veckans energier

Fyra Ess i veckoläggningen! Den här helgen ser jag verkligen fram emot!

I LOVE THIS WEEK!

Vi har en fantastiskt fin helg framför oss nu. Jag vet inte när jag kände en sådan inspiration sist och jag vet knappt om det någonsin hänt att jag fått upp tre Ess i en veckoläggning. Om man räknar med det dolda kortet som var med som dolt kort förra veckan så är alla fyra Essen med och det har iallafall aldrig någonsin inträffat förr. Jag återkommer om vad så många Ess står för.

Men vi startar som vanligt med den astrologiska delen.

Astrologi

Som jag sagt tidigare så gick ju månen in i vädurens tecken redan under torsdag kväll så ni har säkert redan börjat känna av dess positiva vibrationer och nu under helgen så är det som att dessa energier går upp i spin och gör volter av lycka. Så härligt! Det här behöver vi verkligen nu efter de tuffa energier som ägt rum tidigare. Att väduren är snabb och vill framåt på snabbast möjliga sätt det vet vi ju alla redan men månen i väduren är också så pass orädd av sig att sånt som andra tar omvägar kring för att undvika trubbel skulle aldrig falla månväduren in att göra. Månväduren satsar alltid stort och vinner oftast alla fighter. Så att vi har månväduren med oss här i helg energierna och dessutom tillsammans med en massa Ess. Ja det kan ju inte kännas annat än toppen. Här föds en kämparglöd som är maximal verkligen. Här är vi drivna av framåtandan och ingenting som någon annan säger eller gör kan få oss att ändra kurs eller riktning.

Under söndagen sen kliver månen över i oxens tecken och då gör vi inte mer än vi behöver (och det kan vi behöva efter vädurens oerhörda driv) men vi kommer ändå framåt då månen i oxen har ett enormt fokus och är enormt klipsk och snabb i sina tankar. Månoxen är också expert på att värna om sina känslor och släpper inte in vem som helst i sitt innersta hjärta. Det kan vara både positivt och negativt. Positivt är att månoxen fungerar som en skydds sköld för att bli emotionellt utsatt på ett negativt sätt. Negativt är att månoxen kan göra oss okänsliga för andras känslor och tankar.

Tre Ess + Ess som dolt kort förra veckan

Det är nästan magiskt. Som dolt kort förra veckan hade vi ju som sagt var Ess i bägare. Detta gav oss starka vibbar om att en tid av ny känslomässig resa startar denna vecka. Det kändes ju väldigt bra och hoppfullt inför denna veckas läggning. När jag sedan gjorde läggningen för denna vecka så kom först Ess i stavar upp som centralt kort. Wow tänkte jag. Bara det var ju magiskt. När jag lägger nästa kort så är det kortet Ess i svärd. Svärds sviten är ju en svit som mestadels står för lite kaotiska och jobbiga energier men det finns några få guldkort i svärds sviten och Ess i svärd är definitivt ett sådant guldkort. Herregud tänkte jag och kände mig oerhört positivt inställd till helgen på förhand. Då inträffar det fantastiska, veckoläggningen avslutas med det fjärde Esset. Jag bara satt där och tänkte “vart ska denna helg ta vägen med oss”.

Ess i stavar står för drömmar och visioner (kommer att berätta mer om det i triologin sen). Ess i svärd  står för mental klarhet och inspiration. Det är ett oerhört positivt kort för här föds det ideér om hur du ska kunna förverkliga dina drömmar och visioner. Det är inte omöjligt att du vaknar en morgon under helgen och känner att du plötsligt bara vet på vilket sätt allt ska ske. Som en oppfinnarjocke  som grunnat på något länge och plötsligt så ramlar poletten bara ner. Den känslan får jag.  Här är du redo att fatta viktiga beslut och framgångarna kommer trots hinder så att säga. Här plockar du fram kampviljan och du har maktens triumf på hand och sist men inte minst, du belönas med en stor dos vilja här.

De här tre Essen avslutas sedan med det bästa Esset av alla, mynt Esset. Att få mynt Esset så här i en läggning symboliserar stor rikedom och framgång i både det yttre och inre. Kropp och själ mår bra här och du känner att just nu lever du ett bra liv, ett framgångsrikt liv. Det är här du får belöningen för dina tidigare handlingar . Det du har sått tidigare börjar nu att växa helt enkelt. Inte alltför sällan så kommer det in pengar på något sätt när det här kortet kommer upp. Det kan också betyda att en tidigare investering lönar sig på något sätt. Det kan också ha med hälsa eller andra praktiska saker att göra. Men hur som helst, en sak är säker. Dessa 4 Ess står definitivt för en ny början på något bra och framgångsrikt och det kommer att ge dig en varm och skön känsla i hjärtat.

Det näst sista kortet som ligger med i helgens energier står också för förnyelse och förändring så det är verkligen förändringens vindar som blåser här. Svåra och avgörande beslut tas och någon slags frigörelse sker också. Här under helgen kommer ordet “resultat” upp tydligt. Viktiga beslut kommer att tas här under helgen angående vart din nästa destination är. Men kom ihåg att det är positiva vindar som blåser nu så våga och vinn.

Triologin

Det centrala kortet 

Att Ess paraden startar med Ess i stavar som centralt kort är ju verkligen helt fantastiskt. Detta är verkligen ren energi i dess starkaste form som blåser ut sin energi över hela veckans övriga energier. Detta betyder att vad som än händer eller hur du än känner och mår under veckan så kommer du att ha en enorm handlingskraft och tro på dina drömmar och visioner under just denna vecka. Om det känns lite motigt någon gång under veckan så jobbar du bara lite hårdare och du kommer att se precis alla framsteg som framgångar och du kommer att ha en otrolig optimism med dig under veckan när du har dessa energier med dig som en central energi.

Utgångskortet (lärdomskortet)

Detta kort står också för drömmar och visioner.  Det energierna berättar här är att det kommer att komma meddelanden eller budskap. Pagen symboliseras av fiskens tecken och som ni minns så hade vi  månen i fiskens tecken i början av veckan och då var vi också mer trötta och sårbara än här i slutet av veckan. Du befann dig också då i ett mer drömskt tillstånd där du väntade in medmänsklig hjälp eller möjligtvis något mirakel av något slag. För i början av veckan var verkligen energin på noll. Det energierna vill att vi ska ta lärdom av här är att du kommer ingenstans med att kapitulera eller genom att stå och vänta på din tur. Du måste hela tiden se till att ta dig framåt även om det sker med små steg. Det kan också vara så att du träffar på en person i ditt liv här som står för en ny förälskelse som i så fall till sin personlighet är lite tyst och blyg och kanske lite blek i dina ögon. Gå inte förbi den personen i så fall. Ta reda på vem han är. Hon eller han kan vara pusselbiten i ditt liv.

Det dolda kortet (berättar om nästa vecka)

Detta kort handlar om att vara objektiv och att ha ett klart tänkande.  Att vara både klok och rättvis samtidigt är inte alltid så lätt så det blir en liten utmaning till oss att ta med oss in i nästa veckas energier. När man har drottning i svärd med sig så räds man ingenting. Man är klok och förnuftig men också kall och ärlig på så sätt att om något behövs att sägas så sägs det bara utan några krumelur svängar att kringgå. Kort, rakt och koncist helt enkelt. Sådan är svärdsdrottningen och hon symboliserar energierna starkt för nästa veckas energier. Oj oj oj. Vart ska nästa vecka ta vägen med oss! Men det känns positivt. Det känns som att du är stark här och du bryr dig egentligen inte så mycket om här om någon snackar bakom ryggen på dig eller inte. Huvudsaken är att du vet vart du står någonstans. Och det vet du.

Budskapskort från magical message

Änglarna kunde inte ge oss ett mer passande kort. Självsäkerhet. Ta fram din självsäkra sida och tro på dig själv och dina framgångar. Tvivla inte på dig själv en sekund. Här kliver du fram som ditt renaste jag och säger JA till livet. Det vill säga, du säger ja till allt du verkligen vill säga ja till men du säger också nej till allt annat oviktigt som du inte vill säga ja till. Stå upp för det du tror på och rid på den euforiska vågen här under helgen. Fyra Ess i veckoläggningen och alla Essen knutna till helgen. Sug på den karamellen.

Ha en super duper helg nu.

Kramar Annehlie