Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Denna vecka tar jag hjälp av min nya tarotkortlek med ärkeänglarna!

Hej och varmt välkomna in i energierna för vecka 45.

Den här veckan väljer jag att lägga veckoläggningen med hjälp av min nya fina tarotkortlek som heter Angel Wisdom Tarot. Det blir en liten utmaning men det ska bli väldigt spännande att se vad jag kan fånga upp i den med hjälp av änglar och universums hjälp.

Änglar

Den här tarotkortleken är speciell på så vis att våra ärkeänglar är med och styr veckans energier och veckans budskap. De ärkeänglar vi har med oss under veckan är Ärkeängel Mikael, Ärkeängel Raziel och Ärkeängel Raguel.

Ärkeängeln Mikael är den ängel du kan kalla på i situationer då du känner dig otrygg. Han ger dig beskydd och lugnar dig när du känner dig rädd. Han hjälper även gärna till med sitt svärd att kapa dina band med onödiga energier från det förflutna eller band till människor som du önskar bort från ditt liv. Så kallade energitjuvar.  I meditationer exempelvis kan du se eller känna honom som en kungsblå färg. När du behöver hjälp med beskydd eller att skaffa kraft på något sätt, kalla på Ärkeängeln Mikael.

Ärkeängeln Raziel definieras som han som ÄR magikerns rike. Han kan hjälpa dig med att förstå svårförståelig information. Han kan heala dig från ditt förflutna och han hjälper dig att tolka dina drömmar om du ber honom om det. Han kan dock vara lite krävande på så vis att om du kallar på honom och han hjälper dig så kräver han även hårt arbete från dig som tack tillbaka. Han är en fantastisk spirituell mentor och visar ofta färgmässigt upp sig i regnbågens alla färger. Så om du börjar se regnbågar överallt så har du förmodligen ärkeängeln Raziel vid din sida.

Ärkeängeln Raguel är rådgivaren du kallar på när du behöver hjälp i olika relations frågor. Han kan hjälpa dig att lösa relationsproblem och argumentera för din sak. Han är duktig på att reda upp missförstånd mellan personer. Det är också han du kan kalla på om du känner dig ensam. Han hjälper till att skaffa dig vänner. Om han finns vid din sida så ser du färgen ljus blå.

Astrologi

Astrologiskt då. Jo den här veckan har vi månen i Stenbockens tecken i början av veckan. Inte undra på att det är Ärkeängel Mikael då som är med och styr just början av veckan tänker jag. Stenbocken som mån tecken. Stenbocken som mån tecken kräver respekt av omvärlden. De uppfattas oftast som svala och coola personer men egentligen så handlar det om att de är experter på att organisera sina känslor och på så vis hålla de under kontroll. Men under ytan flagnar fasaden som man brukar säga. Även Stenbockar har känslor men deras värsta mardröm är att det ska synas utåt. Jag ser en tydlig koppling mellan astro energierna och tarotkortens vägledning idag kan jag säga.

Under mitt veckan kliver  månen över i vattumannens tecken och det blir också väldigt tydligt i energierna. Här blir vi analytiska och tänkande individer. När månen befinner sig i Vattumannens tecken så har vi förmågan att ha distans till våra känslor och tänka igenom saker och ting för att sedan komma till rätt beslut. Här är vi alltså inte styrda av känslor utan vi snarare resonerar oss fram till vårt beslut. Vi är vänskapligt inställda men håller samtidigt en viss distans till andra människor. Det måste finnas ett visst svängrum i relationerna för att en mån Vattuman ska må bra.

Större delen av helgen kommer vi att befinna oss i Fiskarnas mån tecken vilket också syns tydligt i läggningen. Fiskarna är mjuka, sköra och intuitiva till sinnet och när Fiskarna simmar runt som en känslomässig bomb så uppstår många missförstånd. En Fisk tar aldrig strid, inte ens för sig själv. Fisken simmar hellre undan och undviker konflikter. De accepterar människorna och livet som det är och möter därför också livet på det viset. De har oerhört lätt att känna in andra människors behov och känslor vilket gör de väldigt kärleksfulla. Men den här känslan av att simma runt i en guldfisk skål och vara nöjd med det kan reta gallfeber på fler än de allra värsta drivna personerna.

Under söndagen kliver månen över i vädurens tecken och då blir det fart på det mesta kan man säga.

Vilken fascinerade kortlek. Den fångar verkligen alla universums energier. Jag är imponerad!

Början av veckan!

Det känns som att du har jobbat väldigt hårt den senaste tiden. Det har blivit för mycket jobb och för lite avkoppling. Om du känner dig uppstressad nu så är det verkligen dags att försöka varva ner och hitta någon slags balans i livet igen. Akta dig så du inte blir utmattad säger energierna. Det kan vara kombinationen av att ha mycket att göra på arbetet samt mycket att göra i hemmet. Gör en lista på allt du har att göra. Gör sedan en lista på allt du faktiskt MÅSTE göra. Gör sedan en lista på allt som du kan reducera. Kom ihåg att listan sen ska uppnå en balans i livet av saker att göra och avkoppling. Många gånger så insisterar vi på och tror att vi måste göra saker som faktiskt kan vänta alternativt fördelas till någon annan. Att inte ta hjälp är ett vanligt problem vi människor har. WORK and PLAY! För att orka jobba så måste du leka ibland också. Om du önskar lite hjälp på traven så kalla på Ärkeängeln Mikael. Han kan hjälpa dig att befria dig från falska tankar som du själv har planterat inom dig. Han hjälper dig att organisera upp din tillvaro och att tänka logiskt men du måste be om hjälp om du ska få någon hjälp.

Det är nu dags att lämna känslomässiga saker bakom dig. Töm ryggsäcken. Lämna saker och människor som inte får dig att må bra bakom dig och gå din egen väg. Istället för att gå runt med alla känslomässiga ting i en tung ryggsäck på ryggen så packa ner de i en gammal kista där de inte kan få dig att känna dig fångad.  Behåll bara det goda och det vackra på din väg framåt och ty dig till dina älskvärda vänner. De som bryr sig om dig och låter dig själv bestämma vilken väg du ska vandra…men som ändå finns kvar och fångar upp dig om du skulle hamna fel. De som vill se dig misslyckas eller som skrattar åt dig bakom ryggen – de är inte värd din kärlek och din vänskap. Släng de i kistan.

Det är precis det här jag menar när jag ser kopplingen till mån tecknet i Stenbocken. Här är du stark, vis och klok och du upplevs cool på ytan men inuti känns ditt hjärta svagt och känsligt och om du ska vara helt ärlig. Du känner dig lite trött. Men det skulle du aldrig visa utåt. Du är en ny, fin och vacker fasad…på ytan.

Mitt veckan

Wow! Det ligger två drottningar och en magiker i mitt veckans energier! Den vackra, kärleksfulla, starka och eldiga elds drottningen och den klipska, kloka och lite egocentriska svärds drottningen. Här besitter du många fina och gynnsamma egenskaper känner jag. Du känns stark och säker i dig själv. Det känns som att du tänker här att allt du vill kan du göra. Det lilla tvivlet som du möjligen hade med dig i början på veckan har här plötsligt förvandlats till en oerhörd styrka och makt över dig själv. Du kanske faktiskt följde änglarnas budskap och lämnade några kilo ok hemma innan du gav dig av.

Du har verkligen gåvan att ta över världen här, du har gåvan att lyckas med det mesta så fortsätt att affirmera positivt så kommer du att nå en enorm framgång inombords. Om du är en perfektionist så försök att hålla den i styr. Ibland kan det vara svårt när man är givmild själv och förväntar sig att alla andra människor är likadana. Om gensvaret du får är något annat än givmildhet så försök att släppa det. Du kan inte ändra på någon annan. Du kan bara ändra på dig själv alternativt lämna händelsen eller personen bakom dig. Det kommer åter igen upp vikten av att hitta en fin balans mellan arbete eller karriär och ditt personliga liv. Gå din egen väg och inte andras vägar kommer också upp här som ett tydligt budskap.

Här kommer också krav som en kombination. Krav på att hjälpa till lite själv om du nu ber om hjälp. Universum har en tydlig fråga ” Vill du ha hjälp eller inte?”.  Svärds drottningen som ligger här under mitt veckan bekräftar verkligen att du skulle må bra av att göra en fengshui och rensa ut allt skit både i ditt inre och yttre som får dig att inte må bra. Svärds drottningen är klipsk på det viset att hon är väldigt rolig, givmild och hjälpsam mot de människor hon mår bra med. Om det inte känns så blir det inte lätt att finnas i hennes starka energifält. Då blir hon kall och okänslig. Att de här energierna snurrar runt här är inte alls dåligt. Tvärtom. De hjälper dig att se vad som är bra för dig och vad som är dåligt och i kombination med eldsdrottningen så blir de ett farligt team tillsammans. Med andra ord. Du blir farligt stark här under mitt veckan.  Änglarnas råd är tydligt. De ber dig att praktisera fengshui och rensa med omsorg. Fokusera på att komma framåt i livet snarare än att lägga tid och kraft på relationer och om du ändå lägger tid på relationer, se till att lägga energin på de relationer som gör dig gott.

En sak är då i alla fall säker att här under mitt veckan, med månen i vattumannen som riktmärke, så har du alla möjligheter i världen. Det känns nästan magiskt lätt då allting flyter på. Du mår bra helt enkelt. Visualisera och affirmera vad du vill med ditt liv här för här tar allting verkligen fart. I feel power!!!

Helgens energier

Här simmar Fiskarna in astrologiskt sett men helgen ser ut att bli allt utom lugnt. Så om du här upplever helgen som tung och ganska jobbig så beror det nog en hel del på kombinationen astrologiskt och energimässigt sett. Det känns som en liten krock där. Men universum ber dig att ta med dig svärds drottningens energier in i  helgen och stå upp för dig själv och det som du tror på. Ha tillit och förtroende för att det du påbörjat, det du jobbar för och det du tror på innerst inne faktiskt är det rätta…oavsett vad andra tycker och tänker. Det är dags att utmana din styrka och uthållighet men också att använda trumpinnarna på ett klokt och vist sätt. Du är beredd att möta världen här. Glöm inte det. Du är stark. Stark och klok. Det är nu dags att plocka in ny glädje i ditt liv. Det är dags att packa det förflutna i en väska och resa din egna väg i fortsättningen. Du kanske inte känner dig direkt stark här, snarare utmattad men utmattning kan vara bra på det sättet att du faktiskt tar beslut som är bra för din hälsa. Ibland är vi dåliga på att lyssna på vår kropp men då vi faktiskt når en ände där kropp och själ säger stopp. Då gör vi förändringarna och då börjar vi att må bra. Så om du känner någon slags utmattning här. Känn den som ett positivt tecken på att du faktiskt MÅSTE förändra något i ditt liv. Och gör det sen också.

Här under helgen kommer ordet KARMA upp väldigt tydligt. Det du ger ut, det får du tillbaka. Änglarna visar mig två aspekter. Om du ger dig själv den tid, den balans, den respekt och den kärlek som du behöver och är värd då får du också välmående och hälsa tillbaka som ett kvitto. Så med andra ord är det mycket viktigt att du ser till att du själv mår alldeles fantastiskt bra. Ett gott råd är att följa ditt hjärta gällande vad som får dig att må bra och sedan välja det alternativet.

När du själv mår bra. Ge av din tid och ge av din kärlek. När du lägger tid och energi på någon annan som uppenbarligen behöver det, när du ser att det faktiskt finns människor som har det sämre än dig och som du faktiskt kan hjälpa på något sätt. Ja då får du också tusenfallt tillbaka. Det är KARMA.

Jag ser någon slags konflikt här under helgen men det känns som att den konflikten mer handlar om en konflikt med dig själv snarare än konflikt med någon annan. Spontant så känns helgen något skakig men ändå känns du stark. Det är som att du känns stark och svag i en och samma känsla. Det kanske är så att du håller på att bryta dig loss från något. Det tar på krafterna men det kommer att vara värt slitet i slutänden. Det är förändringstider som blåser nu så det är inte konstigt om energierna känns lite turbulenta. Just nu så går det inte att stå still i nuet, inte ens om det faktiskt är det du önskar.

Det blåser utomhus!

Det är som en storm som analkas nu gällande energierna som kommer utifrån sett. Det blir alldeles tydligt att du måste lämna saker bakom dig för att må bra och det i sin tur gör att du kommer att behöva försvara dig ofta och mycket. Du får visserligen bra hjälp av ärkeängel Raziel men han är en krävande ärkeängel och kräver mycket av dig tillbaka. Stort engagemang kräver han så det är ingen solsemester du är på direkt. Manifistera det du behöver och det du vill ha så kommer alla delar att falla på plats hälsar ärkeängel Raziel. Du lever i en magisk tid just nu där allt och lite till är möjligt, även om det inte känns så emellanåt. Men det är bara för att energierna piskar dig vidare på vägen för att hjälpa dig att nå ditt mål.

De inre energierna

De inre energierna blåser också lite på så vis att du just nu behöver landa i det som känns viktigt för dig. Du måste ständigt fråga dig själv vart du är på väg någonstans för att inte tappa focus. Ibland så behöver man faktiskt också gå omvägar istället för att gå den självklara vägen för en själv. Men du har Ärkeängeln Mikael med dig här i alla beslut du tar och han hjälper dig att känna dig stark och redo för att ta makten över ditt eget liv. Om du ska nå dit du önskar att nå så måste du sätta dig själv i centrum nu och planera alla tankarna utifrån dig själv och vad du skulle må bäst av. Annars kommer du att hamna i en situation där du är överöst av belastningar som du inte bett om och inte önskar och dina egna önskningar kommer för alltid att hamna på is och senare i livet bli till önskningar gömda på vinden som aldrig blev av.

Jag förstår precis vad änglar och universum menar med detta budskap och det är inte lätt att strida för sin egen sak, jobba för sin egen sak, ta ställning till sin egen sak, ta beslut utifrån sin egna sak men det är väldigt viktigt för den personliga utvecklingen att faktiskt se till att det liv du lever blir det liv du önskar. Och vi alla kan få det liv vi önskar om vi tar de rätta besluten och vågar att ha frihet med i vårt tänk och eliminera rädslor och oro. Att våga göra oväntade saker tar oss oftast framåt på vår väg. Med andra ord, när jag tittar på de inre energierna den här veckan så får jag tydliga indikationer på att NU är det dags att lämna den trygga bubblan och att gå din egna väg…även inom dig.

Triologin

Det centrala kortet ( Drottning i eld)

Det hörs nästan på namnet på kortet vad Drottning i eld står för. Hon sprider verkligen sina eldsflammor ut över hela veckan den här veckan. Hon ber oss att känna oss trygga i det vi gör och hon ger oss massor av styrka. Hon ger också väldigt mycket av sig själv till andra men hon är samtidigt väldigt noga med att ge sig själv saker. Hon ser till att saker och ting faller på plats och hon ser till att viktiga saker blir så som hon vill ha det. Hon spelar aldrig martyr. Hon hamnar aldrig i situationer där hon tvingas vara där hon inte vill vara. Nej hon tar alltid makten över sitt egna liv och hon vägleder gärna andra i samma anda. Henne har vi med oss i allt vi gör denna vecka. En mycket härlig energi att ha med sig.

Utgångskortet/lärdomskortet (Rättvisan)

Det här lärdomskortet har vi mycket att lära oss av. Det har en väldigt tydlig mening. Kortets budskap är att när du har balans så mår du bra. När du känner obalans så mår du dåligt. Det blir då väldigt tydligt att när du känner obalans så MÅSTE du fråga dig själv VARFÖR du känner obalans och sen fråga dig nästa fråga HUR kan du få tillbaka balansen igen. Ja inte genom att sticka huvudet i sanden och låtsas som om det regnar i alla fall. Det är också viktigt att du tänker opartiskt och objektivt. Blanda inte in andra människor i dina känslor utan utgå ifrån dig själv och vad du skulle må bra av om du fick leva ditt liv precis som du ville. Försök sedan att eliminera så många negativa saker som möjligt i ditt liv för att nå en balans i livet. Försök att se situationen från alla sidor. Det vill säga på ett objektivt sätt, sätt på dig andra glasögon.

De flesta av oss har nog någon gång sagt att “Nej det går inte” men sen så går det ändå när vi jobbar hårt för det eller tar stark ställning till vad vi vill med vårt liv. Jag har berättar tidigare om tiden i mitt liv när jag blev sjuk i den här giftstruman som uppkom just på grund av stress. Innan jag blev sjuk så fick jag tusen tecken på att jag skulle göra om mitt liv, dra i handbromsen skrek alla budskap omkring mig. När jag i det skedet gick till olika medium så kom samma budskap upp överallt. “Dra i handbromsen. Du kommer att bli sjuk annars”. Jag drog litegrand i handbromsen men bara lite och det räckte ju inte. Jag förstod inte att jag behövde göra om hela mitt liv. Ungefär som när du kör bil ute på vägen och ett djur dyker upp. då tvärbromsar du ju. Inte bromsar du bara litegrand. Innan jag blev sjuk så trampade jag lite lätt på bromsen och hoppades att djuret skulle hinna över vägen medan jag blundade och körde. Men en dag så hann inte djuret över och kraschen var ett faktum. Jag blev sjuk helt enkelt. Universum och änglarna drog i handbromsen åt mig och plötsligt så insåg jag att det gick att göra massor åt saken. Så snälla ni där ute. Dra i handbromsen nu och gör den förändring just ni behöver göra.

Jag har en vän just nu som också stressar och är överallt och ingenstans. Nu börjar hon få sjukdoms symtom. Hon säger alltid ” Jag är ju sån här. Man kan ju inte göra om sin personlighet”. Jo det kan man faktiskt och om hon inte gör det nu så kommer hon snart att bli väldigt sjuk på riktigt brukar jag tänka. När man själv varit där i samma tankar så vet man men det går inte att plantera in sin egen vetskap i andras liv. De måste själv upptäcka det.

Det dolda kortet (Tio i bägare)

Nästa vecka kommer att ha vackra och  kärleksfulla inslag. Familjära inslag får jag också till mig. Tio i bägare är kortet som är symbol för lycka och glädje i ditt liv. Jag känner redan varma strömmar när jag tänker på nästa vecka. Jag hoppas verkligen att korten visar det också. Jag längtar redan efter att lägga läggningen för vecka 46.

Veckans änglabudskap

TÅLAMOD

Vilket tydligt budskap och vilket vackert budskap. Det spelar ingen roll hur din situation ser ut just nu eller hur lång dröjsmålstiden blir eller känns. Ditt öde kommer till dig när det är meningen att den ska komma.

Vi människor har en förmåga att vilja ha allt på en och samma gång och vårt tålamod är ofta väldigt litet. Men kom ihåg att när du känner dig frustrerad över att saker och ting inte händer just nu så försök att samla lite tålamod. När tiden är inne så kommer allt det du önskar dig. Fram tills dess, affirmera positiva tankar. Förnyelsens tid har startat och snart kommer de positiva vibbarna att värma din hud mer än du anar. Ha tilltro till änglar och univsersums kraft.

Ha en jättefin vecka nu allihopa. Själv ska jag blanda den med lite jobb och jag har både tarotkunder och andra sidan sittningar inplanerade nästa vecka. På fredagen har jag bokat en skön massage behandling på spa huset inne i Örebro. Jag får något som kallas NBE massage som masserar musklerna på ett skönt och mjukt sätt mer än det traditionella sättet men effekten är densamma. Helt underbart. Under helgen ska vi fira fina svärmor som fyller 80 år och sen har jag en bonus pappa som ska firas på fars dag också. Så veckan blir fylld av lite gott och blandat. Men fylld med kärlek känns det som att den blir i alla fall.

Ha det gott!

Kramar Annehlie

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan