Okategoriserade

Mycket tuffa helg energier. Änglarnas budskap är viktigare än nånsin nu!

Det kan bli en jobbig helg

Tuffa helg energier

Helgen är här nu. Den som många väntat på. Ska det bli sol igen tro. Nja snarare bakslag vädermässigt om man ska tro metrologerna och tyvärr så verkar även energierna få ett bakslag i samband med väderomslaget. De kanske samarbetar. Men vi ska nog ta oss igenom detta dilemma också. Det känns som att det är det här förbaskade fängelset som du har en tendens att låsa in dig i. Energierna ber dig att ha tillit och att våga lite på dig själv och att våga lita på universum. Världen finns därutanför och det finns inga begränsningar. Ändå så verkar det som att du tvekar på det oerhört mycket här under helgen. Det känns lite som att du bestraffar dig själv här. Men universum vill verkligen förmedla till dig att alla lösningar på ditt problem finns serverat framför dig men du måste också röra vid de, ta hjälp av de och göra något kreativt av de och inte bara titta på de som att de finns där för syns skull. Nej de finns där som redskap för att du ska komma vidare på vägen.

Just den här helgen verkar det dock som att du satt på dig skygglapparna och valt att inte se redskapen. Du har försatt dig i ett sorgeläge där du valt att kapitulera och tycker synd om dig själv. All kritik som kommer ser du som ett misslyckande av dig själv samtidigt som du känner dig som ett offer för omständigheterna. Det känns just nu oerhört tufft att ta dig ur den här situationen. Det känns lite som att obeslutsamheten tar över här och det finns varken ork, kraft eller tid att ta tag i någonting. Tid och möjlighet finns såklart men eftersom du har bestämt dig för att tid inte finns så finns det heller ingen tid. Du känner tvivel och meningslöshet. Det kan också vara så att det finns någon bedragare i din närhet. Någon som bedrar ditt förtroende så att säga och det kan göra nog så ont att inse att den där personen inte är den personen hon eller han utsåg sig för att vara. Men spontant så känns det mer som att den här personen som bedrar någon är du själv. Det är du själv som sviker dig själv så att säga.

Men vad ska vi då ta med oss av den här livserfarenheten? Universum berättar ju inte det här för oss för att såra oss eller för att göra oss svagare. Universum vill ju hjälpa oss, göra oss starkare genom allt vi får uppleva. Goda som svåra ting.

Triologin

Det centrala kortet

Det centrala kortet är ju fyra i mynt och det står för girighet. Den här veckan signalerar till dig att du har hela kungariket och lite till men du kan inte känna dig nöjd med resan du gjort eller dit du har kommit. Mycket vill ha mer och då väljer du också att inte se de framgångar som skett. Någon slags låsning verkar ha skett här. Du bygger luftslott men kommer inte vidare så att säga eftersom den realistiska sidan att se saker och ting på har gått på semester på obestämd tid. Du har ett stort behov av trygghet här och bär på rädslor som du behöver göra dig av med helt enkelt. Och hur gör du bäst det?

Utgångskortet

Utgångskortet samarbetar väl med det centrala kortet och ger oss på sätt och vis den vägledning vi behöver, den förståelse som vi saknar. I det här fallet så beskriver kortet tydligt för dig att du är en högsensitiv empat i grund och botten och det är också det som ställer till det för dig i de här lägena när du lite tappar tron på dig själv.  För att bli hel i dig själv så att säga så måste du genomgå detta och bli fri från dina inre konflikter. Just nu tänker du på ett naivt och barnsligt sätt. Du måste finna kreativa lösningar på ditt problem. Att kapitulera är inget sätt att lösa problemet på. Välj att se världen där utanför och anslut till den så kommer lösningarna att uppenbara sig efter hand. Men du måste också våga röra vid lösningarna och göra någonting kreativt av de.

Det dolda kortet

Här kommer lösningen. Den som vi bör ta med oss in i nästa vecka. Dela med dig av de styrkor du har inom dig. Kasta bort den giriga sidan inom dig och fokusera enbart på att komma framåt och att ge av dig själv efter vägen för när du ger så kommer du också att få mångfald tillbaka. När universum ser att du är god och rättvis så kommer också mycket annat att falla på plats. När du plockar fram elds drottningens styrkor i dig själv så kommer du snabbt att märka att du flyter in i alla sammanhang och bland alla människor du träffar på. Här leder du med hjärtat och det kommer att märkas när du ändrat ditt sätt att ta dig framåt på. Här behöver du fatta kloka beslut som håller i längden och inte bara en kort tid framåt. Tänk på det. Det här kortet ligger definitivt här för att hjälpa dig att bli medveten.

Budskapskortet

Ett klockrent budskap får du här. Det här är precis vad du måste göra för att komma vidare på vägen. Fundera ett slag på frågan. Vem är det du behöver förlåta? Är det möjligen dig själv? Om du känner efter djupt i ditt hjärta  vem eller vad det är som du måste förlåta så kommer du också att ta dig vidare ur den svacka du hamnat i. När du raderar all gammal ilska och förbittring så kommer du också att hitta en väg ut ur eländet. Men för att ta dig dit så måste du också våga tro på det.

Ja det har varit en tuff vecka och helgen ser ut att bli ännu tuffare och jag kan absolut även stoppa in mig själv i det här facket och förstå vad änglar och universum menar. Just nu känns det som att alla energier jobbar i motvind för min egen del men jag inser också när änglar och universum försöker förmedla och kanske till och med läxa upp oss lite att jag måste ändra inriktning för att komma ur det fängelse jag själv försatt mig i. Jag vet exakt vad energierna berättar för just mig iallafall. Jag vet egentligen också hur jag ska ta mig ur det. Jag måste bara röra vid redskapen som placerats vid mina fötter och använda de så att säga. Detsamma gäller för er därute som upplever samma slags känslor som mig just nu.

I slutet på förra året lade jag en årsläggning på mig själv som jag naturligtvis sparat som ljudfil och igår plockade jag fram den igen och lyssnade på avsnittet som redan varit så att säga (Januari-April) och April månad var otroligt turbulent precis som energierna visar just denna vecka. Jag blev plötsligt påmind om att April månad skulle bli en tuff månad att ta sig igenom. MEN sen kom Maj och Juni som fantastiska månader personligen just för mig. Så bara att lyssna på min egen årsläggning gav mig stort personligt hopp. Jag ska ta mig igenom den här April månaden. Jag har bestämt mig nu. Bestäm er ni med.

Ha en sån bra helg som möjligt nu och så ses vi på måndag igen i energierna för vecka 17.

Annehlie