Okategoriserade

Håll ordning på ditt EGO och jobba med energierna istället för att kämpa mot de.

Hej allihopa och välkomna in i energierna för vecka 46.

Den här veckan, på fredag, har vi en fullmåne i Oxens tecken. Jag har beslutat mig för att göra  veckoläggningarna i en något kortare version de veckor då även månens tolkningar kommer ut. Detta på grund av att tolkningarna tar sådan oerhörd tid, kraft och energi att kanalisera. Det tar normalt sett ungefär 3 timmar att kanalisera en veckoläggning. Om jag känner mig nöjd med det här upplägget att köra långa kanaliseringar varannan vecka och kortare versioner + månens läggning varannan vecka så kommer jag att köra så fortsättningsvis. Vi får se hur det går. Jag har ju lite svårt att begränsa mig. Jag vill ju förmedla allt som kommer till mig. Ha ha.

Astrologiskt

Början av veckan startar fartfyllt med Vädurens energier. Snabb, effektiv och full fart framåt är Vädurens ledord.

Mitt veckan präglas av Oxens tecken då månen kliver in där. Här bromsar vi in en hel del för att checka av läget lite så att allting inte bara går fort fram okontrollerat som när Väduren är i farten. Det ska bli rätt i slutänden också säger månen i Oxen.

Under fredagen ligger månen först kvar i Oxens tecken och där har vi även då en fullmåne i Oxens tecken  under förmiddagen (mer om den i fullmåneläggningen som kommer ut under fredagen). Därefter kliver månen över i Tvillingarnas tecken och kommunikation präglar helgens energier starkt.

Nu till energi läggningen.

Slutet på förra veckan

Det dolda kortet förra veckan var tio i bägare eller tio i känslor som man kan uttrycka sig också. Hur som helst så visade energierna upp varma och härliga energier för den här veckan som kommer nu. Det betyder lycka i känslor. Att vi inte har någonting att oroa oss för. Allt kommer att blomstra.

När jag blickar över veckans läggning får jag inte riktigt de känslorna men det märkligaste är att just det kortet, alltså tio i bägare, även ligger här i denna veckoläggning och denna gång som utgångskort/lärdomskort istället för dolt kort. Vad betyder då detta? Jo det berättar änglarna väldigt tydligt för mig. Vi måste ha tillit och förtröstan att det fina och det varma kommer, även när det känns tufft. Jag tolkar det änglarna säger som att veckan kan bli tuff stundom men då ska vi komma ihåg att den här varma och kärleksfulla energin ligger som en slöja över hela veckans händelser och berättar för oss att det som nu händer på vår väg är en väg till en helt fantastisk känsla. Den är värd att vänta på.

De yttre energierna

Jag börjar med de energierna som blåser in över dig den här veckan. Det kommer fartfyllda energier in här under veckan (ja vi har ju som sagt var Väduren med oss under veckan). Det är händelser som sker som gör att du känner stark kraft och energi. Det har såtts ett frö till en ny identitet. Du är på rätt väg. Det kommer att ske många uppvaknanden nu den närmaste tiden känner jag. Det finns inga hinder. Alla hinder som dyker upp på din väg är hinder som du själv hittar på. Stav Esset är själva grundämnet till handlingskraften. Ditt Ego kan kännas destruktivt (jag får vissa vibbar om det. Återkommer om det) men följer du bara utmaningarna här och vågar att följa den vägledning du får så kommer du att se fantastiska möjligheter längre fram. Ta hjälp här av elds svitens energier och Vädurens energier och se till att ta ett stort kliv framåt istället för att stå kvar i leran och stampa.

Det verkar som att du kämpar med många olika tankar och det känns spontant som att de känslorna snarare sänker dig än lyfter dig. Det sker en stor obalans i ditt känslo chakra här känns det som och det är helt klart så att du inte ser klart här. Det känns som att du är kluven i något slags beslut. Som att du vrider och vänder på saker och ting men hur du än gör eller tänker så har du svansen bak så att säga. Försök att lösa situationen med intuition istället för att kämpa med att tänka ut de rätta lösningarna.

Det kommer ytterligare ett budskap. Det känns som att det kommer in en ny person i ditt liv här eller att det har kommit in en ny person i ditt liv nyss alternativt att du själv har förändrats till den här nya versionen av dig själv. Den här personen kommer med glädje och kärlek eller så är det du som strålar ut de känslorna till andra. Dessa känslor är i så fall äkta och betyder att du mår bra i denna stund. Energierna har hur som helst ett tydligt budskap och det är att du måste befria dig själv från inre konflikter. När du har lärt dig att acceptera dig själv till 100% så har du nått ett stort mål i livet.

De inre energierna

Åh du kämpar med ett jobbigt inre just nu. Du är på rätt väg men frågan är om du ens är medveten om det själv. Det uppstår konflikter som gör att du vid flera tillfällen är redo att kapitulera. Men gör inte det hälsar änglarna. Du är på rätt väg! Du är en balans sökare just nu. Det känns som att du har två ting i din hand och bägge tingen betyder något för dig och inget av alternativen är egentligen dåligt. Ibland hamnar vi i situationer där vi önskar att vi kunde välja bägge alternativen. Det här är ett sånt val. Du har en inre konflikt inom dig själv. Det här är tufft för samtidigt som det blåser in energier utifrån som mer eller mindre tvingar dig att göra ett val så tampas du med inre konflikter. Du saknar en klar vision här. Det är alldeles tydligt. Det här handlar inte om framtida val. Det här handlar om att du har två saker eller två situationer eller vad det nu må vara i din ägo och en av de sakerna måste du välja bort. Det går inte att behålla båda.

Du behöver hur som helst investera i mer energi för att få koll på läget för just nu känns det lite som utom kontroll. Det är här som du tvingas att ta en ståndpunkt och stå upp för det som är DU. Är du redo för det? Du har inget val nu. Kör! säger universum.

En sammanfattning av vecka 46

Den börjar med missmod och en känsla av att du sålt smöret och tappat pengarna. Samtidigt så sås det ett frö och jag får en känsla av att det händer saker här och inom dig så kommer du att känna att du är på rätt väg. Du vet det så starkt inom dig men ändå känns allting så svajigt samtidigt.

Mitt veckan fortsätter i lite samma anda. Det är ditt Ego som spelar dig ett spratt. När du börjar berätta för dig själv att du är värdelös och inte klarar av saker. När du nervärderar dig själv. Då förminskas du. Detta är vad som händer här och jag ser både yttre och inre konflikter kring dig här i mitten av veckan.

Helgen återkommer med kraft och energi och varmare känslor. Något eller någon återkommer i ditt liv med värmande energier samtidigt som du slåss för att kämpa för det som är du och ditt. Det som du behöver göra här är att backa tillbaka bandet till där du befann dig när du kände att du var på rätt väg. Det är först när du gör det som du kommer att se den rätta vägen och det är först då som du kommer att uppleva att du är på väg upp från mörkret och upp i ljuset. När den gamla känslan kommer tillbaka igen och du kan se allt i ett nytt ljus igen, då kommer det att kännas bra. Så summa summarum så känns den här veckan väldigt svajig, ambivalent, ett starkt Ego som spökar för dig och typ ett inre krig. Men också nya insikter och ett stort hopp.

Triologin

Det centrala kortet (Djävulen/Ditt Ego)

Djävulen/Egot som centralt kort! Inte undra på att veckoläggningen osar av konflikter. Men vi måste lära oss en sak. Att konflikter är en del av oss, en del av vårt liv och en del av vår vardag. Ingen människa undkommer konflikter. Så vi måste helt enkelt lära oss att hantera konflikterna på ett bra sätt. Det är när vi blir rädda för konflikterna eller backar för de eller försöker att undkomma de som de gör oss illa. Syna konflikterna och se de i vitögat istället så kommer de att försvinna mycket fortare. Egot är din värsta fiende och det är du själv som har uppfunnit konflikterna. Glöm inte det.

Utgångskortet/lärdomskortet (Tio i bägare)

Kom ihåg att allt som händer omkring dig mynnar ut i en varm och kärleksfull insikt till slut. Ha tillit till att varma och härliga känslor kommer att landa in i ditt hjärta till sist men ibland behöver vi ta oss igenom snår för att förstå känslan mellan bra och dåliga känslor. Vi behöver bli påminda om hur vi känner oss när vi mår bra och när vi mår sämre helt enkelt.

Dolt kort (styrkan)

Nästa vecka kommer vi att behöva fortsätta bibehålla den ödmjuka styrkan inom oss. Det kan också vara så att vi känner oss väldigt stärkta i oss själva. Nästa vecka får vi veta mer vad detta energi kort står för.

Vi ses på fredag då vi knyter ihop säcken med en fullmåne i Oxens tecken.

Ha det gott allesammans

Kramar Annehlie