Äntligen vår! Äntligen Maj! Universum dumpar ner sol i stora lass!

Då kliver vi in i Maj månads energier

Det betyder sol i universum trots regn här nere på jordelivet.

Hoppas ni har haft en skön helg allihopa och att förra veckans energier gav er lika mycket visdom som den gav mig. Jag känner mig faktiskt oerhört hoppfull inför Maj månad och de beslut jag till sist tog här i slutet av April har landat in mer än väl i hjärtat. Att kortet “månen” ligger här i starten på veckan som en liten brasklapp tar jag ganska lätt på. Den låg ju som utgångskort (lärdomskort) i förra veckans läggning och det kändes som att det var mycket vi behövde ta till oss och lära oss av just förra veckan. Så här ligger kortet kvar som en liten påminnelse om att lärdomarna inte bara var tillfälliga förra veckan. Nej det vi startade upp förra veckan fortsätter nu under Maj månad och ju mer vi lär oss om oss själva, ju finare Maj månad har vi att vänta oss.

Astrologiskt

Här i början av veckan ligger månen kvar i stenbockens tecken och drar tåget framåt enträget och med ett jordfast grepp och tillsammans med solen i oxens tecken så kan ju inte energierna landa in mer väl än vad de gör här i starten i veckan. Så månens energier i tarotkorten känns mer som en liten vindpust som blåser förbi, en liten påminnelse till dig att vara jordnära och hålla dig till det som får just dig att må bra.

Under tisdagen kliver sen månen in i vattumannens tecken. Ett tänkande tecken och i det här fallet när jag samtidigt slänger ett öga på energiläggningen i korten så känner jag ett oerhört lugn. Att kliva över från stenbockens trygga famn in i vattumannens förmåga att analysera och rationalisera känns mycket bra. Lugna och sköna energier omsluter oss här. Här har en del beslut tagits redan och vissa delar kanske är på gång att landa in men allting sker nu på ett väldigt medvetet plan. Vattumannen låter inga känslor styra besluten och det sker heller inga förhastade beslut trots att vattumannen är ett lufttecken. Det kan spela in att solen i oxens tecken ligger som en fin grund i botten.

Under torsdagen kliver dock månen in i fiskarnas tecken och energierna ger då en mer drömsk syn på tillvaron vilket ibland kan leda till lite tappat fokus som i sin tur kan ge upphov till lite oroligare tankar. Men sitt lugn i båten bara. Allting ordnar upp sig under helgen sen kan jag hinta om redan nu.

Vad berättar tarotkorten om

Det är universum som styr oss i grunden. Månen, solen och alla planeter och stjärntecken har massor att tillföra oss. Jag är absolut ingen expert på just astrologi men är väldigt intresserad av det och har alltid varit det och  i framtiden kommer jag absolut att studera astrologins värld mer ingående. Min dröm är att i en framtid kunna jobba både med andlighet och astrologi parallellt.

Men nu till tarotkorten. När jag läser in tarotkorten in i astrologins vindar så att säga så blir det som ett starkt förtydligande av vad veckan har att ge oss både i handling och i form av budskap och vägledning. Sen är det naturligtvis upp till dig hur mycket du tar till dig av den vägledning och de budskap du får. Ibland har vi människor en tendens till att inte se saker hos oss själva eller så väljer vi att inte se de eftersom det är lättast att blunda för de. Men förr eller senare så kommer de ifatt oss och då måste vi ta itu med de.

Jag får som sagt var upp väldigt lite orosvibbar i just den här veckans läggning och de är då mer knutna till de dagar då månen placerar sig i fiskarnas tecken och är alltså högst tillfälliga och ofarliga för vår hälsa skulle jag vilja påstå. Men visst kan de ställa till det lite för oss. Men här i början på veckan så kommer det först av allt upp en stark påminnelse om att vara medveten om månens påverkan på oss. Att bli påmind om att det är lätt att pinna på lite för fort ibland. Man kan likna det vid att du kanske bestämt dig för att börja promenera istället för att jogga eftersom dina knän eller fötter inte klarar av jogging och det vet du och i början är det väldigt lätt att bara gå, gå och gå men efter ett tag så småspringer du, sen halvjoggar du och till sist så tänker du att “jag kanske kan springa hela sträckan idag istället för att gå”. Ja det går säkert bra den gången men gång 10 så krackelerar planen och du får börja om på ruta 0 med knäont igen. Ungefär så är det även med beslut du tar med att ta en sak i taget, göra allt noggrant och ordentligt istället för att rusa iväg. Det är väldigt lätt att rusa iväg när du har vind i seglen men det är då du behöver vara analytisk och tänka ut rätt planer istället för att rusa iväg.

Stabilt i universum och stabila energier!

Du har kejsarens energier med dig här under veckan vilket bekräftar för dig att du har en ganska auktoritär plan här nu som du inte är beredd att avvika från till vilket pris som helst. Det handlar om att jobba vidare med att bli fri från inre konflikter och acceptera dig själv till 100 % och då behöver du kejsarens orubbliga syn på saker och ting och tänk också på att ibland kan det faktiskt vara en fördel att vara lite oflexibel istället för att hela tiden besitta en flexibilitet som lätt bränner ut dig på sikt. Låt stjärnan styra din väg framåt och se till att du mår bra av alla beslut du tar.

Jag får faktiskt upp här i början av veckan att du har balans här. Det är en ny känsla så den kanske inte är så väl förankrad ännu men den känns varm och skön och rätt i tiden. Men pass upp, det är lätt att vika av på fel stig efter vägen. Se till att fortsätta att hålla rak kurs. Du ligger lite lågt här och läser in situationer men innerst inne så är du nu på väg framåt, du processar dig framåt lugnt och säkert och på vägen samlar du på dig erfarenheter som ger dig mod och säkerhet i en fin blandning.

Och de otroligt fina energierna fortsätter

Allting blir så härligt tydligt här. Att få uppleva en sådan här balans i energierna igen. Det känns underbart. Om ni inte kände av en tydlig input förra veckan så kommer den definitivt att landa in denna vecka kan jag säga. Annars är du nog expert på att blunda för de budskap och den vägledning du får. För här har änglar och universum verkligen gaddat ihop sig för att få dig på banan igen kan jag säga och om du redan känner att du är där nu så kämpas det friskt för att hålla dig kvar där.

VÄXANDE är vägledningens ord för denna vecka. Allt du gör just nu sker i en form av växande och allt du rör vid nu växer på ett fint och harmoniskt sätt. Allt som sker nu har en mening. Det blir också väldigt tydligt att du lämnar något från ditt gamla liv och det är en sådan skön och avlastande känsla jag känner av att bara lämna allt detta kaos bakom dig och rak i ryggen vända kosan mot nya äventyr, nya vidder, nya tankar. Allt som sker inom dig nu känns nytt och det bästa av allt är att allt nytt som landar inom dig nu känns genuint och med en bra magkänsla i magen så du är definitivt på rätt väg nu. Men som sagt. Se upp! Känslan är ny, allting omkring dig känns nytt och det är lätt att tappa fokus så fort universums energier blir lite ostabila och då behöver du mer kraft och inre styrka än nånsin. Men just den här veckan känns fantastisk!

Veckans budskap

Och budskapet kan väl inte heller bli tydligare. YES! Du är absolut på rätt väg nu vilket all vägledning berättat om i veckans energier också. Som vi har väntat på detta! Jag har personligen känt en längre tid att Maj månad kommer att bli toppen så April månad var bara en spontan skitmånad att harva sig igenom. Men nu är vi här. Mer lärda än någonsin och med stor glädje inom oss att ta med oss på vägen. Allt det där du har haft inom dig har bara blommat ut nu och nu kommer det en guldmånad. Det känns så faktiskt.

Nästa budskap kom upp för exakt en månad sedan. Då i form av en liten piska, en liten påminnelse om att locka fram din egen kraft istället för att vada runt i andras kraft. Nu har vi tagit oss upp ur det där träsket och nu ler livet mot oss igen och då tittar mama shiva fram igen och ber oss att befinna oss i vår egen kraft. Precis som energierna också bett oss om genom tarotkorten denna vecka. Samarbetet bådar gott när det gäller vägledning och budskap. Ta väl vara på de nu också.

Ha en superfin vecka så ses vi igen på fredag i helgens energier.

Stor vårkram

Annehlie

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan