Nymåneläggningar

Nymånen i Skyttens tecken

Hej alla fina vänner här ute. Då var det dags för nymånen i Skyttens tecken. Mitt stjärntecken för övrigt.

En nymåne i Skyttens tecken är verkligen något extra. Jag säger inte det för att jag själv är Skytt som stjärntecken utan för att det faktiskt är så att Skytt som stjärntecken står för positivitet, framåtanda och nyfikenhet i stort. En Skytt måste alltid checka vad som finns bakom hörnet, även om han inte riktigt vågar egentligen för att alternativet är att aldrig få veta vad som finns där och för Skytten är det verkligen inget alternativ. Så nu när nymånen ligger i Skyttens tecken betyder det att det är dags för att sätta nya mål och leta nya vägar i livet helt enkelt. It´s time for that now! Här har du stark hjälp av Skyttens eldiga energier som kommer att bära dig framåt på din väg framåt. Skytten är ett mycket kraftfullt och positivt tecken att ta kraft och hjälp ifrån så bättre krafter än så här får du nog inte kort sagt. Vi har dessutom en solförmörkelse den här nymåneperioden vilket förstärker nymånens krafter ännu mer. Hela den här nymåne perioden handlar faktiskt om att släppa gammalt bagage och släppa in det nya i livet. Den här nymånen är NY den är HOPPFULL och den är full av GLÄDJE och OPTIMISM. Men vi startar med att titta på vad månen själv har för budskap att förmedla till oss.

Månens Budskap

Det kommer upp två  nymånekort och ett fullmånekort i den här nymåneläggningen. Det stärker nymånens kraft ännu mer.

Första budskapet är KOMMUNIKATION. Kommunikation är nyckeln till det mesta. Ju mer du kommunicerar, ju närmare sanningen kommer du och ju fortare närmar du dig målet. Jag får åter igen upp information om våren. Maj månad känns det som att energierna vill vobbla lite extra för. Jag har någonstans för mig att våren kommit upp tidigare i någon läggning men något diffust budskap. Så med andra ord, våren 2022 verkar vara något att hålla ögonen på. Men fram tills dess är kommunikation ett bra drivmedel att ta sig framåt med och “rak kommunikation” är det jag får till mig här av änglar och universum.

Här kommer samma kort upp igen som kom upp i förra fullmåneläggningen. Den som knöt ihop Oxens säck. Budskapet är att en ny romantisk cykel startar och det blir då här ett väldigt tydligt förtydligande här att det faktiskt är en romantisk period på väg in i väldigt mångas liv. Vad betyder då detta? Jo det betyder att tiden som vi nu har framför oss, vintern, våren och sommaren är en mycket fin tid för kärlek. Kärlek till andra och kärlek till dig själv. Du vet bäst själv OM du saknar kärlek och VAD du i så fall saknar. Det är så olika för oss alla. Men oavsett vad i kärlek du saknar så är det nu tid för att se till att kärleken kommer till dig på ett eller annat sätt. Men kom ihåg att ingenting löser sig av sig självt. Om du är singel och söker kärleken så kommer den inte och ringer på dörren. Oftast behöver man uppsöka den på egen hand på ett eller annat sätt. Om du är i ett förhållande och söker mer positivitet i kärlekslivet så kommer det inte av sig självt. Du måste själv ge kärleken förutsättningarna. Om du söker mer kärlek till dig själv. Att vara nöjdare med dig själv, att vara mer glad, positiv och lycklig. Ja då måste du också skapa förutsättningarna för det. Men en sak är säker. NU är tiden för att lyckas med att hitta KÄRLEK.

Det har varit tuffa tider så ge dig själv en klapp på axeln att du klarat dig så bra. Men som jag redan sagt. Nu vänder det. Såklart att det kommer tuffa perioder även framöver. Men den värsta tiden är gjord nu. Snart närmar vi oss slutet på den här tuffa perioden. Nu ska vi bara hålla ut lite till så att vi även genomlever de eventuella små efterdyningar som kommer också och då kommer vi att känna oss mycket mer positiva och glada och mindre ledsna och oroliga redan till sommaren. Och i Juni knyter vi ihop Skyttens säck så det stämmer ju bra budskapsmässigt också. Wow vad energierna är tydliga just nu känner jag. Tydliga budskap, det gillar vi!

Vi går vidare till änglarnas budskap

Änglabudskapen

Åter igen ett återkommande kort, samma kort som kom upp i senaste fullmåneläggningen. Och det är inte vilket kort som helst. Det är vårens kort. I vår kommer alla dina önskningar att gå i uppfyllelse. Och nu har vi ju fått upp så många budskap om våren att vi nog alla förstått vid det här laget att vi har en väldigt lyckosam vår att se fram emot.

Ett annat budskap är att lyssna på din magkänsla. Ingenting är viktigare än just det. Vi har ofta en förmåga att inte våga välja den tuffa vägen även om det i magen känns som att det är den vägen som är den rätta. Jag går själv ofta på min intuition. Inte bara i mitt mediala jobb utan även i mitt ordinarie jobb och i min vardag så försöker jag att känna vad som känns bäst i magen om jag känner mig ambivalent. Jag försöker att följa magkänslan i stort men ibland känns det stort och läskigt att gå på magkänslan även om jag vet att det ÄR den vägen som är den rätta och den väg jag kommer att gå till slut. Jag är bara inte riktigt redo att landa där än. Ni är säkert många som känner igen er i den känslan men det som är viktigt då är inte att promt göra det där känguruskuttet ut i luften mot er vilja eller med livet som insats. Nej det viktiga är att fortsätta att jobba mot målet, om än med små steg och att inte ge upp. Men att som grund ha “Lyssna på din magkänsla, din intuition” är mycket viktigare än du tror.

Sista budskapet. Följ flödet! Kommer ni ihåg att exakt samma budskap låg med i veckans läggning på de inre energierna. Det som kommer inifrån dig och ger dig exakt den känsla du behöver. Att få flyta fram fritt. Följ flödet. Samma budskap i två olika läggningar. Det är magiskt ! Jag får till mig en sak till här och det är att när du följer flödet och tar de rätta besluten så snurrar också jorden åt rätt håll och magen känns som en stor, stor boll full av balans. Tänk på det.

Wow vilka härliga budskap änglar och energier bjuder på idag! Nu till budskapskorten i form av tarotkorten. De kort som alltid berättar sanningen, hur grym den än ser ut brukar jag säga. Men de här korten berättar inte om några grymheter. De kommer bara med ännu mer positivitet och kärlek.

Budskapskorten i tarot

Kejsaren

Det här kortet vill berätta för dig att du har rätt, att du tänker rätt och att du är en klok person. Kejsaren är en krigare så här är budskapet väldigt tydligt. Se till att kriga för dig och din egen existens. Det är här viktigt att kriga för din personliga makt. När det här kortet kommer upp så är det dags att plocka upp rebellen i dig och slåss för den som är du och den du vill vara. Det här kortet är också starkt knutet till Ärkeängeln Mikael som också är den Ärkeängeln som vi kallar på när vi behöver hjälp med att slåss för den du är. Ärkeängeln Mikael ger dig självförtroende, kraft och energi. Här kommer det utmaningar med andra ord och utmaningen kräver ledarskapsförmågor av dig själv kort sagt. Ta makten över ditt liv är ett starkt budskap här.

Budskap två har ett tydligt budskap som har varit genomgående hela den här veckan nu känner jag men sätter nu alltså ännu mer fokus nu genom att komma upp här i nymåneläggningen. Vad säger då budskapet. Jo den säger “våga och vinn”. Ta det där steget som du aldrig vågat ta, hoppa utan lina. Tänk inte så mycket på vart du hamnar när du hoppar. Det du är ämnad att göra eller där du är ämnad att vara kommer att vara en så mycket bättre plats för dig. Upplever du att platsen du är på idag bara blir sämre och sämre och konflikter av olika slag hopar sig eller tankar hopar sig och tar mycket plats. Om du ständigt tänker att allt är problematiskt, ja då är det energierna som föser dig framåt. När du själv inte tar tag i saker så gör energierna det åt dig. Men i slutänden så är det ju ändå du som måste ta steget. Budskapet är tydligt iallafall. Ta steget och gör det nu!

Jag har ju varit inne på temat kärlek en hel del redan och här kommer kompletteringen. När du ser till att vara den du är, göra det du vill, skapar det liv som du vill ha. då kommer också det kärleksfulla mötet på köpet. Stöd, tröst, näring och läkning är på ingång. När du ser på saker och ting med kärlekens ögon, då kommer även kärleken i allt du gör. Livet blir bättre helt enkelt.

Ärkeänglarnas budskap

När du klev ner på jorden så valde du det här livet och du valde att göra skillnad i människors liv. Du finns här som en stark föregångare för hur man ska göra livet till en saga. Men du måste skapa sagan själv. Om du känner tyngd och hopplöshet så är det för att du inte skapar sagan på rätt sätt. Kom ihåg att du har ett eget val. Det är du som väljer hur du vill vara, vem du vill vara och vad du vill göra med ditt liv. När du känner dig starkt i dig själv så kan du stolt säga till dig själv och andra. “Det är mitt val och jag har själv valt att leva mitt liv på det här sättet”.

Ha nu en jättefin nymåne lördag i skyttens tecken och minns vad jag sa nu. Börja jobba med dig själv och dina drömmar på allvar nu. Den här perioden som kommer nu fram till i vår är en mycket optimistisk period för just detta.

Varm kram

Annehlie