Den här helgen har vi längtat efter!

Vi närmar oss antiklimax. Helgen osar av värme och kärlek men framför allt styrka.

Bjuder på lite personligt

Idag PANG kom svaren på mina frågor. Om det var min guide, någon ärkeängel eller universum själv som lät svaren landa inom mig det vet jag faktiskt inte men när svaren landade så blev det plötsligt så självklart inom mig och jag bara visste att svaren jag fick var de rätta och all prestige, kamp och smärta bara släppte inom mig och beslutet var plötsligt inte alls svårt att ta för jag visste att jag tog det beslutet som var det enda rätta för mig, min kropp och min hälsa. Jag insåg också plötsligt att alla forna veckor som gått där energierna har berättat och berättat genom mina allmänna läggningar verkligen har haft ett viktigt budskap och nu undrar jag bara “hur har jag ens kunnat missat dessa budskap till mig själv”. Jag ingår ju också i de allmänna energierna (lätt att glömma ibland när man fokuserar på att kanalisera för att stötta andra människor i sina val).

Dem senaste veckan har jag kompletterat den allmänna läggningen med personlig läggning till mig själv i kombination med meditationer där jag möter mina andliga guider samt ärkeänglar. Dessutom fick jag uppvaknaden av att kroppen började säga ifrån igen. Kombinationen tror jag ledde till mitt stora val som jag gjort och jag hoppas och tror att det valet kommer att gynna både mig och mina läsare och mina klienter på sikt och sist men inte minst alla andra närstående omkring mig också. Nog om mig nu. Jag ville bara berätta hur jag kom fram till svar som redan gör mig lugnare och gladare inombords.

Healing

Någonting som jag nog inte berättat så mycket om är att jag varje onsdag kväll är med i en healing grupp där man får healing. Har nog varit med där i kanske 2 månader nu och den har gjort underverk för mig. Så om ni inte mår riktigt hundra och önskar hjälp att komma ner i varv och få klarare svar på era frågor så rekommenderar jag verkligen healing. Så fort Covid 19 läget stabiliserat sig lite mer så tänker jag absolut gå iväg och få personlig healing har jag tänkt.

Nu till läggningen – astrologiskt

Som jag tidigare sa så gick ju månen in i skyttens tecken torsdag kväll. Månskyttar avskyr att känna sig sysslolösa och hittar ofta på olika saker för att sätta sig i sysselsättning vilket kan göra att det blir för mycket fart och fläkt och mindre tid för att koppla av rent krasst. Ju mer äventyr ju mer kill i magen på en månskytt. Månskytten har också ett enormt frihetsbehov och det är också därför som allt planerande i en månskyttes liv blir lite för livligt emellanåt. Om du träffar på en månskytt (eller en solskytt också för den delen) så ser du ofta en energirik person framför dig med många järn i elden och mycket på G och till på köpet så verkar de helt outtröttliga. Aktiva och glada personligheter på alla sätt och vis. Allt detta är på ett sätt sant men sanningen är också den att eftersom en månskytt kör ända in i kaklet så att säga så tar också bensinen slut till sist och när den tar slut, ja då tar den slut ordentligt.

Nu när månen gått in i skyttens tecken och faktiskt ligger kvar där ända till lördag kväll så kommer du oavsett om du har skytten i ditt soltecken, måntecken eller i din accendent att påverkas av denna starka energi men du kommer absolut att påverkas mer om du du har skytten som ditt soltecken, måntecken eller i din accendent. Jag är själv en skytt till mitt soltecken så jag får nog passa mig lite extra  noga denna helg så jag inte får soppa torsk. Men i stort så står månskytten för ett enda stort glädjespridande så den här helgen tror jag faktiskt blir fantastisk känner jag.

Från skytten till stenbocken

Under lördagkvällen tar månen ett kliv in i stenbockens tecken och plötsligt är det som att energin runtomkring oss blir mer sval och cool. Här börjar vi också jobba för respekt och då pratar jag om respekt för varandra men också respekt av oss själva. Att respektera sina egna behov och att göra saker och jobba för saker på ett sätt som passar just dig. Att sluta lyssna på andras behov och istället börja lyssna på dina egna behov. Du är såklart fortfarande målmedveten men nu sker mål planerandet kanske lite mer detaljerat och i ett tidsperspektiv som handlar mer om år framåt än i ett tidsperspektiv här och nu och helst igår. Ja det är spännande hur mycket universum faktiskt styr oss omedvetet.

Helgens energier

Helgen ser fantastisk ut! Du håller sakta men säkert på att sortera bort de där “satarna” på axeln som berättar för dig att du inte är någonting värd. Nu känner du dig stark och glad och framgångsrik igen här under helgen och det sker mycket positivt både inom dig och runtomkring dig. Och det i sin tur manifesterar sig verkligen i form av att himlavalvet öppnar sig. Jag får som till mig att det är som att en helt ny värld öppnar sig här och den har bara väntat på dig, på oss, på hela mänsklighetens uppvaknanden. Du håller i kristallkulan som faktiskt för dig framåt i seger riktning och från att kulan varit genomskinlig och tunn som en såpbubbla så får den här färg och kraft och glad energi. Du känner dig starkare och säkrare än på länge på vart du är på väg någonstans. Wow vilket lyft jag känner i energierna den här helgen. Seger, seger, seger ser jag vart jag än tittar. Någonting stort och bra är definitivt på gång! Det är en ny och härlig känsla och du är verkligen värd den här känslan för du har kämpat för den så mycket och så länge. Nu är förändringens tid här.

Triologin

Det centrala kortet

Detta är det kort som symboliserar vad hela veckan grundar sig på och det blir så väldigt tydligt att hela den här veckan har handlat och handlar om att jobba vidare, spinna vidare så att det du påbörjat blir klart men ta det sakta, säkert och varsamt och låt det inte bli något förhastat slarv jobb du gör. Ta tid på dig. Det är stenbockens energier som manifesterar sig här. Här känns det också som att veckans energier verkligen har jobbat på att manifestera denna känsla och här under helgen så trillar liksom polletten ner så att säga. En otroligt skön känsla av frid infinner sig.

Utgångskortet

Samarbetar med det centrala kortet. Jag brukar ibland också kalla det för lärdomskortet. Vad vill då detta kort symbolisera. Jo man kan säga att ett mynt har två sidor. Så även du. Du har en sida inom dig som söker det okända. Vill fort framåt och är inte nöjd med att vara där du är. Problemet är att du inte vet vart du är på väg eller vilka vägar du ska ta så du hattar lite fram och tillbaka och blir kanske aldrig riktigt nöjd och ibland kan det kanske till och med kännas som att du står still och inte kommer någonstans. Sen har du en annan sida inom dig som vet exakt vart du är på väg, som redan har svaren. Nu berättar energierna den här veckan att tiden är här nu för att hela dig och göra dig fria från inre konflikter. Att bli mer nöjd med dig själv och att lyssna på dina innersta tankar. Det är viktigt. Att acceptera dig själv och det liv som du har valt att leva. Det är viktigast av allt. Och här är du på god väg nu.

Det dolda kortet

Åh vilket spännande kort. Det kort som ger oss en liten hint om de fortsatta energierna för nästa vecka. Jag vet inte alls vilka energier som finns med oss nästa vecka då denna läggning ej är gjord ännu men kortet berättar om att det nu kommer en tid att briljera. Vagnen är ett triumf kort och när vagnen dyker upp så betyder det att du sätter kurs framåt och det är en mycket medveten resa du gör här och här radas segrarna upp på rad. Spontant så känns det nu som att allting vänder här nu i Maj månad som jag också nämnt många gånger tidigare. Nu är du redo att att ta steg som du inte varit mogen för tidigare.

Magical Message

Inför varje helg drar jag ett magiskt budskapskort som ska ge oss hopp inför helgen och den kommande veckan och ibland kan faktiskt budskapet röra sig ett par veckor framåt också och den här gången kom det här kortet upp.

Kanske du just denna helg ska iväg på en liten semestertripp av något slag eller du kanske gör någonting som ger dig någon slags semesterkänsla. Det kan också vara så att svar på frågor kommer upp när du pratar semesterminnen med någon eller planerar semester med någon. Det kan också vara så att du bara upplever en god gemenskap tillsammans med någon eller några personer som faktiskt får dig att relatera till semester eller semesterkänslor. Det är iallafall så att någon slags avkoppling sker på ett eller annat sätt och under den här avkopplande stunden så kommer svar att komma till dig. Du kommer inte att missa detta budskap känns det som. Det är perfekt timing för allt just nu hälsar universum och änglar så allt som kommer till dig nu och som landar som ett mjukt balsam i hjärta och mage ligger rätt i tiden nu.

Ha nu en underbar valborg helg allihopa.

Vi ses igen på måndag.

Annehlie

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan