Fullmåneläggningar

Fullmåne i Oxens tecken

Hej mina vänner. Och varmt välkomna till Fullmåneläggningen i Oxens tecken idag.

Månen har alltid fascinerat oss människor i alla tider och igår när jag tittade upp på månen så lyste den så stark som en halv glasskärva samtidigt som den var som lite skuggad. Så vacker. Jag har idag som vanligt lagt ut tre mån kort för att se vad månens egna kraftfulla energier har att berätta för oss. Jag har sedan lagt tre budskapskort från änglar och universum för att få vägledning i vad vi bör tänka på vid denna kraftfulla fullmåne. Sedan har jag lagt tre tarotkort för att se hur basen i fullmåne perioden ser ut. Vi går också tillbaka och ser hur nymåneläggningen i Oxens tecken såg ut i Maj för att nu knyter vi ihop den säcken så att säga och det är viktigt att blicka bakåt och se efter “vad blev egentligen gjort”. Till sist så har jag lagt ett sista budskap från Ärkeänglarna själva. Ett mycket viktigt budskap som går som en skör sytråd genom alla budskap och all vägledning vi får denna fullmåneläggning.

Månen själv berättar

Nymånen i Oxen ägde som sagt var rum i Maj och det som startades upp där var magiska ting och även då så stod förändringar på agendan liksom fortfarande och det känns som att de här förändringstiderna kommer att ligga kvar ett bra tag till. Men det som utmärkte just Oxen i Nymånens tecken var att förändringarna var mycket kraftfulla. Jag vet inte hur det är med er men för egen del så har det hänt otroligt kraftfulla förändringar hos mig här under sommaren och hösten. Eller snarare så känns det som att sommarens arbete bidragit till de kraftfulla förändringar som sedan skett här under hösten. Fundera ett tag på vad som hänt i ert liv under sommar perioden och som sedan landat in under höstens period.

Men nu till Fullmånen. Det känns som att många har kämpat med kärleken på sista tiden och det skvallrar även månens kort om. För flera av oss har kärleken stått i fokus på något sätt. Det kan handla om att du blivit sviken av någon och lämnad, det kan vara så att du själv lämnat en relation och haft det jobbigt med det, det kan vara så att du har längtat efter kärlek och närhet men kärleken verkar aldrig nå just dig och du kanske har misströstat över det. Det kan vara så att du har varit extremt dålig på att ge dig själv kärlek eller att värdesätta dig själv kärleksfullt. Det kan vara så att du lever i ett förhållande som är bra på alla plan men dock kärlekslöst. Brist på kärlek får jag i alla fall tydligt upp här från månens egna energier när jag tittar bakåt i tiden. Men nu startar en ny romantisk cykel och det kan vara så att den redan har startat här i slutet av september för vissa. Så om du är en av de personerna som nyss träffat en ny kärlek i ditt liv eller om du under den senaste månaden känt en nytändning i din nuvarande relation så bekräftar månens energier här att den romantiska cykeln har startat och den verkar bana väg ända fram till nästa höst åtminstone. Om du inte träffat kärleken ännu eller känt av dessa kraftfulla kärleksenergier i ditt förhållande eller i kärlek till dig själv så kommer de nu strax, när som helst. En kärleksfull bubbla är hur som helst på väg in.

Nästa mån kort är just Oxen. Så passande. Och jag ser helande energier. Det känns som att det rosa ljuset som är kärlekens färg går i symbios här med den gröna helande färgen som ju faktiskt också är kärlekens färg om vi tittar chakramässigt. Hur som helst så berättar månens energier att dina drömmar behöver ha en praktisk plan. Detta innebär att du måste planera praktiskt för att dina drömmar ska slå in. Det går inte att bara sitta och vänta på att rätt tillfälle ska dyka upp. Du måste agera själv, jobba för saken själv för att få utdelning så att säga. Men energierna är gynnsamma nu för en nystart på alla plan. Oxen är dessutom stark, trygg i sig själv och tålmodig så ta hjälp av hans energier om  du någon gång under vägen känner dig svag och osäker. Men dina drömmar behöver absolut en PRAKTISK plan. Det står alldeles klart. Just nu flyter du mest med och hoppas på mirakel känns det som men miraklen kommer först när du visar att du verkligen önskar dig mirakel och detta visar du genom att verkligen jobba för de.

Det är också viktigt att du verkligen tror på det omöjliga och inte ser fall luckor i alla dina drömmar. Du måste tro på att du kan lyckas med allt och lite till. Det kanske kommer att ta tid att manifestera allt fullt ut och vissa saker behöver du jobba länge med innan alla pusselbitar faller på plats. Jag ser någonting som känns viktigt för dig som känns tidsmässigt som “lång tid framåt”, 2 år framåt i tiden och det betyder så klart olika saker för alla oss människor. Men vissa saker tar helt enkelt tid att manifestera fullt ut och då måste vi ha tålamod. En högskole utbildning exempelvis tar ju minst tre år att avsluta även om väldigt mycket händer på vägen. Oavsett vad det är för viktigt som den blå månen vill förmedla till dig så är budskapet det viktigaste. “Tro på det omöjliga”. När du kommer till det tankesättet så går vagnen framåt i rekordfart kan jag säga. Vi har så lätt att underskatta oss själva och välja snigel vagnen istället.

Änglarnas budskap

Ja även här så kommer det upp manifesterings kort och det budskapet som kommer här har med våren att göra i allra högsta grad. Det kan vara så att flera saker manifesteras här under kommande vår men att du jobbar på och att det inte manifesteras fullt ut förrän hösten 2023. Eller så får vi vänta på manifesteringen till våren 2023 och i så fall kommer saker och ting att få en rejäl skjuts under sommaren 2023 för att sen landa in ordentligt hösten 2023. Vi får se. Ibland kommer änglarna med långsiktiga budskap också även om de oftast berättar om kortsiktiga mål för de vet hur rastlösa vi människor är och vill ha allt på en och samma gång och helst igår. Men det som kommer är någonting nytt och härligt och värt att vänta på iallafall. Det känns ända in i själen.

Här kommer ett mycket viktigt budskap från änglarna. “Välj en ny riktning”. Om du verkligen önskar dig att saker ska manifesteras snabbare så måste du välja en ny riktning. Oftast så handlar det om att ta tag i saker och ting själv istället för att sitta och vänta på resultat. Känn efter i magkänslan vad du vill och jobba sedan aktivt för att komma dit. Då kommer du även att nå resultat….snart. Handlar det om kärleken så ta dig mod att se till att förändringarna sker. Ta första steget. Och att vänta på bättre tider är ingen bra idé hälsar änglarna. Tiden här på jorden är kort hälsar änglarna och då ska vi inte förlora en massa tid på att vänta in bättre tider. Det finns inga bättre tider. Det finns bara ett NU. Samma sak gäller om det handlar om arbete, utbildningar eller andra förändringar som du funderat på länge. Om du funderat på olika slags förändringar länge och det är förändringar som du inte kan släppa så betyder det att du ska göra de. Du måste göra de för att komma framåt på din väg. Stiltje gynnar ingen. Så välj en ny väg så kommer du att uppleva en rejäl skjuts på vägen.

Nästa budskapskort från änglarna är “Vakna upp”. Kan budskapen tillsammans bli tydligare. Vakna upp ur din dvala och se dina förmågor i ett klart ljus. Det känns som att du här har fastnat i ett visst tänk där du på sätt och vis känner dig fångad i en bur där dina drömmar begränsas. Men det är inte så hälsar änglarna. Det är bara du som bygger den buren i dina tankar. Rasera buren, släng den på tippen, välj en ny riktning att gå. Vakna upp och ta tillbaka kommandot över ditt liv igen. Jag fick nu plötsligt upp Britney Spears från  universum. Britney levde under ett fruktansvärt förmyndarskap under väldigt många år. Hon såg nog definitivt ingen väg ut ur eländet. Idag är hon fri och förstå vilka nya vägar som plötsligt öppnat sig för henne nu. Kunde hon kämpa så kan du. Kunde hon så kan vi alla kämpa för vår rätt i samhället och/eller för att få vara den person vi är och ingen annan.

Tarotkorten berättar

Ja det ligger mycket manifesteringskort i den här fullmåne läggningen. Det må jag säga. Det är som att alla budskapen knyter ihop allt till ett enda budskap från månen, änglar och från universum. Tarotkortens andemening är väldigt tydlig. Du har här fått ett nytt perspektiv på livet, på dig själv och på människor runtomkring dig och plötsligt så känns det som att du faktiskt kan se vad det är du vill med ditt liv. Du är redo att manifestera. Kom ihåg att tro på dig själv, dröm stort och flyg högt. Just nu känns det som att du står i ett passivt läge och bara väntar. Väntar på vad??? Du bär på en inre längtan inombords men du måste se till att manifestera den också. Det sker ingen handling, mer än i dina tankar.

Det blir även mycket tydligt här att du är beredd att lämna något känslomässigt bakom dig. Det kan till och med vara så att du faktiskt gör slag i saken här under denna fullmåne period och lämnar det bakom dig. Du har helt klart tröttnat på situationen som råder just nu. Det känns som att svaren på dina frågor kommer när du befinner dig i ensamhet. Det är då som du kan tänka klart och komma på nya lösningar. Och när fullmånen lyser som klarast här så känns det som att något landar in i ditt hjärta. Det känns också som att det är nya tankar som föds och det är barnens passion som bestämmer här. Likt ett barn som nyfiket kikar vad som finns bakom hörnet tar du dig an saker och ting på nya sätt. Det är ett mycket kärleksfullt inspirerat budskap som kommer här. Så kärlek verkar stå starkt som budskap under denna fullmåneperiod.

Ärkeänglarnas  budskap

Änglabudskapet är tydligt här. Änglarna jobbar verkligen som ett team här för att hjälpa dig framåt på vägen i svåra situationer så om du ibland känner att du på något mirakulöst sätt lyfts framåt eller lyfts ur en viss situation på ett oförklarligt sätt så är det änglarna som finns där för att hjälpa dig. De jobbar som ett team för dig och de har ytterligare hälsningar till dig. De vill berätta för dig att ensam inte är stark. Om du känner ett behov av extra stöd av viktiga människor runtomkring dig som familj eller vänner så ta emot den hjälpen eller våga be om hjälp i svåra situationer. Det gör dig starkare att ha ett starkt och tryggt team bakom dig. Samarbete, entusiasm, lojalitet och vänlighet är nyckeln till framgångarna i ditt liv.

Ha nu en riktigt vacker och fin fullmåne period i Oxens tecken och kom ihåg att dra nytta av den starka Oxens kraft och vilja. Oxen går sakta framåt men med bestämda steg mot mål. Så bör du också göra.

Vacker fullmåne kväll nu så ses vi i Nymånen i Skyttens tecken om ett par veckor.

Kramar Annehlie