veckans energier

Denna vecka har en massa saker att lära oss om. Mer än någon vecka tidigare.

Oj vilken vecka det här blir. Den ser i alla fall ut att bli hektisk!

När jag gick tillbaka idag och läste igenom förra veckans energi kanalisering så blev jag helt paff. Det stämde in 100 % på hur min vecka sett ut. Förra veckan var verkligen super medial för mig och helgens aktiviteter var liksom bara grädde på moset. Jag kan inte ens beskriva hur fantastiskt rolig, spännande, lärorik och upplyftande den här helgen har varit. Vissa saker som jag har upplevt denna helg går inte ens att berätta om. Orden räcker liksom inte till. Men en sak kan jag säga att efter den här helgen så är jag 100% säker på att man blir ett bättre medium med en lång medium utbildning än om man är självlärd. Vissa dimensioner tror jag faktiskt inte ens går att uppnå utan en lång utbildning där du sakta med säkert puttas framåt på din väg, utvecklar din egen nisch och det byggs upp och saker och vissa saker, tankar med mera byts ut efter vägen så att säga.

Som sagt inga ord kan förklara en sån här helg och ingen skulle ändå förstå. Jo mina kurskamrater. Ni vet precis vad jag pratar om. Om ni funderar på att utveckla er medialitet när det gäller kontakt med andevärlden och likt mig funderat på valet att gå en längre utbildning för att landa in mer ordentligt i det mediala, ja då kan jag varmt rekommendera www.mithera.se. En fantastisk utbildning, fantastiska lärare (MariaTherese och Uffe) och en fantastiskt vacker kursgård i lantlig miljö. Välj GULD istället för silver. Det gjorde jag. Men nu till veckans energiläggning.

Jag kan verkligen förstå varför energierna gav oss kortet Ess i bägare eller Ess i känslor som en liten hint för denna vecka för känslorna kommer att få jobba mycket denna vecka. Detta är det inga tvivel om och det känns spontant på förhand som att det är stressiga situationer omkring oss som river upp de här jobbiga känslorna av att inte räcka till eller att ha för mycket omkring oss helt enkelt. Det som är intressant är att kortet översteprästinnan som är intuitionens kort, magkänslans kort, det ligger kvar på samma plats som förra veckan som första kort i veckoläggningen. Detta vittnar om vikten att lyssna på vår inre magkänsla i allt vi gör och i alla beslut som vi tar. Det ser ut som att startprocessen när det gäller stress börjar direkt i starten, som en skogsbrand typ som börjar med att några pinnar tar eld. I mitten av veckan har elden tagit sig rejält och här går också månen in i kräftans tecken så känslostormen får stor kraft från flera håll här. Håll i hatten för det här kan bli en lite jobbig historia. I slutet av veckan tar Lejonet över tronen och här kommer det också en vändning av något slag som till en början kan kännas otäck och okontrollerbar men lugn bara lugn. Änglarna finns ALLTID där med rätt vägledning i rätt stund. Vi måste bara förstå att vi även behöver ta oss igenom de jobbiga stunderna i livet för att sedan hitta rätt i livet längre fram.

Astrologi

Om vi börjar med den astrologiska aspekten som vi brukar så befinner sig månen i Tvillingens tecken under måndagen och tisdagen. Tvillingen är ju som bekant oerhört kommunikativ och social och vill nog också ofta mer än vad han egentligen förmår. Därför känns det inte alls konstigt att vi här tar oss lite vatten över huvudet när vi kanske säger JA till det mesta just här.

Detta kan straffa oss ganska snabbt för jag kan se och känna att redan under  mitt veckan så eskalerar denna press på oss och här kliver dessutom månen in i kräftans tecken och detta gör oss extremt känsliga och påverkade skulle jag vilja påstå. Jag får nästan lite ont i magen bara av att tolka mitt veckan lite snabbt här i astrologins värld.

Vi ska också komma ihåg att Solen styrs av Jungfruns tecken här  och hon är ju som bekant noggrann och petnoga så det räcker och blir över och dessutom är hon självkritisk så detta i kombination med Tvillingen och Kräftan är väl ingen hit direkt kan jag spontant känna.

I slutet av veckan träder kungen av eld in. Månen går in i Lejonets tecken. Här ryts det till ordentligt. Här hamnar vi definitivt i händelsens centrum. Som att bli huvudpersonen i en action film kanske…typ. Jag säger inte mer än så nu innan jag gått in i kanaliseringen av veckan. Men den blir i alla fall händelserik och tuff men den bjuder på flera godbitar också kan jag säga.

Det var ju det här med balans i livet. Hmm

Kanske flera av er där ute är som jag, att när det går bra, när du mår bra, ja då blir det lätt att saker och ting byggs på hög och du kanske tror att du är den där personen som klarar allt och lite till. Det känns i alla fall här som att du tappat lite av  den där fina balansen som du byggt upp under några veckors tid nu. Nu paddlar du fortare än någonsin under ytan och stressen håller nästan på att äta upp dig känns det som. Men det handlar mest om en inre stress och det är energierna utifrån som  knackar på och som gärna vill forcera dig framåt känns det som. Frågan är om du är riktigt redo ännu. Änglar och universum ser allting ur ett annat perspektiv och de ser ingen anledning för dig att vänta eller backa medan det samtidigt är viktigt att du själv är med på tåget så att säga. Vi har ju Tvillingen med oss här också minns ni kanske så här är det extra viktigt att i alla fall försöka dra i handbromsen lite så du inte drar iväg i för hög hastighet. Tvillingen är glad, spontan och väldigt kommunikativ. Nästan lite som narren i sig. Tvillingen tänker ofta att “jag provar väl det här så får vi se hur det går” och plötsligt så har du kanske hamnat på ett sidospår. Det är viktigt att behålla självinsikten här känner jag.

Jag fick själv en självinsikt häromdagen när jag själv var föremål för en medial sittning. Min mormor kom från andra sidan. Hon kommer ofta så det i sig var ingen överraskning men hennes sätt att vägleda mig just denna gång och att genom det här fantastiska blivande mediumet slå huvudet på spiken vad som upptar mina tankar och också i hur mina tankebanor faktiskt går. Ja det var som att ha mormor framför mig livs levande. På 30 minuter blev jag så mycket klokare och nu har jag plötsligt tagit ett beslut om hur min framtid ska se ut och i vilken takt jag ska gå framåt. Det finns en tydlig plan helt plötsligt från att känna mig totalt förvirrad och med värsta beslutsångesten. Helt fantastiskt faktiskt hur andevärlden kan hjälpa oss att ta beslut och få oss att må bättre.

Jag fick även ett otroligt fint och känsloladdat besök från ett litet spädbarn som jag en gång i tiden var med och tog hand om både under sjukdomstiden, när barnet dog och den närmaste tiden efteråt. Barnet tackade mig för att jag tagit hand om honom och hans anhöriga så fint. Jag visste precis vilket barnet var och allting runtomkring barnet stämde in så fint. Det var ett vackert och känslosamt ögonblick. Den kontakten tackar jag ödmjukast för. Hela den sittningen gjorde min dag kan jag säga. Även vi medium behöver hjälp från andra medium ibland för att fatta rätt beslut och för att få fin vägledning i livet.

Det finns risk för utbrändhet under mitt veckan

Den här tvillingenergin går ju över i kräftans energier under onsdagen och då är vi plötsligt inte lika tåliga längre. Ja faktiskt inte tåliga alls skulle jag vilja uttrycka mig. Både när det gäller energierna utifrån och energierna inom dig så känns det mer kaotiskt än lugnt. Men det är fortfarande intellektuellt eller tankemässigt som den här stressen befinner sig i så om du bara försöker att landa i din stress så att säga och försöka att andas djupt och ta det lugnt så kommer allt att ordna sig. Här är det mer viktigt än någonsin att försöka få in lite meditation, healing eller andra saker som får din själ att må bra. Om du är en kontroll människa så kommer just den här veckan att bli extra jobbig för dig just på grund av att du mår så dåligt när du tappar kontrollen och det blir ganska tydligt att det är precis det du gör just här. Du försöker då att kompensera detta genom att jobba ännu hårdare på att ta kontrollen och det blir lite som katten på råttan leken. Du tappar bara kontrollen ännu mer när du tackar ja till att leka den här leken. Försök istället att landa i någonting som du mår bra av för den finns där som en trygg kärna inom dig hälsar änglarna. Du måste bara finna den och sen också finnas i den så att säga. Släpp kontrollbehovet.

Utifrån kommande energier

De är finare än vi kan se den här veckan. Vi människor har lätt att sätta de negativa energierna högst upp och jobba hårt i frontlinjen med dessa istället för att fokusera på de vackra energierna som också försöker att ta plats. Om vi istället fokuserar och lägger energi på de vackra och positiva energierna så går allt lättare och din tillvaro blir ljusare. Det är egentligen väldigt härliga och nytänkande energier som kommer till dig denna vecka och dessa energier kommer även att ha en växande roll i ditt liv. Problemet är att ditt inre inte är i fas med de energier som  finns med dig nu. Man också förklara det som så att denna fart som de yttre energierna vill sparka igång dig med finns det ingen plats för inom dig just nu, så därför känns de positiva energierna mer som en belastning just nu än en hjälp. Men att du är i en växande fas i livet är det i alla fall ingen tvekan om. Försök att sortera bland energierna är änglarnas råd. Kräftans energier än svåra att hantera här men under helgen  tar Lejonet över. Allt blir lite enklare då.

Dina inre energier känns tunga denna vecka

Inom dig är det verkligen kaos denna vecka. Ta inga viktiga beslut denna vecka. Vänta ett tag med det och se om det kanske lugnar ner sig nästa vecka. Den här veckan har du varken tro på dig själv eller tålamod och det känns som att allting styrs av dina negativa tankar denna vecka. Allt negativt som du ser i andra personer projicerar du över på dig själv och du får en negativ självbild som i sin tur då också avspeglas i andra människor som du möter. Det blir som en dålig spiral. I grund och botten handlar allt om stress här. När du känner dig stressad inombords blir du arg och bitter och när du blir arg och bitter så leder det i sin tur till dåliga beslut. Så ta en paus denna vecka hälsar änglarna och gör någonting gott för dig själv. Reducera så mycket stress som möjligt i ditt liv under just denna vecka är änglarnas råd.

Tornet vänder upp och ner på allt i helgen

Kortet tornet dyker upp under helgen och är ett av de fyra mest fruktade korten i tarotkortleken. Men fruktan är helt i onödan för visserligen så betyder tornet att något rasar ihop men raset måste ske för att det nya ska kunna börja byggas upp så renovering, upprustning och omorganisation kan man kort sagt säga att detta kort står för. Våra egna illusioner om oss själva slås sönder för att vårt sanna jag ska få en chans att byggas upp. Det kan också vara obalans i vår hälsa som visar sig här och spontant så tänker jag att så stressig som den här veckan har känts inombords bara av att kanalisera läggningen så bör ju hälsan påverkas på något sätt. När tornet väl har rasat så finns det inget mer att vara rädd för. Nu finns det bara en väg att gå, den rätta.

Jag tänker på min hypertyreos som jag drog på mig för några år sedan. Jag har aldrig varit så sjuk i hela mitt liv. Jag trodde verkligen på allvar att jag blivit obotligt sjuk. Men allt var ett sätt för min kropp att tvinga mig att ta ställning för mig själv och där och då lärde jag mig att sätta tydliga gränser för mig själv och hur långt jag kan pressa mig själv innan jag själv sätter stopp innan kroppen gör det. En mycket stor skillnad. På en dag lärde jag mig att säga nej från att vara den som aldrig sa nej innan. Jag vill aldrig mer bli så sjuk igen och jag tackar änglar och universum för att ni gav mig en ny chans genom att göra mig helt frisk från diagnosen med hjälp av medicinering under en tid samt många stora livsstilsförändringar i mitt liv som jag fortfarande jobbar hårt med dagligen.

Hur som helst. Det kan man verkligen kalla för ett torn som rasade men oj vilket vackert och härligt liv som jag fick en chans att bygga upp efter det. Det som är så vackert med det här tornet är att just kortet vägledning ligger som sista kort i veckan. Så när tornet inom dig rasar, eller om det är yttre faktorer omkring dig som rasar, lyssna på vägledningen som du får. Den är viktig för din framtid och det här kortet symboliserar också att möjligheter ges här. Möjligheter att komma framåt och möjligheter att göra de rätta valen. Här kommer framgångarna som du väntat på hälsar änglarna. Här kommer medvinden efter motvinden.

Triologin

Det centrala kortet (Harmoni eller tio i bägare)

Detta kort strålar ut sin energi över hela veckan och att just detta kort kommer upp som ett centralt kort bland alla dessa uppstressande energier får vi ju verkligen se som ett gott tecken. Detta kort är faktiskt ett utav de mest positivaste korten i tarotkortleken och står för familjärt välmående och  lyckliga känslor. Nu kanske du sitter som ett stort frågetecken men jag är inte alls förvånad faktiskt. Den här veckan vänder upp och ner på det mesta men det änglarna vill förmedla här är att allt har en mening och för att vi ska kunna nå det bästa, högsta, godaste hos oss själva, inom oss själva så behövs de här turbulenta händelserna som veckan präglas av. Detta kommer att så småningom landa i en skön, varm och ombonad känsla av att du har hittat dig själv. Du hittar hem helt enkelt.

Utgångskortet/lärdomskortet ( bördan eller sex i svärd)

Kort sagt. När du lär dig att ta till dig av den vägledning som du får och när du lär dig att leva i harmoni med de råd du får av änglarna. Ja då belönas du också. Men du måste lära dig att slänga av dig extra packning som du släpat med dig på vägen. Den inte bara tynger dig på grund av extra kilona utan den gör dig också negativ och osäker på dig själv. Du behöver lämna saker, händelser eller människor bakom dig för att komma vidare helt enkelt. Du behöver göra den där flytten oavsett vad flytt symboliseras av för just dig.

Det dolda kortet ( uppfostran eller djävulen)

Ytterligare ett kort att förfasa sig över. Varför ligger detta kort som dolt kort för nästa vecka tänker du? För en del av oss handlar det om att sitta fast i förhållanden. Att vara slav under materiella begär, passion eller sina egna begär. Det är våra skuggsidor som kommer upp här. Våra sämsta sidor hos oss själva.

Jag läste en bok för inte så länge sen. Den hette “krama din skugga”. Den var tung och jobbig men nyttig. I den boken fick man möta sina skuggsidor. En bra och nyttig övning (boken innehöll många nyttiga övningar) var att tänka att man klev på en buss och där befann det sig personer med alla skuggsidor som man inte gillade. Sura Berta, snåla Ove, Nils som alltid tar över i rummet etc. Du kan döpa namnen till vad du vill. Du väljer ut en av dessa människor som du absolut inte skulle välja att prata med annars och sen går du ut från bussen och pratar med den här personen i en slags meditation. Jag lovar att du kommer att få många bra svar och du kommer att se på den här sortens personligheter på ett annat sätt nästa gång du möter en person med dessa sidor. Och om du frågar dig själv ärligt. Är kanske det här en skuggsida hos dig själv? En oattraktiv sida som du helst väljer att inte visa upp men som kanske dyker upp ibland ändå?

Kortet djävulen har mycket att berätta om oss själva och mycket att lära oss om oss själva. Så var inte rädd för det här kortet. Det betyder bara att utveckling sker nu på hög nivå.

Oj vilken vecka! Men så spännande ändå. Nästa vecka är ej lagd ännu men astrologiskt sett så känns energierna väldigt jordade och lugna större delen av veckan.

Ha en fin vecka nu allihopa så ses vi nästa vecka igen.

Annehlie