veckans energier

Jag tror minsann att energierna retas lite med oss.

Eller så vill de bara förbereda oss och göra oss starka i oss själva.

Välkomna till energierna för vecka 23.

ÄNTLIGEN så verkar det som att sommaren har kommit. Hoppas den har kommit för att stanna också.

Från och med vecka 25 så kommer veckans energier i denna tappning att göra ett sommaruppehåll till vecka 35. Anledningen är att läggningarna tar oerhört mycket tid av mig och dels  känner jag  att jag nu är i stort behov av lite semester och dels så behöver jag lägga i en högre växel och koncentrera mig mer intensivt på min utbildning till medium och de sittningar och seanser som jag behöver fokusera på.

Jag kommer även att fortsätta med tarotkunderna men jag hinner helt enkelt inte med både min mediala utbildning och dess uppgifter, mina tarotkunder och min blogg utöver mitt ordinarie arbete som sjuksköterska så nu är det dags för bloggen att stå över en sommar. Men lugn allihopa. Jag kommer inte att överge er helt. Jag kommer fortsatt att lägga veckoläggningarna och snabbtolka de i en kortversion här ute en gång i veckan (jag är ju själv i behov i min vardag av att veta hur energierna ser ut för veckan).

Jag kommer även att bjuda er på lite annan mixmatch av överraskningar emellanåt när tid, möjlighet och lust finns. (Det kommer väl kanske någon regnig dag då och då också). Vad denna mixmatch kommer att bestå av är inte hundra klart ännu även om idéer finns men jag hoppas och tror att ni kommer att bli nöjda med sommarförändringen. Jag har jobbat på denna idé ett tag så det är inget snabbt beslut som är taget när det gäller bloggförändringen.

Jag kommer även att bjuda på lite personliga sommarbilder från min sommar med reducerad blogg så ni ser vad jag sysslar med på min långa blogg semester. Så håll utkik här ute på bloggen om ni är nyfikna för jag kanske inte länkar alla inlägg jag gör. Men jag vill önska alla en jättefin sommar 2021 och som sagt var, även nästa vecka kommer veckans energier ut i vanlig tappning.

Mån tolkningarna kommer att ta total semester mellan vecka 25-35. Jag kommer att avsluta med fullmåneläggningen vecka 25.

Positivt är att ni som väntar på era sittningar nu kommer att bli glada och under sommaren kommer jag även att ha några gruppseanser. Jag vill tacka alla mina fina läsare av denna blogg och hoppas ni hänger med mig även under sommarens kortversioner och annars väl mött i höst igen.

Men nu till veckans läggning.

Det märks i veckans läggning att svärds drottningen låg som dolt kort förra veckan som en liten hint för denna vecka då det ligger svärdskort i alla tre veckodelarna denna vecka. Det är dock främst i energierna som kommer utifrån sett som svärdenergierna lyser igenom. Inombords känns det tryggt och säkert.

Astrologi

Astrologiskt sett så ligger månen kvar i oxens trygga famn här i början av veckan vilket känns skönt. Stjärntecknet oxen är expert på att hitta det inre lugnet och bibehålla balansen i livet när livet stressar på som värst.

Under mittveckan kliver månen in i tvillingarnas tecken och under torsdagen har vi även en nymåne i tvillingarnas tecken. Här blir energierna mer lättsamma igen och kommunikationen flödar så om saker och ting stod mer still i början av veckan när oxen med sina mer principfasta regler bestämde över ödet så att säga så blir vi här väldigt flexibla och kommunikativa. Här har vi plötsligt lätt att sätta oss in i olika situationer. Tvillingen är väldigt social och ser till att vara där det händer saker så ofta som möjligt. Tvillingen intar också gärna en central plats där hen syns och hörs. Uppstår en central plats så intas den snabbt om en tvilling finns i närheten. Så här är energierna snabba och kommunikativa. Det vi vill ha eller det vi vill nå ser vi till att nå här. Här går ingen tid förlorad att komma framåt. Men nu till energierna.

Stress kontra balans

Svärds drottningen låg som dolt kort förra veckan ja. Ja den här veckan gäller det verkligen att ta fram svärds drottningens egenskaper i sig själv skulle jag vilja påstå. Här gäller det att tänka klart och ha en tydlig plan framåt. Svärdsdrottningen är mogen, självständig och vidsynt och hon är inte rädd för att säga vad hon tycker och tänker och hon analyserar fritt utifrån detta forum. Hon är klok och rättvis men  kan även ha en vass tunga. Vad vill då energierna säga med detta kort som det dolda kortet förra veckan. Jo att vi bör plocka fram denna drivna drottning i oss om vi ska rida igenom de stormar som kommer denna vecka.

Veckan börjar lite oroligt med kniven mot strupen men det är du själv som skapar situationen. Det är du som skapar de stressiga stunderna och det är du som låter ditt hjärta rusa fortare än nödvändigt. Ta dig samman istället och låt det lugna och innerliga i dig bana din väg framåt. Du besitter en stor dos av inre visdom och ibland känns det som att du tappar fotfästet lite på din väg framåt. Men lugn. Jag ser också att du har en otrolig balansförmåga så det finns ingen anledning att oroa sig egentligen. Inom dig befinner sig balanserade energier och jag kan också se att den här veckan ger dig stora möjligheter att fira stort då du lämnar en hopplös situation bakom dig. Energierna som blåser över dig utifrån sett är fortsatt tuffa och du kan nog känna dig lite tilltufsad stundvis men gå bara till ditt innersta lugn och se förändringarna som något positivt även om  de inte riktigt hamnat på plats än så att säga, så blir allting bra i slutänden. Den här förändringen som du befinner dig i just nu är alldeles nödvändig och väldigt positiv för dig på sikt. Du har faktiskt väntat på den här förändringen.

De här energierna startar i början på veckan och eskalerar i mitten av veckan men anledningen till att de eskalerar är att du faktiskt visar upp en sida av dig själv nu som inte är självömkande utan snarare fylld av självkänsla och självförtroende. Detta kan ibland sticka i andras ögon, att du är beredd att stå upp för dig själv och det du själv står för, tycker eller behöver. Energierna visar att du är på väg upp från ett bottenläge mot oanade höjder energimässigt. Det känns positivt för dig men det är inte alla som gillar läget lika mycket som dig. Stå på dig och håll ut! Firarkortet ligger här på det känslomässiga planet så det finns absolut ingen anledning att backa från det du har bestämt dig för. Det viktigaste för dig att komma ihåg är att du inombords besitter en enorm styrka av fin balans. Du är i ett stadie där du överväger en massa olika möjligheter och där du också accepterar förändringarna som pågår inom dig själv och runtomkring dig. Att sitta stadigt och behålla lugnet även när energierna omkring dig piskar på dig är nu oerhört viktigt. Följ vågornas lugn som en kork som guppar på vågen och följ vågornas rörelse så kommer du att finna stranden och lugnet längre fram på vägen.

Det blir också väldigt tydligt att du måste sluta att lösa ändar på garn nystanet för när du bara löser ändarna så finns garn nystandet kvar så att säga. Du måste omorganisera och hitta en helt ny strategi. Acceptans och tålamod kommer åter igen upp som två viktiga delar i förfarandet och att lita till din inre visdom och din inre förmåga. Var inte för försiktig med att ändra på vanor och acceptera det nya. Förändringar kommer att hjälpa dig framåt på vägen så de är välkomna.

Vidare visar energierna att trots att det stormar rejält omkring dig här, och det finns absolut stunder när du känner dig helt tom och slutkörd på energi, så äger du en stark framåtanda här som tar dig över berg och ner i djupa dalar på ett lättsamt sätt. Du känns seriös i ditt sätt att gå framåt nu och då samarbetar också energierna väl med dig.

Veckans budskap

Åh vilka härliga budskap!!! Och vad skönt att få sådana här enormt värdefulla budskap som en bekräftelse just en sån här vecka då det stormar lite extra. Men veckan visar inte bara på storm utan även på framåtanda, jobbiga saker som du lämnar bakom dig. Även sådant som egentligen fungerar dåligt kan kännas jobbigt eller bittert att lämna bakom dig men när du samtidigt ser den där ljusstrimman av hopp och en ny värld som uppenbarar sig längre fram på vägen så känns ändå det som händer just nu så rätt. Och att då dessa fina budskap kommer som fin vägledning på vägen från änglarna…tack tack fina änglar!

Stora förändringar är på ingång och det är positiva och glädjande förändringar.  och ärligt talat så skvallrar budskapet här om en pånyttfödelse. Det är som att du plötsligt fått en chans att omvärdera livet. Energierna skvallrar för oss att vi har en helt underbar tid av positiv energi framför oss.

Ta nu vara på de fina budskap du får här så kommer även denna vecka att bli fantastiskt fin ska du se. Allting handlar om hur vi hanterar energierna. Hanterar vi de på rätt sätt så blir allting enklare.

Spännande vecka trots allt.

Vi ses på fredag igen och glöm inte nymåneläggningen på onsdag (den sista nymåneläggningen för sommaren).

Kram Annehlie