veckans energier

En helg av eftertänksamhet och lite lugnet efter stormen.

 

Vi landar in i en helg av eftertänksamhet. Fundera nu över vad veckan har lärt dig och vilka lärdomar du tar med dig in i din nya framtid.

Hej alla fina vänner. Hoppas ni genomlevt veckan fint än så länge och att ni tagit vara på universums råd för att behålla lugnet inom er när stressande energier ramlat ner från skyn så att säga. Ju mer lugn ni lyckats med att plocka in i er kaotiska vecka. Ju bättre mår ni förmodligen just idag.

Astrologi

Nu går månen in i stenbockens tecken och här blir vi jordade. Moder jord förbarmar sig över oss nu och energierna lugnar därmed ner sig lite. Skönt. Det behöver vi nu. Här intar vi en mer sval och cool position och det känns åtminstone som att  känslorna är mer under kontroll här under helgen än tidigare i veckan. Organisationsförmågan kommer tillbaka och det blir lite mer ordning och reda på saker och ting igen. Men vi ska komma ihåg att det inte är någon quick fix som sker här under helgen. Under ytan virvlar det fortfarande omkring stress fyllda tankar och det känns fortsatt turbulent även under helgen. Men du har mer kontroll på turbulensen så att säga. Respekt är ett stort måste för en mån stenbock och om det är så att du under helgen råkar ut för någon person som beter sig respektlöst mot dig så kommer du att reagera starkt på det och den bestämda tonen kommer ingen att gå miste om kan jag säga.

Under söndagen kliver sedan månen in i vattumannens tecken och här landar saker och ting in bättre än tidigare. Saker och ting som skett under veckan och kanske sedan blåst upp mer till ytan och blivit mer klart under fredagen och lördagen. Ja dessa saker landar in här under söndagen och detta innebär också att du blir mer rationell och du finner lättare lösningar på dina problem vilket är positivt. Här finner du ett fokus på framtiden vilket gynnar dig mer än att fastna i det stressiga nuet.

Tarotkorten

Det som  veckan har bjudit på sitter fortfarande kvar som en vass tagg i dig men det som är positivt nu är att du kan särskilja det som skett från dina egna känslor och värderingar. Här tar du mer makt över dig själv och ditt eget liv igen. Ytterligare ett kort som har med samhällets moral, lagar och regler dyker upp. Flera sådana kort har dykt upp här under veckan så det känns som att det är flera personer här som tampas lite med rättvisan och behöver förlita sig på att samhället gör sin insats så att säga. Om det här kortet står för personligheten hos den person som du lever tillsammans med eller dejtar exempelvis, iallafall så verkar det som att du har någon slags nära relation med den här personen på något sätt (det verkar vara en man) så bör du akta dig för den här personen då han har ett sätt att döma personer på lika hårt som han ger beröm. Det kan svänga väldigt omkring honom känslomässigt. Det är iallafall någon slags manlig makt som spelar in och som har dig i sina händer på fler än ett plan.  De här energierna är kalla och okänsliga och de tillför absolut inget bra för dig så se till att få de här energierna att försvinna illa kvick för de förgör dig bara mer och mer ju längre tiden går.

Men jag får också upp att du här under helgen kommer fram till viktiga insikter. Det är bra. Dessa insikter kommer att sätta bollen i rullning nu och det kommer att resultera i snabba beslut, snabba meddelanden och snabba förändringar. Det finns två femmor och två åttor här i slutet av veckans läggning.

Femmorna står för förändringar och utmaningar och i det här fallet så är utmaningarna mycket jobbiga för dig och belagd med hög stressfaktor men samtidigt är så är förändringarna mycket välkomnande och nödvändiga. Utmaningarna och förändringarna kommer både på ett intellektuellt plan men även på ett handlingsmässigt plan.

Åttorna står för nya perspektiv och resultatet av dina ansträngningar. Här blir resultatet väldigt bra. Du ser till att det universum utsatt dig för under veckan och kanske även under tidigare veckor blir en skjuts framåt för dig och det som hänt dig ger dig här kraft och energi att ta dig vidare och du jobbar på i det tysta fast besluten att lyckas helt enkelt.

Triologin

Det centrala kortet – kejsarinnan

Det centrala kortet som blåser ut sin energi över hela veckans läggning denna vecka är det vackraste, det mest kärleksfulla och det mest växande kortet  av alla. Vad betyder då detta en sådan här turbulent vecka. Jo dessa energier är en gåva från änglavärlden kan man säga. Just denna energi kommer att hålla dig i handen under hela veckan och den kommer att ge dig kraft och styrka att växa i dig själv. Den kommer att lära dig och få dig att stå upp för dig själv och att lita på dig själv. När tiden är mogen ramlar frukten från trädet. Precis så är det för dig med. När du är färdig med att rannsaka dig själv, vända ut och in på dig själv så kommer du att inse att endast en lösning finns och i den lösningen finner du styrka och makt och stor kraft av kärlek och av mod. Allt det som händer under veckan har en mening och när tiden sedan är inne så väntar en stor, fin och vacker förändring i ditt liv.

Utgångskortet (lärdomskortet) – fem i stavar

Stridskortet. Det kortet står för alla stressande situationer som du hamnar eller har hamnat i här under veckan. Du har genomgått flera strider med dig själv. Både inre strider och strider med andra där du blivit tvungen att stå upp för dig själv. Striderna som du har vunnit är egentligen inga strider som gjort dig gott i hjärtat. De har varit tumultartade och jobbiga att ta sig igenom men du har iallafall tagit dig igenom de helskinnad och det bör du vara oerhört stolt över trots att känslan av att vinna känns mer jobbig än rolig. Men du vill såklart inte heller förlora. Så känslan är blandad. Det som lärdomskortet vill lära dig här är att ibland så måste du stå upp för dig själv och göra det som krävs även om det känns jobbigt och delvis fel. Men hur ska du annars komma vidare? Livet är inte enkelt och framför allt inte när jobbiga val måste tas. Men genom att göra de jobbiga valen och stå upp för dig själv så kommer du snabbare framåt på din väg.

Det dolda kortet – Äss i bägare

Här kommer det. Det vackra och fina kortet som verkligen ger oss hopp inför nästa vecka. Det här kortet är så vackert att man nästan börjar gråta och tänk att både kejsarinnan och Äss i bägare hamnade i samma triologi denna vecka. WOW! Jag har redan sagt det en gång och säger det igen. Allt som hänt och händer under denna vecka ger nästa vecka en mening. Nästa veckan föds det en ny känsla inom oss. En känsla av hopp och en känsla av att någonting nytt är på gång. Fyll den tomma bägaren med massor av kärlek och ny insikt och gå en helt ny framtid till mötes. Det vill universum och änglar skicka med dig denna vecka.

Vilket härligt avslut på veckan ändå. Här kommer sist men inte minst budskapskortet från macical message.

Budskapskort från macical message

Någon mer än jag som känner igen sig? Någon mer än jag som är ett kontrollfreak? Vi har fått så många nyttiga budskap under denna vecka känner jag. Idag kommer ytterligare ett viktigt budskap till dig. Gör det enkelt för dig och släpp kontrollen. Vissa saker kan vi inte kontrollera. De sker ändå, vare sig vi vill eller inte. Bästa sättet att rida igenom stormen är att följa vågornas rörelsemönster och att göra det på ett lekfullt sätt. Skratta dig igenom tumultet och framförallt, släpp kontrollen. När du släpper kontrollen så kommer du att upptäcka att saker och ting blir så mycket enklare att befinna sig i och då kommer du också att upptäcka att fler dörrar öppnas. “Easy does it”. Ett citat att verkligen ta till sig av.

Ha en lugn och skön helg nu och släpp kontrollen så kommer du att upptäcka att även en sådan här helg kan bli alldeles, alldeles fantastisk.

Vi ses igen på måndag.

Annehlie