Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Denna vecka går i kärlekens tecken.

Hej och välkomna till energierna för vecka 50. Idag är det verkligen en vinterdag ute när jag skriver det här inlägget. Det har snöat hela dagen. Så härligt med lite ljust och vitt ute!

Den här veckan har jag åter igen använt mig av Ärkeänglarnas tarotkortlek. Angel Wisdom Tarot heter den. En av mina nyaste tarotkortlekar så jag håller fortfarande på att lära mig den litegrand. Jag tänkte börja med att berätta lite om de Ärkeänglar som är med oss lite extra den här veckan och vad vi kan förvänta oss för vägledning av de.

Ärkeänglarna

I de energierna som kommer till oss utifrån denna vecka så finns ärkeänglarna Mikael och Zadkiel med oss. Ärkeängeln Mikael kommer till dig när du behöver mer mod. Han är den ängel som aldrig är feg för något och han strider för att du ska få det du förtjänar och för att du ska befinna dig på rätt plats vid rätt tillfälle. Han kommer för att stärka ditt inre och om du inte ligger i fas med någonting som du önskat att ligga i fas med så kommer han och hjälper dig med att placera lösningar för dig så att du kan komma vidare. Om du under en meditation ser en blandning av färgen violett och grön framför dig så är det Ärkeängeln Mikael som är på besök. Ärkeängeln Mikael är stark, mäktig och snygg och han får också dig att känna dig sådan. Han är bra för vårt Ego helt enkelt. Hans energier blåser in över dig denna vecka.

Ärkeängeln Zadkiel är som en spirituell mentor för dig. Han står för frihet, välvilja och barmhärtighet. Han inspirerar till kärlek och ovillkorlig vänlighet. Han kommer till dig för att visa dig det som stoppar dig och han hjälper dig framåt. Hans energi är god men svår att tolka och ibland kan vi människor uppfatta hans energi som jobbig eftersom Zadkiel  tar fram problemet i fokus. Zadkiel menar att när vi släpper problem tänket och bara gör förändringar förutsättningslöst så löser sig problemet av sig självt. Det är du som är problemet kort sagt.

Våra inre energier styrs av Ärkeänglarna Jophiel och Chamuel denna vecka. Bägge ärkeänglarna kommer med kärlek som budskap. Vi börjar med Ärkeängeln Jophiel som är mörkrosa till sin energi. När hon finns i din närhet så visar hon sig ofta i den färgen i form av små snabba ljusblixtar eller ljusglimtar. Hon gör alla delar i ditt liv lite vackrare när hon kommer till dig. Hon får dig att upptäcka det vackra omkring dig och hon gör dina tankar renare och vackrare. Hon hjälper dig att skapa, attrahera och manifestera. Om du känner dig stressad så hjälper hon dig att varva ner så meditera eller heala gärna dig själv när du känner dig stressad så kommer Jophiel och fyller dig med kärleksfulla tankar och känslor. Hon guidar dig att ta hand om dig själv kort sagt. Jophiel älskar naturen så när vi befinner oss ute i naturen finns hon definitivt med dig.

Chamuel är en av de mest kraftfulla ärkeänglarna. Han strider för att beskydda dig från negativa och tunga energier. Om du har svårt att älska dig själv och/eller har hamnat i någon slags depression kan du kalla på Chamuel för beskydd. Han hjälper dig att finna det du inte hittar på egen hand. Hans färg är också rosa men han bär en rustning gjord av silver.

Med oss denna vecka har vi även Ärkeängeln Uriel. Uriel värnar om naturen och han hänvisar dig ofta just till naturen. I naturen finner vi ro, ett lugn och olika dofter.  När du plötsligt från ingenstans får en briljant idé så är det ofta Uriel som är där och vägleder dig. Han älskar att få oss att känna sig kreativa. Och vart någonstans får du briljanta ideér om du tänker efter? Ja just det, ute i naturen när du vandrar för dig själv.

Sist men inte minst så har vi Haniel med oss som en dold energi. Haniel är glädjens ärkeängel. Hon vill att vi ska vakna varje morgon med att plocka fram glädjen.  Haniel säger att vi själva behöver upptäcka vad vi behöver förändra hos oss själva. Om änglarna bara berättar för oss vad vi bör göra så gör vi oftast inte det. Därför tar änglarna oss ibland till platser som vi människor ser som ett straff eftersom dessa minnen inte gör oss gott. Men ärkeängeln  Haniel säger att vi måste komma dit för att själva se vilka förändringar vi måste göra för att bryta den negativa cirkeln. Om du just nu är på väg att göra ett tufft vägval så kan det hända att Uriel är med dig mycket för att lära dig att stå emot alla råd och manipulationer du får. Dessa råd och manipulationer, även om de i grunden kan vara goda, kan plocka dig av vägen. Kom ihåg att det bara är ditt hjärta som vet vad som är rätt för dig. Haniels färg är turkos eller en blandning av grönt och blått.

Astrologi

Skytten som soltecken hänger med oss även denna vecka. Som mån tecken inleder vi veckan i  Vädurens tecken med fart och fläkt för att redan under tisdagen kliva över i Oxens jordade och trygga tecken. Här går vi framåt med bestämdhet men utan att fuska oss fram så att säga. Men här finns det styrka, kraft och pondus på vägen framåt. Oxens energi driver oss faktiskt framåt under hela mitt veckan också för att under fredagen gå över i tvillingarnas tecken. Här blir det lite fart på tillvaron igen och en stor dos av kommunikation. Vi har även en fullmåne i Tvillingarnas tecken under söndagen och strax efter fullmånens entré så kliver månen in i vackra och känsliga Kräftans tecken. Från snabb och kommunikativ till innerligt kärleksfull och familjär på en sekund känns det som. Det blir nog en spännande läggning det här.

 

Summering av veckan

Det blir en snabb tolkning denna vecka eftersom vi även har en fullmåne läggning denna vecka.

De utifrån kommande energierna bombarderas oss verkligen med insikter den här veckan men det är också väldigt tydligt att den kommer med budskap om kärlek på både ett och annat sätt. Energierna beter sig lite som katt mamman här. Slickar oss kärleksfullt och tuktar oss med tassen om vartannat. Här kommer många insikter från det förflutna, det som ärkeänglarna skvallrade lite om. Att placeras mentalt i det förgångna för att reda upp och se vägen framåt mer klart. Det kanske inte alltid är så bekvämt men det gagnar dig mycket i slutänden. Du har nu tagit dig ur den värsta fasen och det kan nu komma en period av väntan. Känn dig inte obekväm eller rastlös i väntandet så att säga. Energierna berättar att en expansion är på gång. Ha bara lite tålamod och ta sedan ett steg i taget. Du har styrkan här och nu och framgångarna kommer att komma. Var så säker. Förvänta dig vackra ting på ingång.

De inre energierna är spännande. Där har vi ju kärleks änglarna med oss denna vecka och det känns spännande ihop med dessa tarotkort. De utifrån kommande energierna vill verkligen piska i oss att vi måste gå tillbaka i det förflutna, se våra misstag och sen starta om på nytt och våga ta steget ut från begränsningar. Det finns inga begränsningar säger de. Och här i våra inre energier så finns det en tydlig förändring i ditt liv på ingång. En förändring som kan verka läskig eller omtumlande, osäkert men också spännande, nytt, pirrigt och glädjande.  Här kommer även insikter om att du faktiskt är fri att göra precis vad du vill och du ska vara stolt över dig själv. Du är precis i detta nu på väg in i en ny cykel. Ta vara på de råd du får från änglavärlden. Det kommer nya och briljanta idéer här visar korten. Låt de inte bara komma för att sen glida förbi som ett moln en varm sommardag. Nej fånga in tanken och känslan på riktigt och gör något kreativt av den nu medan du har den nära dig.

Början av veckan ser ut att börja tryggt, kärleksfullt och det kan vara så att nya idéer föds redan här. Eller så förbereds du för dina nya idéer på något sätt. Det kan vara så att det är rätt så djärva idéer som föds för det finns en del tonårsenergier här men vad än resultatet blir så föds förändringstider här. Åh vilka härliga energier. Väduren startar igång veckan och sen kommer Oxen in med sin kraftfulla styrka att dra lasset framåt till varje pris. Men det känns här som att även om lasten är tung så känns den viktig att få framåt så med Oxens kraft klarar du allt just här och nu. WOW!

Mitt veckan. Där händer det nog. Transformationen (förändringen) . Du kommer bara till insikt att förändringen måste göras. Du kanske inte riktigt har lösningen ännu men bara genom att komma steget på vägen att inse att du måste göra förändringen gör dig starkare och mer redo än du någonsin varit tidigare. Här känner du att du är på rätt väg och det är med kärleksfulla ögon du ser på framtiden nu när du har förstått vad du måste göra för att komma framåt. Gör den förändring du behöver. Du kommer inte att ångra dig hälsar universum.

Helgens energier är om möjligt ännu godare. Våga gå bakåt i tiden och våga framför allt kliva in i jobbiga saker du upplevt tidigare i livet, bli vän och acceptera sorgen över att det blev som det blev då men se sen hur du vill leva i din framtid. Vilken person vill du vara? Vad vill du syssla med? Vad är viktigt och oviktigt för just dig? Och sist men inte minst, vilka förändringar behöver du göra för att komma dit. Du har ett av lyckokorten med dig här under helgen. Allt som glimmar och som du tar i blir till guld. Du kommer att bli mer medveten om dina styrkor och svagheter. Sist men inte minst så ligger det ett kort här som berättar för dig att du bör ta fasta på din optimism här, tillåta din kreativitet att expandera. Göra saker som ger dig bränsle till det som passionerar dig. Avsluta det du startat upp redan. Det är dags nu hälsar universum.

Triologin

Det centrala kortet (The Lovers)

Kärleksfulla energier fyller hela denna vecka vill jag berätta. Omfamna sann kärlek i allt du gör. Det är ett typiskt relationskort och det kan stå för den relation du lever i, relationer till familjen, relationer till vänner eller relationen till dig själv. Men se till att bara stanna i fina och viktiga relationer som stärker dig och gör dig gott. Gör alla dina val från hjärtat. Se till att ta väl hand om din hälsa och återhämta dig från ohälsa av olika slag. Men se också till att göra din framtid hälsosammare på alla sätt och vis.

Utgångskortet/Lärdomskortet (Page i mynt)

Kortet har med studier att göra. Det kan betyda olika saker för oss alla. Om du tänkt att börja studera men känt dig osäker så är det dags för att göra det nu. Hur som helst så kommer studier av olika slag att vara viktigt eller så kommer de att ta dig framåt på vägen. Det behöver inte vara långa utbildningar. Det kan vara korta utbildningstillfällen eller att du helt enkelt bestämmer dig att utbilda dig på egen hand på din egen kammare eller genom att gå någon web utbildning. På något sätt är i allafall utbildning nyckeln till allt hälsar universum.

Det dolda kortet (Äss i bägare)

Nästa vecka verkar ha något fint och vackert åt oss i beredskap. En vacker och ny emotionell upplevelse. Den har också med kärlek att göra. Herregud så mycket kärlek denna vecka kommer med. Bara finns där och bara ta emot mina fina vänner.

Stor Kärlekskram till er allihopa

Annehlie

 

 

2 comments / Add your comment below

  1. Så otroligt fint Annelie, Tack! Känns så klockrent för mig det här du skriver, är som att det verkligen var riktat till just mig 🙂
    Stort tack, kram Anki <3

    1. Vad härligt Anki! Vi får verkligen ta vara på energiernas budskap nu känner jag så de inte glider förbi oss. Kram.

Lämna ett svar

Till startsidan