Fullmåneläggningar

Fullmåne i Väduren den 20 Oktober

Hej och välkomna in i Fullmåne i Vädurens tecken.

Den 11 April i år hade vi en nymåne i Vädurens tecken då vi fick en massa fina budskap att jobba med fram tills idag när säcken knyts ihop med en fullmåne i Vädurens tecken. Varje gång som vi har en nymåne i ett tecken så önskar universum att vi ska använda oss av dess kraft och dess energi för att förverkliga våra drömmar och för att göra en bättre vision av oss själva. Med på vägen får vi olika ledtrådar som är tänkta att leda oss rätt. Ibland går vi rätt och ibland går vi fel men om du tänker efter väldigt noga så är det alltid när du har följt din magkänsla som du hamnat rätt. När fullmåne i samma tecken sker så är det tänkt att vi ska summera resan och titta efter vart du var någonstans vid nymånens start, hur väl har du följt universums vägledning och vart står du någonstans idag. Som att följa delmål på vägen mot ditt mål.  Det finns såklart olika sätt att följa universums vägval på men det här är ett sätt att se sin väg framåt och att samtidigt titta bakåt för att se vad man har åstadkommit. Med nästa nymåne sen kommer nya råd och ny vägledning. Ni finner de gamla läggningarna i de olika kategorierna och i det här fallet om ni klickar på nymåneläggningar så hittar ni nymåne i Väduren där eller så klickar ni på April månad. Där hittar ni den också.

Vad sa då nymånen i Väduren? Jo att planer skulle gå i lås framöver och att allt faktiskt inte behöver vara perfekt innan man går vidare med sina planer. När jag personligen går in och läser inlägget under Nymånen i Väduren och tittar efter vart jag står idag i tankar och planer så förstår jag verkligen vad nymånen ville berätta för mig. Men oj så många gånger jag tvekat, backat, inte trott på mig själv osv. Men nu står jag här. Mer klar än någonsin på hur jag ska gå vidare. Ibland behöver vi bara få tid och utrymme. Vi behöver få backa, vi behöver känna känslan av omöjlighet för att sedan känna känslan av lycka när du en dag bara besitter det där självförtroendet att våga tro på dig själv.

Här kommer fullmåne läggningen i Vädurens tecken. Nu knyter vi ihop säcken. Hoppas att du liksom jag har tagit del av nymånens vägledning som vi fick i April och kommit en bit på väg i dina drömmar. Här kommer månens personliga budskap.

Tre riktigt viktiga budskap fullmånen levererar. Det är nu tid för att ta bort alla negativa tankar. Om du tänker att saker inte kommer att gå bra eller att du inte kan lyckas så lyckas du inte heller. Tänker du däremot positivt om dig själv så manifesteras det enklare och snabbare också. Så tänk positiva saker om dig själv och tänk att du kommer att lyckas. Hur gör man för att lyckas då undrar du? Ibland så tänker vi alla att “Hur ska jag lyckas när allt verkligen går fel för mig? Det går inte!” Jo det går men inte om du tänker att det inte går. Du måste arbeta dig igenom dina rädslor. Det är så du når framgång och det är så du lär dig saker på vägen. De här två budskaps korten från fullmånen själv knyter an till varandra genom att både ha nymånen och fullmånen i Skorpionens tecken. Skorpionen har sin nystart i November och sitt avslut i Maj nästa år. Det betyder att just dessa läggningar som kommer här längre fram har stor betydelse för vår fortsatta väg framåt men  vi ska också minnas att vi under den här perioden nu fram till i vår ska jobba mycket med att ta fram positiviteten och ta bort negativiteten. Att jobba oss igenom våra rädslor är mycket viktigt just för framgång. Kom ihåg att du lever just detta liv “just once”.

Jag får till mig av universum att vi nu under en en ganska lång period känt att vi önskar manifestera något, sätta något på kartan, komma någonstans på vägen i det som är DU. Nu kommer en period när du kommer att få visa världen ditt sanna jag. När nästa höst har sitt inträde (hösten 2022) så kommer du att befinna dig i en helt annan situation än idag och du kommer att ha lärt dig så mycket mer om dig själv. Vem du är och på vilken plats du ska vara. Så här knyter nymånen i Väduren ihop säcken för denna gång. Du har nu fått all kunskap. Nu kommer nästa utmaning. Vad ska du göra med den?

Här kommer vägledningen från änglar och universum.

Helande energier runtomkring dig kommer att leda dig rätt på vägen så fundera inte så mycket på hur det ska gå eller hur det ska gå till. När hjälp behövs så kommer hjälpen och när universum anser att hindren är något som du själv behöver lösa för att lära dig saker så utsätts vi för dessa utmaningar. Jag kan räkna upp otaliga gånger som jag upplevt att jag ligger ner på marken oförmögen att röra mig eller för att ta mig ur situationen. Det har alltid kommit hjälp till slut, på det ena eller det andra sättet. Ibland på mirakulösa sätt. Vi måste bara be om hjälp och vi måste förstå att universum och änglarna inte kan ordna upp allt som vi människor ställer till med. Det är när vi inte följer universums vägledning som det blir oreda.

Jag vill än en gång förorda healing. Ni som fortfarande inte provat att vara med på healing stunder eller att ta en healing behandling. Gör det! Ert ego försvinner, ni känner er avslappnande och tillfreds och ni kliver ut ur rummet som en helt ny människa.  Healing är ett mycket underskattat verktyg för att må bra. Det har jag upptäckt.

Änglabudskapet säger NEJ. Och det är kopplat till budskapen som ligger bredvid. Det tredje kortet som ligger bredvid berättar att du själv har makten över ditt liv. Du bestämmer vem du vill vara och vad du vill göra. Allt är möjligt och ingenting är omöjligt. Definitivt inte för att någon säger NEJ. Världen är full av idioter brukar jag säga fast egentligen så är det bara synd om de, att de inte kan eller har lärt sig att glädjas åt att andra människor lyckas. Deras tid kommer också men just nu så håller de på att lära sig en massa saker…om sig själva. Men det som är viktigt är att du förstår hur viktig DU är och att ingenting är omöjligt för att någon säger det. Titta på kvinnan på bilden. Hon står i ljuset. Hon ser glad ut och hon står beredd att ta emot allt gott som framtiden har att bjuda på. Att säga nej nu vore förödande. Du har makten över ditt liv. Glöm inte det.

Det här säger tarotkorten…

Ta vara på det nya, gå i det nya och gör dina val. Det var det första som kom upp när jag vände upp korten. Du har liksom ett litet barn stått och försökt att fånga det vackra och stänga ute det fula och jobbiga. Du försöker att se lycklig och nöjd ut men dina ögon och ditt kropps språk lurar ingen. Man kan inte få det vackra om inte det fula inkluderas i köpet. Glöm inte det. Det här kortet manifesteras ofta av pengar och/eller hälsa. Om nu det skulle komma in nya pengar i ditt liv av något slag eller en ny status gällande hälsa som är positiv så se då till att vara tacksam över det på riktigt och gör något kreativt av pengarna eller din hälsa. Du har gjort massor av val men du har nu även massor av val framför dig och jag har varit lite inne på det tidigare men jag säger det igen. Det är oerhört viktigt att du gör rätt val.

Framtiden kommer med besked av olika slag som kan visa att någonting är på gång. Ta fram det äventyrliga barnet i dig och våga prova nya saker. Du börjar bli mer fokuserad nu och mer medveten om dina egna tankar och funderingar. Det händer mycket omkring dig nu och framtiden har så många nya utmaningar att bjuda på, om du bara tackar ja till livet. Tacka inte nej.

Ha en fin fullmånekväll allesammans.

Kramar Annehlie