Fullmåneläggningar, Okategoriserade

Klättrar du uppåt eller nedåt, framåt eller bakåt. Lyssna på vad fullmånen i skorpionen har att säga.

Vi knyter ihop säcken och vi fyller en ny…

Explosion. Så vill jag sammanfattta den här fullmånen.

Då har vi en fullmåne igen. Denna gång i skorpionens tecken. Denna fullmåne har förberett oss en tid nu och det har den gjort genom att utmana oss, ställa frågor till oss och man skulle kanske till och med gå så långt att man skulle kunna säga att den provocerat oss lite. Den har iallafall definitivt förberett oss på att den skall komma med stor kraft. Skorpionen är ett fast tecken och ett tecken med pondus och egen vilja men den är även ett känslosamt tecken. Men framför allt så är det ett sanningsenligt tecken så här kommer alla våra sanningar och osanningar upp till ljuset kan man säga. Nu är det verkligen dags att släppa på gammalt bagage och se nya utmaningar framför oss. Skorpionen är svart eller vit så endera har du en tendens att se allting i vitt eller så ser du allting i svart. Kom ihåg att allting blir så mycket enklare om du kan föredra den vita färgen.

På väg mot vår egen sanning

Vi har Maj månad framför oss som en morot. Maj månad har otroligt mycket spännande att ge oss och ni som har läst mina nymåne och fullmåne läggningar tidigare vet också att både nymånen i Oxen 11 Maj och fullmånen 26 Maj bär på någonting speciellt så se nu till att hjälpa till att förbereda för dessa mån datum så kommer livet att bli lättare att leva framledes.

Men nu till fullmånen i Skorpionen. Den kommer med klockrena budskap. Vi har fått de gång på gång som små tecken på vägen. Det kanske kan tyckas att universum har varit hård mot oss men egentligen så har den bara försökt att härda oss, att hjälpa till med att se till att vi landar så mjukt som möjligt när explosionen sker så att säga.

Budskap ett

Hur många gånger har vi inte fått detta budskap. “Kliv ur din komfortabla zon” “Titta framåt istället för bakåt”. Jag kan inte svara för er läsare av min blogg men om jag rannsakar mig själv så har jag haft en tendens att hellre titta bakåt än framåt och det är ju precis det som universum inte vill att vi ska göra. Universum vill att vi ska se möjligheterna och ta del av möjligheterna och vara glad och nöjd över alla de erbjudanden vi faktiskt får istället för att sörja de erbjudanden vi inte får.

Budskap två

Finns det någon här som har missat att universum testat oss en del sista tiden? Vårt engagemang testas helt enkelt. Även universum och änglavärlden önskar ett givande och ett tagande. Vi kan inte enbart tro att vi kan få allt vi ber om utan att ge någonting tillbaka. Och det enda som universum och änglavärlden faktiskt ber om är ett engagemang. Så om du upplever att du för tillfället inte får så mycket hjälp av änglar och universum. Om du upplever att du hela tiden får jobba i motvind utan att komma ett steg framåt. Rannsaka dig själv. Hur mycket har du egentligen gett av dig själv och hur mycket har du krävt att få hjälp med utan att behöva ge något i gengäld? Universum är frikostig om du är frikostig. Om du här och nu upptäcker ett mönster som inte känns bra. Bryt mönstret genast.

Budskap tre

Ha tilltro till dina drömmar. Det är det absolut viktigaste budskapet att ta till sig. Så länge du har tilltro till dina drömmar och visioner. Så länge du har ett mål att sträva mot, ett mål som du är fast förankrad vid att en dag uppnå. Då har du vind i ryggen och du kommer framåt på vägen även om det inte alltid känns så. Ta nu den här fullmåneperioden till hjälp att  bryta dina mönster för alltid, lämna det som hänt innan fullmånen bakom dig och titta framåt istället mot nymånen i  Oxens tecken och Supermånen (fullmånen) 26 Maj som bär på massor av positiva överraskningar om du bara är villig att vilja vara med och uppleva de. Se den här fullmånen som ett avslut på det som har varit och nästa nymåneperid som ett riktigt avstamp och nya tider.

Jag skickar med massor av pondus och en härlig mix av styrka, energi och kraft att ta med dig på vägen.

Annehlie