Okategoriserade

Min höst termin är full av äventyr men väldigt fullspäckad!

Hej alla fina följare på min blogg!

Hade aldrig i min vildaste fantasi trott att den skulle bli så populär och att så många människor skulle läsa den och liksom jag bli lika inspirerad av de andliga och magiska krafterna som vi har omkring oss. Allting började på min egna lilla kammare där jag satt och gjorde de här kanaliseringarna till mig själv och plötsligt en dag så kom tanken till mig att fler än jag kanske skulle vara intresserad av att få vägledning i livet. Och här står jag idag med läsare från hela Norden och ganska många läsare från USA och Canada också bland annat. Jag vet inte vilka ni läsare är, det kan jag bara se i kommentarerna och det är så himla roligt när ni kommenterar. Tack, Tack, Tack fina ni!

Min blogg är mitt lilla skötebarn och den är grunden till dit jag har kommit idag. Det är också via bloggen som många av mina kunder har hittat mig, både när det gäller att sia i tarotkorten och vid andliga sittningar nu under min utbildningstid till medium. Jag har inte ens behövt att göra reklam för mig som tarotläggare eller som blivande medium. Bloggen har skött allt. Men man ska komma ihåg att bloggen upptar stor del av min fritid. Den sköter sig inte självt. Den tar många timmar att kanalisera och med allt förarbete och efterarbete inräknat så upptar den nog en arbetsdag i veckan utan att överdriva.

Men varför berättar jag allt det här nu?! Nej lugn. Bloggen ska fortsätta som vanligt och den kommer inte att förändras ett dugg. Tidigare hade jag ju månens läggningar också och de skulle jag vilja få in igen men…det var ju det där med tiden. Tänk om dygnet hade fler timmar. Ha ha. Jag funderar lite på att göra en enklare månvariant. Vi får se. Jag hade fler tankar innan sommaren med min blogg också men tiden fanns inte då heller. Men tankarna finns kvar till senare. Utveckling är alltid utvecklande och spännande.

Det jag måste berätta nu är att mina tider till personliga tarotläggningar nu är fullbokade året ut. Ni som har fått meddelande att ni står i kö kommer jag att kontakta när det är er tur här under hösten så ni kommer att få era läggningar. Jag kommer inte att sätta upp någon på kölista till nästa år men under December månad kommer jag att komma ut med nya bokningstillfällen som kommer att gälla sen under våren 2022. Anledningen till detta är att jag inte vill ha en för lång kölista som kanske blir oaktuell i slutänden.

Tack alla ni som önskat att vara tränings person på mina sittningar med andekontakt. Det har varit så spännande hittills. För det mesta har andevärlden varit tydliga och snälla och plockat fram nära anhöriga på andra sidan där sittern lätt har kunnat identifierat andekontakten och även gett fina små budskap till sittern. Ibland har det varit svårare. Framför allt om någon andekontakt längre ifrån sittern kommit igenom. Jag skulle nog säga att sittningarna varit lyckade till 75% om jag lägger ihop alla mina sittningar och det får jag känna mig nöjd med. Jag är ju trots allt nybörjare på detta. I mars nästa år blir jag diplomerad och sen kör jag så det ryker är min tanke. Ju mer man tränar, ju duktigare blir man. Så tänker jag. Så tack alla ni som redan gett mig en träningschans oavsett om sittningen blev lyckad eller inte. Även tiderna för höstens sittningar är nu uppbokade hela höst terminen och samma där. Ni som vet att ni står på kö kommer att höra från mig när det är er tur. I Januari nästa år kommer jag att gå ut igen där ni har chans att anmäla er som tränings personer fram tills mitten av mars då som sagt diplomeringen kommer att ske.

Lite längre fram så ska jag även försöka att sammanfatta min utbildningstid till medium. Den har varit helt fantastisk. Vilken resa!  Och alla roliga träningstillfällen som har varit och hur vi i gruppen har utvecklats. Den här utbildningstiden har klargjort för mig varför utbildning är viktigt. Man kommer liksom framåt på vägen och är man i en stagnationsfas så gör utbildningen att man automatiskt får skjuts på vägen. Så när jag är färdig med den här långa utbildningen så kommer fortsatt utbildning med jämna mellanrum att bli en stående fas för mig att komma vidare på. På vägen har det poppat upp intresse för healing, djurkommunikation och trans exempelvis. Änglakurser och änglamassage ligger också kvar som en stor önskan att få utbilda mig i. Kristaller, tidigare liv. Ja det finns så mycket att lära sig mer om här i den mediala världen.

Den här kursen har så klart även gett mig nya vänner för livet och ett par av dessa vänner har samma tankar som mig och vi har påbörjat ett samarbete tankemässigt än så länge. Dessa tankar är dock hemliga och kommer inte att bekräftats förrän vi satt de i land så att säga och det kommer att dröja. En sak i taget.

Jag älskar verkligen att jobba medialt och jag älskar verkligen att hjälpa er vänner med era livsfunderingar när änglarna jobbar effektivt genom tarotkorten. Jag älskar även den där känslan av att känna att “nu är jag uppkopplad med andevärlden. Vem är där? Vem vill prata?”. Men man blir väldigt trött av att befinna sig i andevärlden och det är viktigt med återhämtningen. Så jag är extremt noggrann med att återhämta mig. Dels genom healing och dagliga meditations stunder. “Sitting in the Power” är ett fantastiskt redskap som vår lärare har lärt ut till oss. Det är också viktigt att finna egentid i form av att bara vara med familj och vänner, skratta och vara omedial för en stund. att ta långa promenader i det vackra vädret, att vara ute i naturen. Att motionera regelbundet är viktigt för mig. Att göra skillnad på att jobba och vara ledig helt enkelt. Jag har ju dessutom ett arbete som bas idag där jag arbetar med barn och familjer som sjuksköterska som också kräver tid och engagemang.

Hoppas att ni allihopa har förståelse för att jag begränsar min tid lite nu men nu går iallafall jag in i hösten med en stor dos kärlek, en stor dos engagemang, en stor dos lycka och inspiration. Genom bloggen får ni fortsatta generella budskap och vägledningar till er. Även jag vägleds av de. Vissa veckor mer än andra. De två senaste veckorna har stämt klockrent in på mig kan jag säga. Jag har känt mig oerhört trött just den här veckan (vilket inte är så konstigt med tanke på min supermediala vecka förra veckan). Jag har verkligen känt det som att tåget kört på mig. Efter en lång sovmorgon idag och en stark kopp kaffe så känner jag mig på banan igen. Positiviteten är tillbaka, tilltron och nyfikenheten. Välkommen hösten 2021! Här kommer jag!

Ha nu en jättefin dag allihopa och så ses vi i nästa veckas energier som vanligt. Jag ska ta en lång promenad nu strax och sen ska jag börja kanalisera nästa vecka. Det ska bli spännande. Känner mig taggad!

Kramar Annehlie