veckans energier

Jag ska vara ärlig…detta blir nog en av de tuffaste veckor vi upplevt.

Kan nog vara så att detta är en lite mer turbulent vecka igen. Men så är ju livet. Det går upp och sen går det ner och sen går det upp igen. Avsluta alltid med upp så ordnar sig allting alltid. Och glöm inte att energierna finns för att lära oss saker om oss själva.

Jag vet inte hur er vecka har varit men här har det verkligen varit full fart och ett slags driv i mittveckan. Har jobbat en hel del både på ordinarie jobb och i min hobbyverksamhet (passade på när min man var tillfälligt bortrest) men de senaste dagarna har det hänt konstiga och oförutsägbara saker. Tänker inte gå in mer på detta men det känns konstigt. Men jag tänker att allting har en mening och själv tänker jag boostra mig med mer kraft och mer energi. Jag tänker INTE ge upp!!!

Idag upptäckte jag att min bloggchef varit inne och ändrat min layout lite. Min bild på mig och mina barn har fått en bakgrundsbild av olika texter ur böcker. Det tycker jag symboliserar mig väldigt bra. Jag är en lärande person. Jag vill lära mig mer och mer och mer och vart lär man sig bäst om inte genom att studera och läsa olika böcker och texter och jag tänker att kurser, kurser och ännu mer kurser lär mig massor.

Innan jag började att kanalisera i korten för flera år sen så studerade jag mycket kortens betydelse och jag minns än idag den dagen när jag upptäckte att jag började se andra saker i korten än vad jag kunde läsa mig till och det var som att en ny värld uppenbarade sig. Men för att komma dit så behöver man studera precis som man studerar till andra yrken av olika slag.  Nu till veckans energier.

Astrologi

Solen ligger kvar starkt i Lejonets tecken vilket vi absolut ska komma ihåg och använda oss av som ett starkt drivmedel. Under måndagen kliver dock månen in i jungfruns tecken  och detta gör oss mer känsliga, mer osäkra på oss själva, mer petnoga och noggranna vilket också gör att vi blir mer oflexibla och ovilliga till att göra förändringar på grund av rädsla. Tarotkorten speglar så mycket av osäkerheten inom oss själva denna vecka.

Under torsdagen kliver månen över i vågens tecken och det är inte mycket som förändras. Vågen är också ett känsligt tecken. Lite mer kommunikativt än jungfrun och inte lika petnoga men förändringen energimässigt känns inte stort här.

Under lördagen kliver månen in i skorpionens tecken. Också ett känsligt tecken men kanske det tecken som äger mest pondus av alla de känsliga tecknen. Skorpionen säger iallafall ifrån när någonting känns fel. Det är mer än man kan säga om de andra tecknen denna vecka.

Summa summarum så kan man säga att hela den här veckan styrs av känslor av olika slag vilket också har otroligt stark genomslagskraft i hela veckoläggningen skulle jag vilja påstå. Men vi börjar väl så får vi se vart vi landar nånstans.

Energirika influenser

Jag blir faktiskt lite förvånad nu när jag börjar att kanalisera energierna för min första bild av energierna denna vecka var att den utstrålade extremt mycket känslighet på ett litet oroande sätt men nu när jag tittar närmare på läggningen så fylls den av en otrolig kämparglöd, vilja och kraft. Det känns ju väldigt skönt måste jag säga.

Energier som kommer utifrån

Jag börjar med att kanalisera de energierna som blåser över oss. De som vi inte undkommer så att säga. De energier som vi bara måste lära oss att hantera för de kommer oavsett vad vi tänker eller gör. Men hur vi hanterar de gör en otroligt stor skillnad på hur vi mår och hur stor effekt energierna har på oss. När jag tittar på de energierna så känner jag bara pondus och styrka. Det handlar återigen om balans. Hur många gånger nu den senaste tiden har inte energierna tjatat om denna balans. Och så länge vi ser till att ha en fin balans i livet så får inte de negativa energierna något fäste. Här berättar även energierna om sanningen. Att vara sann mot dig själv under denna lite sårbara vecka känns viktigt. Att vara kreativ, alltså att hela tiden se till att du tar dig framåt men att på samma gång vara klok och vis är viktigt. Det är så du skapar balans i livet.  Att behålla lugnet, att ha tålamod och att ha en viss acceptans och tolerans på vägen är ord som änglarna skickar med dig här. Men samtidigt så är det viktigt att inte ha för stor acceptans och tolerans. Sätt ner foten om du anser att någon gör ett övertramp på din acceptans och tolerans nivå. Men var samtidigt ödmjuk i vart du har din gräns gällande acceptans och tolerans nivå. Lagom är bäst.

Änglar och universum är “den visa världen” brukar jag säga. De ser allting så klart och vet precis vad vi behöver men allt som oftast så gör vi människor inte som änglarna råder oss. Vi tvivlar på oss själva eller vi försöker att ta den enklaste vägen fram och vi tror att vi ska kunna undkomma alla hinder på vägen genom att låtsas att vi har vingar. Vad händer då? Jo det är då vi får ta konsekvenserna av våra handlingar och hindren…ja de dyker upp på vägen längre fram istället som ett litet brev på posten. Vi måste helt enkelt gå igenom vissa saker i livet för att bli en bättre människa. Det du ger det får du också tillbaka brukar man också säga när det här kortet kommer upp.

Energierna har mer att berätta. Positiva saker om det som ramlar över dig så att säga. Det känns som att det händer saker omkring dig denna vecka som gör att du kommer att känna att du vet vart du är på väg och du kan lugnt sätta dig ner efter vägen och faktiskt studera det faktum att du har kommit långt på din livsväg. Du har visserligen en bit kvar att landa men det känns som att vägen framåt är ljus och givande och det gör att du känns trygg i dig själv. Ljuset lyser upp din väg så du vet exakt hur din väg framåt ser ut. Du kan se vägen framåt och du vet att det är den vägen du vill vandra. Dock kan du inte se detaljer efter vägen ännu men det kommer du att göra. Tro mig. Du är verkligen på väg uppåt energimässigt. Det vill änglarna förmedla. Så bara fortsätt framåt och njut av färden framåt.

Energier som kommer inifrån

Det här är energier som du själv planterar hos dig och de här energierna kan du faktiskt bestämma själv över. Om du låter dig påverkas mycket av de negativa energierna så kommer det att göra dig orolig och ofokuserad men om du istället lyfter upp de negativa energierna framför dig, tittar på de och säger “jo jag ser dig och jag ser vad du försöker göra med mig men nu är det faktiskt så att det är jag som bestämmer över mitt liv, mina reaktioner och hur jag ska hantera just det här som händer just nu.” Då kommer du att se en markant skillnad på din förmåga att hantera saker och ting på. Ju mer fokuserad och positiv du är, ju mindre plats kan de negativa energierna ta i ditt liv.

Jag kan se att du energimässigt denna vecka kommer att känna dig osäker och lite ängslig och rädd. Då denna vecka verkligen präglas av känsliga energier astrologiskt sett så är det väldigt lätt att vi här låter våra känslor ta överhand och det kan då nästan kännas som att vi drunknar i våra egna känslor. Du kommer under denna vecka vara öppen och sårbar och blir då också lätt utsatt för manipulation och utpressning av olika slag. Kom ihåg att du kan inte ge andra kärlek förrän du först lärt dig att ge dig själv kärlek. Det kom väldigt starkt till mig nu. Detta vill änglar och universum tydligt förmedla.

Jag får också till mig att under denna vecka känns det viktigt att hitta någon slags utmaning i livet. Det känns lite som att du tycker att livet känns lite enformigt just nu och det kan lätt göra dig trött och lite apatisk. Försök att hitta motivation någonstans ifrån. Oftast behövs det inte så mycket för att vinden ska vända så att säga. För egentligen så är livet inte så trist som du tycker när du dimper ner i de mörkaste stunderna. Tänk istället på allt du åstadkommit hittills. Du äger en stor trygghet och visdom inom dig och egentligen så vet du det också. Du är bara onödigt hård emot dig själv. Detta kort är starkt knutet till jungfruns tecken astrologiskt sett och just jungfrun har vi ju som måntecken här i veckans läggning. Nästan alltid när månen befinner sig i jungfrun så kommer de här tvivelkorten upp i läggningen. Försök att känna dig stark och trygg i dig själv och låt jungfruns vindar blåsa förbi så att säga är änglarnas råd.

Här kommer det också upp energier  som står för uppvaknande. Det känns som att mitt i den här känslosamma stormen så finner du en styrka och en kraft. En aha upplevelse inträffar och plötsligt så bara vet du precis hur du ska hantera de problem du tampats med så att säga. Det är som att du har en inre röst som berättar för dig att du ska genomföra den där stora förändringen. Det är absolut ditt egna samvete som talar till dig men du måste förlåta och försonas med det förgångna för att sedan kunna gå vidare.  Under den här veckan kommer du att känna en hel del rädsla och osäkerhet, det är energierna som gör dig osäker men här står du också tydligt i ett vägskäl där det är tid för att fatta beslut. Tid för att fatta beslut om vad du vill med ditt liv och också kanske vad du inte vill med ditt liv.

Veckan startar med rädslor

Början av veckan präglas helt och hållet av jungfruns energier vilket syns väldigt tydligt i korten. Det är verkligen våra egna rädslor som styr allt och ingenting här i början av veckan. Du känner dig förmodligen trött, lite apatisk. Du försöker nog att lyssna på dina innersta tankar men du tycker inte att du får några bra svar och du är samtidigt skeptisk mot hjälp utifrån så detta faktum blir ett litet dilemma för dig kort sagt. Det du behöver nu är att lita mer på dig själv och att sluta mata dig själv med negativa tankar. Vänd om på den väg du vandrar på tankemässigt nu, gör om och gör rätt. Att månen kommer upp här i läggningen är inte konstigt alls. Månen är ju känsligheten själv och hela denna vecka är ju som sagt var oerhört känslomässigt styrd astrologiskt sett. Detta kort står också för hemligheter och råd kommer om att låta hemligheter komma upp till ytan istället för att gömma eller trycka ner de. Det är stor skillnad på att ha hemligheter som känns bra och roliga att undanhålla för någon en tid för att det sedan ska bli en rolig överraskning längre fram än att ha hemligheter som förtär oss och som gör att vi inte mår bra inom oss.  Lär dig att umgås med ditt mörker helt enkelt. Vi har alla människor något slags mörker inom oss som vi måste lära oss att umgås med och hantera. Att gömma saker inom oss och låtsas som att de inte finns är inget alternativ.

Här är änglarna tydliga. Se till att få en bra balans i ditt liv så kommer du att må bättre. Ta itu en gång för alla med de problem som finns. Se till att få en bra balans i din tillvaro så kommer resten på köpet så att säga.

Mittveckan fortsätter  med samma tema. Det vill säga känslomässiga energier styr oss mycket denna vecka och det faktum att energierna byter från jungfruns tecken till vågens tecken blir knappt märkbart känslomässigt eller energimässigt sett eftersom tecknen påminner om varandra i mångt och mycket. Det centrala kortet kommer jag såklart att presentera längre fram men jag vill redan nu berätta lite om just detta kort. Kortet har sina energier i saturnus i vågen. Saturnus är en väldigt stormig planet astrologiskt sett och vågen kliver vi ju in i här under torsdagen. Så vad vill då energierna berätta här. Jo änglarna vill verkligen berätta att de finns med oss här och de ser att vi har det jobbigt men det de också vill förmedla är att nu är det verkligen tid för att bryta upp med negativa mönster i ditt liv. Denna vägledning återkommer här nu om och om igen.  Så länge du tycker synd om dig själv så kommer du att sitta fast där du befinner dig just nu. Försök inte att undvika att ta beslut utan våga istället se vad du är rädd för och bestäm dig sedan för att gå förbi den rädslan.

Energierna som omger det här centrala kortet är mycket fina energi kort som bekräftar  för dig att om du litar på dig själv, din intuition och vilken väg som är rätt för dig då kommer energier utifrån och inifrån att smälta samman till ett och när allt kommer upp i ljuset så kommer du plötsligt att kunna se klart.

Oförändeliga energier

Jag har aldrig nånsin varit med om såna oförändeliga energier någon gång. Ja denna vecka kommer vi verkligen att utsättas för känsliga energier HELA VECKAN!! Jag vill än en gång påminna om att energibytena är små och typ nästan osynliga känns det som. Vi får även fortsättningsvis jobba i uppförsbacke så att säga och det kommer tyvärr att kännas som att någon stjäl din energi hela tiden.

Men om vi nu ska tolka helgens energier här och titta på de små förändringar som ändå sker här i helgbytet. Veckans energier har varit lite jobbiga på det känslomässiga planet och lite jobbigt är det ju såklart att de inte byter energi till en mer positiv och drivande energi här under helgen heller. Det är jobbigt att jobba i motvind men vi ska inte glömma bort att det faktiskt är nyttigt, lärorikt och att det ger oss mycket styrka också att inte få allt serverat på ett silverfat. Så håll ut! Jag har inte lagt någon läggning för nästa vecka ännu men jag har tjuvkikat på energierna och nästa vecka har vi kraftfulla energier med oss iallafall. Det känns tryggt. Här under helgen känns det mest som att vi får kompensera det negativa med någonting positivt. Det är så vi får lyfta oss helt enkelt. Åter igen så pratar änglarna om balans i livet. Mycket viktigt med balans i livet.

Varför kommer då de här energierna upp? Vad gör de för nytta? Ja det frågar vi oss ofta och vi människor tycker att det känns onödigt att vi ska behöva utstå dessa trista saker som drabbar oss på olika sätt. Jo de kommer till oss för att stärka oss faktiskt. Kanske inte att vi känner oss så stärkta just när det smärtar som mest men när vi väl tagit oss ur det jobbiga och faktiskt visat oss själva att vi klarar det mesta, ja då blir vi stärkta inom oss. De här energierna kommer till dig för att tvinga dig att rannsaka dig själv. Ta en tid av rannsakan och se över hur långt du faktiskt har kommit den senaste tiden. Om du funderar ett slag så har både positiva och negativa händelser lärt dig en hel del om dig själv. Du har fått en ny självinsikt helt enkelt. Det här är en period av testning. Energierna testar dig hur benägen du är att lyckas, hur viktig är din framtid för dig och vad är du beredd att offra för att nå himmelriket så att säga. Det här är en tid för beslut och när du väl tagit ett beslut så följs det oftast av lättnad. Det är hur som helst viktigt att göra ett val nu.

Korten temperance (måttfullheten) och Domen har kommit upp mycket i mina läggningar nu den senaste tiden så energierna manar verkligen på oss nu att det är dags att sluta vela och dags att ta beslut.  Du är just nu i en period där arbetsbördan känns tung och det känns som att det är uppförsbacke hela tiden. När man befinner sig i de här perioderna i livet så kan det kännas som att man knappt klarar av alla arbetsuppgifter som tynger ens axlar. Du känner dig förmodligen stressad och det kan kännas som att du tappat målinriktningen. I det här stadiet gäller det verkligen att du tar fram till starkaste energi och bara bestämmer dig för att inte kapitulera. Se till att rensa bland måsten där du kan rensa men se samtidigt till att behålla de delar som faktiskt gör dig glad och positiv. Ta hand om dig själv!  Var noggrann med att kombinera fart och fläkt med rofyllda stunder för själen.

Själv har jag fullt upp med det mesta just nu. Jobb av olika slag och samtidigt så ska den sociala samvaron klicka på olika plan. Inte alltid helt lätt att få att gå ihop. Men för min del så skulle jag aldrig klara detta tempo eller denna arbetsbelastning som jag befinner mig i just nu utan mina tränings stunder, utan mina meditations stunder, utan mina healingstunder eller utan mina promenader ute i friska luften. Jag hinner inte med så mycket annat just nu men jag har gjort mitt val vad som känns viktigast för mig just nu. Har ni gjort ert val? Om inte så är det dags nu.

Triologin

 

Det centrala kortet (två i svärd)

Inget centralt kort att önska sig direkt. Man vill ju att bra och härliga energier ska stråla ut över veckan men jag tror att ni redan förstått att veckan blir jobbig. Det känns lite här som att vi står i en “beredd på ställning” ständigt och det är inte lätt att försvara sig med ögonbindeln på minsann.  Men vad vill då energierna förmedla med att ge oss detta betungande kort som centralt kort. Jo att du är i ett bra läge nu för självinsikt. Du behöver var diplomatiskt och besitta förmågan att se saker och ting på ett objektivt sätt och det gör du nu. Val och beslut sker naturligt nu och energierna vill berätta för dig att du kan lita på ditt omdöme. Du tänker klart. Tro på det du känner och upplever hälsar änglarna.

Utgångskortet/lärdomskortet (fem i svärd)

Det här är ett stridskort och här vill änglar och energier verkligen bekräfta att vi under denna vecka lär oss massor om oss själva. Universum vill påminna oss om att solen befinner sig i Lejonets tecken. Nästa vecka går solen in i Jungfruns tecken så här pumpar energierna verkligen ur den sista kraften ur Lejonets energier. Åter igen berättar kortet att du under denna vecka befinner dig i frustration och rastlösa energier. Inget flyter på eller går lätt och detta gör att du känner dig oerhört begränsad. Fokusera nu på att gå åt rätt håll. Livet är alldeles för kort för att hinna vara bitter. När energierna känns så här jobbiga så ska vi komma ihåg att det är då vi ska ta fram den där sista gnistan av envishet. Kom ihåg att nästa veckas energier är starka och mäktiga på alla sätt och vis. Sen hoppas vi att även korten ska leverera mycket styrka och återhämtning så klart.

Det dolda kortet (eremiten)

Så passande att detta kort kom upp här nu inför nästa vecka. Eremiten är självinsikten själv. Här vädjar verkligen energierna till oss att gå till vårt innersta jag, vår egen magkänsla och vår egen insikt. Vi lyssnar alltför ofta på andras råd och andras självinsikter men bara för att en sak känns rätt för en annan person så är det alls inte säkert att den känns rätt för dig. Så lyssna till DITT innersta jag och arbeta efter DIN självinsikt så kommer du också att må bra. Kom ihåg att alla svar du önskar finns inom dig själv. Andra människor kan absolut så frön inom dig men det är du som avgör vad som känns rätt för dig. Din självinsikt styr allting som kommer i din väg.

Ha nu en fin vecka allihopa och kom ihåg att den blir vad vi gör den till. Själv tänker jag bara ta mig igenom veckan. Har mycket jobb och mycket att göra men så betungande som energierna vill påskina känns det dock inte i dagsläget så jag tänker ta en dag i taget och fånga de positiva bitarna så kommer nog allt att gå bra tänker jag. Nästa helg blir visserligen hektisk på förhand men jag får planera den väl och njuta av de godbitar som bjuds så att säga. Jag och min dotter har äntligen fått ihop ett gemensamt spinning pass på Actic där hon arbetar och tränar så det ska bli kul att avsluta helgen med lite extra energi så att säga. Och som sagt, jag har inte lagt energierna för vecka 33 ännu så jag vet inte hur veckan ser ut men astrologiskt sett så ser de fantastiska ut så känslan för veckan är iallafall bra. Den kan inte bli tuffare än denna vecka iallafall känns det som.

Ha det gott allihopa

Kramar Annehlie