veckans energier

Tro på dig själv och det som är DU får bli veckans ledord!

Hej alla vänner! Jag ser att ni är flera som förmodligen har missat mitt inlägg som jag skrev i lördags. Läs gärna det för det finns viktigt information i det inlägget.

Men nu till veckans inlägg.

Jaha då var vi framme vid energierna för vecka 36 och min sago tarotkortlek blandar och ger ser det spontant ut som. Mycket fina energier men samtidigt lite turbulenta energier inblandade här och var. Det är vad jag kan se spontant så här vid första anblicken.

Hur har er vecka annars sett ut? För egen del så kan jag säga att de här två senaste veckorna så har energierna stämt in exakt på mitt liv. Vecka 34  var stressig men fartfylld och positiv. Så kan man i korthet förklara den veckan för min del. Jag körde järnet medialt och var totalt upprymd av alla upplevelser vid veckans slut. Den här veckan (v35) har det känts som att någon har kört över mig som en ångvält. Jag har varit så trött och energilös och jag har verkligen känt mig i behov av återhämtning. Just den här veckan arbetade jag på mitt ordinarie jobb hela veckan också 7.30-17.00  (annars arbetar jag 4 dagar i veckan mestadels) och när jag kom hem från jobbet så var jag bara tvungen att slumra en stund i soffan. Det brukar jag aldrig göra annars men just den här veckan kändes det helt omöjligt att hålla sig vaken under kvällen annars och man kan ju inte lägga sig för natten kl 18.00. Ha ha. Jag har kört MYCKET meditation, varje dag faktiskt, och en hel del healing också. Jag försöker i den mån jag hinner att köra en kort meditation varje dag, helst direkt på morgonen, och healing två gånger i veckan. Det får mig att må bra och ger mig det lugn som jag behöver. Men som sagt den här veckan  har varit extremt jobbig på grund av den trötthet jag känt men samtidigt så har jag grundmässigt känt mig väldigt säker på min egen identitet. Det vill säga jag vet vem jag är och vart jag är på väg nånstans, nu mer än nånsin och det har jag verkligen förra veckan  att tacka för så den veckan var värd tröttheten den här veckan. Har inte känt av tornet än som låg i slutet av vecka 35 men det kan ju hinna komma än. I skrivandets stund så är det ju bara lördag eftermiddag än. Men nu till veckans energier.

Astrologi

Då var det dags för Jungfrun att göra entré som mån tecken igen. Härliga, underbara Jungfrun. Här i starten på veckan så får vår kära jungfru verkligen anledning att visa sina bästa sidor. Hon har så många kärleksfulla sidor och får hon bara jobba på i sin egen takt och enligt sina rutiner och inte bli utsatt för påtvinganden och påhopp av olika slag, ja då är hon den bästa, noggrannaste och duktigaste medarbetare du kan tänka dig. Här i startveckan ser verkligen allt att gå i Jungfruns fotspår. Jag känner ett stort lugn.

Under mitt veckan sen så känner jag lite mer turbulenta energier på intåg och då byter måntecknet till Vågen som är ett luft tecken. Vågen som måntecken är lugn och trygg i sig själv men är samtidigt i oerhört stort behov av att ha någon nära sig, någon att anförtro sig åt, någon att känna sig 100% connected med. Vågen har en ytlig sida också som är mycket social och finns där som en plats för Vågen att ha som kommunikationskanal där han kan sålla och välja ut det som känns rätt för vågen. När Vågen inte mår bra så skiner det igenom hela Vågens sätt att leva. Här under mitt veckan finns det lite risk för ett förfall men det finns också starka energier som lyfter Vågen som mån tecken.

Större delen av helgen befinner sig månen i skorpionens tecken. Skorpion som mån tecken är ett tydligt tecken på att en känslomässig period är på ingång vilket även tarotkorten visar. Känslomässig trygghet är det som absolut står högst upp på skorpionens önskelista. En skorpion har också en enorm dos av empati och kastar sig gärna handlöst ut i känslornas värld, inte bara sina egna känslor utan även andras känslor vilket ibland kan bli “to much” så att säga. Hela skorpionens inre värld består av förändring, transformation och när starka känslor uppstår av någon anledning så försöker Skorpionen alltid att hitta en ny öppning eller en ny nivå i livet så att säga. Skorpionen är också lite av “allt eller inget”. Det vill säga att man gör inte saker lite halvhjärtat. Om man har bestämt sig för något så kör man linan fullt ut så att säga. Om du bedrar en skorpion på något sätt ligger du risigt till för då uppstår ilska inom skorpionen och då sticks han med sin vassa tagg och den kan göra riktigt ont kan jag säga. En arg eller en sårad skorpion är verkligen inte att leka med.

Under söndagen kliver månen in i skyttens tecken. Skytten är ett eldstecken och är mycket förändringsbenägen och vill framåt. Skytten som måntecken är också det eldstecknet som äger minst Ego av de tre eldsteckenen som finns. Skytten har en enorm energi som det eldstecken det är. En skytt befinner sig bara där den tycker att det är roligt att befinna sig. Känns det trist eller tråkigt så drar han vidare oavsett om det är mitt i något. Om någon utifrån studerar skyttens känsloliv så skulle det nog se ganska okomplicerat ut men kommer du närmre in på skyttens känsloliv så kommer du att inse att en skytt ofta känner sig smått förvirrade när stora känslor dyker upp. Aktiva, glada och alltid på väg är ett tydligt skytt tecken över lag annars men känslor kan vara svårhanterade för en skytt ibland. Så kan man sammanfatta en skytt som mån tecken. Det var den astrologiska aspekten det. Men då tar vi väl oss an kanaliseringen av veckans energier då.

Varm atmosfär i början av veckan

Som sagt, här får Jungfrun verkligen möjlighet att visa upp sig från sin bästa sida. Jungfrun är ju dessutom soltecken just nu så snacka om att hon glänser nu. Kejsarinnan vet ni ju vid det här laget står för växande av något slag och hon låg ju som en trygg pelare i förra helgens (v35) läggning. Det kanske är därför vi inte känner av tornet på samma sätt som också låg i samma helg läggning. Hur som helst. Nu har hon parkerat sig som startkort den här veckan och bara det känns ju fantastiskt. Som en liten påminnelse om att det vi har påbörjat fortfarande är i en växande fas så att säga. Det ligger mognad och förändrings möjligheter i den här veckoläggningen också. Det känns som att du har tagit dig igenom hundra olika möjligheter  men här känns det verkligen som att du har landat i en känsla som känns rätt för dig. Det är nu viktigt att gå vidare på den väg du vandrar. För att upptäcka det som världen har i beredskap för dig så måste du även våga att börja om och våga se vad livet har i beredskap åt dig. Du sitter på en förändringsmöjlighet som på sikt kan förändra hela din värld bara du ser den och tar chansen. Med Jungfruns sätt att arbeta framåt på ett klokt och moget sätt och med empati och glädje som styrkor så har du all möjlighet att lyckas efter vägen. Universum är 100% med dig nu känns det som. Och som jag sagt tidigare, det är mycket Jungfru energi som styr dig här. Kung i bägare som också finns med här i början av veckan har många lika egenskaper som Jungfrun. De utstrålar bägge känslomässig lojalitet. Deras motto är ansvarsfullhet och respekt och de är bägge två väldigt flexibla. De arbetar bägge två i bakgrunden och ingen av de är någon front person. Summa summarum så ser starten på veckan mycket varm och vacker ut.

De utifrån kommande energierna

Vi börjar med de utifrån kommande energierna. De vi inte kan styra över. Du är i en fas med driv nu och framåtanda där saker och ting bara ramlar över dig. Det är roligt och det känns positivt även om mycket jobb också föder behov av mer kraft, energi och inte minst tid. Det känns alldeles tydligt att det här har öppnats upp för starten på någonting nytt och det är nu dags att ta nya steg mot en ny värld, en ny verklighet, en ny DU helt enkelt. Det är vad änglar och energier vill förmedla till dig genom att placera de känslorna i din kropp. Tyvärr så kan det också komma inslag här om tvivel på oss själva, rädsla för att misslyckas och så vidare vilket beror på att du kanske inte känner dig riktigt redo än. Frågan är om du nån gång kommer att känna dig riktigt redo? Det är av den anledningen som änglar och universum pressar oss så hårt nu att gå vidare. De vet att du behöver det men de vet också att modet sviker dig emellanåt.

De inre energierna

Du har verkligen de inre energierna med dig denna vecka. Dina inre energier handlar om dina egna känslor och tankar och det är där, inom dig själv som du finner självförtroendet och självaktningen. De inre energierna utstrålar pondus denna vecka och pondusen består både av starkt driv i form av eld och stark kraft i form av kärlek och engagemang. De inre energierna visar dock också att du verkligen är i behov av denna pondus denna vecka för det är nu som du kommer att behöva stå upp för dig själv och för det som är DU så att säga. Här kommer det massor av tankar och idéer och i ditt inre faller verkligen saker och ting på plats mer och mer. Tidigare så kanske de här idéerna varit just idéer och inget mer men nu börjar du faktiskt att plantera idéerna mer och mer på ett praktiskt och mer synligt sätt. Detta kommer också att göra att du kommer att möta på motstånd från olika håll där åsikterna går isär så att säga. Tro bara på dig själv och behåll din beslutsamhet att lyckas så kommer allting att falla i god jord hälsar änglar och universum.

Jag möter själv på stort motstånd i min varda i den andlighet jag bedriver och tror på  och det kanske är min känsla men ofta upplever jag att min hobbyverksamhet som jag driver i det andliga tecknet måste hyschas ner litegrand då det många gånger ej är okey att vara öppen med det andliga. Men det är okey att vara religiös och vara öppen med det, det är okey att vara MC fan och vara öppen med det, det är okey att ha vilken konstig hobby som helst egentligen och prata vitt och brett om det. Men om jag nämner att jag är andlig och utövar det som min hobbyverksamhet då blir det tyst. Det är som ett stort täcke lagt sig över platsen och en gemensam överenskommelse om att “sånt här pratar man inte om” uppstår. Efter det händer något magiskt. Från att ingen verkar intresserad så knackar det på dörren eller uppstår tillfällen när de intresserade personerna och jag blir ensamma och då kommer det tusen frågor och jag upplever mycket positivitet och personerna uttrycker sig som att “vad modig du är, vad spännande det måste vara, hur går det till osv”. Jag upplever inte alls det hysh hyshandet med andra människors intressen. Där pratar man om sina intressen som att alla borde vara intresserad av just detta. Har ni upplevt samma sak eller är det bara jag som tänkt på just detta? Hur som helst. Jag fortsätter att vara öppen med den jag är. Jag är andlig, det är en del av mig själv, den delen har fått mig att må bättre, den har gett mig bättre självförtroende och bättre självinsikt och en stor portion glädje. Så tack änglarna för denna fina gåva jag fått vill jag säga.

Men för att återgå till de inre energierna. Stor kraft, stark motivation, mycket nya tankar och idéer som här planteras lite mer, blir mer verklighetsbaserade än tidigare även om de fortfarande bara är på tanke nivå. Men pass upp för avundsjuka och skeptiska människor varnar energierna. Stå upp för den du är och för det som betyder mycket för just dig, oavsett vad det är.

Mittveckan känns något mer dramatisk

Det känns mer som att det är mycket arbete och lite tid som är orsaken till att du här känner dig utslagen och trött. Som att du i starten på veckan drog iväg i 180km/h och nu får du sota för det liksom. Känslan är iallafall helt klart kopplad till arbete av något slag. Det kan vara fysiskt arbete och det kan vara arbete som har med din tankeverksamhet att göra. Att tänka ut många lösningar och hela tiden låta hjärnan gå på högvarv stjäl också energi av dig. Glöm inte det. Det är av den anledningen som meditation och healing exempelvis är så oerhört viktigt för det gör verkligen att vi stänger av vår tankeverksamhet helt. Men vi har stark kraft och energi med oss även här under mitt veckan så jag känner egentligen ingen större oro. Men du bör vara observant på när du känner dig trött och när du behöver vila. Det är viktigt. Vågen finns ju med som mån energi här också och det kan vara så att vågens energier pushar oss att vara mer sociala men ditt innersta berättar något helt annat, du behöver lugn och ro och att landa i dig själv. När vi känner oss trötta och energilösa så är det aldrig mer social aktivitet vi behöver men det är det vi tror att vi behöver.

Under helgen går energierna in i ett känslomässigt läge

Här går som sagt var månen in i skorpionens tecken. Ett starkt känslomässigt  tecken men samtidigt det tecken som har mest pondus av alla vatten tecken. Fisken är drömsk och ofokuserad, Kräftan är så känslomässigt berörd men den beröringen har främst familje fokus men är annars det mest känsliga tecknet av alla tecken faktiskt. Men skorpionen har iallafall klorna på jorden så att säga och är inte rädd för att stå upp för sig själv, inte på samma sätt som eldstecknen kanske men i allafall i jämförelse med de andra vatten tecknen så är han den tuffaste av de.

Men här ligger mycket oros kort. Det kommer saker till dig utifrån som ställer till det för dig både tankemässigt och som små käppar i hjulet. Nya idéer föds som sagt men det finns mycket avundsjuka och missunnsamhet omkring dig så här kommer du att få kämpa lite. Lite som du mot världen känsla får jag. Men som sagt, du är känslig men tuff så det här klarar du. Det är precis som att du under veckorna som gått har förberett dig på det här så nu när missunnsamheten regnar ner över dig så är du beredd att fightas mot den för din rätt att tycka som du vill och gå din egen väg. Din väg finns där nu framför dig och jag ser också tydligt att du lämnar något känslomässigt sett. Det känns som att du tidigare har fastnat i det här känslomässiga behovet av att inte vilja såra, kanske att du behövs för mycket för att lämna platsen eller så kanske det helt enkelt är självförtroendet som svikit dig men nu känns det starkt. Din tid är här och nu på allvar. I slutet av veckan går månen in i skyttens tecken och då landar allting in i trygga händer. Det kommer nya budskap som bara bekräftar att du är på rätt väg och detta kommer även att resultera i handlingar som gynnar dig och ditt mående.

 

Triologin

Minns ni det dolda kortet från förra veckan? Kortet Djävulen. Detta kort sammanfattar den här veckan ganska bra och när jag nu kanaliserat den här veckan så blir det ju väldigt tydligt för mig vad detta dolda kort vill säga. Eftersom den här veckan innehåller god framåtanda och stark kraft, alltså att du inom dig vet vart du är på väg nånstans så blir det någonstans otydligt när så många frågetecken kommer upp i energierna. Tio i svärd (som dessutom är ett centralt kort denna vecka) visar att du känner dig trött och mentalt utbränd nästan för tillfället. Kortet månen som placerar ut en massa oroliga frågor inom dig och får dig att tvivla på dig själv emellanåt. Page i svärd som berättar om nya tankar men även om svartsjuka och manipulation. Det blir tydligt att det finns något du måste lämna bakom dig som också känns jobbigt känslomässigt. Här blir det dolda kortet för förra veckan väldigt tydligt. Kortet varnade för just de här sakerna i denna veckas läggning och det änglarna vill säga här är att varsamt men med tydlig hand sopa bort de där jäklarna som sitter på axeln och berättar för dig hur fel ute du är. Tro på dig själv och bli herre över dig själv helt enkelt. Nu till veckans triologi.

Centralt kort (Tio i svärd)

Som sagt. Du har jobbat hårt en tid nu, fysiskt eller tankemässigt, och nu känner du dig trött. Lugn. Den här veckan har många avtryck av dig att göra så låt tröttheten ha sin gång så att säga. Snart kommer energin tillbaka. Detta kort är också tydligt knutet till de orosmoln som ligger under helgens energier. Men de är också övergående. Men de kan kännas jobbiga för det.

Utgångskortet/lärdomskortet (översteprästen)

Du är vis och du är klok och här känns det som att kortet läxar upp dig lite. Ingen är på topp alla dagar i veckan, året om, 24 timmar om dygnet. Du måste inse att du är en människa av kött och blod och livets skeden går i vågor. Vissa stunder har vi stark medvind och vissa stunder stark motvind. Att hämta kraft och energi när medvinden är med dig är viktigt men det är lika viktigt att bara följa med i energiernas vågor när motvinden hägrar. Att inte ge upp! Att gå vår egen väg! Den väg som just du mår bra av. Det är en viktig lärdom som vi borde ta till oss mer av.

Det dolda kortet (Mynt Esset)

Wow! Nästa vecka blir fin. Jag känner det ända in i själen.

Själv åker jag utomlands och tänker spendera större delen av den veckan till att bara vara med min finaste, fina vän som jag tyvärr hinner träffa alltför sällan. Hon är som jag. En kvinna med stor empati, stor generositet och ett stort hjärta men hon äger också samma andra egenskaper som jag. Hundra järn i elden, sätter sig själv i sista hand, tror att hon klarar allt och lite till. Går lätt i väggen då hon är en ja sägare men som nu har blivit tvingad att lära sig säga nej. Nu ska hon och jag bara ligga i varsin solstol och softa. Vi ska prata, skratta och vara glada. Vi har lovat varandra att denna vistelse ska ha återhämtning som ledord. Jag ser verkligen fram emot denna vistelse.

Mynt esset står allt som oftast för ett inflöde ekonomiskt också så för vissa av er kan det faktiskt vara så att det kommer in en liten slant nånstans ifrån. En flytt kan det betyda och som i mitt fall kan resan vara en tillfällig flytt. En ny relation kan det också stå för. Det står iallafall för någonting nytt och någonting väldigt bra och välbehövligt. Så är det iallafall. Det blir ju sjukt spännande nu att lägga energierna för vecka 37 känner jag. Känner mig taggad.

Ha en jättefin vecka nu allihopa och kom ihåg. Tro på er själva!!!

Kramar Annehlie