veckans energier

Vägledning! Jag behöver inte säga mer än så. Universum levererar.

Hej och välkomna in i vecka 40. Den här veckan är en enda stor vägledning skulle jag vilja påstå. Tack änglar och universum för denna fina vägledning.

Idag när jag tolkar energierna för vecka 40 så har vi söndag vecka 38 och eftersom jag redan är färdig med läggningen för vecka 39 så vet ju jag att den veckan har en jobbig början med ett underbart slut vilket känns som något att ta fasta på i denna turbulens vi faktiskt befinner oss i här och nu. Den här veckan (vecka 38) har varit hemsk för min del. Jag har inte alls mått bra faktiskt och jag tror att det beror på den högkänsliga person jag är i kombination med de tuffa energier som faktiskt cirkulerar kring hela universum just nu. Jag kan inte sätta fingret på vad det är som får mig att stundvis må så dåligt men det känns jobbigt i alla fall. Men nu till veckans läggning. Vecka 40 alltså.

Astrologi

Vi startar som vanligt med det astrologiska läget och ni minns väl att det är Vågen som vi har som stjärntecken en bit framåt nu. Vi har även en nymåne i Vågens tecken denna vecka.

Vi startar veckan som vi slutade med månen i Jungfruns tecken. Under tisdagen kliver sen månen över i Vågens tecken. När både sol och måne ligger i samma tecken blir energierna klarare och det kan också kännas som att, i det här fallet Vågens tecken, pushar på oss lite mer tydligt. Vi går ju här från Jungfruns jordtecken till Vågens luft tecken. Detta kan ibland leda till att vi tvingas att vara sociala fast vi egentligen inte orkar och det kan ställa till det lite för oss. Det är lite så jag kan känna i energiläggningen också. Men det är ju inte första gången vi tar oss igenom sådana känslor i så fall.

Mitt veckan präglas mycket av Vågens tecken då vi dessutom har en nymåne i Vågens tecken här. Som tur är så kommer Skorpionens varma och sköna vatten energier att smeka vår kind här samtidigt som den piskar på oss lite. Skorpionen är det mest drivande vattentecknet och kan verkligen säga till på skarpen om något känns fel. Här under mitt veckan föds hopp igen och energierna smeker din själ varsamt.

Helgen startar i Skorpionens tecken men byter sedan till Skyttens eldiga tecken och här har vi slickat såren tillräckligt. Vi reser oss ur elden och bestämmer oss för att gå framåt istället för att stagnera och tycka synd om oss själva. Det här drivet som jag pratar om här syns VERKLIGEN i energiläggningen också. Som att öppna ett fönster och inse att det faktiskt bara är att flyga ut från det känslomässiga fängelset….om du själv önskar och har lust så klart.

En kort astrologisk sammanfattning denna vecka men universum har inte så mycket mer än så att förmedla till oss denna vecka astrologiskt sett. Nu till energiläggningen.

Tankar styr starten på veckan

Till en början såg jag bara svärdskort i veckans läggning men till sist så insåg jag att tre av fyra svärdskort ligger i början av veckan. Det blir så tydligt här att början på veckan känns tung och jobbig. Det är inte så att du ligger ner på marken och har gett upp men du sitter på din vakt hela tiden och du känner att du behöver vara den som håller i saker och ting så att ingenting går snett och det kan förtära dig på sikt. Det finns också ett starkt budskap här i läggningen och det är att NU suddas alla gränser ut och slutar att existera. Om du nu hanterar denna slags frihet på rätt sätt så kommer otaliga gåvor att komma till dig. Om du istället väljer att låta energierna fånga dig och stänga in dig så kommer du bara att känna dig fången och rädd. Så det universum starkt vill förmedla till dig här är att ta fram din auktoritära styrka, den där urkraften som du vet att du äger djupt inom dig. Ta fram din starkaste sida av envishet och låt hela universums tak lyfta sig och flyga med dig framåt på vägen. Jag vet att du känner dig liten och svag inuti just nu. Skör. Det känns som att du balanserar på en mån skärva och du vet inte riktigt vart du ska sikta när du slåss mot dig själv. För det är dit du måste komma. Du måste inse att den enda du slåss mot är dig själv. Och om du bara slänger iväg skygglapparna och låter livet omfamna dig och visa dig vägen framåt så kommer du att få äran att känna av otroligt många framgångar på vägen istället för att fastna i dina egna fällor ständigt. Du besitter den ödmjuka styrkan. Låt den överfalla dig som en hjälp på vägen. Känn självförtroendet och bara kör! Siktet framåt!

Utifrån kommande energier

Veckans start är tuff och du har också en tendens till att spela martyr och det känns precis som att du låter dig själv bindas fast här. Kom ihåg att det är bara när du tillåter dig själv att befinna dig i fångenskap som du kommer att vistas där. Om du istället kämpar emot och ser till att ta hjälp av den självsäkerhet som jag vet att du har inom dig och som du lätt kan ta fram bara du vill, ja då kommer eldens fart med skyttens elds kraft denna vecka att driva dig framåt och ge dig nya tankar, nya visioner och nya känslor att bygga vidare på. Det ligger mycket styrka i de utifrån kommande energierna denna vecka så ta vara på de och bygg vidare på det nya istället för att stanna kvar i det gamla. Oavsett om det nya har kommit för att stanna så är det en ny vision av dig själv och om den inte är där för att stanna så är den en viktig bro på din väg framåt. Rid på vågen av självsäkerhet som energierna bjuder på här. Det är universums råd till dig.

De inre energierna

De inre energierna har nästan samma budskap som de yttre energierna denna vecka. Även här ligger ett svärdskort som berättar att du har det jobbigt nu och de här tuffa och jobbiga känslorna som du bär på känns nästan som att de krossar ditt hjärta. Ditt hjärta skriker på hjälp och vet du vad. Hjälp kommer här. Både från energierna utifrån i form av det här eldiga självförtroendet som plötsligt blommar upp från ingenstans. Men också inom dig växer en trygg och varm känsla. Början av veckan känns tuff. Det vill jag än en gång påminna om men redan under mitt veckan så byter ju månen till Skorpionen och då uppstår mirakulöst nog någon sorts harmoni. Det känns som att du kan landa lite här och känna av lugnet. Jag hör vågors brus och jag får en känsla i kroppen av att bara landa in här. Det känns faktiskt nästan som lugnet efter stormen. Jag får också till mig att när lugnet kommer så kommer även tankarna att bli klarare och det är alldeles klart att det är mycket nytt på intåg här. Nya handlingar och nya tankar och det nya planteras väl också och det ger dig dessutom en helt ny känsla. Sammantaget så känns den här veckan som en enda stor och kan tyckas som en långdragen förlossning men som nu till slut landar i en stor och fantastisk ny känsla. Ibland får vi kämpa för saker och för att komma till insikt. Så är det.

Lyssna på universums förslag under mitt veckan

Under mitt veckan kommer insikter lättare till dig. Du kommer att känna dig mer i balans inom dig då och det kommer att finnas anledningar till att fira lite extra då. Firandet kommer i form av olika “må bra ting” så firandet kan exempelvis vara att du får mer tid över till meditation och healingstunder  i olika former som i sin tur kommer att få dig att må bättre. Det kan också vara så att du umgås med goda vänner som faktiskt får dig att må bra. Att må bra har olika betydelse för oss alla. För någon som nästan alltid känner sig ensam kan det betyda något fantastiskt att plötsligt få besök som livar upp ensamheten. För någon annan är en stund av ensamhet allt du söker i en fullkomligt kaotisk vardag där relationerna duggar tätt så att säga. Men oavsett vilken kategori du tillhör så landar en skön känsla av harmoni in här och för dig känns det som att här kommer känslan som du väntat på…länge!

Här kommer också insikter och universum är snabb som blixten på att påminna dig om att det är NU som du ska ta det där jätteskuttet rakt in i framtiden utan att veta vad den egentligen har i beredskap åt dig. Det är ju just det som bygger din framtid, inte din rädsla för att göra fel. Fel kan man alltid rätta till men att göra ingenting ger dig absolut ingenting.

Jag brukar ibland tänka på vad många år det tog innan jag faktiskt bestämde mig för att studera till ett medium. Jag visste att jag hade det, jag visste att jag ville det men ändå så var det ständigt någon som knackade mig på axeln och sa “men tänk om du inte kan, tänk om du misslyckas”. När jag till sist väl gjorde det så var det som att en stor förlösande känsla bara stormade in i min kropp och idag har jag fått en sådan otroligt stark kunskap som gett mig mer självförtroende och ja….den har bara gett mig mersmak på ännu mer kunskap. Och plötsligt så bara insåg jag att “Jag är duktig” och vet du att känna sig duktig behöver inte betyda att du ständigt lyckas eller ständigt går framåt. Du är ingen maskin. Att misslyckas ingår i paketet för att sedan lyckas igen. Idag tampas jag med nya tankar och nya känslor där hjärtat vill en sak medan de där jäklarna sitter där på axeln igen och säger “Men du. Är du alldeles säker på det här verkligen”. Jag vet vad jag vill och jag vet vart jag ska och än en gång så sitter jag bara här och väntar på att den där euforiska känslan ska infinna sig, att nu hoppar jag bara. Rakt ut i tomma intet. Jag chansar! Det är en vild chansning men om den lyckas så kommer också jag att vara världens lyckligaste. Jag befinner mig fortfarande på övertalningsnivå med mig själv men vart någonstans befinner du dig? Universum ger oss ett 100% råd här. “JUMP AND SEE WHAT YOU GET”.

Nytt, Nytt,Nytt!

Ja någonting nytt det är väl egentligen vad hela den här helgen hintar om. Det ligger två pager och två knektar i helgens energier. Den ena pagen sitter med energin i sitt knä. Du vet att du har makten och du vet att du har kunskapen och framför allt så vet du att du har energin att leva ut din dröm eller att ta dig dit du vill komma, oavsett vart du är på väg någonstans. Den andre pagen står mitt i allt och öppnar upp armarna för att ta emot sin energi. Med andra ord, det sker ett gott samarbete pagerna emellan här. För en page är aldrig någonting omöjligt. Du har här barnets energi i dig här. Du har redan genomgått så många smällar så en mer eller mindre…so what!

Knektarna står för energi och att vara på språng. Man kan säga att om pagerna står för nyfikenhet på ett barnsligt och lite omoget sätt i mångas ögon så står knekten för den typiska tonåringen som bara banar sig fram. Här kommer energin till dig och den blåser som en tornado genom din kropp och ut på andra sidan. Den ger dig kraft och liv att ta dig vidare. Här kan ingen, verkligen ingen övertala dig att stanna upp. Här agerar och upplever du saker utan att reflektera över vad det betyder i slutänden. Den här sidan hos dig själv kan få andra människor att tycka att du beter dig både barnsligt, dumdristigt och oansvarligt kanske till och med. Men vet du, de har inte den insikten som du har och de har ingen aning om vad du har gått igenom innan den här dagen infaller. Så det energierna vill förmedla här är att du bör gå på känslan här. Var lite galen, hoppa in i det okända med en barnslig och naiv och eldig energi. En sak är i alla fall säker. Du kommer att få en ny känsla och en ny utgångspunkt i livet och det är inte fy skam ska jag säga. Vi får väl se vilka av oss som vågar hoppa och tro på det okända. Är du en av de?

Triologin

Det centrala kortet (Narren)

Hela den här veckoläggningen förmedlar att vi ska tro på det vi tror på och göra det som vi vill i livet. Vi ska inte sitta fast i en massa skit. Vi ska våga för att vinna helt enkelt och det blir så tydligt i och med det här centrala kortet. Ta ett jättekliv och våga hoppa ut i det okända. Den världen har väntat länge nog på ditt jätteskutt. Det är din tur att leva nu. Din tur säger universum.

Utgångskortet/lärdomskortet (Kung i bägare)

Ännu ett starkt budskaps kort. Om du tar lärdom av det universum förmedlat till dig idag och verkligen vågar utnyttja pagerna och knektarnas egenskaper. Om du vågar att ta det där klivet ut på ny mark, ja då har du äntligen bevisat för dig själv och världen att du har tagit vara på dina egenskaper inom dig, att du tror på dig själv och att du har tagit beslut grundade på din egen vilja och magkänsla. Det kanske kändes okontrollerat och naivt gjort i andras ögon men i verkligheten så har du här tagit full kontroll över ditt liv och det kommer att märkas längre fram. När andra människor stannar kvar i sin trygghet och inte vågar satsa så far du iväg som en katapult på upploppsbanan. Jag känner bara kärlek och värme i och med de beslut som du har möjlighet att ta här. Ta chansen! Gör det säger universum!

Det dolda kortet (Ess i mynt)

Kommer ni ihåg förra veckans dolda kort? Det var vägledning. Helt sjukt vilken vägledning vi har fått idag av änglar och universum. Om det är någon som har missat denna vägledning idag så bör ni nog läsa detta inlägg en gång till. Jag har nog aldrig fått en sådan tydlig vägledning någon gång och jag känner verkligen personligen också att jag nog nu kanske får samla mod och tro på mig själv. Ta hjälp av pager och knektar och göra det där jätteklivet efter den här vägledningen. Det återstår att se om det blir så men jag känner mig verkligen peppad i alla fall. Hoppas den här vägledningen även gett er ett upplyft och en ny tro på er själva.

Idag har vi Mynt Esset som dolt kort inför nästa vecka. Spännande! Här byggs en ny grund och en ny trygghet. Du går helt enkelt in i en ny fas i livet. Har du varit ur fas ett tag så kommer nu en period när du kommer att må bättre. Du är i starten av något och här bygger du vidare.

WOW vilken vecka! Jag känner mig totalt fri och upplyft och det känns plötsligt som att ett ton har lyfts från mina axlar trots att jag inte ens har tagit några exakta beslut ännu. Hur känner ni? Skriv gärna en liten kommentar här i bloggen eller i inläggets kommentars fält på fb om den här vägledningen har hjälpt er på något sätt. Ni behöver absolut inte beskriva vad det gäller. Skulle bara vara kul att höra om fler än jag känner tillit till vägledningen som jag fått idag.

Ha en fin vecka nu allihopa så ses vi igen nästa vecka i energierna.

PS: Det kommer en nymåne läggning på Onsdag. Den kommer att komma i en ny tappning och tanken är att jag ska fortsätta med mån läggningarna i fortsättningen också om intresse att läsa de finns.

Kramar Annehlie