Okategoriserade

En vecka som trots allt föder hopp! Snart är det Maj

 

April månad 2021 är en månad vi kommer att minnas

Tunga och hoppfulla energier i en blandning

Att April månad mestadels har varit en tung månad kan ju ingen ha missat men snart är April månad slut. Vi ska bara ta oss igenom en vecka till och sen kommer vi in i maj månad. Även denna vecka ser ut att ha en del turbulenta utfall så jag vill bara säga….håll ut!

Astrologiskt

Astrologiskt så befinner ju sig solen i oxens stjärntecken nu vilket den ju gjorde även förra veckan. Jag tror inte att jag nämnde något om det då så det kan vara värt att nämna nu eftersom vädurens energier låg som en grundsten tidigare men nu är det alltså oxens energier som drar tåget så att säga. Oxen är stark, enträgen, ett fast tecken som ska framåt till varje pris men det går inte särskilt fort framåt men däremot är varje steg oerhört stabilt och uträknat i millimeter så att säga. Trygghet står även oxen för så det kanske är därför också som Maj månad känns som en trygg och stabil månad som vi har framför oss.

Här i början på veckan ligger månen kvar i vågens tecken som är ett lufttecken. Detta gör att vi fortfarande är kommunikativa och nytänkande men vi behöver människor att bolla frågor och funderingar med. Att fundera ensam på sin kammare är ingen riktig hit för en månvåg. Så vi söker hela tiden människor omkring oss att kommunicera med helt enkelt.

Under tisdagen kliver månen in i skorpionens tecken och där ligger den sen kvar till torsdag kväll. Här blir energierna lite mer sårbara och det är framför allt här under mittveckan som vi blir mest påverkade av de lite oroliga energierna i universum. Vi som människor upplever oss mer känsliga och allting runtomkring oss blir mer komplext. Känslomässig trygghet är oerhört viktigt för en mån skorpion och om det på något sätt sviktar det minsta där så är det som att hela världen rasar samman. Månskorpionen är också väldigt dramatisk vilket ofta leder till att ganska små och banala saker kan bli till ett torn som rasar samman just för stunden. Samtidigt så vill vi verkligen framåt här och vi vill förändras så om vi hittar en öppning här så tar vi chansen direkt och hoppar på tåget så att säga.

Under torsdag kvällen går månen sedan in i skyttens tecken som jag kommer att beskriva mer i helgens energier som kommer ut under fredagen.

Energimässigt

När jag nu då börjar att studera och kanalisera början av vecka 17 och väva in astrologins vibbar i vad universum vill förmedla genom korten så  ser jag tydligt att vi här i starten på veckan styrs till stor del av handling men det är fortfarande en ganska tung uppförsbacke vi har här som inte alltid är så lätt att ta sig uppför. Det är med ganska trötta steg vi tar oss uppför men samtidigt med en fast beslutsamhet att ta oss upp till toppen så att säga. Det har varit mycket en tid nu och förmodligen så har du känt dig ganska överhopad av jobb men ändå känns du stark mot alla odds så att säga. Vågens och oxens energier styr vår hjärna just nu och den sammanhållningen gör att vi absolut inte kapitulerar. Energierna berättar också att vi har en trygg och fin grund att stå på. Den är inte ostabil för fem öre så det är bra och energierna vill också berätta för oss att vi faktiskt är på väg mot en härligare, friare och gladare framtid. Vi ska bara bli fria från våra inre konflikter först så kommer framtiden att ljusna ordentligt längre fram.

Som jag sa så kommer ju månen i skorpionen in sen med sina känselspröt och petar lite och då kan världen som falla lite sönder för oss. Tornet rasar för en stund men jag kan säga redan nu att detta ras är högst tillfälligt. Och grundmässigt så har vi växande och fina energier med oss och om vi jobbar vidare på våra drömmar och mål så kommer också en förändring att ske till slut.

De yttre energierna

De yttre energierna, alltså det som kommer över oss oavsett om vi vill eller inte, de vi inte kan styra över om de kommer eller ej, de är stabila men väldigt turbulenta den här veckan. Tornet rasar stup i kvarten. Jag får en känsla av att vi bygger och bygger men hur vi än försöker att bygga så rasar det samman igen. Vi blir dessutom utsatt för frestelser som vi kanske hoppar på utan att tänka oss för. Om vi nu en tid varit överhopad med jobb så kanske vi tar åt oss mer jobb fast vi egentligen skulle behöva minska på bördan. Vi kanske säger mycket JA när vi borde säga NEJ. Vi kanske väljer att säga ja till fel saker och nej till fel saker. Försök att rannsaka dig själv under veckan hur du hanterar saker och ting. Om du är medveten om dina val så blir det också lättare att faktiskt göra rätt val istället för fel val och då blir säkert veckan mindre turbulent.

Som sagt, glöm inte att du faktiskt har en stabil grund att stå på. Allt handlar om hur vi hanterar de val och de frestelser vi utsätts för så att säga. Jag får också till mig att om du satt gränser till dig själv, om du bestämt dig för något slags val redan, genomför då valet och ombestäm dig inte i stundens hetta så att säga för att du just då kanske känner att du orkar, kan eller önskar. Gå på den linjen som du satt upp. När du genomfört den så kan du analysera den och göra de förändringar du känner att du vill göra.

De inre energierna

Inom dig äger du en stark handlingskraft och innerst inne så vet du att du är en stark person som normalt sett klarar alldeles utmärkt av att göra bra val som gynnar dig på alla sätt och vis. Du har allt och lite till, du har halva kungariket redan. Var nöjd med det och inse att du måste jobba dig framåt för att öka på inkomsterna oavsett om det är i form av pengar, kärlek, ekonomi, arbete, hälsa eller något helt annat. När du är i balans med dig själv, när du mår bra, när du gör rätt saker för dig, ja då kommer också vinningarna så att säga. Du är inte riktigt där ännu hälsar energierna.

Veckans budskap

Ops. Någon mer än jag som känner sig träffad av veckans budskap. Jag skulle vilja säga så här att jag vet att många personer just nu kämpar med sig själv på något sätt och energierna har varit oerhört tuffa mot oss nu en tid. Men som jag sagt så har jag också en oerhört stark tro på Maj månad. Det har framförallt månläggningarna vittnat om gång och gång och i morgon kommer fullmåneläggningen ut och även den bär på hopp och tro inför Maj månad. Så vi måste tro på att vi ska rida ut den här stormen känner jag. Oavsett vad just du kämpar med för problem så kommer det att regna en massa healing över oss under Maj månad och då kommer allting att kännas bättre.

Budskapet här är väldigt tydligt. När du sitter i din egen kraft oavsett om du mediterar eller bara sitter framför ett tänt ljus, kanske sitter i badet, kanske sitter vid vattnet, kanske på en enslig stubbe i en skog. Ta en stund och bara var i nuet. Be ärkeänglarna om hjälp att planera ett tecken inom dig vad du bör göra för att nå framgång i det du vill nå. När du tar dig tid att verkligen finna svar på VAD du behöver i ditt liv för att må bra och NÄR du verkligen tar till dig av det du får höra eller det du vet. Ja då först kommer förändringen. Men för att den förändringen ska ske så måste du börja att vara ärlig mot dig själv. Det är där du måste börja. Om du inte mår bra eller om du känner dig vilsen, ja då har du inte lyssnat på vad din kropp och själ vill förmedla till dig helt enkelt. Dags för det nu.

Själv kämpar jag med en blandning av hälsoproblem och hög arbetsbelastning just nu. De hör naturligtvis ihop men trots att jag har insett att jag måste minska lite på arbetsbelastningen för att få bättre hälsa så har hälsan snarare försämrats än förbättrats. Så om ni upplever att jag synts till mindre ute på blogg och fb en tid så är det för att jag har försökt att minska på arbetsbelastningen. Om ni som står på kö för en sittning eller en tarotläggning upplever att ni fått vänta längre tid än vanligt så är det också svaret på frågan. Jag har dragits med en trötthet och en hemsk huvudvärk bland annat en längre tid nu. Jag har nu lovat mig själv att boka en läkartid och ta reda på vart problemet ligger någonstans. Tills vidare kommer jag att ta kunder men i mycket långsam takt (Jag har ju ett heltidsjobb som ordinarie jobb också där jag arbetar med människor). Bloggen ska jag försöka att bibehålla så länge jag känner att hälsan mäktar med så att säga.

Ha en fin vecka nu och rannsaka er själva så kommer svar. Glöm inte det.

PS: Glöm inte att läsa fullmåne energierna i morgon.

Annehlie