Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fullmåne i Fiskarna

 

Här kommer för första gången på länge en fullmåne läggning. Denna gång har vi en fullmåne i Fiskarnas tecken.  Jag kände att med dessa små käftsmällar som vi fått ta del av dels förra helgen och sedan nu fortsättningsvis i de utifrån kommande energierna. Ja då behövde vi hämta lite stöd i fullmåne läggningen. Och är ligger verkligen stor dos av vägledning känner jag. Vägledning att hålla hårt i när det blåser som mest.

Det fullmånen vill berätta för oss är att det mesta som vi jobbar med just nu kommer att fullbordas i vår 2022. Så vi har en bit att gå. Men det hopp som månen vill berätta om är att välstånd ligger framför oss och under April  månad nästa år så kommer det in något slags välstånd. Var uppmärksam på nymånen i Oxens tecken i April månad för där verkar en ny tid att födas med en massa goda förutsättningar. Vid fullmånen i vågens tecken i samma månad känns det som att ett “win win” är en tydlig prognos. Så håll noga koll på April månad nästa år.

Denna fullmåne kommer också med ytterligare en vägledning till oss. Den beordrar oss nästan att inte fastna i det lilla perspektivet. Det är då lätt att fastna i nuet och inte se någon mening med det vi kämpar med just för stunden. Försök istället att vidga vyerna och titta på den större bilden-på helheten. Vad är egentligen syftet till att vi måste genomgå detta nu? I Juni nästa år kommer du att ha hela svaret på just denna fråga. Allt har sin tid. Även detta. Och allt har en mening det som händer.

Kom ihåg att bombardera dig med positiva affirmationer. Så fort en negativitet landar i ditt innersta. Omvänd den till en positiv affirmation. Ju mer positivt du ser på saker och ting. Ju mer positiv aura får du och ju mer positivitet drar du till dig och då landar också positiva saker framför dina ögon.

Annehlie

 

Lämna ett svar

Till startsidan