Fullmåneläggningar

Fullmåne i Skytten

På onsdag har vi en fullmåne i skyttens tecken och den för med sig mycket spännande föraningar. Vi har ju sedan tidigare fått med oss oerhört mycket just från den här fullmåne perioden som sträcker sig fram till den 24 Juni. Det känns som att allting kretsar kring den här fullmånen nu och har så gjort en längre tid. Att den är betydelsefull är det ingen tvekan om.  Vi hade en så kallad supermåne den 27 April och nu har vi en supermåne igen den 26 Maj. Detta anses som väldigt speciellt och dessa supermånar hänger ihop och har mycket goda budskap och förhoppningar med sig i sin ryggsäck till oss människor. Och ni har väl inte missat de tidigare budskap vi fått i fullmåne och nymåne läggningarna.

Budskap 1 “Det är dags att göra sig av med negativ energi”

Fullmånen i skorpionen hade vi den 27 April. Alltså förra månaden, den supermånen hänger ihop med denna supermåne. Bara det är ju magiskt att just detta mån kort kommer upp här som en påminnelse till oss att den här perioden som är just nu är betydelsefull. Fullmånen i April stod starkt för ett avslut på någonting och budskapet som hänger ihop med detta avslut och denna supermåne som inträder nu på onsdag är tydligt. Vi har fått massor av sådana budskap under månaden som gått i de allmänna energierna men här blir det än mer tydligare. “Nu är det dags att ta bort allt negativt i ditt liv”. Det är dags att öppna upp för det nya positiva helt enkelt. Ta hjälp av fullmånen i skytten för både just fenomenet supermåne och att den ligger just i skyttens tecken ger dig en stor drivkraft på vägen. Skytten är optimistisk till naturen och om du nu tar draghjälp av supermånens krafter och skyttens optimism och drivkraft att vilja komma framåt. Ja då har du framtiden som en liten ask i din hand.

Budskap 2 “Förvänta dig stora och starka förändringar”

Magiskt. Exakt detta kort kom upp vid nymånen i oxens tecken den 11 Maj. Den berättade redan då om kraftfulla förväntningar och nu trycker den på larmknappen igen. “Big changes are on the way in”. Så var nu uppmärksam på alla tecken som finns för nu har du en enorm chans att få en rejäl skjuts framåt vart än du är på väg någonstans så att säga. Vi har i tidigare mån läggningar vid flera tillfällen fått upp budskap kring mån förmörkelsen som sagt att lösningar är inom räckhåll och Juni månad bär med sig budskap om att slutet på en tuff cykel närmar sig. Så ni som upplever att starten här på året har varit lite tuff. Håll ut. Förändringar är på väg. Positiva förändringar. Vi måste bara ha tålamod och vara uthålliga.

Budskap 3 “Du är bra nog att lyckas”

Fullmåne i jungfrun kom upp under mars månad med samma budskap och det känns som att den kommer att komma upp fler gånger här längre fram. Budskapet till dig är att “Du är bra nog” Vilken förändring du än är på väg att göra i ditt liv så är du bra nog att lyckas med förändringen. Tro inget annat och låt absolut ingen annan få dig att tro att du inte är bra nog att lyckas.

Jag är verkligen förväntansfull på fortsättningen nu. Ha en fin supermåne kväll. Här hos mig spöregnar det och har så gjort hela dagen så det ska bli intressant att se sen om månen visar sig när mörkret faller på. Men bara att veta att den finns där ger mig hopp.

Ha en fin kväll allihopa så ses vi på fredag igen.

Annehlie