förgyllt universum och alla härliga och omtumlande energier i min mediala blogg. Stor varm kram till alla er.

Kramar Annehlie

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan