Okategoriserade

Du är redo för de förändringar som krävs är veckans budskap! Yes!

Denna vecka andas tydlighet

Återblick

Glöm inte återblicken. Starta gärna upp veckan med att repetera förra veckan och se vad energierna ville säga dig då och  utvärdera sedan hur du hanterade de budskap och den vägledning du fick.

Själv känner jag tydligt vad änglar och universum ville säga  just mig. Jag kämpar ständigt med att få ihop mitt liv kan man säga. Jag jobbar 90% som sjuksköterska på ett Bvc, jag studerar till medium vilket bland annat innefattar ett antal sittningar och flera seanser och en del teoretiska uppgifter också. Det tar tid. Framför allt om man är noggrann och petnoga och självkritisk som jag. Dessutom lägger jag säkert ner typ en arbetsdag i veckan på min blogg som är mitt lilla skötebarn och som jag faktiskt också älskar att jobba med. Förutom det så har jag som hobbyverksamhet att vägleda människor i tarotkorten med hjälp av änglar och universum. Så jobb upptar stor del av min tid. På den tid som blir över försöker jag att prioritera träning i form av spinning, mycket promenader och lite yoga om jag hinner med. En gång i veckan är jag med på grupphealing. Den står högst upp på min prioritetslista och i onsdags var det första gången jag helt missade den på grund av för mycket i huvudet helt enkelt. Mina sköldkörtelproblem som jag fick för ett par år sedan gör att jag inte längre kan köra ända in i kaklet vilket alltid varit mitt motto tidigare. Nu är känselspröten på sin vakt hela tiden och påminner mig ständigt om att sätta upp normer och gränser för att mitt liv ska bli ett fungerande liv. Jag får tänka om, tänka nytt hela tiden känns det som.

Så med det vill jag säga att fundera ett slag ni med vad änglar och energier hade för vägledning till just dig förra veckan. Vi fick en stor dos vägledning och en stor dos med lärdom förra veckan. Hoppas alla tog vara på den också. Men nu till denna veckas energier.

Astrologiskt sett

Under måndagen går månen in i Lejonets tecken. Eld betyder driv och bensin. Precis vad vi behöver nu efter förra veckans känslosamma vecka. Här slår levnadsviljan igenom, entusiasmen och ett litet rus av lyckopiller föds i maggropen känns det som. Alla eldstecken är drivna och vill framåt på vägen men Lejonet är det tecken som även är mån om att få med alla andra på vägen. Här är vi välkomnande och mån om andras behov också….så länge det sker på Lejonets villkor så klart. För samtidigt som Lejonet är väldigt mån om andra och väldigt överbeskyddande om de som står en nära så är de väldigt envisa och lite egoistiskt lagda.  Så häng gärna på lejonets idéer och ni kommer att bli belönade men kom inte med några egna idéer helst. Iallafall inte om det innefattar en förändring av det Lejonet tyckte först. Här är vi också självsäkra och modiga och vi tror väldigt mycket på det vi gör just nu.

Vi har Lejonet med oss väldigt stor del av första delen av veckan och inte förrän under torsdagen kliver månen över i jungfruns tecken. Detta medför inga större förändringar för oss mer än att det blir lite mer tydligt för oss att vi behöver ordentliga rutiner för att klara av saker och ting i vår vardag. Här blir det också mer tydligt att ett behov att “egentid” kommer, ett behov av att få vara ifred och tänka ut saker och ting på egen hand. Drivet finns kvar men elden har slocknat lite men den glöder fint fortfarande.

Mittveckan står väldigt mycket för kontrollbehov och det handlar inte bara om eget kontrollbehov, vi vill gärna ha kontroll över våra närstående också. Ja helst vill vi ha kontroll på allt och lite till men det vet vi ju att det går ju inte. Här kan det lätt bli så att målet döljs av en massa skräp som radas upp som hinder och då fastnar vi lätt i analyser av saker och ting och då blir vi rastlösa och oroliga och då sker ingenting positivt på vår väg. Men så länge vi befinner oss i stressfria situationer, får följa våra rutiner i lugn och ro så är den analytiska förmågan på topp och så även humöret.

Tarotkorten

Universum testar dig nu. Vilken nivå är du på och vilken nivå planerar du att nå?

Det är inte ofta det sker men jag kände direkt vad hela veckoläggningen ville säga på en gång. Det slog bara rätt ner som en blixt från en klar himmel. Och energierna spinner in sig i astrologins tecken så väl att det nästintill känns omöjligt att missa budskapet. I förra veckans dolda kort så fick du ett budskap om att det finns många olika val, att det finns en osäkerhetskänsla om vart du är på väg nånstans men att du bör gå till din inre box för att hitta lösningarna. De finns inuti dig och när universum anser att du är mogen för steg framåt så kommer också lösningarna. Man kan säga att den här veckan styrker detta budskap.

Du får en perfekt start på veckan här med en känsla av att du ändå har en plan om vart du är på väg någonstans och det är med en god magkänsla du startar veckan på. Här har du makt och förmåga att förändra saker och göra saker på bättre vis men samtidigt så är du beroende av ett bra flöde så saker och ting kan flöda fritt. Dessa flöden kan bara du själv skapa. Både tarotkorten och universum astrologiskt sett berättar också att förmågan att ge till nära och kära och att värna om nära och kära ligger oss varmt om hjärtat här. Här i starten på veckan känner du dig väldigt generös och engagerad.

Någonting mer som slår mig här är att det blir väldigt tydligt att du hamnar  i situationer där du behöver kompromissa och just precis nu när månen befinner sig i Lejonets tecken så blir det extra jobbigt att behöva kompromissa. Men det du bör komma ihåg är att det är när du kompromissar med dina egna sanningar som kompromisser blir dåliga och oftast är det när du försöker att kompromissa med dig själv som det inte blir bra. Om du exempelvis försöker att kompromissa med dig själv genom att inte ta ställning till olika alternativ, då kanske du blir ändå mer förvirrad och det kommer att ligga dig i fatet i slutänden. Om du inte är beredd att ta ställning här och nu så säg då istället att du behöver tid att fundera och ta sedan ställning till ett av alternativen. Det är viktigt att få känna att man är förvirrad och också få säga det då och känna det då men när du sedan väljer ett alternativ, låt då valet vara kristallklart.

Universum kommer att testa dig på alla sätt och vis denna vecka och detta lilla dilemma kommer tyvärr att föda en del stress inom dig, framför allt kanske när månen kliver in i jungfruns tecken. Det ligger som ett omen över dig nu att saker och ting måste bli gjorda och det kanske känns lite som att tiden rinner ut i sanden. Energierna berättar om tre olika nivåer av medvetande.

När du befinner dig i nivå 1 så är energin lite långsam och självbelåten. Du nöjer dig med att allt är status quo. Det kan då kännas som att allt är ok men i själva verket så bryr du dig så mycket om vad andra tycker och tänker så att livsenergin går på sparlåga.

När du befinner dig i nivå 2 så inser du att du missat livet och det är också här som du börjar säga nej till krav från andra. (Där kan jag nog känna igen mig själv just nu och jag befann mig länge i nivå 1)

När du befinner dig i nivå 3 kommer ditt sanna jag fram. Inte fogligt, inte rebelliskt. Här är du spontan och sann mot dig själv. Du går på din intuitiva känsla och utgår ifrån den. Om du känner dig osäker så säger du det och ber om att få vänta med svaret. Alla svar som du ger känns som det rätta svaret. Sen kan det ändå bli fel svar i slutänden men när du svarar känns det rätt.

Ditt inre vet mer än du tror

Om de yttre energierna kan vara lite eggande mot dig just nu, testar dig och ditt förtroende en hel del så vill jag bara säga att de inre energierna är lugn som en ko i spiltan. Inom dig vet du precis vad du vill, du vet egentligen exakt vad du vill med ditt liv men du tar dig bara inte tid att landa i känslan och att leva den känslan. Du försöker hela tiden kompromissa med dig själv istället för att leva känslan fullt ut och ta bort de triggers som förstör för dig mest och som ändå inte tillför något i ditt liv egentligen. Fråga dig alltid om du gör det du gör för din skull eller för någon annans skull. Inom dig finns alla svaren och om du bara lyssnar till din inre röst varje gång så kommer hela du att blomstra. Du måste bara släppa taget om det gamla och våga tro på dig själv.

En fantastisk vecka tycker jag att det känns som. Det känns som att många slags medvetande om oss själva föds här och det kommer att gynna oss på vägen framåt.

Nu till budskapskorten för denna vecka.

Budskapskort

Jag blir lika fascinerad varje gång över att universum prickar in budskapen så mitt i prick. Detta budskap kan väl ändå inte bli mer tydligt känner jag. Du är redo! Redo att göra de förändringar som krävs och kom ihåg att det är när du gör de förändringar du gör inombords som ger bäst utfall på utsidan. Det kanske är så att du står här ensam nu men åh vilken styrka och makt över dig själv som du utstrålar nu. Man kan riktigt känna hur du förmedlar känslan att “här står jag med universums krafter i min hand, beredd att ge mer av mig själv än jag nånsin gjort men absolut inte på några som helst premisser att kompromissa med mina egna sanningar. Behandla mig väl så behandlar jag dig väl. Ge mig lite tid så kommer jag strax med ett ärligt svar. Ge mig rikligt med kärlek så ska du få tusenfallt tillbaka. Men känns något fel så säger jag nej. Känns något fel så vänder jag om.”

Lyft dig högre säger universum också. Du är värd att växa och du kommer att upptäcka att ju mer och ju oftare du lyfter dig själv. Ju högre upp på toppen av lycka och framgång kommer du. Det är dags nu! Nu är din tid! Inte i morgon.

Härliga budskap. Jag vill bara komplettera med att berätta att solen går in i tvillingarnas tecken under torsdagen och under kommande månad är det perfekt med kommunikativa relationer och i och med detta så är verkligen Juni månad just en utvecklande månad så håll i hatten för nu händer det. Solen tittar fram bakom molnen.

Kram och ha en fin måndag och en fin vecka.

Annehlie