veckans energier

Sommaren har kommit och det känner energierna av också : )

Jag förstår nu varför Ess i bägare kom upp som dolt kort förra veckan. Denna vecka andas magiskt mycket NYTT.

Hej på er kära vänner. Jag vill börja med att tacka er alla som läser mina energier för alla era fina responser som ni lämnar. Jag läser alla och det värmer mitt hjärta när ni delar med er av era egna reflektioner emellanåt. Det är så spännande det här med hur himlavalvet med alla astrologitecken och månar samarbetar med energierna i luften. Att ha lärt sig att kanalisera dessa energier med hjälp av tarotkortleken ser jag verkligen som en fin och vacker gåva från änglarna. Tack änglarna för den gåvan! Jag vill även passa på att tacka för den fina feedback som jag fått från er kunder som jag lagt läggningar på. Det är absolut inget krav på att lämna feedback och inget som jag förväntar mig eller kräver men det värmer alltid hjärtat de gånger feedback kommer. Har fått feedback både i anslutning till läggningen och flera månader efteråt och det är såklart oerhört uppskattat från min sida. Till er som tålmodigt väntar på era läggningar så vill jag bara säga “håll ut”. Jag ligger efter tidsmässigt och har en del kunder på kö men jag tänkte försöka jobba ikapp lite under min semester som infaller om några veckor. Jag har inte glömt bort er.

Nu till veckans energier.

Astrologi

Idag blev läggningen väldigt tydlig att månens placering spelar stor roll. Här i början av veckan så har vi månen kvar i vattumannens tecken så fokuset finns absolut kvar och även viljan och till viss del kraften att förändra saker. Men veckan som gått har präglat oss. Den var ganska jobbig och krävande och gav oss många uppvaknanden och det är nu det kommer ikapp oss så att säga. Under tisdagen kliver dessutom månen in i fiskarnas tecken och det gör ju inte saken lättare för oss direkt. Fiskarna är ett känsligt tecken så här blir vi oerhört sårbara och om vi då redan från start är lite omtufsade efter en tuff vecka så har vi svårt att rusta oss mot de känslorna som överväldigar oss här. Det speglar sig i energierna också så var lite förberedda på detta om ni skulle känna en tagg av sårbarhet inom er här  första delen av veckan.

I mitten av veckan vänder det dock och här lägger vi verkligen sårbarheten på hyllan när månen kliver in i vädurens tecken och som ni säkert vet vid det här laget så är det ju en väldig fart på väduren. Dennes framåtanda är outstanding skulle jag vilja påstå och det syns även tydligt i energierna. Wow vilket avslut på veckan vi får vill jag bubbla lite om redan nu. Men nu till starten på veckan.

Vi är lite tilltufsade efter förra veckans lärdomar

Förra veckan berättade mycket om att hämta kraft ur dig själv. Kraft att ta dig igenom veckan och kraft att göra förändringar. Den här urkraften som du faktiskt fick ta fram ur dig själv förra veckan har sitt pris så att säga. Här i början på veckan känner du att du är lite loj och lite trött på att hela tiden finna kämparglöden. Så du sätter dig gärna ner under trädet och tycker lite synd om dig själv ett tag alternativt bestämmer dig för att avskärma dig från andra människor en stund för du orkar inte med att ta några fler beslut just nu. Du känns iallafall mättad och lite trött. Men energierna utifrån pockar på och ger dig ingen rast och ingen vila så att säga. De energierna berättar för dig att du har kommit långt på din väg och du har avslutat en epok i ditt liv och det är nu dags att kavla upp ärmarna och ta nya tag. Och då kan du inte sitta vid trädet och vila eller deppa. Kom igen nu och drick av livets vatten och ta hjälp av ekorrens egenskaper och samla ny kraft och ny energi inför framtiden. Och framför allt. Tro på dig själv! Det är en mycket viktig egenskap.

Det blir också väldigt tydligt här att dolda krafter hos dig vaknar till liv och genom att erkänna dessa krafter hos dig själv så frigörs ännu mer kraft och energi. Det kan kännas nytt och ovant  för dig att besitta dessa krafter plötsligt men de är oerhört välkomna. Tidigare har du medvetet eller omedvetet försökt att tränga undan dessa känslor och det är då som rädslan har översköljt dig istället men nu finns ingen väg tillbaka till feghet eller svaghet. Nu växer du styrkemässigt och maktmässigt. Du tar här makt över ditt eget liv vilket känns oerhört stort och mäktigt men också väldigt nytt för dig. Förlita dig nu på den inre vägledning du får. Det som händer inom dig och omkring dig just nu är kanske ingen qvick fix men du kommer att vara oerhört stolt över dig själv längre fram på vägen. Heja heja! Kämpa på!

Månen i fiskarna har dig i sitt grepp

Du får inte glömma bort att månen befinner sig i fiskarnas tecken och styr dig ganska mycket känslomässigt faktiskt. Så det är lätt gjort ibland att du kan tappa fotfästet lite emellanåt och sluta tro på dig själv. De inre energierna berättar om just detta. Att det ibland kan kännas som att du ger upp, lägger dig ner på marken och bara väntar på att någon ska plocka upp dig där. Glöm då inte att det är bara du som kan göra kraftinsatsen och resa dig upp av egen kraft och när du bestämmer dig för att trotsa fiskarnas känsliga natur och istället ta hjälp av inträdet i vädurens kraft redan här så kommer starten på veckan att bli mycket lättare att handskas med.

Jag ser att många saker från ditt liv poppar upp här, nostalgiska minnen som berör och rör om i grytan och det kan göra nog så ont att genomleva de igen så att säga. Eller kanske det är så att människor från förr dyker upp och rör upp minnen och får dig att tappa fotfästet för en stund. Glöm inte att ta del av kattens förmågor – att ha möjligheten att leva sju liv minst. Katten går sin egen väg och ingen annans. Katten är din vän om du är dennes vän. Katten tar egna beslut och lever ingen annans liv och katten hittar alltid hem vart än i världen den befinner sig. Så ta del av kattens egenskaper vill jag skicka med dig. Och se med ett barns ögon på de nya möjligheter som kommer att bjudas på längre fram i veckan.

Vi välkomnar vädurens intåg

Månen i väduren i mittveckan gör oss gladare, starkt rustad inför framtiden och här har vi nu lyckats tanka vår rolls royce fulltankad så att bensinen ska räcka veckan ut och det kan vi behöva för här tar energierna fart ordentligt kan jag säga. Här osar det av ny energi. Ess i stavar står verkligen för nytändning på alla fronter. Kortet är också starkt knutet till vädurens tecken så det symboliserar ju bara ännu starkare vilket driv vi faktiskt har här. Detta kort är det högsta energikortet efter tarotkortet solen så att få detta kort i denna veckoläggning. Jag säger bara WOW! Här tar vi bort all negativitet och alla blockeringar. Du vet vilket mål du strävar emot. Se till att ha det målet tydligt framför dig nu och sen bara kör du. Förvandling och förnyelse är de två ledorden här.

I går när jag hade varit hos min frissa som befinner sig 5 mil bort (ja jag åker faktiskt 10 mil tur och retur till min frissa för ingen är som hon. Jag vill inte ha någon annan) och efter det så skulle jag vidare på ett spinningpass som var mycket viktigt för mig då min spinninginstruktör körde sista passet innan hösten då hon kommer att befinna sig på Gotland i sommar. Så jag körde järnet dit. Först hem och kastade om till träningskläder och kom typ springandes med skorna i handen ner till spinninglokalen. Jag var andfådd och kanske inte optimalt förberedd på passet varken uppvärmningsmässigt eller kostmässigt. Men jag körde passet fullt ut med ett inre fokus som jag knappt trodde var möjligt under 60 minuter. Den sista låten var en snabb låt med lätt motstånd där vi fick spinna ur benen ordentligt i refrängerna och benen gick som trumpinnar.

Vad vill jag då säga med att berätta om detta spinningpass. Jo jag får verkligen upp paralleller med de energier som startar upp här under mitt veckan i vädurens kraftrum. Från en hopplös situation av tidsbrist så fixar du det som kommer. Du tar hjälp av vädurens driv inom dig och med spinningpassets historia i bakhuvudet så sätter du dig upp på dina höga hästar och bara trampar på och bara kör och emellanåt går det med rasande fart. Eteråt känner du dig så nöjd med dig själv. “Yes! I did it!”

Du besitter ett självförtroende här också och det nya lockar dig verkligen. Någonting har absolut uppnåtts och avslutats här och du känner dig nöjd med dig själv. Nu är det dags för dig att gå mot förnyelse och kreativitet. Med varje uppgift kommer även energin att klara av det. Så kör på nu hälsar änglarna dig.

Veckans budskap

Veckans budskap handlar om att du är precis mitt i en utveckling och när du utvecklas så behöver du också mer information på vägen framåt. Dels för att ta dig framåt men också för att kunna ta de rätta besluten. Du kanske upplever att du redan har tagit ett stort beslut men det kommer att komma många fler beslut att ta ställning till under vägen och där är det väldigt viktigt att inte bara gasa på utan att stanna upp, ta reda på mer information innan du slutligen tar besluten. Jag får också upp att vi får upp många olika slags informationer från olika personer om olika saker. Ta inte ställning utifrån det du får höra från en eller flera personer. Ta reda på fakta och gå till botten med problemet så att säga innan du tar ett eget beslut.

Det kommer än en gång upp ett kort som  berättar om healingens verkan och jag kan inte prata mig nog varm om healing. För mig finns det ingenting som ger mig en sådan frid och ett sådant lugn i kroppen som just healing. Att kunna ta emot healing är som att andas in må bra energier. Efter en lyckad healing stund så känns huvudet lugnt från stressiga tankar och hjärnan känns städad brukar jag säga och det är så  skönt. På natten sover man som en prinsessa och jag upplever ofta att jag morgonen efter en healing stund har blivit mer klarsynt över beslut, delmål och mål i mitt liv. Så har ni inte provat healing så gör det. Själv är jag med i grupphealingen med Tony Sondered och Karin Winblad (lätt transhealing) varje onsdag kväll 21:15-22.00. De finns i olika andliga grupper här på fb. Man kan göra på olika sätt. Sitta upp eller ligga ner, ha andlig musik i öronen eller bara ha det tyst. Vi är alla olika med olika behov. Själv lägger jag mig på sängen med en filt över mig och med skymningsljus i rummet. Jag brukar ha ett elektriskt ljus på vid sängen. sen använder jag mig av detta andliga album som jag laddat ner på spotify.

Albumet är lika långt som healingen. Ligg ner, slappna av. Släpp alla tankar. Du ska inte tänka alls, bara slappna av och ta emot. Jag brukar ofta lätta från sängen efter ca 10 minuter och sen “vaknar jag” automatiskt när healingen är slut av pirr i fötterna som övergår i mjuk änglamassage. Ett litet tecken på att det är dags att vakna. Så är det för mig och min väninnan som jag har introducerat upplever samma sak. För vissa andra kan det vara så att man ser olika färger framför sig eller upplever andra saker. Gemensamt oavsett är att det är en skön och avkopplande stund för kropp och själ.

Ha nu en bra vecka och jag ser redan fram emot att bjuda på helgens energier. De ser fantastiskt roliga ut. Härlig energi väntar oss.

Kram på er allihopa

Annehlie