veckans energier

Alltså vilken vecka!!! Kan man bli annat än på bra humör! Tjoho!

Det finns flera intressanta aspekter i veckans läggning. Det är så spännande att få vara en del i hur änglar och universum utbildar oss människor om vi bara väljer att låta de vara delaktiga i våra liv.

God morgon mina kära vänner! Ja här hemma är det just nu morgon för mig och jag har landat vid köksbordet med en kopp kaffe insvept i min sköna morgonrock, beredd att ta mig in i änglar och energiernas värld. Den här veckan bjuder verkligen på uppvaknanden och jag kan nästan känna hur änglarna tittar ner på oss och säger “Vad är det ni inte fattar? Okey vi planterar en läggning som bara inte går att missuppfatta så kanske polletten trillar ner”.  Jag ska strax förklara vad jag menar med det. Men först ska jag hjälpa er lite och ge er några tips på hur ni kan använda er av mina energier som både jag och änglarna där uppe jobbar väldigt hårt med.

Min energiläggning över veckan är lång, det vet jag men jag vill inte reducera den eftersom det känns så oerhört viktigt att allt som änglarna vill förmedla kommer fram. Jag hoppas ni har överseende med mina noveller. Jag tänkte berätta lite om hur jag själv använder mig av energiläggningarna.

När jag skriver de så är jag så inne i själva kanaliseringen så efteråt minns jag knappt vad som blev sagt eller skrivet rättare sagt. Jag skriver helt enkelt allt jag får till mig och ibland är jag till och med omedveten om vad jag skriver. Änglarna planterar det jag ska skriva i mitt huvud så att det sedan kommer ner i skrivform. När jag är klar med läggningen och den är kanaliserad och färdig (det tar några timmar) så vilar jag mig från energierna ett tag. Det tar mycket kraft och energi att kanalisera under flera timmar. Oftast väntar jag tills nästa dag innan jag läser igenom det änglarna förmedlat till mig och jag väntar alltid minst några timmar så om kanaliseringen görs som idag nu på morgonen så kanske jag läser igenom den ikväll.

Jag rekommenderar er följare att läsa igenom hela kanaliseringen under måndagen när den kommer ut för att få en bild av hur energi nivån ser ut för veckan. Om energinivåerna som exempelvis under veckan som är nu (vecka 32) ser turbulent och jobbiga ut så kan vi boostra oss och tänka positivt och då påverkar inte energierna oss så mycket som om vi tänker negativt. Jag har själv tagit mig igenom denna vecka med massor av positiv energi och nu kan jag titta tillbaka på veckan med stor glädje och positivitet. Visst har även jag drabbats av ängslan och hjärnspöken men jag tycker ändå att jag har kunnat hantera de på ett bra sätt.

Under veckan sen (om ni har tid och lust) så kan ni gå in och bara läsa om den delen i veckan för att se hur energierna ligger och vad det är som påverkar er just nu. Så brukar jag göra och då blir förståelsen lite större för olika saker som sker i och omkring oss. När perioden är slut så läser jag alltid igenom veckan som gått igen och nästan alltid så landar saker in som skett under veckan och jag får en bra bild av hur jag ska gå vidare nästa vecka så att säga. Energierna är ju även i veckoläggningarna flytande så att saker som passar mer in i slutet av veckan kanske händer i början av veckan och tvärtom. Så därför är det en fördel att summera hela veckan när den har kommit till sin ände så att säga. Det hjälper oss att se klart på det som änglarna vill förmedla.

Astrologisk aspekt

Vi startar med den astrologiska delen som vanligt. Vilka energitecken är det som styr oss under veckan och vad betyder detta för just dig. Ja nu lämnar vi de oroliga och känsliga energitecknen och kliver över i tecken med mer framåtanda och tecken som står stadigt på jorden kan man säga. Vi startar i eld, kliver över i jord för att sedan avsluta med ett luft tecken.

Månen kliver över i skyttens tecken under måndagen. Skytten har ett starkt driv framåt. Skytten gillar inte stiltje och stagnation. Äventyr och någon slags frihet står högt upp på skyttens agenda. Skytten är i princip outtröttlig och har en enorm energi men lika stark som energikänslan är när skytten sätter full fart framåt så kan det bli ett lika snabbt tvärstopp när bensinen tar slut så att säga. Så det är en farhåga när skyttens energier styr. Att du tar på dig för stora skor och blir katten i mästerstövlarna så att säga. Skytten är också en tidsoptimist så här kan det lätt bli att du bokar in lite för många saker samtidigt i hopp om att allt kommer att flyta på men sen plötsligt pang bom så tar energin slut som sagt. Men här kommer definitivt en optimistisk, eldsbenägen och nyfiken start av veckan så det känns ju positivt att starta veckan med ett eldstecken.

Under onsdagen sen kliver energierna över i stenbockens tecken och allt lugnar ner sig lite. Stenbocken är ett jordat tecken och jag brukar säga att stenbocken tar ner skyttens energier lite mer på jorden. Jo allting är fortfarande möjligt men det måste vara förankrat och väl planerat säger stenbocken men kraft och driv och energi det kan man då inte beskylla stenbocken för att sakna i alla fall. Här går vi även in i en fas där vi kräver respekt av omvärlden. Stenbocken är expert på att hålla sina känslor svala och under kontroll. Det är viktigt för stenbocken att besluta sig för vilka som har rätt och vilka som har fel och detta ligger sedan som grund för hur den fortsätta hanteringen sker. I det här skedet när stenbockens energier styr dig så har du noll tolerans för människor som handlar spontant och i känslans stund så att säga. Allt ska vara förankrat och väl igenomtänkt om du frågar stenbocken.

Under helgen sen så kliver vi över i lufttecknet – vattumannens tecken. Vattumannen är också ett tänkande tecken och allt som händer och sker runt en vattuman än väl igenomtänkt. Vattumannen är en äkta analytiker. Här styrs vi inte heller av känslor utan allt som förankras landar genom ett resonemang. Det är lite skillnaden mellan stenbocken och vattumannen för stenbocken är mer Ego och tycker och tror att hon eller han har facit i handen och kräver därmed respekt av andra för sina tankar och idéer medan vattumannen är mer resonabel och grundar allt på ett resonemang. Vattumannen är också ett fast tecken så här sker det inte så mycket driv framåt just eftersom vi här gärna vill veta framtiden innan vi kliver in i den så att säga. Det tar tid för en vattuman att  landa in i en ny känsla men när den väl landar in så är det bara att tuta och köra och då kanske du istället lyfter på ögonbrynen och tänker “vad hände nu!”. Jo just precis vattumannens energier i dig har analyserat färdigt och nu tutar och kör du bara. I alla fall så kan det uppfattas så i andras ögon.

Sammanträffanden eller änglars budskap?

Det finns flera sammanträffande just denna vecka. Jag använder mig ju aldrig av samma tarotkortlek vecka efter vecka. För tillfället har jag fyra olika kortlekar som jag alternerar mellan så samma kortlek återkommer var fjärde vecka. Dessutom så har jag ju privata kunder inbokade däremellan så tarotkorten är flitigt använda mellan energiläggningarna dessutom. Och idag hände det igen. Det har hänt tidigare men inte med denna pondus som läggningen levererar idag.

Kommer ni ihåg att jag förra veckan pratade just om att korten Domen, Rättvisan och Temperance eller måttfullheten som den också kallas ofta har kommit upp den senaste tiden. Nästan som ett litet budskap på vägen att det är nu som vi måste ta ansvar över vårt liv. Ta makten över just ditt liv och se till att få en bra balans i tillvaron och budskapet har varit tydligt. Du är på uppgående!

Förra veckan (alltså vecka 32) låg alla tre korten på rad i de utifrån kommande energierna vilket förmedlade att änglarna verkligen blåste dessa visdomar över oss. Vad tror ni händer när jag lägger energierna för denna vecka. Jo alla tre korten kommer upp igen på rad men denna gång som våra inre energier. Detta faktum betyder bara en sak. Energierna vill förankra sig i oss och nu vill de att vi också tar till oss det som de försöker att inpränta i oss. Jag kommer att beskriva korten och energierna mer ingående längre fram. En till sak som är fascinerande är att rättvisan (alltså ett av korten) ligger som centralt kort här denna vecka. Balans är alltså en central ledtråd denna vecka kan man kort sagt säga.

Nu kommer vi till nästa sammanträffande. Förra veckan hade vi fem i stavar som utgångs kort vilket bekräftade att vi fick slåss och kämpa lite för vår position, våra tankar, våra idéer, vårt mående eller vad det nu kan tänkas vara. Den här veckan är utgångskortet fem i svärd. Det betyder att nu har vi kämpat färdigt och striden har varit het och jobbig. Du har fått gå över många lik för att befinna dig där du är idag men så är livet. Vissa saker måste vi göra även om de känns jobbiga. Det kommer att kommer fler såna stunder hälsar änglarna men i slutänden så gör du detta för att själv må bra så syftet är gott och det är huvudsaken. Kom ihåg det.

Nu kommer vi till det sista sammanträffandet som änglarna vill förmedla. Hälften av all kort i veckans läggning kommer från stora arkanan. Att det kommer upp många kort från stora arkanan betyder att de förändringar som sker nu är stora och betydande. (Den stora hemligheten kallas den också). Betydelsen är stor och komplicerad och tar tid att förankra. Det visar på stor andlig utveckling i vårt liv och det är absolut större händelser som sker här som tar dig högre upp till ditt mål dit du vill komma. Så summa summarum så kommer ju absolut den här veckan att ta dig en bra bit framåt på din väg mot ditt mål så att säga. Så spännande!

De utifrån kommande energierna

Alltså nu när jag börjar kanalisera veckan. Den ser fantastik ut!! Fantastisk varm, fantastiskt positiv och fantastiskt givande. Det känns som att allting kommer starkt till dig nu. Jag får plötsligt upp förra veckans dolda kort upp framför mina ögon. Minns ni kortet eremiten som förkunnade om att du skulle söka dig till ditt innersta jag och där skulle du finna alla svaren. Här kommer svaren känns det som för nu blomstrar du upp…inför allas ögon och inte minst inför dina egna ögon.

Energierna som regnar över oss denna vecka är så varma och härliga så det finns knappt några ord att beskriva de med. Men jag ska göra ett försök i alla fall. Det är i vilket fall som helst varma breddgrader känslomässigt i antågande. Känslor, kärlek, drömmar och visioner i positiv anda är i antågande och du är verkligen på väg mot en stor förändring i ditt liv på något sätt. Om förra veckans budskap var att “ingenting går lätt” så är denna veckas budskap verkligen “här går allting lätt”. Om vi skulle blanda in kemi här så är det så att här får verkligen eld och vatten en perfekt blandning till en “perfect match”. Här söker du dig till förändring och du är inte nöjd längre med att befinna dig du är. Kärlek är din drivande kraft här. Det kan vara kärlek till en annan person, kärleken till dig själv eller kärleken till något specifikt som du älskar att syssla med. Änglar och universum vill att du erkänner dina önskningar och önskemål till just din passion så att du kan använda de och behärska de.

Det kommer någon slags gåva här under veckan också. Gåvan är i form av pengar, hälsa eller något materiellt. I just den här läggningen så ligger kortet jämte “det lilla familjekortet” som också står för fulländning så jag får absolut till mig att den här positiva känslan som regnar ner över oss nu samt resulterar i en gåva av något slag, den ger också glädje familjärt. Om du är på väg in i en relation nu så kommer den relationen att bli en trygg och stabil relation. Är du på väg ut ur en relation så är din nya position en trygg och stabil plast. Allt ligger på rätt plats för dig nu. Om det för din del inte handlar om en relation så vet du säkert själv vad just du är på väg in i för något där allting bara ramlar på plats nu som ett pussel. Men korten symboliserar i alla fall att allting som händer omkring dig nu, det kommer med kärlek.

När kortet tio i mynt kommer upp i mina personliga läggningar så vittnar det nästan alltid om pengar. En gång när detta kort kom upp i min egna personliga veckoläggning så skrapade jag fram 10 000 på en trisslott just den veckan. Trisslotten var dessutom en gåva jag fått så det blev gåva i dubbel bemärkelse.

Om du varit krasslig i hälsan en tid så vänder det nu plötsligt. Det här kortet är också ett hälsokort och står för bra hälsa. Så denna veckas utifrån kommande energier har verkligen allt. ALLT! Kom ihåg det. Och lycka till allihopa i vilken kategori än vinsten landar in. Kom ihåg att allt är vinst. Litet som stort. Bara det får oss att må bra.

De inre energierna

Domedagen är här. Det är dags att ta beslut. Det har skett mycket inom oss den senaste tiden vilket också energierna vittnat om. Energierna har svängt och varit turbulenta blandat med någon återhämtningsvecka då och då. Det här är en återhämtningsvecka. Hoppas den blir längre än en vecka. Men hur som helst så har energierna varsamt puttat oss framåt och nu tvingar den oss i princip att ta beslut. Förnyelse och förändring står absolut på agendan och det är svåra och avgörande beslut som ligger på bordet. Det krävs en slags frigörelse men det är frigörelsen som ger oss resultatet. Själv vet jag precis vilken frigörelse och vilka beslut det handlar om i mitt fall men vet ni vad dessa energier har att berätta för er i ert fall?

Inom dig vet du att det är dags att säga adjö till det gamla och le mot det nya. Släpp all ångest och bitterhet och våga prova nytt. Det är vad änglarna vill att vi ska göra och änglarna vill att vi ska resa vidare för på andra sidan havet finns det nya och det borde vi vara väldigt nyfikna på.

Änglarna påminner oss om att du är på väg uppåt energimässigt. Du har tagit dig upp ur dina djupaste kval och jag tror faktiskt att du känner själv att du har ett större självförtroende och att du faktiskt är på väg ut i det fria från det instängda mörka.

Vissa tvivel kvarstår men följ vibrationernas stig så löser sig allt!

Kanske att förra veckans känselspröt påverkar oss något även här i starten på veckan men det känns mest som att det är känslor som hänger sig kvar litegrand vilket kanske inte är så konstigt med tanke på hur turbulent och känslosam förra veckan faktiskt var. Men annars så präglas mest dagarna här i starten på veckan av skyttens positiva energier som dessutom är oerhört kärleksfullt boostrade och dessutom så hintar änglarna verkligen här om att det är dags för dig att ta beslut här och inte vela runt så att säga. Det är bra att vara noggrann och tålmodig men det blir inte bra om vi fastnar i saker, analyserar sönder saker och ting och stagnerar i våra tankar och idéer. Här känns det verkligen som att vi kommer vidare på något sätt. Saker och ting landar verkligen in här i ditt inre i början på veckan. Så skönt. Änglar och universum har jobbat hårt för det så om du tycker att du lämnar en lite jobbig och turbulent tid bakom dig så är det ingenting mot vad änglar och universum har haft. Det är inte alltid så lätt att övertyga oss människor om hur vi bör hantera saker och ting.

Mitt veckan. I Love It! Här någontans ligger gåvan som kommer. Den kan komma närsomhelst under veckan men det ligger starkast som i mitten av veckan. Det kan också vara så att förberedelserna kan starta här, alltså att du startar upp någonting som är gynnsamt längre fram i veckan så att säga. Men någon gång under veckan ramlar det in någon form av gåva och det känns som sagt som starkast här under mitt veckan. Här under mitt veckan reser du även ifrån ditt förflutna på något sätt. Med det inte sagt att du lämnar land nu men du börjar absolut göra olika förberedelser för att genomföra det. Du tänker nya tankar här och plötsligt så faller många saker bara på plats. Än en gång påminner änglar och energier om att skapa en balans i livet är absolut det viktigaste nu. Visdom skickar energierna till dig hela tiden och de vill påminna dig om att visdom har du men kreativiteten det måste du bidra med själv. Här under mitt veckan byts ju också mån tecknet ut från skytten till stenbocken så här jordar sig allt som vi tänker och känner. Jag känner en stor dos av stabilitet här under mitt veckan.

Stabilitet, styrka. En känsla i att komma hem!

Helgens energier ser fantastiska ut. Någonting som är skönt med den här veckan är att det finns inga riktigt oroande kort alls mer än möjligen då första kortet i starten på veckan men det handlar mest om våra inre rädslor och de bearbetar vi så pass bra under veckan att den ser så här fantastiskt bra ut när helgen kommer. Tre av fyra kort under helgen styrs av stora arkanan vilket betyder att allt energierna berättat om under veckan här får en stor genomslagskraft under helgen.

De budskap vi får här under helgen är  att det definitivt föds en ny början, en familjär början för många. Om du inte redan känt av att du stiger uppåt energimässigt så lär du göra det nu hälsar änglarna och helgens budskap är att ta del av den visdom som du blir översköljd av och våga att ta dig utanför ramarna av vad du själv egentligen anser tycker känns okey. Jag får också till mig så tydligt att förra veckans dolda kort – eremiten- och detta kort hänger starkt ihop. Som jag varit inne på tidigare så bör du lyssna på ditt inre. Ditt inre vet exakt vad just du behöver och genom att då ta översteprästens visdom och göra dina idéer kreativa och mer stabila och produktiva så kommer du också att möta dina inre tankar och idéer på ett nytt sätt. Släpp alla fyrkantiga mönster som du omgett dig med hittills så kommer allting att landa in väl. Men så länge du tillåter dig själv att befinna dig i den fyrkantiga lådan av det du känner igen och vet så väl hur du ska hantera så händer ingenting nytt och ingenting spännande heller. Ta hjälp av din tålmodiga styrka som jag vet att du besitter, som vi alla besitter, så kommer du att förstå vad änglar och universum menar.

Triologin

Centralt kort (rättvisan)

Balanskortet har flyttat ner från föregående vecka till en central position vilket bekräftar att det är av yttersta vikt att du skapar en balans i ditt liv nu. rättvisans kort är nästan alltid en varning om att göra rätt för sig så om du har stoppat in allting du känner att du behöver ta itu med i någon slags ryggsäck att ta itu med sen, ungefär som man gör med en fullproppad garderob med oviktiga ting, ja då är det verkligen dags att ta itu med den kappsäcken nu. Detta kort har också ett starkt samband med beslut och allt som läggs på hög kommer som en konsekvens senare. Tänk på det. Det är bättre att göra någonting åt det nu än att vänta till sen när problemen växt på hög. Rättvisan bär alltid på en gåva i slutänden men allt har konsekvenser och alla tankar eller handlingar oavsett om de är negativa eller positiva ger oss konsekvenser i slutänden. Kortet rättvisan vill att vi handlar rätt från början men det vet vi ju alla att det inte alltid är så lätt att handla rätt. Men det är då konsekvenserna kommer och det är då vi bör lägga ihop ett och ett. Aha jag har handlat fel! Hur kan jag ändra på det och vad kan jag göra för att handla rätt.

Utgångskort (Fem i svärd)

Som jag sa. Förra veckan så berättade jag ju att kortet var fem i stavar och denna vecka är det fem i svärd. Vilket sammanträffande.  Om vi slogs för vår sak förra veckan så har vi absolut gått i mål här. Vi har visserligen gått på minor under veckan, kanske har opassande saker inträffat eller  i alla fall på något sätt så har någonting opassande hänt i våra ögon men du står där med segerns sötma i munnen och det blev precis som du ville. Kanske inte exakt som du ville eller som du hade tänkt dig men du är i alla fall segraren i det här fallet. Det är på ett sätt en tom seger eftersom du samtidigt känner dig ledsen och bedragen. Du hade förväntat dig ett annat bemötande. Du vinner men på någon annans bekostnad.

Det dolda kortet (Åtta i svärd)

Nästa vecka. Åh herregud. Ska jag vara ärlig. Vilket driv som väntar oss nästa vecka. Har inte lagt energierna så vet ej vad som väntar men när jag tittar på den astrologiska aspekten ihop med det dolda kortet. WOW! Här händer det saker och det händer fort och intensivt och på vissa håll så startar det samarbeten. Själv så ska jag under nästa vecka på min sista mediala träff innan examination och min andra halva (en kurskamrat) som jag känner mig så tight med kommer att stanna kvar över natten för första gången. Gissa om jag längtar! Vi har pratat mycket om olika samarbeten. Kanske vi får en chans att vidareutveckla detta samarbete nu. Ja vem vet men jag känner i alla fall att nästa vecka blir en oerhört spännande vecka med detta kort som dolt kort.

Ha det nu så jättebra allihopa under veckan så ses vi snart igen.

Kram kram

Annehlie