Okategoriserade

Nymånen i Oxen! Jag säger bara WOW! Och WOW igen. Åh vilket kill i magen jag känner !

Magiskt

Idag satt jag och blandade min mån kortlek så som jag alltid gör när jag ska lägga kort för nymånen och fullmånen. Jag blandade den noggrant enligt en viss princip som jag alltid blandar just dessa läggningar på. Men den här gången inträffade något märkligt. Hur jag än betedde mig så låg ett kort felvänt i kortleken. Detta hände vid tre tillfällen trots att jag kollade kortleken noga innan blandning. Fjärde gången gillt och jag lade ut kortleken som en solfjäder efter blandningen och valde tre kort som jag drogs till. Det blev dessa tre kort. Och vad är så magiskt med detta tänker ni nu. Jo det ska jag strax berätta för er.

Nymåne förmörkelse – kort nr 1

Det är precis det vi har idag tisdag den  11 Maj. Här är månen gömd mellan jorden och solen. Nymåne står alltid för pånyttfödelse men den här nymånen står för pånyttfödelse mer än någon annan gång under år 2021. Den här nymåne perioden har vi längtat efter kan jag säga. Den kommer med väldigt fina aspekter och allt som startas upp eller har startats upp får här en stor genombrotts känsla. Nya möjligheter  dyker upp och det innefattar framförallt möjligheter när det gäller pengar och ekonomi. Vad har du att förvänta dig av den här nymånen. Jo kraftfulla förändringar i ditt liv förutspås och vi har även tidigare fått meddelande om att dessa kraftfulla förändringar innefattar välstånd som ligger framför dig. Så vad du än har tänkt att satsa på nu så bara gör det. Vem vet när det kommer en sådan här pang månad igen. Den här nymånen är magisk.

Supermånen – kort nr 2

Den har vi också denna månad. Fullmånen som äger rum den 26 maj. Då är energierna som starkast. Vi hade även en supermåne i April och nu igen alltså i slutet av Maj så snacka om starka energier den här supermånen har. Då är fullmånen väldigt nära jorden och upplevs alltså väldigt stor. Här kommer våra känslor att lyfta och flyga högt och jag skulle vilja gå så långt att jag skulle vilja säga att allt, verkligen allt är möjligt just denna månad. Det känns som att hela universum nästan exploderar denna månad. Som ett enda stort glädjande fyrverkeri som startar upp här under tisdagen och sedan bara lyfter högre och högre för att utbrista i ett enda stort fyrverkeri den 26 Maj då supermånen lyser över oss från himlens klara vy. Det är nu femte gången på kort tid som det kommer upp olika besked i samband med den här månförmörkelsen. Om lösningarna inte fanns där innan så kommer de absolut att landa in bättre nu.

Fullmåne i Lejonet – kort tre.

Det vi påbörjade när nymånen befann sig i Lejonets tecken i augusti 2020 avslutades eller gick in i en ny fas då fullmånen befann sig i Lejonets tecken i slutet av Januari. Fundera ett slag på vart någonstans du befann dig i augusti månad då nymånen befann sig i Lejonets tecken. Vad för någonting startades upp i ditt liv i augusti månad och hur långt hade du kommit i slutet av Januari.. Nu är du i en ny fas och i en blomstermånad. I Januari då fullmånen befann sig i Lejonets tecken hade vi en vargmånad som även kallas för den kalla eller den tysta månaden. Trög energi fyllde oss och vi behövde lägga mer energi på att lösa personliga problem. Nu däremot är det blomstermånaden och det är skapande energi som står på agendan.. Men kortet vill varna oss lite. Låt inte stoltheten komma i din väg. Det kan vara så att du behöver be om hjälp eller att du behöver vara ärlig och säga som det är och inte bara köra på och säga “jo tack. Allt är bra och allt går bra”. Du behöver inte vara bäst, störst eller vackrast. Du kan faktiskt lyckas ändå. Så tänk på det när stoltheten gör att du mörklägger saker i ditt liv. Var ärlig och säg som det är istället. Du får mest hjälp då både av andra människor och av änglar och universum.

Spännande nymåne alltså. Undrar vad fullmånen har att berätta i slutet av månaden : )

Annehlie