Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ibland dyker personliga budskap upp i de allmäna energierna. Så är fallet idag.

Hej och välkomna in i energierna för vecka 19. Ni har väl inte glömt att slänga ett öga på veckan som varit? Återblicken är oerhört betydelsefullt för att lägga pusslet och se de nya utmaningarna som ligger framför er i ett nytt ljus.

Återblick

Jag gick nyss själv tillbaka i flödet och läste igenom det som energierna förmedlade under förra veckan och insåg att väldigt mycket stämde in på mig iallafall. Jag känner att jag är på rätt väg i mina beslut samtidigt som jag känner mig lite frustrerad över denna stiltje tid och inte rusa på i ullstrumporna tills allt rasar samman som ett korthus inom mig. Nej den här gången ska jag jobba strategiskt, lugnt ,sakta och i min egen takt. Ta egna beslut och tacka ja enbart till de beslut som jag vill tacka ja till. Svårt men viktigt. Min helg har varit  väldigt bra trots att inget särskilt hänt. Hade för första gången på länge en eftermiddag på stan (med munskydd på såklart och att hålla avstånd var inga problem. Köpcentrat var i princip tomt kändes det som) då jag uppdaterade min garderob som hängde lite på sista versen nu efter ett hemskt Covid år.

Det som var lite roligt var att budskaps kortet för helgen och nästa vecka stämde klockrent in på mig fast det visste jag ju inte då när jag drog kortet. Vi fick en liten påminnelse där om att motion är bra för knopp och kropp. Normalt sett är jag en ganska aktiv person som går på spinning och core pass på gymet. Men i och med covidens inträde så stagnerade allt skulle jag vilja påstå. Även viljan och lusten att motionera när jag inte kunde gå på spinning passen. Tidigare sprang jag mycket men då jag fått problem med fötterna på senare tid så har jag fått stå över sånt. Har fått fokusera på promenader och även där har längden på promenaderna fått minskas ner på grund av problem med fötter. Nu har gymen öppnat igen som smått men då gick min spinning instruktör och gjorde illa sitt knä så jag insåg att spinningen skulle få vila till i höst. Men idag kom ett glädjande besked. Hennes dotter som också är spinning instruktör är hemkommen från långsemester och hon ska köra igång passen. Så yippie! Jag var bland de första att boka in mig på passet med få platser lediga. så tack universum för den hinten. Någon mer som fått något besked eller liknande som har med den fysiska kroppen och/eller motion att göra?

Astrologi

Nu går månen in i oxens tecken och vid det här laget så vet du väl att oxen är stark och uthållig. Här kommer du framåt. Det går inte i någon vinande fart som när väduren blåser förbi i 180 knyck men allting som sätts i jord så att säga är väl igenomtänkt och evidensbaserat på alla sätt och vis. Det finns ett lugn och en stabilitet här vilket känns som en oerhört stark och bra grund att stå på. Här sker inga stora överraskningar utan det hålls en jämn och fin takt både när det gäller tankar, känslor och idéer. Det som möjligen kan vara en liten bromskloss här är att när månen ligger i oxens tecken så chansar du mindre och håller hellre dig kvar vid det gamla trygga och vanliga då du känner igen dig mer där och det känns mer tryggt och säkert än att kasta dig ut i nya saker. Spontanitet är inte oxens grej direkt. Men tryggt och säkert känns det iallafall och vi ska inte glömma bort att trots att oxen inte är något spontant stjärntecken så är han drivande och ska absolut framåt fast på sitt sätt. Vi har också en nymåne i oxens tecken under tisdag kväll. Glöm inte att läsa vad den har att meddela oss.

Under mittveckan sen byter månen perspektiv astrologiskt sett och kliver in i tvillingarnas tecken och här blir du kommunikativ. Här kör du inte ditt eget race längre utan här delar du gärna med dig av dina tankar och frågar också gärna andra efter deras tankar. Här blir allting runtomkring oss mer flyktigt. Kanske att det ställer till det lite för oss ordningsmässigt att gå från oxens nästintill pedanta sätt att dra sig framåt till tvillingarnas lite hipp som happ energier. Men att energierna är lättsamma och enkla att leva med här under mittveckan är då iallafall ett som är säkert. Har tvillingen någon baksida då? Ja då, framför allt i trygga konstellationer som ex hemma med familjen. Där kan du bli rastlös, skifta humör snabbt och spinner gärna på och förväntar sig då att de andra i familjen glatt ska hänga på. Om de inte gör det blir du lätt sur och tvär istället. Men överlag så har tvillingen bara tre begär och det är att “prata-prata-prata”. Får bara tvillingen prata så är hen glad och go och tillfreds med livet.

Vad säger tarotkorten då?

Jag skulle vilja börja med att säga att universum verkligen ber dig att jobba vidare på dina drömmar och visioner för det kommer att hamna i god jord till slut och ju mer du sliter för att sådden ska gröda så att säga ju stoltare kommer du att vara över resultatet när du väl är i mål.  Kom ihåg att det inte är någon quick fix att göra ett bra och igenomtänkt jobb men när du väl lagt grunden noggrant så är hälften vunnet så att säga. Så det är bra mycket bättre att låta saker och ting ta tid än att hasta över de och det blir ett halvdant resultat. Samtidigt så ber energierna dig att våga lite för att vinna. Det finns en liten gambler i oss alla som kan vara bra att plocka fram emellanåt.

Inom dig känns det som att du är målmedveten och säker på ditt mål så att säga men att resa ifrån någonting kan göra ont och det känns som att beslut du tar här under veckan eller beslut som landar i ditt hjärta känns helt nödvändiga för dig att göra men samtidigt så gör det så oerhört ont inom dig att genomföra de. Krossat glas står för krossade drömmar, krossade illusioner samtidigt som du nästan krampaktigt håller fast i de två stackars glasen som du försöker att rädda.

Rädsla blandat med nyfikenhet och inre styrka

Glöm inte bort att det dolda kortet förra veckan var kung i eld som står för stark kraft av styrka och auktoritet så när du känner dig som svagast här så ska du också minnas att du innerst inne är som starkast.

Till någon av mina läsare där ute i cyber rymden

Jag får spontant till mig här och det kommer som en väldigt tydlig bild av att någon av er läsare där ute är på väg ut ur en kärleksrelation och det är under denna vecka som beslut kommer att tas eller landa in. Det kommer att kännas påfrestande och jobbigt att lämna relationen och det kommer att kännas lite som att du står ensam mot världen och kämpar för att få ett annat och/eller ett bättre liv än det liv du lever idag. Till dig vill jag säga att du ska plocka fram styrkan inom dig och gå vidare på den väg du äntligen tagit dig ut på. Besegra rädslan som du bär inom dig för någonting nytt och lekfullt och någonting mycket bättre för dig väntar runt hörnet. Låt saker och ting bara ta den tid det tar. Landa i ditt nya jag. Rättvisan kommer att segra till sist. Det här rådet är till dig, till en enda läsare av denna blogg och jag tror att du vet vem du är och jag hoppas verkligen att du kommer att ha mod, ork och kraft att lämna den här relationen för den tär så oerhört mycket på dig. Det här beslutet är grundat på lång tid bakåt och det finns inga som helst tecken på att det här är något du kommit på alldeles nu. Du har mått dåligt i ditt förhållande länge, mycket dåligt och nu är det tid för att lämna relationen. Det är verkligen tid för att lämna relationen. Du ska inte backa på grund av hot eller annat nedtryckande agerande och ja, det kommer att vara turbulent ett tag efteråt innan alla pusselbitarna fallit på plats men om du hela tiden fokuserar på din styrka, på det som du bestämt dig för och på din framtid så kommer det att  landa väl in i en framtid. Jag får också tydligt till mig att du som är den läsare jag söker är en kvinna och den här mannen som du försöker att lämna har narcissistiska drag.  Han har tyvärr en hel del goda sidor som han väljer att ta fram när det passar eller behövs och de är lätta att falla för och vad jag kan se så har han ganska gott om pengar också. Han är iallafall ingen fattiglapp. Jag kan inte se framtiden eftersom det här inte är någon individuell läggning men universum har ändå valt att plantera just denna persons historia i de allmäna energierna så det känns viktigt för mig att förmedla det som jag får till mig. (Tror det var första gången detta hände mig just när jag lägger för de allmänna energierna)

Nu tillbaka till de allmänna energierna igen.

Oavsett vad du jobbar med för att ta dig framåt så krävs det här att du är beredd att plocka fram den ödmjuka styrkan inom dig och samtidigt plocka bort rädslan som du bär inom dig. Här gäller det att även om du inom dig känner rädsla och osäkerhet så tänk bort den och tänk dig istället att du är stark, orädd och modig. Då kommer rädslan till sist att lägga sig underst i högen och till sist så kommer den att försvinna. Om du bara vågar ta det där stora språnget och inte tänka svaga tankar om dig själv då kommer du att finna att du kan och har möjlighet att bemästra alla känslor och tankar inom dig. Du är redo för en ny början. Det har du varit länge. Våga bara lita på ditt hjärtats röst. Tänk tanken att “nu följer jag mitt hjärtats röst och oavsett vart jag hamnar så är jag beredd att ta det till mig och förlita mig på att universum placerat mig på rätt plats i rätt tid”.  Föreställ dig språnget in i det nya så är du mer förberedd än om du bara knuffas in i det nya.

Under mittveckan  jobbar du på för att få ditt projekt, vad än det kan vara, för att gå i lås. Situationen kräver att du är beredd till ett ihärdigt arbete. Ge allt! Det är det värt.  Frågor som du bör ställa dig själv är om det finns några områden där du håller tillbaka dig själv på grund av rädsla eller osäkerhet och finns det något område där du skulle kunna ge mer av din energi? Hur skulle det kunna gå till i så fall? Här krävs det också tapperhet och att stå upp för dig själv och förlita dig på din starka grundtrygghet i dig själv. Du har den och det är nu viktigare än någonsin att du plockar fram den och drar nytta av den.

Oj vilken vecka att kanalisera. den tog på krafterna kan jag säga. Nu ska jag dra ett par budskapskort…

Budskapskort

Jag tror minsann att energierna vill muntra upp oss lite här för kortet Romantik kommer upp här. Veckan ser ju ganska arbetsam upp när jag tittar på själva veckoläggningen men samtidigt så berättar den för oss att det nya och härliga livet bara finns ett stenkast bort bara vi törs och vågar att släppa taget. Och för en del av er så handlar den här veckan väldigt mycket om ett kärleksförhållande. En del av er kanske är på väg bort från ett förhållande. I så fall ska ni veta att det finns ett nytt liv bortom detta och där väntar kärlek och romans. En del av er kanske är singlar och letar efter kärlek i livet. Ja i så fall lämnar ni ensamheten för här dyker det plötsligt upp chans till romans. Om du redan lever i ett förhållande så kommer även här att romantiken flöda. Ta vara på den här romans chansen. Om förhållandet har präglats att lite svalare känslor en tid så är det nu tid för att ge mer  av dig själv för då kommer också det som en rekyl tillbaka till dig själv. Om kärleken redan flödar fritt så kommer den att växa till oanade höjder. Oavsett så finns det chans till romans vecka 19 och för flera av oss så är ju den kommande helgen en långhelg med klämfredag. Se till att ta hand om denna helg på ett bra sätt som gynnar er kärleksmässigt. Var lite tok klok är också energiernas budskap. Att tänka och agera på ett klokt sätt men ändå våga vara lite tokig. Det får oss att skratta och vara glada och positiva och det gynnar oss även kärleksmässigt på alla plan.

Kram och ha en fin vecka nu. Vi ses i nymåneläggningen i morgon.

Annehlie

 

 

 

 

2 comments / Add your comment below

 1. Hej!
  Jag är den du skrev om! Så rätt allt! Idag går jag in i rättssalen och möter mannen du skrev om. Med narcissistiska drag och de tyvärr goda sidorna också som kom fram när han ville försöka igen….
  Efter år av misshandel så kom polisen och hämtade honom för över ett år sedan.
  Så idag sätter jag punkt för det och börjar mitt nya liv.
  Tack för styrkan!💕🙏💕

  1. Jag skickar tusen och åter tusen styrkekramar till dig och vad skönt att du satt en tydlig punkt för ditt gamla liv. Det väntar ett mycket bättre liv framför dig och mycket kärlek och lycka. Nu vet du vad du inte vill ha i din framtid. Stor kram och stort lycka till i framtiden.

Lämna ett svar

Till startsidan