Okategoriserade

Förändringar är inte alltid lätta att göra men ibland alldeles nödvändiga

Tänkvärd vecka

“Hmm” tänkte jag först

Sen tänkte jag “aha”

Vid första anblicken när jag lade ut korten för vecka 16 såg den oerhört turbulent ut och jag tänkte “åh nej, en jobbig vecka att ta sig igenom”. Men sen började jag att titta mer noggrant på den och lät änglavärlden kanalisera läggningen och då uppenbarade det sig en helt ny bild av veckan. Sanningen är faktiskt den att du fortsätter att känna dig stark inuti dig själv. Ja lite som att du faktiskt befinner dig på en ny bana i livet just nu. Något skör bana men dock en ny bana. Vi ska också minnas vilket det dolda kortet var förra veckan som gav oss ett snabbt litet budskap om denna vecka och det var ju just att stigar och vackra vyer framåt på vägen uppenbarar sig nu så vi ska framåt. Det är helt klart.

Astrologi

Vad har vi för stjärntecken med oss under veckan då måntro. Jo vi startar veckan med månen i kräftan så det känns ju inte konstigt direkt att kortet nio i eld ligger i starten av veckan. Här kan det nog hända att vädurens grundkrafter har gjort dig lite för produktiv och energisk. Kräftans varma och känsliga spröt har bönat och bett om vila och att hämta kraft men du har bara kört på här helt omedveten om att bensinen kanske tar slut till sist. Det här kortet står för arbetsnarkomani och det känns litegrand som att det ofta blir allt eller inget istället för lite lagomt av allt. Det är också just detta som tarotkortens start på veckan alldeles tydligt vill visa. Att här finns det risk att bensinen tar slut om du inte balanserar saker och ting på ett klokt vis. Du ska framåt men i lagom takt och inte med vindens hastighet till varje pris.

Under tisdagen sen så går månen in i Lejonets tecken. Här laddar du upp med lite mer bensin, kraft och styrka och framför allt så plockar  du upp den där envisheten att lyckas till varje pris och de saker som du har tänkt att göra blir äntligen av här. Iallafafall så sker en uppstart av något slag här du är inte alls lika känslig för vad andra människor tycker och tänker om dina förslag nu längre. Det som känns rätt för dig kör du på helt enkelt. Lejonet ligger kvar och solar sig i sin glans och gör oss starka. Under torsdag eftermiddag kliver sen månen in i Jungfruns tecken. Jungfrun är ett jordat tecken så här kommer du att känna att du behöver landa lite i det du sått så att säga. Att jorda det frö som ska växa så att säga. Jungfruns energier står till stor del av “petnoga energier” så det finns en viss risk av att du fastnar i tankar av att fastnar i ett avstämningsläge läge så att säga.

Yttre energier

De yttre energierna står för dubbla budskap. Det känns lite som att omständigheter utifrån gör dig lite fången, lite av känslan att sitta fast på något sätt och den känslan är aldrig lätt att ta sig ur. Det behövs ordentliga krafttag för att lösgöra sig från sådana känslor som försöker att binda fast dig. Änglarna berättar att det här tvivlet på dig själv kan ha med att göra att du jämför dig själv med andra och att du då av olika anledningar inte tror på dig själv lika mycket. Det måste du göra någonting åt. Fast energierna berättar att du kommer att se sammanhanget och att du kommer att se saker och ting som det är och det kommer i sin tur också att ta dig framåt på vägen. Låt bara inte den här lilla självförtroende svackan som dyker upp lite här och där under veckan påverka dig för mycket. Jag tror att det finns mest risk i början av veckan att du blir påverkad av dessa energier. Men jag ser också att allting landar i väldigt bra energier och beslut till sist och även känslomässigt så flyger du högt och drömmer högt. Iallafall här i början och mitten av veckan. Helgen ser lite mer blåsig ut men vi får väl se vad helgens energier säger sen. Den läggningen kommer ut på fredag som vanligt.

De inre energierna

De inre energierna bjuder på fortsatt fina och trygga energier. Du äger fortfarande ett inre lugn och en tro på att allting kommer att gå bra, gå framåt och att de frön du sår kommer att slå rot och bjuda på en fin skörd. du äger en auktoritär förmåga att ta dig framåt här och en bestämdhet att lyckas oavsett vilka hinder som byggs upp framför dig så egentligen så är det rätt tid för universum nu att utsätta dig för olika tester av olika slag eftersom du äger en inre styrka att lyckas. Ingenting som händer runtomkring dig kan bryta ner dig nu. Tvärtom så gör de motgångar som dyker upp dig bara starkare istället.

Energierna som ligger jämte i de inre energierna berättar att du inom dig jobbar på för framgångarna så att säga och det blir alldeles tydligt här att den vägledning du får ger dig enormt mycket styrka och ett inre självförtroende i allt du gör. Och nu kommer verkligen budskapen på rad här. Flyg fritt, flyg framåt. Våga tro på att du hamnar rätt vart du än flyger så att säga. Här öppnar du upp dig och är inte rädd för att visa ditt sanna jag eller vart du är på väg nånstans. En sak är iallafall säker. Här rör du dig framåt mot dina drömmar, mål och visioner.

Bägarknekten äger också en känslighet. Han är dramatisk och romantisk i en och samma energi. Det här kan symbolisera att du åker mycket berg och dalbana känslomässigt när det gäller ditt humör och dina sinnesstämningar. Detta kan i sin tur lätt leda till depressioner och nedstämdhet så här råder änglarna dig att ta tag i det som du tänkt att ta tag i för det kommer att gynna ditt mående i slutänden.

Veckans änglabudskap

Veckan kan som sagt var upplevas lite turbulent vid första anblicken men vid närmare granskning så upptäcker man att energier och änglavärlden har så mycket vackert att ge just denna vecka. Du har liksom kommit vidare på vägen och det är nu du ska börja bygga på den nya vägen. Det händer fantastiska saker inom dig nu och detta uppvaknande av dig själv gör att du faktiskt också tar tag i saker och ting som du tidigare fastnat i. Det är fantastiska nyheter! Men att skapa nya ting och nya vägar, att göra saker och ting på ett sätt som man alltid har gjort och sen drastiskt förändra de vanorna och rutinerna, ja det tar på krafterna. Det känns som att det är det som står för det turbulenta denna vecka.

Änglavärlden har fantastiska budskap till dig här. Stora och glada förändringar är på väg in i ditt liv så håll ut och genomför de här förändringarna även om de tar kraft och energi från dig. Förändringarna kommer att gynna dig på sikt och ett annat budskap vi får här är “healing”. Vi som sysslar med healing, oavsett om man får eller ger healing vet vilken kraft och energi healing verkligen ger så jag skulle verkligen vilja be alla som inte provat på healing ännu att ta emot healing. Att befinna sig i en healing stund första gången kan kännas svårt och konstigt. Att bara befinna sig i nuet utan att tänka en endaste tanke. Att låta änglavärlden och universum plantera tankarna i dig. Du kommer att märka när du planterar en tanke och när änglarna planterar en tanke. Healing är något som man oftast behöver prova på fler än en gång för att få den där ordentliga effekten. Oavsett så står healing för lugn och ro så om du upplever att healing inte är någonting för dig så kan du hitta ett annat sätt att finna total lugn och ro på. Men lugn och ro för själen är oerhört viktigt för vårt mående iallafall. Och det vill änglarna förmedla till oss här.

Jag vill återigen påminna om det dolda kortet som vi hade i förra veckans läggning där nya vägar och stigar med underbar vy uppenbarar sig denna vecka. Ja det känns verkligen som att någonting nytt och fantastiskt är på väg att öppna upp sig här.

Ha en fin vecka nu!

Annehlie