Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Helgen ser underbar ut. Vatten byter till eld!

Framgångsfaktorerna tar plats på första parkett

Återblick

Det är torsdag kväll här hemma och jag satt just och hade en liten återblick på veckan som varit hittills. Det är ganska nyttigt att göra de här återblickarna för man ser då väldigt tydligt vad energierna hade att säga och hur man sedan hanterade de. Jag har känt mig oerhört trött just den här veckan och har fått jobba oerhört mycket med mig själv och mitt dilemma med att låta livet snurra på lite väl fort ibland. Att dra i handbromsen är inte min grej men nu i och med mina  sköldkörtelproblem så har det där med gränssättningar blivit mer viktigt än nånsin. Månen i fiskarna har rört upp lite personligt dilemma, mest i form av ökad trötthet men jag tycker ändå att jag har hanterat det bra så jag känner verkligen att jag är på rätt väg.

Astrologiskt

Månen ligger kvar i fiskarnas tecken ända fram till lördag eftermiddag och som jag nämnde tidigare i veckan så kan denna position ge en liten förvirrad, drömsk och ofokuserad bild av hur verkligheten egentligen ser ut. Det i sin tur kan göra att vi känner oss lite trötta och/eller förvirrade.

Under lördagen kliver dock månen över i vädurens tecken och då kommer vi att bli varse om att den drömska tiden är förbi för här kliver vi rätt in i hetluften och här bromsar vi inte ens för vilda hästar. Här hittar vi livskompassen direkt så att säga. Beslut sker och handlingar sker också därefter. “Vill ha = ska ha för en vädur och det är litegrand det mottot du lever efter här under helgen. Glöm inte att väduren är rastlös och vill framåt fort, helst igår, så här finns det stora risker med att ta sig fram för fort. Var medveten om att det faktiskt finns en handbroms att dra i om det går för fort.

Tarotkorten

Tarotkorten vittnar verkligen om att det är under fiskarnas period som du känner dig lite låg.( Främst under fredagen och kanske en bit in i lördagen) För min del har tröttheten varit ett dilemma men för andra kan det vara dålig motivation, en känsla av fantasilöshet. Det kan också stå för stress, ångest eller rädsla. Det är hur som helst en ren allmän känsla av att inte känna sig på topp och det känns tufft att hitta drivmedel just här för att nå dit. Det kan kännas som att du är i ett omöjligt läge men universum vill bara en sak egentligen och det är att vi ska se och vara öppna för att se saker och ting med nya glasögon. Du måste lära dig att uppskatta stagnation. All stagnation som sker är nödvändig, nödvändig för den fortsatta resan du gör. När du vilar så händer det som mest inom dig själv. Att vila i tillit och låta processer ha sin gång är viktigt. Det är inte lätt men det är viktigt. När du pausar livet så kommer du att hitta inre svar. Så var inte rädd för pauser och lite stiltje i livet. De är mycket nödvändiga för din fortsatta utveckling.

Snart kommer världen in med världens fart och med månen i väduren så kan det ju knappast bli mer tydligt. Det är som att sätta eld på en bensindunk här under lördagen. Helgen känns mycket positiv och det känns som att samtidigt som vädurens energier här styr dig med en målmedvetenhet som du saknat tidigare under veckan så känns det samtidigt som att du här uppnår något slags mål. Det är som att allting landar in nu på ett målmedvetet sätt och här går du verkligen framåt mot nya utmaningar. Du känner dig även trygg och dina beslut som du tar känns som grundade och kloka beslut. Vilket härligt avslut på helgen. Lite svajig till en början alltså men sedan slår den ut i full blom. Som när snöblandat blask en majdag plötsligt skiftar till en varm försommardag. Så skulle jag vilja förklara det som sker.

Triologin

Det centrala kortet

Det centrala kortet vill berätta för oss att allt som skett och sker under denna vecka har en växande process. Det betyder också varma känslor så vad som än hänt eller händer fortsatt under veckan så gynnar det dig på ett positivt sätt i slutänden. Kejsarinnan har inget behov av kontroll. Hon vill bara bringa kärlek i allt som hon ger av sig själv och detta faktum lyser även igenom våra faser som vi tar oss igenom denna vecka. Detta sker nämligen utan något som helst kontrollbehov. Vi bara väntar på att förståelsen ska ramla ner ifrån himlen som mannagryn typ. Vi har heller ingenting emot att just bara vänta i detta skede. Framförallt när månen befinner sig i fiskarnas tecken så befinner vi oss i den här “vänta fasen”.

Utgångskortet

Detta kort är det som vill lära oss något. Detta kort är ett kort som styrs av elden och här i slutet av veckan så är ju energierna eldsbenägna så att säga. Du kanske tycker att saker och ting stått still ett tag. Tankar, ideér, projekt, påbörjade kärleksrelationer, jobb. You name it! Men här berättar verkligen energierna att nu tar saker och ting fart och nu kanske det faktiskt är så att lösningar eller erbjudanden bara rasar in över dig. Ett gott råd här är att gott samarbete alltid är lönsamt i slutänden.

Dolt kort

Det är ju ingen tillfällighet känner jag att just eldskungen ligger som dolt kort den här veckan och viskar om en enorm handlingskraft som du tar med dig in här i helgen och vidare in i nästa vecka. Det känns att du är styrkt här av stark energi, starkt ansvarstagande, stark framåtanda och dessutom styr du saker och ting här både med hjärta och hjärna. Det kan också betyda att det finns en sådan stark och ansvarstagande person i din närhet som ställer upp för dig i vått och torrt. Som ryter i när det behövs eller står upp för dig vid behov. Någon som du kan lita på till 100 %.

Budskapskortet

Vi vet alla att för att vi ska må bra, för att hela vårt jag ska må bra så är någon slags rörelse i vår vardag viktig. Det är lätt att glömma bort ibland och lätt att lägga som sist rankad på viktigt listan. Men sanningen är den att om vi inte sköter om vår fysiska kropp så kommer inte heller vårt psykiska jag att må bra. Så det budskap vi får till oss idag är att det är oerhört viktigt att prioritera rörelse av olika slag. En del gillar att promenera långa promenader, en del gillar att cykla, en del gillar att hänga på gymmet, en del gillar att jogga ute i naturen.

Det är minst lika viktigt att ge vår kropp lite kärlek. När gav du din kropp massage sist exempelvis? Budskapskortet har tydliga eldiga energier vilket står för att du kan bara du vill och även om det känns jobbigt till en början så kommer din kropp att tacka dig i slutänden och och du kommer som bonus att känna dig så mycket starkare på alla sätt och vis. Så precis som själen behöver boostras med kärlek och omtanke i form av meditation och healing tex så behöver vår fysiska kropp boostras med lite muskeljobb.

Spännande helg och jag ser verkligen fram emot att kanalisera läggningen för nästa vecka då den ej är gjord ännu. Men känslan är att den blir eldig och energirik och härlig på alla sätt och vis. Vi hoppas att min magkänsla stämmer. Vi har ju dessutom en nymåne då och den har ju haft lite budskap med sig en längre tid så nästa vecka blir en spännande vecka att kanalisera känner jag.

Ha nu en underbart skön helg och njut av ledigheten ni som är lediga. Vi ses i energierna på måndag igen.

Annehlie

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan