Inlägg

Mycket kan man göra själv men ibland är det skönt med hjälp.

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri.Stuga, Sjötomt, Sommen

Solens strålar som värmer och sommar känslor.

Nu kan man officiellt säga att sommaren står runt hörnet. Det blir lite speciellt den här sommaren med. I och med denna situation vi befinner oss i. Det kommer att bli att semestra mestadels hemma och runt ikring i Sverige. Det kan samtidigt vara rätt skönt att ta allt lite som det kommer och slippa all planering runt i kring. Bara ta dagen som den kommer och hitta på saker ut i från det.

Vistas på landet nära vatten och få ladda batterierna.

två utav våra nära vänner har precis köpte en sommarstuga nära vattnet med egen brygga. Så vi planerar att spendera mycket tid där ute med dom. Dom är i fullgång med renoveringen av stugan. Samt så behöver dom byta golv och det som går att rädda ska slipas och målas. Samt alla väggar måste målas och ett badrum ska göras.

Jag kom och tänka på hur mycket som måste fixas när man köper ett hus i det skicket.  Dem tycker att det  är roligt att fixa i ordning dessutom har dom tid att lägga ner på renoveringen. Dom har bestämt sig för att ta hjälp med dom större delarna som till exempel målningen och slipningen av golven.

Mycket kan man välja att göra själv men ibland kan det vara skönt med lite hjälp.

Dom kommer att ta hjälp av K3 Måleri som ha många bra tjänster att erbjuda. Dessutom har dom fast pris på deras offerter vilket känns tryggt för då vet man vad det kommer att kosta när allt är klart. Det är i sin tur gör det lättare att följa sin budget. Jag blev så sugen på att göra om här hemma när dom visade mig alla fina färger som dom valt ut.

Det är viktigt att allt blir bra från början så man senare slipper göra om eller att man känner att jobbet inte blev rätt utfört. Då kan det vara bra att anlita en firma som man kan känna sig trygg med. K3 måleri har kvalitets  garanti på deras arbeten. Vilket är ett måste i såna här lägen. Så vem vet kanske får mina väggar också sig ett lyft snart då jag har hittat min drömfärg.