Inlägg

Få koll på den nya ekonomin som är kryptovaluta.

Sponsrat inlägg i samarbete med Kryptovalutaguiden.

Bitcoin, Kryptovaluta, Virtuella, Pengar, Valuta, Mynt

Härlig fika och lärorikt möte med människor jag tycker om.

Man märker verkligen att våren hänger i luften. Det är så skönt att man kan röra sig mer ute nu en tidigare. Det är också skönt att man kan passa på att träffa nära och kära ute med avstånd och inte behöva vara rädd för att man ska smitta någon eller själv bli smittad. Träffade ett par vänner här om dagen och vi tog en fika ute i solen. Det var så himla härligt.

Vi hade några intressanta konversationer på den gräsplätten vi satt på med varsin filt. Solen sken och fåglarna kvittrade. Dessutom hade vi bestämt att vi skulle ha som ett litet knytkalas så man kunde dela med sig allt gott som hade bakats. Jag valde att baka en citronkaka och vilken succé det blev.

Få järn koll på tillexempel kryptovalutan bitcoin.

Ett ämne som kom upp var ekonomi och hur många som använder sig utav fonder för att få pengarna att växa men en annan väninna har fått upp ögonen för bland annat Bitcoin. Det finns så klart massvis med information om just detta. Det bara växer sig större och större för varje år. En sida hon vände sig till var kryptovalutaguiden för att få järn koll och se sina pengar växa. Där får man all hjälp man behöver som nybörjare men också som en erfaren. Man kan också som en kul grej följa alla kryptovalutor live. För att få ännu bättre koll på till exempel dina bitcoins.

Det är så spännande när man får lära sig nya saker som sedan blir till ett intresse om inte nu så kanske senare i livet. Är det inte så att vi människor ständigt strävar efter att få utforska och lära oss nytt. Det blev i alla fall en väldigt trevlig eftermiddag i solen med mina bekanta. Vi ses nog snart igen och diskuterar ämnet mer. för det var väldigt intressant och det finns så mycket att lära sig.

Om du någon gång har funderat över kryptovaluta och vad det är eller kanske vill bli mer insatt så kan jag rekommendera att du kikar in på deras hemsida för att få veta mer.