Änglarnas vägledning

Änglakort för denna vecka! Vad säger de?

Bestämde mig för att komplettera denna vecka med ett par budskap

Har ni saknat mina änglakort? Här kommer de i så fall som en liten extra present från mig denna vecka. Veckans energier bjuder ju på goda vibrationer denna vecka och änglarna försöker ju verkligen ge oss en skjuts framåt. Men trots de fina och varma energierna som boostrar oss ordentligt så känns det som att en ganska stor dos ambivalens omger oss fortfarande. Du vet vart du ska men är du stark nog att tampas mot 100 lejon just nu? Är du redo att slåss för din framgång och dina val? Är du helt ett med dig själv? Är du 100% i samklang med dig själv?

Änglarna meddelar att du inte känns riktigt redo ännu. Det fattas en liten bit till innan du byggt färdigt ditt självförtroende och din styrka att stå upp för dig själv. Men du är nästan där så betvivla inte om du kommer att klara det. Du behöver bara finna det där sista modet och den där sista pusselbiten i pusslet. Då kommer förändringstider att blåsa. De kommer att blåsa omkull allting i din väg och öppna vägar som du aldrig förr vandrat på och en helt ny värld kommer att öppna sig framför dina fötter. Men just nu bör du avvakta. Vänta in modet och styrkan. Ligg lågt just denna vecka. Dock betyder inte det att du inte ska jobba för din framtid. Fortsätt att drömma och jobba på dina drömmar.

Varm kram Annehlie