Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nymåneläggning i Vågens tecken den 6 Oktober

Hej och välkomna till nymåneläggningen i Vågens tecken. En nymåne period står alltid för början på någonting nytt och just den här nymånen fullbordas i April månad nästa år då vi har en fullmåne i Vågens tecken. Detta betyder att det vi startar upp eller börjar jobba med i den här nymånefasen kommer vi att jobba mot tills någon sorts fullbordan av vårt verk så att säga sker i April. För en våg är den sociala biten och relationer mycket viktigt och det är också ett tecken som gärna vill ta sig framåt. Det är ett luft tecken så både tankar och känslor kan vara lite ombytliga så att säga men Vågen är ett mjukt och härligt tecken att umgås med så det ska bli spännande att se vad nymånen i Vågen har att förtälja oss. Den kommer i alla fall att föra oss framåt och göra oss sociala på ett eller annat sätt. Det är ett som är säkert.

Jag har idag gjort en liten nystart på mina nymåne och fullmåneläggningar och har då konstruerat en helt ny läggning också där änglar och universum vägleder mig som vanligt. Vi börjar med att vända upp mån korten.

Vad säger månens energier till dig. Jo att under den här nymåne perioden så behöver du sikta framåt och för att komma framåt på din väg så behöver du kliva ur din komfortabla zon och våga ta för dig mer än du gör nu eller har gjort tidigare. Just nu, som jag hintat om tidigare så är vi mitt i en kraftfull förändring universellt sett då vi nu är på väg att kliva över i dimension 5.  Det är också därför som det händer väldigt mycket saker omkring dig och inom dig just nu. Det kan ibland kännas lite stökigt men ha tillit till att allt ordnar sig. När vi landat i den nya dimensionen så kommer vi att kunna bygga vidare på den väg vi är på väg mot. Den nya dimensionen är mycket kraftfull och kärleksfull. När den här resan är över så får vi en chans att pusta ut och det är också viktigt att vi gör det och det är också viktigt att vi under resans gång tar oss tid till sköna och avkopplande stunder för det händer mycket omkring oss just nu så vi behöver lugnet.

Då ska vi titta vad universum har för budskapskort att bjuda på i samverkan med denna nymåneläggning.

Ibland kan man fråga sig, vem är jag? Vem är jag egentligen? Vi människor går ofta i andras fotspår. Kanske våra föräldrars fotspår. När vi är tonåringar och unga vuxna så går vi ofta i vänners fotspår och är den person som andra personer förväntar sig att vi ska vara. Detta mönster kan ganska ofta också prägla oss människor och göra att vi formas som någon annan än den vi egentligen är innerst inne. Universum ber oss att plocka ut hon eller han som finns där i din innersta kärna och vara dig själv. När du tar fram dina innersta egenskaper av det som är DU så kommer du också att känna en stark och mäktig kraft av att på något sätt veta vem du är, vad du vill och vart du är på väg någonstans. Lyssna på ditt hjärta!

Det finns definitivt någonting bättre än det du har nu säger universum också. Det kanske känns som att du har väntat länge på det där “bättre” men ordspråket “Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge” stämmer väldigt bra in på universums sätt att hantera oss människor på. Vi måste lära oss att vänta på det goda. Om det goda alltid kom lätt till oss så skulle vi heller aldrig njuta ordentligt och då har vi ju i princip inte lärt oss någonting. Så ha tillit och tro till det som är på väg in så har du en fantastisk tid att se fram emot. Universum ser vår tveksamhet. Var så säker på det och det bekräftar nymånens änglakort också.

Det tredje budskapet handlar om sorg. Vi har alla haft olika sorger i vårt liv den senaste tiden. Den senaste tiden har bjudit oss på många sorger, stora som små. En del av oss har nästan kapitulerat i sorgen, en del av oss har bara känt av det som en lätt depression eller en eller flera små fall luckor av olika slag, små eller stora berg att bestiga osv. Den här hösten har känts tuff för många upplever jag som arbetar med och träffar många människor både i mitt ordinarie jobb och mitt mediala jobb. Men här kommer det tröst. Änglarna hälsar att under den här perioden så kommer du att få hjälp med sorgen inom dig. Stöd är aldrig fel att få och här kommer stödet när du behöver det som bäst känns det som.

Här kommer vägledningen från universum genom tarotkorten och här kommer jag alltid att använda mig av just den här tarotkortleken. Det är min favorit kortlek och den har bringat mig så mycket kärlek och vägledning under så många år nu. Vad säger korten då?

Jo att det vi lämnar bakom oss är en tid av en massa olika beslut men det känns som att de här olika små besluten till sist nu har landat i ett enda stort beslut. Det är många små skuggor som dansat framför dina ögon och som har gjort att du har fastnat i gamla ramar och beteenden och som i sin tur har bromsat dig och sett till att du inte kommit framåt. Men nu har beslutet landat in. Som ett domslut nästan kan man säga. Nu känner du dig stark och målinriktad och fast besluten att lyckas. Det känns också som att du har tänkt ut så många olika scenarier nu också så att vad som än händer nu så kan nog inget överraskande scenarie hända nu känns det som att du tänker. Du känner dig trygg och tillfreds med dig själv och det beslut som du har tagit, även om det kanske känns lite svajigt och pirrigt emellanåt. Men du försöker att inte tänka på det. Du landar liksom in i den trygga famnen av tro och tillit. Här befinner du dig nu och det känns som att det här kortet har att göra med din hälsa, ditt arbete eller din ekonomi att göra.

Vad är det som kommer då. Jo det är en känsla av balans och rättvisa. Det kan vara så att du kommer att känna att du har en rättvis och härlig balans i ditt liv eller så kan det vara det som nymånen ber dig att jobba med under den här perioden. Att skapa en fin och rättvis balans så att hela du med alla dina chakran mår bra. Ta av dig ögonbindeln för ögonen så kommer du att se målet lättare och det blir enklare att se balansen om du använder alla dina sinnen.

Ha en fin nymåne period i Vågens tecken

Hälsningar Annehlie

Lämna ett svar

Till startsidan