Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mod och tillit och följ flödet symboliserar hela veckan känns det som.

WOW WOW WOW!

Ja jag vet faktiskt inte hur jag ska kunna uttrycka mig på för annat sätt. Min känsla förra veckan var rätt. En ny fantastisk vecka väntar och de härliga energierna fortsätter och inte bara det. De växer också!

Vi har ju Skyttens soltecken med oss nu ett tag framåt så positivitet och positiva förändringar kommer att lysa starkt över större delen av December månad nu. Vi har även en nymåne i Skyttens tecken på lördag morgon vilket betyder att den här veckoläggningen blir lite förkortad då det kommer att komma två läggningar denna vecka. Veckoläggningen idag och nymåneläggningen på Lördag.

Hoppas att er förra veckan var bra med de fina energier som var då i fokus. Själv hade jag både en bra och en dålig vecka fast egentligen så tror jag att allting landar i att det är lite för mycket på agendan just nu över lag och på det sen så hände dessutom en personlig grej i min närmaste krets som även blev en tuff och jobbig upplevelse för mig. Så ja….jag behöver lite bra energier nu den här veckan och jag hoppas på att även jag inkluderas i de nu. Jag vill också säga till er som vet med er om att ni står på kö att få en sittning eller en läggning innan det här året är slut kan få vänta tills i Januari. Så vet ni att jag inte har glömt bort er i alla fall. Livet är bara lite tufft just nu och som sagt var lite för mycket av det mesta på agendan just nu. Men då vet ni i alla fall. Men nu ska det bli gott att få landa i veckans mycket härliga energier.

Astrologi

Vi startar veckan med månen i Vågens tecken. Vågen är ett lufttecken och är dessutom ett mycket socialt tecken. Dock lite konflikträdd. Men vad gör det en sån här fin vecka där allting är på topp. Inga konflikter så långt ögat når vad jag kan se iallafall. Har visserligen inte startat kanaliseringen än men kan  inte i min vildaste fantasi tro att denna läggning ska berätta om något konfliktfyllt. I allafall inte generellt sett. Vågen är också ett familjärt tecken så här lyser det kärlek lång väg.

Under mitt veckan kliver månen över i Skorpionens tecken. Ett vattentecken och ytterligare ett omtänksamt och kärleksfullt mån tecken. Dock är Skorpionen inte alls lika konflikträdd som Vågen så här biter vi nog ifrån om det behövs iallafall.

Under fredagen kliver vi över i kreativa elds tecknet Skytten och där stannar vi även under Lördagen. Här kommer känslan av att ta oss framåt. Skytten är expert på att starta igång saker. Kanske lite sämre på att fullfölja de. Skytten behöver därför lite hjälp av andra personer som kan driva skutan vidare så att säga för Skytten har en tendens till att starta upp hundra ting samtidigt men fullföljer sällan så många av de. Bara de som känns extremt viktiga.

Under söndagen sedan kliver månen över i jordade Stenbocken och då känns det som att det mesta ramlar på plats igen.

Slutet på förra veckan

Vi börjar med slutet på förra veckan som visade på en stor och viktig förändring. Denna förändring skulle vända upp och ner på det mesta kändes det som och den kändes nästan lite malplacerad bland alla andra fina kort men som vi vet så betyder ju en ny stor förändring också att något gammalt måste bort för att det nya ska få plats så att säga. För mig landade verkligen det här budskapet in på rätt plats och även om jag helst hade velat vara utan den så försöker jag att tänka att det som hände nu var för inget värre skulle hända längre fram. Så jag väljer att se det som en bra händelse istället för en dålig händelse. Jag tror att ärkeänglarna fanns här med sina beskyddande vingar helt enkelt. Det finns säkert fler av er där ute som kan associera till någon specifik händelse där något gammalt behövde slängas bort för att det nya skulle få plats att komma in.

De yttre energierna

Det blåser verkligen in nya energier här. Energierna ger både kraft och energi så att säga. Och framför allt så känns de varma och vänskapliga. Det ligger mycket Ess i den här veckoläggningen. Två av de ligger här i de yttre energierna och ett Ess i de inre energierna. Tillsammans har de en stor och mäktig genomslagskraft. Här i denna vecka finns med andra ord stor potential att förändra sådant som du verkligen vill förändra och om du inte själv har möjlighet eller potential att själv förstå det så kommer du på något sätt att få hjälp med att förstå saker och ting här. Det var också därför transformations kortet Döden låg som dolt kort förra veckan. När du väl väljer att följa vägledningen du får så kommer du plötsligt att se klart. Det känns verkligen som att det kommer att dyka upp diverse lösningar på diverse problem för väldigt många denna vecka.

Som jag sa så visar också energierna på en stark kraft. Som ett elds klot som lyser upp hela himla valvet. Ta hjälp av kraften att låta dig befinna dig där du vill vara. Det är när du centrerar dig i mitten av eldsklotet som du har kontroll och det är också då som du känner att du är på rätt spår och det är också då som du har störst chans att göra de rätta valen. När du däremot cirkulerar runt i ytterkanterna av klotet och känner att du mest kämpar för att hålla dig fast vid klotet, ja då är risken stor att du tappar fotfästet och gör fel val. Det här stora vackra eldsklotet har något mer viktigt att säga dig och det är att du faktiskt har en oändlig reservoar av energi. Så även om du skulle cirkulera ute i ytterkanterna och tappa taget så är inte eldsklotet borta för gott. Den finns faktiskt inom dig och när du landat hårt, sätter dig upp och landar vidare i tystnad och  i dig själv igen så dyker eldsklotet plötsligt upp igen…inom dig. Du får nya chanser hela tiden. Game over = ny chans ! Kanske inte samma chans men ny chans. Men för att fånga känslan av inre kraft så måste du vila i kraften och hitta hem först. Hitta dig själv. Källan är otroligt viktigt för oss så om du känner dig trött, stressad, orolig, arg, deppig eller på annat sätt tömd på energi, gå till källan och hämta kraft. För mig är meditationen en underbar och härlig källa att hämta kraft ur. Men vi är alla olika. Hämta kraft där du känner att du tankar energi lätt. När du förstått vikten av detta som jag nyss beskrivit i de här två Essen så kommer en djup och sann relation med dig själv att bli till. Det kan också betyda att en sann relation tillsammans med en annan person ramlar på plats och plötsligt så står allting så klart hur det ska kännas och vara. Det är hur som helst härligt varma energier som regnar över dig denna vecka. Njut! Njut! Njut!

De inre energierna

Är bara tvungen att lägga upp de tre korten för de inre energierna. Alltså vår intuition, vår magkänsla, hur vi känner inom oss.

Är det inte mäktigt att se korten tillsammans så säg. Men jag ska beskriva de lite närmare.

Det första jag fick till mig var ” Oavsett om du flyger med eller flyter med så följ med på resan bara. Förlita dig på att förändringsresan kommer att sluta bra och förlita dig på att du blir uppfångad i stunder när du känner att du är på väg att ramla ner. Det är dags nu! Dags att göra lite crazy things ! Hoppa bungyjump utan livlina eller kalla det för vad du vill. Inom dig kommer du att känna ett stort mod nu att göra just de här sakerna. Du har ändå ingen chans att vända om, iallafall inte om du vill följa ditt hjärta, och du kommer då i vilket fall som helst att åka med strömmen framåt så varför inte då göra det med lite spänning istället för rädsla. Det är dock av yttersta vikt att vara vaken och allert samtidigt. Att känna dig total i det du gör och dit du är på väg är av yttersta vikt. Lek dig fram på vägen men gör det med 100% uppmärksamhet så du inte missar någon viktig position eller stig på din väg framåt. Hur gör du det bäst? Jo genom att ha kontroll på situationen. Om du har för mycket omkring dig så att känslan är att du gör lite här och lite där men sammantaget är känslan att ingenting blir gjort istället. Ja då är det dags att minimera händelserna istället så knopp och kropp får en chans att vila. Då kommer pusselbitarna att falla på plats igen och trapetsnumret kommer att bli mycket mer säkert på din väg framåt. Men samtidigt är det viktigt att ha tillit till livet. Tillit till att änglar och universum vill oss det allra bästa och de försöker verkligen att föra oss till rätt plats hela tiden. Det är dock inte alltid så lätt att få oss att gå rätt väg när vi många gånger väljer fel väg om och om igen. Men budskapen på de här korten talar egentligen sitt tydliga språk alldeles av sig själv.

” Ha tillit till änglar och universum och till Livet! Var total i det du gör istället för att försöka pussla pusslet av pusselbitar från olika pussel. Det kommer inte att lyckas. Följ flödet och njut av din färd framåt!”

Summering av veckan

Början av veckan kommer med nyheter. Nya tankar föds eller nya lösningar kommer. Som sagt, var bara total i det du gör och gå all in på det du verkligen känner är rätt så kommer du att känna dig stark på vägen. Det ligger segervittring här i starten på veckan så oavsett vad du tänker just nu så är du på rätt väg.

Mitt veckan präglas av stor dos kraft och styrka. Här kommer det en våg av kraft in och även om du kanske känner dig som maskrosen som växte upp från betongen så känner du dig stark och framgångsrik här. Jag tror faktiskt inte ens att du förstår hur stark, mäktig och framgångsrik du faktiskt är. Klappa dig själv på axeln och berätta för dig själv hur bra du är. Här får du den styrka du behöver och här serveras du möjligheten att möta dina inre rädslor och hinder på vägen i ett skede när du känner att du har möjlighet att bemästra de. Här kommer också vägledning från förra veckans dolda kort. Du släpper här något gammalt i ditt undermedvetna som här byts ut mot ny kraft och energi. Följ bara flödet på vägen och häng med åt det håll du dras till. När du gör det, utan motstånd eller små försök att styra rodret själv, ja då kommer också flödet att leda dig dit du ska. Lita på det!

Slutveckan avslutas med att du tar det där jätteskuttet ut i luften och när du gör det (reflektera över att jag säger NÄR och inte OM)  så kommer du att mötas av värme och av kärlek och ett enormt växande inom dig själv kommer att startas upp. Även om det kan kännas här som att du tappar kontrollen totalt så är det faktiskt precis tvärtom. Det är när du tar det här steget som din kontroll maximeras och det är också då som du kommer att känna att hela du växer. Som en blomma så växer du och sen blomstrar du. Här föds det kreativitet i ton. Om du blir rik, oavsett om det blir i form av pengar, makt, kärlek, empati eller andra ting så kom ihåg att inte bli dumsnål. Ödsla med dina gåvor och ge andra av den positivitet och kärlek som du omger dig med just nu. När du ler mot världen så ler den mot dig och tvärtom. Glöm inte det.

Triologin

Det centrala kortet (Mod)

Ja det känns ju helt naturligt att just detta kort ligger här som centralt kort faktiskt. Hela den här vecko läggningen handlar väl om mod. Mod att släppa taget, mod att följa flödet, mod att ha tillit till framtiden även om det ibland känns skakigt. Mod att se alla positiva tecken och våga följa de. Mod att se positiva vinster även i negativa saker som händer.  MOD är en stark symbol för denna veckoläggning iallafall.

Utgångskortet/Lärdomskortet (Äventyr)

Haha. Ja universum vet minsann vad vi behöver och stoppar in budskapen på rätt ställen också. Vad behöver vi lära oss. Jo vi behöver lära oss att vara lite nyfikna. Nyfikna på livet i stort och nyfikna på vad som finns bakom hörnet. Vi är inte gjorda för att stå still och vara nöjda med det som är. När vi känner att vi har lärt oss en sak så behöver vi nya utmaningar helt enkelt och vem är inte expert på att leverera utmaningar om inte universum. Låt även den minsta utmaningen bli till det stora äventyret menar universum.

Det dolda kortet (Att sakta ner)

Det dolda kortet skvallrar för oss om vad vi bör ta med oss in i nästa vecka. Det är att vi bör komma ihåg att vi har allt vi behöver och även fast det är meningen att vi ska ta oss framåt på vägen så betyder inte det att det behöver gå fort. Det finns  inget  behov att jäkta. Det är tid för att släppa förväntningar på dig själv och leva och njuta av nuet och de framgångar som sker, stora som små. Vila är en framgångsfaktor när det går lite för fort i livet. Det vill universum förmedla.

Ha nu en jättefin vecka och så ses vi i nymåneläggningen på Lördag. Då har vi som sagt var en nymåne i Skyttens tecken. Mitt stjärntecken. Det ska bli mycket spännande att se vad den har att förmedla till oss alla.

Ha det gott!

Annehlie

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan